- AI аналіз відгуків132 відгуки: позитивний (близько 85%), нейтральний (близько 10%), негативний (близько 5%)Виберіть, щоб дізнатися більше
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Данный кабелем подключил новый монитор (HDMI) к компьютеру со старой видеокартой GeForce GTX 460 (DVI). Отлично подошел - изображение четкое и красочное.
Возможно кому-то будет полезно (видел в отзывах другого кабеля и убедился сам):
У старой видеокарты есть разъем miniHDMI и 2 разъема DVI. В комплекте с видеокартой шел переходник HDMI-miniHDMI, поэтому попробовал сначала подключить через данный переходник. Но изображение получалось замыленное с выцветшими цветами. Оказывается старые видеокарты дают хорошее изображение только через DVI, а через miniHDMI дают посредственное изображение.- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені експлуатацією. Дякуємо, що поділилися своїми рекомендаціями. Бажаємо успішного користування!
- РД Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Завдяки цьому кабелю я зміг підключити мій старезний другий монітор Samsung 940Fn (DVI вихід) до відеокарти rtx 3060 TI (HDMI вихід). Все працює. Оптимальна довжина кабелю для мого сетапу. Дякую, Розетка!
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Яне виявлено
Представник брендуВітаємо Вас, Євгене! Дякуємо за придбання та високу оцінку кабелю RZTK цієї моделі. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- SquidwardОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Відеокарта PowerColor RX 6600 XT Fighter, HDMI вихід в DVI монік - все тіптоп
- Достоинства:
- Робе
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Squidward! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Подключил к ноутбуку старенький монитор, у которого только VGA и DVI разъемы.
- Достоинства:
- Показывает
- Недостатки:
- Не выгуливает собаку по утрам
Представник брендуВітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Дякую вам!
- Достоинства:
- Швидка відправка, якісний товар
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Кабель робочий. Відеокарта - роз'єм DVI-D (Dual Link), монітор - HDMI, 1920х1080, частота 100Гц підтримується. Якихось недоліків не бачу.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Алексей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Кабель подошел к старому монитору ASER. HDMI выход подключил к видеокарте, а разъем DVI в монитор. Все работает в цифровом сигнале без проблем.
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Недостатки:
- Пока нет!
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за придбання кабелю ТМ RZTK. Користуйтеся із задоволенням!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Нормальний кабель за адекватні гроші
- Достоинства:
- Все працює, достатня довжина
- Недостатки:
Представник брендуДобридень, Дмитре! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Зичимо приємного використання та відмінних результатів!
- ФлешОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Прийшов, підключив, працює.
У мене старий монітор з DVI роз'ємом, тому придбав кабель на всяк випадок, наприклад, щоб підключити другий монітор, або, якщо перехідник Displayport-Dvi не буде працювати.
Також знадобилось під'єднати монітор до ноутбуку і кабель знову ж став у нагоді. Працює на нативній розподільні здатності мого монітору 1680х1050 60 Гц, тож я повністю задоволений.- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Лише чорний колір
Представник брендуВітаємо Вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукцІї RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Якісний і швидка доставка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Ярослав Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Іноді відходить і йдуть червоні полоси по екрану, я вже думав що нова відеокарта лягла
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Будь ласка, перевірте з’єднання. Можливо, конектор вставлений не цілком або з перекосом. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань під час використання цього кабелю Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все працює.
Ціна відповідала.
Швидка доставка в потрібний магазин.
Представник брендуВітаємо, Максиме! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Юрій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Відповідає опис товару
- Достоинства:
- Довжина
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Бажаємо приємного використання!
- Євгеній Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Это правда кабель, правда hdmi-dvi черного цвета.
- Достоинства:
- Все верно :)
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все працює
- Достоинства:
- Все норм
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Купив для підключення 8600gt (DVI) до монітора (HDMI). Отримав картинку 2560x1440 із 60Hz.
- Достоинства:
- Дешевий
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Звичайний кабель. Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Немає недоліків
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви позитивно оцінили використання цього кабелю. Вдячні за Ваш відгук!
- Кирилл Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все нормально
Представник брендуВітаємо, Кириле! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ВасильевОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
в розетке нет горячей линии для заказа товара
- Достоинства:
- кабель работает
- Недостатки:
- в розетке нет горячей линии для заказа товара
- Михайло Г***
Так а навіщо гаряча лінія, якщо можна через сайт замовити) Пару кліків і готово)
Представник брендуВітаємо, пане Васильєв! Замовлення можна зручно оформити на сайті або в застосунку інтернет-магазину "Розетка". Дякуємо за вибір і високу оцінку продукції ТМ RZTK!
- ТарасОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
К сожалению, кабель в 2к не осилил, в остальном ничего, хотя и чувствуется дешевизна изделия.
- Достоинства:
- Дёшево и сердито
- Недостатки:
- Full dvi d не тянет.
