- Ганна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
М'які міцні серветки. Гарне пакування.
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаНавзаєм дякуємо.
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Шерстюк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Таку якість більше не куплю.... тому що, вони тонкі, маленькі....як їх відкрила, подумала ..що я купила....тому заказала zewa і не маю більше проблем...
Представник постачальникаДобрий день.
Шкода, що Вам не сподобались наші носові хустинки.
Щодо розміру самих хустинок, то зазначимо, що вони мають аналогічні розміри до інших виробників і справляються із поставленими перед ними задачами.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарні хустинки (серветки), достатньо щільні, не ароматизовані.
Представник постачальникаДякуємо Вам за гарний відгук про паперові хустинки.
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Быстро доставили
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за гарну оцінку та позитивний відгук! Ваша підтримка надихає нас і створює позитивну енергію для подальшої роботи. Будемо раді бачити вас знову!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудове пакування, підходяща для нас кількість, ціна просто казкова)
Якість на дуже високому рівні, хустинки приємні, ідеальне поєднання ніжності і міцності при цьому, не подразнюють шкіру, і це найголовніше.
Задоволені покупкою.- Достоинства:
- Якість, доступна ціна, пакування і кількість
Представник постачальникаДоброго дня,
Ваші слова є великою нагородою для нас і мотивують нас продовжувати працювати на кращі результати. Чекаємо на наступні замовлення від вас! Будемо раді продовжити співпрацю і забезпечити вас нашими високоякісними продуктами.
З повагою, ТМ "Рута"
- РаяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Привіт, завжди беру такі серветки великими пачками, діти розносять дуже швидко)
На Розетці хороша ціна , як для такої кількості.
Самі серветки хорошої якості, не рвуться , не хімічні , приємні на дотик. Після них немає червоного носика та ніяких проявів алергічних реакцій.
Рекомендую до покупки саме тут)
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук та розгорнутий опис Ваших вражень від використання.
- Даша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Видаю дітям, одній в садок, другому в школу. Дітям подобаються яскраві малюнки. Самі серветки великі, зручні та цупкі. Не мають сильного аромату, тому і обрала їх для діток.
Отакими упаковками вигідно купляти.
Представник постачальникаХочемо щиро подякувати вам за чудовий відгук! Ваші слова є для нас найкращою нагородою та підтвердженням того, що ми на правильному шляху. Радість від таких позитивних вражень надихає нас ще більше працювати над вдосконаленням наших продуктів та послуг.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені дуже сподобалися.
- Достоинства:
- Постійно купую ці серветки. Якісні. Приємний запах. Хороший розмір. Саме головне - їх багато)
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш схвальний відгук та за те що ви є прихильником нашої продукції.
- Софія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дешево, зручно, якісно. одразу маємо запас носових хустинок.
гарна продукція, кількість хустинок в одній пачці влаштовує повністю, нам вистачає.
діставати легко, на дотик приємні.
зі своєю функцією справляються на "ура".
задоволена.- Достоинства:
- якість, кількість, ціна.
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо вам за теплий та гарний відгук! Ваші слова є для нас надзвичайно важливими, і ми дуже раді, що ви залишилися задоволені нашою продукцією.
- ДашаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В мене завжди ці пачки розпихані по сумках чи кишенях. Тому відразу замовила щоб було багато, плюс, так дешевше.
Зручна пачечка, липучка довго тримає. Пачка міцна, малий нею місяць грався, а вона терпіла і була навіть в прийнятному стані.
Самі серветки цупкі і головне, не тхнуть.
Представник постачальникаДобрий день!
Ми дуже раді, що ви задоволені покупкою і з нетерпінням очікуємо наступних замовлень від вас. Наша команда завжди готова надавати вам найкращий сервіс і забезпечувати вас продукцією високої якості.
Нехай кожні нові замовлення приносять вам лише задоволення та користь. Ще раз дякуємо за ваш відгук і довіру до нашої компанії.
З повагою, ТМ Рута
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна за таку кількість просто СУПЕР!
Забезпечили хустинками усіх, дітям в школу кладемо, я собі в сумку беру, чоловіку дала, про запас лишили... В побуті теж користуємося просто вдома... Дуже вигідно брати і гарна якість, вони тришарові, добре справляються зі своєю задачею і не рвуться так швидко як я думала)
Рекомендую!- Достоинства:
- Тришарові, ціна за таку кількість просто СУПЕР, усім раджу
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ваші слова є для нас справжньою нагородою та відзнакою нашої праці. Ми вдячні, що ви вибрали нашу продукцію!
З повагою ТМ "Рута"