Отзывы покупателей о Бумажные полотенца Ruta MAX 2 слоя 300 отрывов (4820023744530_1)
- AI аналіз відгуків32 відгуки: приблизно 75% позитивних, 10% нейтральних, 15% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Хорошее бумажное полотенце,мне понравилось
- Достоинства:
- Добротное,пользоваться приятно
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за позитивний відгук.
Нам приємно чути, що наша продукція Вам подобається.
- Мар'янаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Легко відриваються, хороші паперові рушники
Представник постачальникаДобрий день.
Нам приємно чути, що ви задоволені нашими рушниками.
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Класні! Відмінно впитують,не розлазяться.
- Татьяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Хорошие полотенца. Удобно большая упаковка. Часто беру именно такую
- Недостатки:
- sysolyatina.yuliya91Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Полотенца хорошие, нормальной плотности. Но вот вопрос к Розетке:почему в прошлом месяце(11.03)я оформляла заказ (смесь, детские каши, подгузники, салфетки влажные, стиральный порошок, бумажние полотенца) и все пришло одним заказом, чему я несказанно рада, а сегодня я оформляю заказ на те же товары и заказ поделен на 2, соответственно две доставки,почему так?
- Недостатки:
- Доставка поделена на два заказа
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику для уточнения информации и решения вопроса.
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
зі своєю функцією справляються, доставили вчасно
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не завжди можна відірвати рівно
Представник постачальникаВітаємо!
Ми вдячні за вибір і довіру, яку Ви виявили, обираючи наш продукт. Надіємося, що ви задоволені нашим рушником та обслуговуванням, і обов'язково звертатиметесь до нас, якщо у Вас виникнуть будь-які питання або пропозиції.
З повагою, ТМ "Рута"
- Климчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Хороша якість
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо гарну оцінку нашої продукції.
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Много перепробовал но эта больше всего нравится
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Vladimir U***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
отличные полотенца, надолго хватает
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Выгодное предложение.
- Достоинства:
- Выгодное предложение.
- Недостатки:
- Кафтанова И*** АлександровнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Качественный товар.
- Достоинства:
- Хорошие полотенца,не расползаются,большой рулон.
- Недостатки:
- Хитрых А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Купуємо останній рік тільки такі.
- Достоинства:
- Достатньої товщини та дужа багато листів на відрив.
Представник постачальникаДякуємо за вибір і за те, що поділилися своєю позитивною думкою про наші рушники! Гарні відгуки від інших покупців - це найкращий показник того, що ми на правильному шляху.
Дуже добрі.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
- Олена О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
- Достоинства:
- Якість гарна
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
- Евгений Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Отличные полотенца, хорошее качество и цена, порадовала скидка на "чёрную пятницу"
- Гичева Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Хорошие, плотные салфетки
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна!
Дякуємо Вам за позитивний відгук і найвищу оцінку!
З повагою, ТМ "Рута"
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Була надія на трошки плотніший шар
Представник постачальникаВітаємо Богдан!
Дуже шкода чути, що ви залишилися не задоволені своєю покупкою. Ми перепрошуємо за будь-які непорозуміння чи незручності, які ви можете відчувати.
Ваша думка має для нас велике значення, і ми хочемо розібратися в ситуації та розв'язати проблему. Будь ласка, дозвольте нам знати більше деталей про те, що саме не влаштовує вас. Ми готові вислухати всі ваші зауваження і покращити наші послуги. Зв'яжіться, будь ласка, з нами через офіційний сайт виробника.
- Наталья О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Швидка доставка
- Достоинства:
- Дуже зручні
- Недостатки:
- не має
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
Раді, що Ви задоволені швидкою доставкою.
- Петренко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Неплохие полотенца, но тонковаты, хоть и 2х слойные.
- Ярошенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Хоч і двошарові, повівся на ціну.
тонкі- Достоинства:
- ціна.
- Недостатки:
- Тонкі
Дякуємо за коментар.
Ці рушники мають 2 шари, кожен з яких має щільність по 18 грам/кв.метр., що загалом складає щільність 36 гр/кв.м. Це є стандартом для даного класу рушників, що забезпечує високе поглинання вологи та відповідну міцність листів рушників.
- Аліція З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Рушники звичайні, рулон великий, але рушники тонші ніж стандартні.
- Достоинства:
- Великий рулон
- Недостатки:
- Дуже тоненькі
Дякуємо за Ваш відгук.
Дякуємо, що оцінили великий розмір рулону.
Стосовно щільності паперу, то вони мають таку щільність як більшість рушників на ринку, що дозволяє ефективно справлятися із основними задачами по догляду за чистотою.
- Кондратенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Непогані. Але дуже тонкі
- Светлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Двухслойные - да. Плотные - нет, очень тонкие, в том же ценовом сегменте есть лучшие варианты от меньших брендов.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тонкие
Дякуємо за відгук.
Стосовно щільності рушників - то вона є загально прийнятою для ринку, а самі рушники відповідають вимогам більшості споживачів та відмінно справляються із поставленими перед ними задачами по господарству.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Очень тонкое полотно
- Достоинства:
- По скидке норм
- Недостатки:
- Однослойное, тонкое!
Дякуємо за відгук.
Даний рушник є двошаровим. Стосовно 1 шару та тонкості - то це могла виникнути така ілюзія, оскільки папір не сильно розпушується.
Насправді сам папір є досить щільним, що підтверджується лабораторними дослідженнями, а головне - дані рушники гарно поглинають вологу.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Змінили розмір рулону на 2см довший, тепер папір не влазить в тримач (
Ніде про це інформації немає (
Ліворуч, що отримав сьогодні,
Праворуч, які були раніше.- Недостатки:
- Не вразить в тримач для паперу.
Дякуємо за Ваш відгук.
Дійсно, ми збільшили розмір нашого паперового рушника, аби розмір відриву був більшим, завдяки чому можна було прибрати більше поверхонь.- Дмитро Р***
Доведеться купувати інші, а вони так подобались.
Представник постачальникаРозуміємо, як це прикро, коли улюблена річ більше недоступна. Сподіваємося, новий вибір також стане вашим фаворитом! Разом з тим, ми можемо порекомендувати Вам звернути увагу на паперові рушники Ruta Mega, вони по висоті такі, як Ruta Max до зміни параметрів.
- УлянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Гарні рушнишки, якісні, не розмокають, багато відривів, наше українське, приємна ціна по акції від Розетки і хороший сервіс
- Достоинства:
- якісні, багато відривів
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Товар чудовий, беру не в перший раз, але до розетки претензія, вже не вперше упаковка порвана!! Вибачте, це рушники для столу чи посуду, а не ганчірка для підлоги. Не додивилась на цей раз, забирала багато товару. Раніше теж таке було помічено за розеткою, тому дуже розчарована.
- Віктор м***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Дуже якісні рушники, вже давно ними користуюсь.І ,що подобається- вітчизняного виробництва.
- igor k***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
- Достоинства:
- Изумительного качества, стойкие
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество рулонов/упаковок: 1
Полотенца хорошего качества. Впитывают хорошо несмотря на то, что тонковатые.
- Достоинства:
- Хорошо впитывают
- Недостатки:
- С маленькими детьми быстро заканчиваются :)