- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Дуже зручна і корисна штука
- Достоинства:
- Адекватна ціна, кількість та якість
- Недостатки:
- Не завжди зручно діставати по одній серветці, але то діло звички, в пачці пальцем шукайте край
- Наталія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Швидко відправили замовлення, все добре
- Инна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Дуже подобається цій папір Має клапан Бумага гарно зволожена
- Достоинства:
- Якісна бумага
- Недостатки:
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Сняла одну звезду за то, что трудно достается, либо рвется либо сразу несколько штук
- Достоинства:
- Очень влажная, приятный аромат
- Недостатки:
- Трудно достается с упаковки
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що загалом товар Вам сподобався. Водночас шкода, що виникли незручності з діставанням окремих листів туалетного паперу.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Все згідно опису
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що товар повністю відповідає опису. Користуйтеся із задоволенням!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Сподобався склад та якість)
- Достоинства:
- Добре роблять свою справу, треба небагато серветок, економні
- Недостатки:
- Витягуючи 1 серветку тягнеться 4-5 шт одразу, незручно коли треба 1-2 шт
Представник постачальникаДякуємо за відгук і детальну оцінку!
Раді, що Вам сподобались склад, якість та економність у використанні. Дякуємо, що поділилися досвідом!
- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Прикольна штука.
Купили вперше
Зручно в користуванні- Достоинства:
- Зручно, особливо для жінок
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за те, що поділилися своїми першими враженнями.
Нам приємно чути, що враження у Вас склалось позитивне.
- Еліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Дуже гарний папір, користуємося більше року. Гарно дістається (не по 3 за раз), достатній розмір і товщина. Жодного разу не рвалася. До звичайного точно не повернемось. Рекомендую
- Достоинства:
- товщина, розмір, вологість
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук!
Ми раді чути що Вам подобається наш вологий туалетний папір.
- Роман Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Може бути
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук.
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество листов/отрывов: 80 листов
Хорошего ,качества приятний аромат.
- Достоинства:
- Плотный
- Недостатки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш схвальний коментар!