Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Кабель RZTK HDMI-DVI M-M 1.8 м Black

Оценка пользователей 4.86/5
  • AI аналіз відгуків
    132 відгуки:  позитивний (близько 85%), нейтральний (близько 10%), негативний (близько 5%)
    Користувачі в основному задоволені кабелем HDMI-DVI, відмічаючи його якість, функціональність та вигідну ціну. Найчастіше відзначається легкість підключення, висока стабільність роботи та нормальна передача сигналу. Серед переваг — швидка доставка, зручна довжина кабелю й сумісність із різними типами моніторів і відеокарт. Деякі користувачі зустріли дрібні недоліки: неякісна різьба гвинтів, можливі проблеми із надійністю кріплення, або випадки не сумісності із певними пристроями чи частотами. Окремо декілька скарг стосуються процедур повернення у магазині. В цілому покупці вважають, що продукт відповідає опису та виправдовує свої гроші.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Данный кабелем подключил новый монитор (HDMI) к компьютеру со старой видеокартой GeForce GTX 460 (DVI). Отлично подошел - изображение четкое и красочное.

Возможно кому-то будет полезно (видел в отзывах другого кабеля и убедился сам):
    У старой видеокарты есть разъем miniHDMI и 2 разъема DVI. В комплекте с видеокартой шел переходник HDMI-miniHDMI, поэтому попробовал сначала подключить через данный переходник. Но изображение получалось замыленное с выцветшими цветами. Оказывается старые видеокарты дают хорошее изображение только через DVI, а через miniHDMI дают посредственное изображение.

Достоинства:
    Работает
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Добре, що Ви задоволені експлуатацією. Дякуємо, що поділилися своїми рекомендаціями. Бажаємо успішного користування!

• РД Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Завдяки цьому кабелю я зміг підключити мій старезний другий монітор Samsung 940Fn (DVI вихід) до відеокарти rtx 3060 TI (HDMI вихід). Все працює. Оптимальна довжина кабелю для мого сетапу. Дякую, Розетка!

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Яне виявлено
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Євгене! Дякуємо за придбання та високу оцінку кабелю RZTK цієї моделі. Раді, що Ви обрали продукцію нашого бренду. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Squidward

Відеокарта PowerColor RX 6600 XT Fighter, HDMI вихід в DVI монік - все тіптоп

Достоинства:
    Робе
      Представник бренду

Вітаємо, Squidward! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Подключил к ноутбуку старенький монитор, у которого только VGA и DVI разъемы.

Достоинства:
    Показывает
    Недостатки:
    Не выгуливает собаку по утрам
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!

• Екатерина М***

Дякую вам!

Достоинства:
    Швидка відправка, якісний товар
  • Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель робочий. Відеокарта - роз'єм DVI-D (Dual Link), монітор - HDMI, 1920х1080, частота 100Гц підтримується. Якихось недоліків не бачу.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Алексей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель подошел к старому монитору ASER. HDMI выход подключил к видеокарте, а разъем DVI в монитор. Все работает в цифровом сигнале без проблем.

Достоинства:
    Свої функції виконує
    Недостатки:
    Пока нет!
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за придбання кабелю ТМ RZTK. Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Нормальний кабель за адекватні гроші

Достоинства:
    Все працює, достатня довжина
      Представник бренду

Добридень, Дмитре! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Зичимо приємного використання та відмінних результатів!

• Флеш

Прийшов, підключив, працює.

У мене старий монітор з DVI роз'ємом, тому придбав кабель на всяк випадок, наприклад, щоб підключити другий монітор, або, якщо перехідник Displayport-Dvi не буде працювати.

Також знадобилось під'єднати монітор до ноутбуку і кабель знову ж став у нагоді. Працює на нативній розподільні здатності мого монітору 1680х1050 60 Гц, тож я повністю задоволений.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Лише чорний колір
      Представник бренду

Вітаємо Вас! Дякуємо за відгук і високу оцінку продукцІї RZTK. Бажаємо приємного використання та відмінних результатів!

• Наталя Д***

Якісний і швидка доставка

Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!

• Ярослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Іноді відходить і йдуть червоні полоси по екрану, я вже думав що нова відеокарта лягла

Достоинства:
    Працює
      Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Будь ласка, перевірте з’єднання. Можливо, конектор вставлений не цілком або з перекосом. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань під час використання цього кабелю Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Максим Б***

Все працює.
    Ціна відповідала.
    Швидка доставка в потрібний магазин.

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!

• Юрій Н***

Відповідає опис товару

Достоинства:
    Довжина
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Бажаємо приємного використання!

• Євгеній Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Это правда кабель, правда hdmi-dvi черного цвета.

Достоинства:
    Все верно :)
      Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Сергей М***

Все працює

Достоинства:
    Все норм
  • Руслан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Купив для підключення 8600gt (DVI) до монітора (HDMI). Отримав картинку 2560x1440 із 60Hz.

Достоинства:
    Дешевий
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!

• Іван К***

Звичайний кабель. Свою функцію виконує

Достоинства:
    Немає недоліків
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви позитивно оцінили використання цього кабелю. Вдячні за Ваш відгук!

• Кирилл Ч***

Все нормально

Представник бренду

Вітаємо, Кириле! Дякуємо Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Васильев

в розетке нет горячей линии для заказа товара

Достоинства:
    кабель работает
    Недостатки:
    в розетке нет горячей линии для заказа товара
    • Михайло Г***

Так а навіщо гаряча лінія, якщо можна через сайт замовити) Пару кліків і готово)

Представник бренду

Вітаємо, пане Васильєв! Замовлення можна зручно оформити на сайті або в застосунку інтернет-магазину "Розетка". Дякуємо за вибір і високу оцінку продукції ТМ RZTK!

