Отзывы покупателей о Салфетки косметические Ruta Satin Collection 80 листов 2 слоя х 4 шт (4820023743656)
- Альона Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нажаль усі 4 упаковки серветок страшенно смерділи мишами чи чимось таким, брала їх і в іншому магазині і теж смердять. Потім руки від них також смердять. Дуже шкода, гарні зручні серветки але всі 4 упаковки в сміття
- Достоинства:
- гарна упаковка
- Недостатки:
- смердять серветки
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивый внешний вид коробки.
Товар пришёл в аккуратном состоянии.
Благодарим - Марианна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пошкоджена, зімʼята упаковка та нетоварний вигляд. Ці серветки я не можу поставити на стіл
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вище зазначила
- Анна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки прийшли пожмакані. Це нікуди не годиться. Я їх замовляю через гарну коробочку, яку можна поставити всюди де необхідно і вона не зіпсує вид. Але коли вони приїжджають такі, то втрачається сенс покупки. І взагалі будь-який товар не має доставлятись в такому вигляді
- Достоинства:
- Серветки хороші і коробочки гарні, коли не зіпсовані
- Недостатки:
- Приїхали в жахливому стані, і вже не вперше. На цей раз перейшли всі межі мого терпіння.
Представник постачальникаДобрий день.
Прикро, що сталась така ситуація. Проте, ми як виробник, на жаль, не можемо зарадити в цьому питанні. Зверніться, будь ласка до підтримки продавця, можливо, вони зможуть допомогти із цим.
Разом з тим, дякуємо, що відзначили позитивну сторону самого продукту.
- АниОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальні серветки, питань немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні серветки, користуюсь ними давно. Доставили швидко та в належному стані
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за схвальні слова про нашу продукцію!
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мої улюблені серветки. Користуюся постійно.
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за гарний відгук та надану найвищу оцінку!
Очікуємо на ваші наступні замовлення )
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер сміливо ставлю 5 зірок!
Компанія дбає про своїх клієнтів!
Був мій відгук, де мені надіслали серветки, але прийшли вони в деформованому вигляді, тому компанія зі мною звʼязалася та відправила бонусний пакунок, на що я була приємно здивована та трохи шокована
Раджу однозначно!
Прикріпила фото бонусного пакунку, дякую!- Достоинства:
- Дбають про клієнтів, навіть, якщо пішло, щось не так
Якість серветок чудова, не розлазяться
Гарна та стильна упаковка серветок - Недостатки:
- Жодного
Представник постачальникаХочемо виразити щиру подяку за ваш відгук та надану найвищу оцінку. Ваші слова є великою мотивацією для нас та підтвердженням того, що ми й далі на правильному шляху у забезпеченні якості та задоволення вас, наших клієнтів.
Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас, якщо виникнуть будь-які питання або побажання. Ми завжди готові надати вам найкращий сервіс.
Ще раз дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
- Лілія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки чудові, але прийшли помʼяті, пакування - просто загорнули в харчову плівку, відправник взагалі не продумав як їх відправляти, бралися для декору
- Достоинства:
- Фірма серветок чудова, мʼякі, приємні на дотик
- Недостатки:
- Прийшли помʼяті всі 4-ри пачки
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо, що відзначили якість серветок.
Вибачаємося за недолік при транспортуванні. В подальшому будемо робити акцент на якості підготовки продукту для транспортування.- Лілія В***
Зі мною звʼязалися для вирішення проблеми, тому я сміливо можу рекомендувати купляти саме тут, тому що, якщо навіть виникнуть проблеми - про вас не забудуть та вирішать в найближчий час! Дякую за таку реакцію та відношення компанії! Також додам ще відгук !
Новорічний дизайн коробочки моїх улюблених серветок. Дуже гарно! Дякую
Представник постачальникаДоброго дня,
Висловлюємо глибоку вдячність за замовлення! Нехай ваша висока оцінка буде поштовхом для нашого подальшого розвитку та вдосконалення.
