- AI аналіз відгуків72 відгуки: приблизно 85% позитивних, 9% нейтральних, 6% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Політ нормальний)
Представник постачальникаДякуємо вам за схвальний відгук!
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Хороша якість паперу.
- Достоинства:
- Велика упаковка
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо що високо оцінили якість нашого паперу!
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Нормальна
- Достоинства:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш схвальний відгук!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Багато років беру тільки цей папір - він найкращий!!!
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за Вашу прихильність до наших продуктів.
Ваш вибір протягом років - це є найвища оцінка нашій діяльності!
- Александра А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Очень хорошая бумага, плотная.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за схвальний відгук.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Відмінний результат без переплат
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
папір нормальний за такі гроші (за наявності знижки). Дуже любимо його. один з найкращих. Друзі сина полюбляють такий папір і завжди використовують його, надаючи йому перевагу серед інших.
- Достоинства:
- якість та ціна
- Недостатки:
- немає, крім ціни
Представник постачальникаДобрий день.
Ми раді чути, що вам подобається наш туалетний папір і ви його прихильником.
Дякуємо Вам за це.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Гарний папір на свої гроші
- Достоинства:
- По акції гарна ціна
- Недостатки:
- Трохи затонкий
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за гарний відгук.
- Юлия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
3 шаровий м'який папір.
Велика упаковка і гарна ціна по знижці. Не гірший за інших виробників.- Достоинства:
- 3 шари, велика упаковка
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш схвальний відгук!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Сама краща, якість чудова, 3 шари! Краще ніж зева, панда, і селпак! Rita-молодці, приємно здивована!
- Достоинства:
- Якісна, 3 шари, найкраща з усіх!
Представник постачальникаДобрий день!
Щиро дякуємо за чудовий відгук та найвищу оцінку! Ваша підтримка дуже важливі для нас. Ми завжди прагнемо надавати найкращу якість послуг і продукції, і ваші слова є справжньою нагородою для всього нашого колективу.
Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями чи потребами. Ми завжди тут, щоб надавати вам тільки найкраще обслуговування.
Ще раз дуже дякуємо за Вашу підтримку і високу оцінку!
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Завжди купуємо цей папір, але меншими пачками.
Цього разу вирішили взяти велику упаковку.
На жаль, десь половина рулонів із пачки виявились бракованими: немає перфорації для відриву, не проклеєний край у рулона.- Достоинства:
- Тришаровий, м'який.
- Недостатки:
- Бракована частина рулонів із пачки.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш відгук і дякуємо, що користуєтесь нашою продукцією тривалий час.
З приводу ситуації, що склалась, чи могли б Ви зв'язатися з нами по телефону для виявлення проблеми та її вирішення.
телефон: +38 050 841-63-51
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Главное - одному фрилансеру, который делает все свои делишки дома этой пачки хватило РОВНО на 4 месяца. Значит на человека нужно до трех пачек в год.
Качество - как закончилась эта упаковка купил такую же, но на 4 штуки, и они абсолютно одинаковые.
Самое главное - из нормальной туалетной бумаги лишь эта производится в Украине, это и стало решающим фактором. Зева ничем не лучше, зато дороже и делается в Польше... Выбор очевиден.
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за відгук та найвищу оцінку нашого туалетного паперу! Ми дуже раді, що наш продукт виправдав Ваші очікування та задовольнив Ваші потреби. Ваші позитивні слова надихають нас продовжувати працювати на найвищому рівні та постійно покращувати якість нашої продукції.
Сподіваємося, що й надалі зможемо радувати Вас нашими товарами. Якщо у Вас є будь-які пропозиції чи зауваження, ми завжди раді їх почути.
- Николай Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Нормально тре
Представник постачальникаЩиро дякуємо вам за відгук та найвищу оцінку!
- Півень А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Гарний вітчизняний товар. Не такий мʼякий, як бува. Але надійний
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Ваша підтримка надихає нас до подальших досягнень. Будемо раді бачити вас знову!
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Чудовий папір, кращий за Зеву, якою я користувалась більше двох років, міцніший.
- Достоинства:
- Міцність
- Недостатки:
- Не помітила
Представник постачальникаДякуємо за вашу підтримку! Ваша довіра значить для нас надзвичайно багато. Ми завжди готові відповідати вашим потребам і забезпечувати вас високоякісною продукцією.
Ще раз вдячні за те, що обрали нашу компанію.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Тонші за Selpak і Zewa, але і ціна нижче на пару гривень. Впринципі рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за покупку! Ми вдячні за те, що ви поділилися своїм досвідом використання.
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Хорошая бумага! Благодарю!
- Достоинства:
- Качественная.
Представник постачальникаМи глибоко вдячні за високу оцінку, яку ви нам висловили! Ваші слова стають для нас джерелом інспірації та мотивації.
З повагою, ТМ "Рута"
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Купую цей туалетний папір вже дуже багато разів, він чудовий. Білий, не тонкий, одні плюси
Представник постачальникаМи дуже вдячні за ваш вибір нашої продукції та за те, що ви поділилися своїми позитивними враженнями. Очікуємо з нетерпінням наступних замовлень від вас. Будь ласка, знайте, що ми завжди готові надавати вам високоякісні продукти та відмінний сервіс.
З повагою, ТМ Рута
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Представник постачальникаДякуємо за покупку!
- Тамара Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Все ок
Представник постачальникаДобрий день.
дякуємо Вам за схвальний відгук.
