Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Туалетная бумага Ruta Pure White Манго 3 слоя 8 рулонов (4820202896531)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8

купую часто саме цей туалетний папір, чудова якість!!!, зазвичай, ароматизатори мені не подобаються у виробі такого призначення, але саме в цьому папері він дуже легкий та не викликає думки, що це якось не корисно, навпаки, приємно дуже, білий колір паперу, цікаве тиснення, міцний та достатньо широкий рулон, 3 слої, все відповідає товару високої якості, раджу спробувати, та, дуже вирогідно, що Ви залишитесь)), підтримуємо нашого виробника, бо вони гідні!, дякую Рута (я перестала бігати за турецьким подібним виробником))

Достоинства:
    білий, м'який, 3 шари, великий (нормальний) рулон - ширина та довжина
    Недостатки:

Щиро дякуємо за такий неймовірний, розгорнутий і душевний відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили делікатність нашого аромату, міцність тришарового паперу та його естетичний вигляд. Окрема подяка за ваші слова про підтримку українського виробника — для всієї команди «Рута» це найвища нагорода та потужна мотивація працювати ще краще. Пишаємося тим, що змогли стати для вас гідною та надійнішою альтернативою імпортним брендам.

• Олексій С***

Дуже швидка відправка і відмінна якість товару

Дякуємо за Ваш відгук!

• Максим Ш***

Три шари добре тримають форму, рулони економні. Загалом якісний товар за свою ціну.

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили переваги трьох шарів та міцність нашого паперу. Користуйтеся із задоволенням, завжди раді вам!

• Юрий Д***

Папір гарний намотка хороша

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно, що ви оцінили і якість паперу, і хороше намотування рулонів. Ми дбаємо про те, щоб продукція була не лише м'якою, а й економною у використанні, аби її вистачало надовго. Користуйтеся із задоволенням і завжди раді новим замовленням!

• Вікторія Ч***

Якісний папір.

Дякуємо за гарну оцінку!

• Людмила К***

Дякуємо за високу оцінку!

• Ольга

Ціна = якість. За вищу ціну можна знайти і краще, плотніше. Але ми обираємо цей папір, тому що якість хороша і не дуже дорога.

Достоинства:
    Ціна, нормальна якість

Добрий день!
      Дякуємо Вам за Ваш вибір!

• Олександр Я***

Добрий

Дякуємо за Вашу високу оцінку.

• Дарина С***

Все ок ! Запах , чудовий .

Добрий день.
      Дякуємо за високу оцінку нашого туалетного паперу із ароматом манго.

• Косковцев А***

Погана якість паперу , і тепер зрозуміло чому акція на цей товар ( 3 шари но вони тонші зазвичай , легко рвуться! Дуже розчарований продукцією

Достоинства:
    Недостатки:
    Дуже тонкі і рвуться

Добрий день.
      Шкода, що Вам на сподобався цей папір і ви залишились незадоволені.
      В свою чергу ми зазначимо, що саме цей папір по якості та цільності паперу є одним з найкращих на ринку України та конкурує з аналогічним папером іноземних виробників.

• Валентин
    Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8

Не дорогий та якісний!

Добрий день!
      Дякуємо що ви оцінили якість нашого туалетного паперу!