З повагою, ТМ "Рута"
- Богданчикова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно чути позитивний відгук
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1 зірка - лише дизайн витягнув
Точно не преміум- Достоинства:
- Приємний дизайн з тисненням
- Недостатки:
- Ну дуже тонкі, просто якість найдешевших серветок
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо, що високо оцінили дизайн наших серветок.
Стосовно самих косметичних серветок, то вони відповідають прийнятим стандартам та чудово справляються із поставленими задачами. До того ж ми контролюємо якість всієї продукції.
Замовляю постійно)
Представник постачальникаДоброго дня, Олена!
Дякуємо Вам за покупку і найвищу оцінку!
Очікуємо Ваші наступні замовлення )
З повагою, ТМ "Ruta"
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяла из-за дизайна коробки
На столе хорошо смотрится)
Но и качество самих салфеток не разочаровало
Теперь только их и покупаю
Представник постачальникаДоброго дня!
Щиро Вам дякуємо за придбання, позитивний відгук і найвищу оцінку!
Бажаємо приємного використання.
З повагою, ТМ "Ruta".
- Юлия Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купила цілу упаковку, але розчарувалась. Брала для витирання обличчя після вмивання і вони для цього зовсім не підходять, бо розлазяться від води. Можливо щось не дуже мокре ними підтирати можна, але не вологе обличчя. Шукала кращі серветки ніж від іншого виробника, які мають 4 слої і розшаровуються. Думала ці кращі, але ні. Виявились ще гіршими. Саме для дівчат після вмивання - не рекомендую.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш розгорнутий відгук.
Дійсно, 2-шарові серветки по своїм якостям будуть поступатися серветкам, що мають 4 шари. Проте, зазначимо, що дані косметичні серветки повністю відповідають вимогам міцності та поглинання вологи.
В свою чергу, ми Вам порекомендуємо спробувати 3-шарові косметичні серветки бренду "Ruta".
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Спочатку сподобався дизайн коробки. Потім звернула увагу на якість серветок. Ціна приємна. Дякую.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за схвальний відгук.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для тих, кому це принципово, в наборі з чотирьох коробок, що я отримала, дві рожевого кольоу та дві коробки сірого.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявила
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо Вам за вибір і відгук з найвищою оцінкою!
Так, дані косметичні серветки відвантажуються у двох кольорах.
З повагою, ТМ "Рута".
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивая упаковка, отличные салфетки
Представник постачальникаДякуємо.
Ми завжди намагаємося зробити продукт, щоб він сподобався споживачеві.
Представник постачальникаДякуємо.
Ми завжди намагаємося зробити продукт, щоб він сподобався споживачеві.
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красивая и компактная упаковка, салфетки хорошего качества
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук.
Наша команда постійно працює над розробкою нових продуктів та вдосконалення існуючих, щоб задовільнити потребу споживачів.
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Качество салфеток на высоком уровне.Использую по совету косметолога для лица после умывания вместо полотенца,салфетки гладкие ,очень приятно ими вытирать лицо,прочные .Дизайн и цвета упаковки на высшем уровне,очень красиво смотрятся в ванной комнате ,получаю эстетическое удовольствие каждый раз,когда достаю салфетку из коробочки. Спасибо Rozetka за такую низкую цену на салфетки и отличный сервис!
- Достоинства:
- Высокое качество ,приятные на ощупь,
Дизайн упаковки - Недостатки:
Представник постачальникаДобрий день!
Нам приємно чути, що наша продукція цілком задовільняє Ваші потреби.
- КарінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Серветки у компактній упаковці. Не займають багато місця, це плюс. Гарно виглядає
- Достоинства:
- компактність
Представник постачальникаВітаю! Дякуємо за високу оцінку нашого продукту.
- Яна П***Продавец: Rozetka
Приятные и мягкие салфетки. Хорошего качества. Очень нежные и приятные на ощупь.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!