- Іван А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Спершу подумав, що то такі високі рулони, неначе в паперових рушників, "які ж велетні собі їх купують?.."
- Достоинства:
- Міцний, при цьому приємний на дотик і м'який. Вже два роки такий купую, жодного разу не натрапляв на брак.
- Недостатки:
- Перехід на такий папір - наче перетин Рубікону. Вимагає рішучості та фінансової незалежності) Але якість життя покращують в тому числі отакі дрібнички.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за Ваш позитивний відгук.
- П Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Гарний папір користуємось давно,але купляли в інших магазинах. Різниці немає, папір такий самий,якісний.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш позитивний відгук та прихильність до нашої продукції.
- Алла Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Встигла придбати знижці. Одразу закуповую на певний час поки діють хороші знижки. Продукт хорошої якості, три шари, добре вбирає вологу. Задоволена покупкою , бо коштує "копійки", а якість просто 10 з 10.
- Достоинства:
- Бренд, якість, ціна
- Недостатки:
- Їх просто немає
Представник постачальникаВаша висока оцінка — найкраще винагородження для нас! Дякуємо за те, що обрали продукцію ТМ Рута.
- ІнесаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Дуже задоволена . Хороша якісна бумага, гарного білого кольору.
Добра комплектація, ніколи не залишишся ні з чим )- Достоинства:
- Якісна , біленька, приємна до тіла. Гарної якості.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за гарний, розгорнутий відгук про наш туалетний папір.
Нам приємно чути, що ви задоволені продукцією.
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Чудовий папір, а ще дуже вигідна кількість, одразу закупились наперед)
Щодо якості - все ок, дійсно відчувається, що три шари, браку взагалі немає, якісний продукт.
Задоволені і будемо повторювати покупку!- Достоинства:
- Три шари, гарна якість, достатньо міцненький (не рветься при найменших діях з ним, як у нас було з іншою ТМ)
- Недостатки:
- Немає)
Представник постачальникаВітаємо Альона!
Ваші слова дуже цінні для нас і є найкращою нагородою за нашу працю. Ми вдячні за те, що ви обрали нашу продукцію, і сподіваємося на подальшу співпрацю з вами. Будь ласка, знайте, що ваша думка для нас надзвичайно важлива.
Ще раз дякуємо за вашу підтримку та теплі слова.
- Юрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Кількість Доставка Ціна
- Достоинства:
- Якістний товар
- Недостатки:
- Велика гільза
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за схвальний відгук.
- Зайцева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Достатньо якісний за таку ціну
Представник постачальникаВисловлюємо щиру вдячність за Ваш вибір! Насіння задоволеності серед наших клієнтів уже посіяно, і ми впевнені, що й Ви приєднаєтеся до численних задоволених покупців!
З повагою, ТМ "Рута"
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Якісний
Представник постачальникаДоброго дня!
Ваша оцінка для нас є справжньою нагородою!
Рекомендую
- Достоинства:
- Кращий, ніж сніжна панда
Представник постачальникаВітаємо!
Ваш позитивний відгук для нас - справжня нагорода за наші зусилля. Дякуємо Вам за високу оцінку!
З повагою, ТМ "Рута"
- Светлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Завжди її купуємо. Найкраща.
Представник постачальникаШановна Світлана,
Хочемо щиро подякувати за покупку. Ваша підтримка дуже важлива для нас, і ми цінуємо Ваш вибір.
Ми надіємося, що Ви задоволені нашим продуктом та обслуговуванням, і обов'язково звертатимемось до нас, якщо виникнуть будь-які питання або запити.
З найкращими побажаннями, ТМ "Рута"
- Людмила Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Дякую за можливість купити зі знижкою якісний продукт!
- Достоинства:
- Щільна, економна, гарної якості! Дякую за такий продукт!
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за позитивний відгук та за те, що підкреслили переваги туалетного паперу Ruta Pure White.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 16
Дуже дякую, компанії Ruta за швидке вирішення питання!
За заміну на якісний товар!
Приємне спілкування.
Слава всьому Українському
Дякуємо Вам за коментар.
Нам приємно, що вдалося вирішити питання і Ви залишились задоволені.
Раніше такого не було, вже декілька років купляєм тільки цей папір. Цього разу 2 з 16 рулонів були дуже дивні. Розірвані ,тонкі. Та й взагалі, якість стала гірше. Все на фото
Представник постачальникаНа жаль, трапилась така неприємність, мабуть пов'язана із транспортуванням або іншою неординарною проблемою.
Проте ми з Вами вирішили дану неприємну ситуацію.
І дякуємо Вам за позитивний відгук, який Ви далі написали.
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Папір норм
- Достоинства:
- 3 шари
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за гарну оцінку туалетного паперу.
- Людмила А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 8
Дуже якісний папір і дуже приємна цвна
Представник постачальникаЛюдмила, вітаємо!
Дякуємо Вам за покупку і високу оцінку якості продукції.
Бажаємо приємного використання!
З повагою, ТМ "Ruta"
- Тетяна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 1. Всего рулонов: 24
Брала на пробу упаковку з 4 рулонів - все добре, ціна-якість влаштовує. Досить м'який, і водночас щільний папір. У рулоні 150 відривів.
- Достоинства:
- Досить м'який, і водночас щільний папір. У рулоні 150 відривів. Упаковка на 24 рулони вигідніша за 4.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Впевнені, що продукція Ruta принесе затишок та комфорт у Ваш будинок. Завжди раді бачити Вас серед своїх покупців. Приємних та вдалих Вам покупок!