• Тарас
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

К сожалению, кабель в 2к не осилил, в остальном ничего, хотя и чувствуется дешевизна изделия.

Достоинства:
    Дёшево и сердито
    Недостатки:
    Full dvi d не тянет.
      Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо Вам за придбання продукції нашої торговельної марки. Добре, що загалом Ви задоволені використанням цього кабелю. Максимальна роздільна здатність, яку він підтримує, — 2560х1600 (60 Гц). Версія штекера HDMI у цій моделі — 2.0, з іншого боку розташований штекер версії DVI-D. Будь ласка, перевірте сумісність свого обладнання. Ми вдячні за Ваш відгук!

• Тарас

Возможно, я понял, почему у меня не заработало в 2к. Я подключил DVI D к видеокарте, а HDMI к монитору, а если подключить наоборот, то, наверное, будет работать в 2к.

• Edward B***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

в коментарях писали що підтримує 120-144 герци, але на моніторі acer gn246hl заводить тільки 60 герц

Достоинства:
    кабель як кабель
    Недостатки:
    тільки 60 герц
      Представник бренду

Добрий день, Edward Brown! Дякуємо за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного використання!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Надо было подключить монитор с DVI к ноутбуку с HDMI. С этой задачей справился отлично. С виду добротный. Выглядит надежно. Проблем не было никаких ни с подключением, ни с работой самого кабеля

Достоинства:
    Работает. Цена. Качество
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо Вам за придбання цього кабелю від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені його використанням і рекомендуєте цей товар іншим. Вдячні за Ваш відгук із найвищою оцінкою!

• Тимур
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Хороший кабель, подключил монитор по DVI в видеокарту hdmi, 16:10 разрешение экрана 1680x1050 80 гц тянет отлично

Представник бренду

Вітаємо, Тимуре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Добре, що Ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішного користування!

• Алексей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Выключался монитор временами. Менял 2 кабеля не помогало. Купил этот и всё отлично работает.

Достоинства:
    Качество , цена
    Недостатки:
    не нашел.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Все норм. Підключив свій старий монітор Dell якому вже 13 років до ноута.

Достоинства:
    Цена норм
    Недостатки:
    поки немає
      Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для власного побуту. Користуйтеся із задоволенням!

• Микола Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Підключив RTX 3070 до монітора з DVI (FullHD 60 Гц) - все працює без проблем.

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені її використанням і залишили свій відгук. Гарного дня!

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Воткнул в свой старый монитор (Дивиай1) и в видюху(HDMI) RX580+NITRO 8G и всё запустилось без всяких танцев с бубном!!!!!!!!!!!

Достоинства:
    Работает!!!!!
    Недостатки:
    Пока нет
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Раді, що робота кабелю ТМ RZTK Вас задовольняє. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Карчава Н***

Все файно

Достоинства:
    Все файно
    Недостатки:
    Все файно
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Цей кабель підходить для під’єднання відеокарти з виходом HDMI до старенького монітора зі входом DVI (розподільча здатність монітору може бути не Full HD). А перехідник DVI - HDMI (без кабелю) не підходить, але підходить для відеокарти з виходом DVI для підключення до монітору з входом HDMI.

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Не до кінця вкручується гвинтик на роз’ємі DVI
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що загалом Ви позитивно відзначили її використання. Дякуємо за цей відгук!

• Гліб
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Все працює. Мерехтіння відсутнє. Довжини вистачає. Сморіду немає.

Достоинства:
    Працює без проблем
    Недостатки:
    Не помітив
      Представник бренду

Добрий день, Глібе! Раді, що Ви задоволені придбаним кабелем від RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!

• Ярослав О***

Все добре.

Достоинства:
    Пряцює
      Представник бренду

Добридень, Ярославе! Дякуємо за придбання кабелю RZTK. Сподіваємося, подальше використання буде приносити Вам тільки відмінні результати роботи!

• Алиев А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Шнур отлично работает, до этого использовал через переходник и были некорректные цвета и приходилось настраивать, а с этим шнуром все работает просто супер.
    Рекомендую, отличный товар!

Представник бренду

Вітаємо Вас, Адаме! Раді, що Ви задоволені використанням кабелю ТМ RZTK. Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо успішної експлуатації на довгий час!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Це уже 2-й перехідник, тому що 1-й зломався, не знаю по мої причині чи ні. Но цей більш кращий.

Представник бренду

Добридень, Юрію! Щиро раді, що ситуація вирішилася і наразі Ви задоволені використанням кабелю RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель отличного качество и функционала.
    Надежное соединение монитора с компьютером.
    Давно искал именно такого формата. Переходники не надёжны.

Достоинства:
    Надежное соединение.
      Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за придбання продукції RZTK. Ви зробили правильний вибір! Щиро раді, що знайшли час поділитися своїм відгуком. Успішного використання!

• Мороз В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Купляв для підключення від компьютера dvi-d на hdmi, успішно перевірив на 2 пристроях. на першому була відеокарта 440gt і монітор 1080р 60 гц (успішно, причому навіть кинуло само звук на динаміки, нічого не робив окрім драйверів відеокарти до цього) в іншому випадку підключив від материнської плати з процесором і3 9100 dvi d на hdmi і отримав 2256*1440 (2к) 60 гц. Звук на другий раз не знаю чи пройшов - немає в ньому колонок

Достоинства:
    працює не глючить, ціна непагана
    Недостатки:
    не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Щиро раді, що Ви задоволені використанням техніки нашого бренду. Ефективного користування на довгий час!

• Микола Ж***

Добрий день. Підкажіть будь ласка ви підключали комп'ютер з dvi d до монітора з hdmi?

• vales
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Длина: 1.8. Цвет: Черный

Кабель хороший, работает достойно.

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Доброго дня! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо приємної експлуатації на довгий час!