Оплачуйте Карткою Rozetka

Оценка пользователей 4.8/5
на основе 221 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    128 відгуків:  позитивний: 86%, нейтральний: 8%, негативний: 6%
    RZTK DisplayPort v.1.2 кабель в цілому отримав схвальні відгуки від користувачів. Більшість покупців вважають продукт надійним, доступним та повністю функціональним для заявлених задач — вивід зображення високої чіткості, підтримка високих частот оновлення, без нарікань на серйозні недоліки. Основними перевагами вказують співвідношення ціни та якості, сумісність із різними моніторами й стабільну роботу, однак зустрічаються випадки браку (артефакти, нестабільна робота, механічні пошкодження контактів). Окремо відзначають швидку доставку від магазину.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Назар В***

Гарна якість

• Валентин Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Дякую! чудовий кабель за чудовою ціною. Все працює, дуже задоволений)

Достоинства:
    Зручність, ціна
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Валентине! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Підключив монітор 180 Гц. Працює без мерехтіння. Картинка чітка, приємна для очей. За свої гроші кабель ТОП.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Павло К***

Не плохо

• Борис Б***

Все прекрасно

• Николай П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Підключив монітор через цей кабель картинка чітка і без мерехтіня. За таку ціну супер

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Роман С***

Прислали не робочий дріт

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Під час телефонної розмови Ви повідомили, що кабель працює, проте періодично відходить у роз'ємі. Зі свого боку ми надали можливі варіанти вирішення питання. У разі додаткових запитань або потреби в консультації, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Вячеслав К***

Нормальний кабель

Достоинства:
    180Hz/fhd
  • Станіслав Ч***

Все чудово і просто

Достоинства:
    Ціна, якість, швидкість доставки
      Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Монітор старенький підійшов кабель як рідний, к купівлі рекомендую.

Достоинства:
    Кому потрібно v 1.2 підходить
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Євгене! Щиро дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію! Раді чути, що кабель повністю виправдав Ваші очікування та добре справляється з передачею даних. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Едуард У***

Працює.

Достоинства:
    Виконує свої функції.
  • Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Довга ну і удобно бо у мене другий монік на НDMI а інший а на DP

Представник бренду

Добрий день, Богдане! Дякуємо за вибір RZTK. Раді, що кабель підійшов для Вашої конфігурації з двома моніторами та виявився зручним у користуванні. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Алексей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Товар приехал рабочим. Из плюсов - удобная защёлка близь разъёма, легко отключать.

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!

• Пасіченко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Чудовий кабель, немає до чого придертись)

Достоинства:
    Бомба
      Представник бренду

Вітаємо, пане Пасіченко! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором цього кабелю. Бажаємо успішного користування!

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Гарний кабель. Міцний, Достатньо гнучкий. Надійні фіксатори.

Достоинства:
    Надійна фіксація,
    Недостатки:
    Кнопка розблокування жорсткувата
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені вибором цього кабелю. Бажаємо успішного користування!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель сміття, монітор відключається постійно.

Недостатки:
    Відключається монітор
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.

Представник бренду

Добрий день, Юрію! Ми намагалися з Вами зв'язатися для вирішення проблеми та уточнення інформації стосовно Вашого випадку, але Ви, на жаль, не відповіли. У разі актуальності питання, зателефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319, або залиште свій актуальний номер телефона. Ми завжди раді допомогти!

• Влад О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

120 герц в 2к без проблем показывает, картинка супер.

Представник бренду

Добрий день, Владе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Юрій

Він і нв 100гц не працює, які 120.

• Влад О***

Юрий, ищите проблему у себя.
      DisplayPort 1.2 (HBR2) має пропускну здатність 17.28 Гбіт/с (ефективна), а 1440p @ 120 Hz зазвичай потребує близько 14–15 Гбіт/с.

• Олексій М***

Підключив все без проблем. Користуюсь вже 2 міс і все ок

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за вибір продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Дякуємо за відгук!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Все працює добре, невияв наразі якимось складнощів в роботі, можна замовляти

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!

• Єгор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель пришел уже не рабочим, думал проблема в новом мониторе, но когда вставил другой кабель все полосы и искажения пропали

Представник бренду

Вітаємо, Єгоре! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.

Представник бренду

Добрий день, Єгоре! Під час телефонної розмови ми надали можливі варіанти вирішення питання. У разі додаткових запитань або потреби в консультації, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Ростислав Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Доставили за 1 день на поштомат!! Підключив - працює!!

Достоинства:
    Ціна!! Доставка!!
    Недостатки:
    Поки не побачив!!
      Представник бренду

Вітаємо, Ростиславе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Анатолий Л***

Замовив DP а прислали HDMI

Достоинства:
    Оперативно
    Недостатки:
    Не той товар
      Представник бренду

Добрий день, Анатолію! Прикро, що виникла ця ситуація. Для розв'язування вашого питання, будь ласка, зверніться в чат-бот служби підтримки в Telegram або за номером що вказані в розділі "Контактні дані": ссылка. Вибачте за спричинені незручності!

• Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Провод как провод. Без пафоса. Без завышеной цены. С быстрой доставкой.
    Учитывайте что версия провода 1.2. То есть максимум для него 2К в 165гц.
    Для FHD - просто хорошее решение.

Достоинства:
    Цена, скорость доставки.
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо Вам за покупку цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором і вирішили поділитися відгуком. Бажаємо успішного використання!

• Александр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Товар пришел в магазин Розетка за 3 дня. Толщина провода и сам пластик выглядят достойно, работает без нареканий. С учётом цены , лучше и быть не может. Рекомендую

Достоинства:
    Для своей цены , качественный провод. Задачи выполняет , я думал будет всё проще. Пластик на разъемах крепкий, провод толстый, не жёсткий длинна. Все гуд
    Недостатки:
    Для этой цены их нет.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви цілком задоволені вибором. Ми вдячні за Ваш відгук і бажаємо успішного користування!

• глеб

норм

Представник бренду

Добрий день, Глібе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!

• Надія Ф***

Вітаю!Дякую, гарний

Представник бренду

Добрий день, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Сам по себе кабель хороший, но качество пластика могло бы быть получше. При этом я не считаю это серьёзным минусом - со своей основной задачей он справляется без каких-либо проблем.

Достоинства:
    1080p / 240 Hz поддерживает
    Недостатки:
    Пластик.
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!

• Михайло Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Гарний товар за гарну ціну. Для моїх умов 2560х1440х60гц працює добре, без будь-яких нарікань

Достоинства:
    Ціна, якість
    Недостатки:
    Поки немає
      Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитрий К***

Все добре, 200 герц 1080 тримає

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Пластик на коректорах виглядає не надійним
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Адам О***

Все чудово

Достоинства:
    Працює
      Представник бренду

Добрий день, Адаме! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Раді, що товар Вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Хороша ціна, робочі кабелі, брав для підключення роутера через павербанк щоб був інтернет коли відключають електроенергію, все чудово свою функцію аиконують

Достоинства:
    Якісні
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Сергій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Держит 180 Гц без проблем. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що кабель RZTK повністю виправдав Ваші очікування та добре справляється з поставленою задачею. Дякуємо за високу оцінку якості. Користуйтесь із задоволенням!

• Дарія

Працює

Представник бренду

Добрий день, Даріє! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Станислав К***

Працюе добре

Достоинства:
    Швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Станіславе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!

• Руслан

Виконує свої функції.

Достоинства:
    Підтримує 1920x1080 в 180 Hz
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Також дякуємо за високу оцінку, користуйтесь із задоволенням!

• Алексей Д***

Работает без проблем

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!