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо Вам за придбання продукції нашої торговельної марки. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цього кабелю. Максимальна роздільна здатність, яку він підтримує, — 2560х1600 (60 Гц). Версія штекера HDMI у цій моделі — 2.0, з іншого боку розташований штекер версії DVI-D. Будь ласка, перевірте сумісність свого обладнання. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Тарас
Возможно, я понял, почему у меня не заработало в 2к. Я подключил DVI D к видеокарте, а HDMI к монитору, а если подключить наоборот, то, наверное, будет работать в 2к.
- Edward B***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
в коментарях писали що підтримує 120-144 герци, але на моніторі acer gn246hl заводить тільки 60 герц
- Достоинства:
- кабель як кабель
- Недостатки:
- тільки 60 герц
Представник брендуДобрий день, Edward Brown! Дякуємо за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного використання!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Надо было подключить монитор с DVI к ноутбуку с HDMI. С этой задачей справился отлично. С виду добротный. Выглядит надежно. Проблем не было никаких ни с подключением, ни с работой самого кабеля
- Достоинства:
- Работает. Цена. Качество
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо Вам за придбання цього кабелю від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і рекомендуєте цей товар іншим. Вдячні за Ваш відгук із найвищою оцінкою!
- ТимурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Хороший кабель, подключил монитор по DVI в видеокарту hdmi, 16:10 разрешение экрана 1680x1050 80 гц тянет отлично
Представник брендуВітаємо, Тимуре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Выключался монитор временами. Менял 2 кабеля не помогало. Купил этот и всё отлично работает.
- Достоинства:
- Качество , цена
- Недостатки:
- не нашел.
Представник брендуДобрий день, Олексію! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все норм. Підключив свій старий монітор Dell якому вже 13 років до ноута.
- Достоинства:
- Цена норм
- Недостатки:
- поки немає
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Користуйтеся із задоволенням!
- Микола Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Підключив RTX 3070 до монітора з DVI (FullHD 60 Гц) - все працює без проблем.
Представник брендуДобрий день, Миколо! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Гарного дня!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Воткнул в свой старый монитор (Дивиай1) и в видюху(HDMI) RX580+NITRO 8G и всё запустилось без всяких танцев с бубном!!!!!!!!!!!
- Достоинства:
- Работает!!!!!
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуДобрий день, Сергію! Раді, що робота кабелю ТМ RZTK Вас задовольняє. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Карчава Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все файно
- Достоинства:
- Все файно
- Недостатки:
- Все файно
Представник брендуДобрий день, Назаре! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Цей кабель підходить для під’єднання відеокарти з виходом HDMI до старенького монітора зі входом DVI (розподільча здатність монітору може бути не Full HD). А перехідник DVI - HDMI (без кабелю) не підходить, але підходить для відеокарти з виходом DVI для підключення до монітору з входом HDMI.
- Достоинства:
- Все працює
- Недостатки:
- Не до кінця вкручується гвинтик на роз’ємі DVI
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви позитивно відзначили її використання. Дякуємо за цей відгук!
- ГлібОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все працює. Мерехтіння відсутнє. Довжини вистачає. Сморіду немає.
- Достоинства:
- Працює без проблем
- Недостатки:
- Не помітив
Представник брендуДобрий день, Глібе! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем від RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Все добре.
- Достоинства:
- Пряцює
Представник брендуДобридень, Ярославе! Дякуємо за придбання кабелю RZTK. Сподіваємося, подальше використання буде приносити Вам тільки відмінні результати роботи!
- Алиев А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Шнур отлично работает, до этого использовал через переходник и были некорректные цвета и приходилось настраивать, а с этим шнуром все работает просто супер.
Рекомендую, отличный товар!
Представник брендуВітаємо Вас, Адаме! Раді, що Ви задоволені використанням кабелю ТМ RZTK. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Це уже 2-й перехідник, тому що 1-й зломався, не знаю по мої причині чи ні. Но цей більш кращий.
Представник брендуДобридень, Юрію! Щиро раді, що ситуація вирішилася і наразі Ви задоволені використанням кабелю RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Кабель отличного качество и функционала.
Надежное соединение монитора с компьютером.
Давно искал именно такого формата. Переходники не надёжны.- Достоинства:
- Надежное соединение.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за придбання продукції RZTK. Ви зробили правильний вибір! Щиро раді, що знайшли час поділитися своїм відгуком. Успішного використання!
- Мороз В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Купляв для підключення від компьютера dvi-d на hdmi, успішно перевірив на 2 пристроях. на першому була відеокарта 440gt і монітор 1080р 60 гц (успішно, причому навіть кинуло само звук на динаміки, нічого не робив окрім драйверів відеокарти до цього) в іншому випадку підключив від материнської плати з процесором і3 9100 dvi d на hdmi і отримав 2256*1440 (2к) 60 гц. Звук на другий раз не знаю чи пройшов - немає в ньому колонок
- Достоинства:
- працює не глючить, ціна непагана
- Недостатки:
- не знайшов
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Щиро раді, що Ви задоволені використанням техніки нашого бренду. Ефективного користування на довгий час!
- Микола Ж***
Добрий день. Підкажіть будь ласка ви підключали комп'ютер з dvi d до монітора з hdmi?
- valesОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный
Кабель хороший, работает достойно.
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!