Іноді відходить і йдуть червоні полоси по екрану, я вже думав що нова відеокарта лягла
Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Будь ласка, перевірте з’єднання. Можливо, конектор вставлений не цілком або з перекосом. У разі виникнення будь-яких труднощів чи запитань під час використання цього кабелю Ви можете звернутися за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
Користують , Дякую
Працює без зауважень
Те що треба
Добрий день, Ілоно! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
Для тимчясового використання норм.
Добрий день, Павло! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
Все працює.
Ціна відповідала.
Швидка доставка в потрібний магазин.
Вітаємо, Максиме! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
Відповідає опис товару
Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук і високу оцінку кабелю RZTK. Бажаємо приємного використання!
Круто
Провод качественный рабочий или нет не знаю, ибо ошибся и не тот заказал. Описанию соответствует
Пише на упаковці VGA а в описі поміняли потім на DVI
Добрий день, Остапе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
Все работает
Чудовий кабель
Звичайний перехідник. У мене все працює.
Інколи відходить від монітора, але то мабуть там просто вже сам роз'єм роздовбаний.
Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!
Кабель Ках кабель, вопросов к нему нет правда он мне не подошел и я решил его вернуть и вот тут началось самое интересное.
Создаю заявку на возврат приезжаю в сервисный центр девочка на ресепшене начинает оформлять и тут выясняется что не могут перевести на карту а только наличными ну ладно бог с ним ну минут 15 стою жду . С чеком иду в кассу ,В кассе ещё минут 15 жду пока моя заявка появится в системе,. Потом кассир зачемто просит меня открыть Дию ну ладно, сканирует штрихкод моего заграна но тут указывается что нужно активировать d дию- пидпис, минут пять пытаюсь настроить ID крутя га головой влево вправо сзади собрались уже люди, я психую и говорю оформляйте руками.. первый вопрос кассира год моего рождения-скажите пожалуйста зачем вам год моего рождения для возврата на такие деньги. Всё! Мои нервы не выдержали я психанул развернулся и ушел в итоге остался без кабеля и 140 грн . Это конечно жесть чтоб купить надо 2 минуты чтобы вернуть надо потратить около часа
Добрий день, Максиме! Шкода, що сталася ця прикра ситуація. З фінансових питань, будь ласка, зверніться в чат-бот служби підтримки в Telegram: ссылка. Вибачте за спричинені незручності!
слушайте я не собираюсь тратить свое время и на какие то обращения и разберательства , проходить заново круги ада по возврату! (ваши сотрудники либо некомпетентні либо сама процедура - специлально услажняет процесс возврата!!! (что вообще "из рядом вон" тем более для "РОЗЕТКИ")) .. я заявку подал на возврат(возврат по карте а не налом) - товар у Вас ! будьте любезни виполнить свои ОБЯЗАТЕЛТСТВА по ВОЗВРАТУ! (пишите звоните - я на связи)
Товар соответствовал описанию ,быстро сработали.
Вітаємо, Юрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
За свою ціну якісний та хороший кабель. Старий монітор підключив в легку
Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що цей кабель став Вам у пригоді. Ми вдячні за Ваш відгук!
Работает хорошо
Добрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
Подключил к ноутбуку старенький монитор, у которого только VGA и DVI разъемы.
Вітаємо, Денисе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Дякуємо за відгук з найвищою оцінкою!
Все ок, працює, не дорого, всі функції виконує.
Добрий день, Ілле! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Ви зробили вдалий вибір. Бажаємо успішного користування!
Это правда кабель, правда hdmi-dvi черного цвета.
Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
Все чудово. Продавця рекомендую
Вітаємо, Романе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
Відеокарта PowerColor RX 6600 XT Fighter, HDMI вихід в DVI монік - все тіптоп
Вітаємо, Squidward! Дякуємо за вибір і покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
Все добре працює
Добрий день, Олександре! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування на довгий час!
Все працює поки що без проблем
Вітаємо, Руслане! Упевнені, Ви будете задоволені використанням цього кабелю RZTK тривалий час. Дякуємо за покупку та залишений відгук!
Дякую вам!
Кабель робочий. Відеокарта - роз'єм DVI-D (Dual Link), монітор - HDMI, 1920х1080, частота 100Гц підтримується. Якихось недоліків не бачу.
Добрий день, Андрію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
Все работает. Пассивных переходников на DVI-D нет, поэтому кабель лучшее решение, если монитор имеет только выходы VGA и HDMI.
Добрий день, Олександре! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
Показує, але звуку немає, напевно не той кабель купив
DVI разъем не предназначен для передачи звука. Он передает только видео.
Добрий день, Зіновію! Цей кабель не призначений для передачі звуку. Рекомендуємо уважно вивчати характеристики товару перед замовленням. Бажаємо нових успішних покупок!
Подключил монитор (1920*1080) к ноуту, всё работает.
Вітаємо! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
Все працює
Якість чудова
Добрий виводить гарно
Добрий день, Стасе! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
Доброго, дня! Сьогоднi забрав кабель, все чудово працює, дякую.
Вітаємо, Михайле! Дякуємо за покупку продукції RZTK і позитивну оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором цього кабелю. Бажаємо успішного користування!
Подключил к компьютеру телевизор с HDMI входом. Спасибо за хороший товар.
Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і позитивну оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором цього кабелю. Бажаємо успішного користування!
Отличний кабель. Працює
Добрий день, Олексію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього кабелю. Ми вдячні за Ваш відгук!