- AI аналіз відгуків50 відгуків: позитивний: 81%, нейтральний: 11%, негативний: 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Захар Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все работает отлично, проблем с переходником замечено не было
- Достоинства:
- Все работает
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Захаре! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Добрий матерiал
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку та позитивну оцінку цієї продукції від ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Працює без нарікань, зображення передається стабільно, люфтів немає. Якість пластику та контактів хороша, підключення без проблем. За свою ціну — відмінний перехідник. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Виконує свої функції
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Всё отлично
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Эрик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Очень хороший переходник все прекрасно работает
- Достоинства:
- Подошол
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Еріку! Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Раді, що перехідник від RZTK повністю відповідає вашим очікуванням. Користуйтеся із задоволенням, і гарних Вам покупок у майбутньому!
- Олексій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Норм
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Прикрасний товар
- Достоинства:
- Дуже удобний
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Ок
- Достоинства:
- Работает нормально
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за вибір і покупку цієї продукції від RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купила этот переходник для того, чтобы подключить старый VGA-монитор к своему рабочему компьютеру (в качестве второго). К сожалению, переходник не подошёл, ибо в нём оказалось 4 лишних DVI-"язычка" вокруг одного большого (на моей видеокарте другой тип DVI, где один большой отдельно стоящий язычок). Не могу в этом винить ни себя, ни вас, - до этого момента понятия не имела о том, что у DVI бывают шесть видов разъёмов. Вопрос: можно ли заменить товар на нужный мне переходник? Фото разъёмов прилагаю.
- Достоинства:
- подошёл разъём VGA
- Недостатки:
- не подошёл разъём DVI
Представник брендуДобрий день, Ольго! Шкода, що сталася ця ситуація. Рекомендуємо уважно вивчати характеристики та зображення продукції перед замовленням. Якщо ще не минуло 14 днів з моменту придбання, можна повернути товар згідно із чинним законодавством (він має бути в належному стані та відповідному пакуванні). Більш детальна інформація тут: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, телефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Всё хорошо
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
- Не удобно закручивать
Представник брендуДобрий день, Романе! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і Вашу оцінку. Зазначений Вами досвід обов’язково буде врахований. Бажаємо подальшого успішного користування!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Чудовий перехідник. Все працює нормально. Картинка чітка, нічого не мерехтить.
- Достоинства:
- Працює.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все працює, нарікань немає
- Брутов К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купил для системников, чтоб подключить в офисе старые мониторы. Все работает без нариканий.
Представник брендуДобрий день, Кириле! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Бакшинский М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Підключив, все працює без проблем. Монітор 1920х1080.
Представник брендуДобрий день, Михайло! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Кузьменко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Получил этот адаптер, все работает. Подключил без проблем
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання цієї продукції від RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Клинка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Недороге вирішення мого питання, все підійшло.
- Достоинства:
- ціна, непогане виконання
- Недостатки:
- головне розуміти для чого береш
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо Вам за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що цей перехідник став Вам у пригоді. Успішного користування!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Да перехідник працює як потрібно, підключив до відео карти замінивши інший перехідник і появилась хоча б заставка запуску
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Приїхав швидко, під'єднав і все працює добре.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все чудово
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Раді, що Ви задоволені придбаним перехідником RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!
- ИгнатОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Неплохой переходник за такие деньги, смог подключить старій системник к монитору.
Представник брендуДобрий день, Ігнате! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Сергей И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Купил для старенького системника, чтоб подключить монитор и по ностальгировать играя в старенькие игры на нем.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Віктор У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Працює
- Достоинства:
- Скоро доставили
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Все гаразд, робе
- Недостатки:
- Трохи була погнута арматура dvi роз'єма
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені застосуванням цього перехідника. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання. Дякуємо за Ваш відгук!
- константин к***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
брак кривой разъем DVI-вставить не смог. потерянные 100гр.
- Достоинства:
- красивый
- Недостатки:
- кривой
Представник брендуДобрий день, Костянтине! На жаль, від браку не застрахований жоден бренд. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб мати змогу швидко вирішити подібне питання. Для обміну чи повернення Ви можете звернутися в точку видачі інтернет-магазину "Розетка" або відправити виріб перевізником. Детальна інформація із цього питання доступна за посиланням: ссылка. Актуальна інформація щодо точок видачі "Розетка", які працюють нині, за посиланням: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Виктор Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все добре
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Все супер, працює відмінно
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього перехідника. Дякуємо за відгук!
- Анатолий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Работает .... пока
- Достоинства:
- пока не видел, кроме одной - цена в норме.
- Недостатки:
- Не проявились. Работает
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK. Упевнені, Ви будете задоволені використанням цього перехідника тривалий час!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Товар прийшов вчасно,працює.
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо, що обираєте саме наші товари для власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!
- Марина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Работает
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Неплохие переходники у RZTK, уже покупал, только других моделей. Все работает, все ок
Представник брендуДобридень, Дмитре! Дякуємо за придбання перехідника RZTK та залишений відгук. Бажаємо успішного користування!
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Девайс рабочий. Тот кто пишет что он хлипкий, ножки обычные, я не знаю что с этим переходником вообще можно сделать чтобы поломать.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Плохой переходник, очень осторожно Нада вставлять, все хлипкое
- Достоинства:
- Дешевый
- Недостатки:
- Ножки заламывает
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції нашої торговельної марки. Нагадаємо, що гарантія на цей товар становить 2 роки. У разі виникнення проблем чи будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Макс О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Розетка робить непогану продукцію, замовляю тут. Дякую!
Представник брендуВітаємо Вас, Максе! Дякуємо за придбання перехідника RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені роботою продукції нашого бренду. Зичимо легкого та приємного користування!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый
Исправно выполняет свою функцию
- Достоинства:
- Работает
Представник брендуДобридень, Андрію! Раді, що Ви задоволені придбаним перехідником RZTK. Бажаємо і надалі приємного використання!