Отзывы покупателей о Переходник RZTK HDMI female to DVI-D male
- Виталий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все прцює
- Николай Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово. Перехідник працює. Все добре
- Достоинства:
- Перехідник належної якості
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не працює
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Ваш відгук передано до відділу підтримки клієнтів для з’ясування обставин і вирішення цього питання. Будь ласка, очікуйте на дзвінок.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Ми намагалися з Вами зв’язатися щодо Вашої проблеми з товаром, але, на жаль, Ви не відповіли. У разі потреби консультації, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює на старому ПК
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Ми вдячні Вам за вибір і придбання продукції ТМ RZTK. Бажаємо довготривалої успішної експлуатації!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший перехідник. Підключила новий монітор до старого системного блоку, все працює. Швидка доставка на точку видачі.
- Достоинства:
- Недорого
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює без нарікань
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
працює норм, без перебоїв, тому норм
Представник брендуДобрий день, Іллє! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Всё работает без проблем
- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Валеріє! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що кабель RZTK повністю виправдав Ваші очікування та добре справляється з передачею даних. Дякуємо за високу оцінку якості, користуйтесь із задоволенням!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Замовляв 2 перехідника. Доставка новою поштою в поштомат. В пакунку було дві упаковки, але тільки в одному був перехідник. Не знаю чий це помилка, продавця або пошти. Але мене як замовника це не повинно хвилювати, тому такий відгук!
Представник брендуДобрий день, Олексію! Вибачте за спричинені незручності. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності комплектації та швидко вирішити можливі питання. Також радимо оформляти доставку на точку видачі Rozetka, де Ви зможете зручно оглянути товар перед отриманням. Для вирішення вашого питання, будь ласка, зверніться на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Олексій П***
Щодо ситуації з не повним замовленням. Дзвонили з тех. підтримки, казали що можуть компенсувати перехідник нарахуванням на бонусний рахунок 150грн. Стільки коштує перехідник. Але з того часу пройшло вже більше двох тижнів, а нічого нараховано не було.
Представник брендуДобрий день, Олексію! За нашою інформацією, компенсацію в розмірі 150 бонусів було нараховано на ваш рахунок. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Обычный переходник
- Достоинства:
- Свою работу выполняет
- Недостатки:
- Не вижу
Представник брендуДобрий день Владиславе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Вячеслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не помітив
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо успішного користування!
- Костянтин М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все Ok.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Вдячні за виказану довіру до нашого бренду. Бажаємо приємного користування!
- Илья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рабочая вещь, но передает только изображение. Звук не передаёт
Представник брендуДобрий день, Ілле! Дякуємо за придбання і позитивну оцінку продукції ТМ RZTK. Дійсно, цей перехідник з роз'єму HDMI на штекер DVI призначений тільки для передачі відеосигналу. Бажаємо успішного користування!
- Шапко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Классная штука, подключил старый системник к новому монитору пока новый комп в ремонте.
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює на ура
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Матвій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Працює відмінно
Представник брендуВітаємо, Матвію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- АтикОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальный переходник.
Покупал для подключение дополнительного монитора к ноутбуку.
Все работает.
Рекомендую!- Достоинства:
- Работает
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Атіку! Раді, що Ви задоволені використанням цього перехідника від ТМ RZTK. Дякуємо за відгук!
- Артем Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свою функцію виконує
Представник брендуДобрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішної експлуатації!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
В іграх погано передає качиство картинки а для відео перегляду норм
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися власним досвідом користування цим перехідником. У разі виникнення проблем, труднощів під час експлуатації чи будь-яких запитань щодо товару, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую. Усе підійшло і працює.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Вадим Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Покупал для подключения старого монитора от ноутбука , все работает
Представник брендуДобрий день, Вадіме! Дякуємо Вам за придбання та високу оцінку продукції RZTK. Бажаємо безперебійної експлуатації на довгий час!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Адаптер вроде в целом нормальный, подключил пс4 к монитору с адаптером, все подключалось, но с сниженной качествы изображения, немного трясет, когда те движется, есть шима у которой в самого монитора нет. я может быть что то неправильно делал, буду проверять с другими устройствами. дальше увидимся.
- Достоинства:
- Не вижу
- Недостатки:
- Снижение качества изображения, шима, лёгкая тряска
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір і придбання продукції нашої торговельної марки. Так, рекомендуємо протестувати цей перехідник з іншими пристроями. У разі виникнення будь-яких запитань щодо експлуатації, будь ласка, звертайтеся за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Тетяна М***
Здравствуйте. А мне нужно наоборот - на системнике DVA a на мониторе HDML. Посоветуйте, пожалуйста, подойдет такой переходник, или нет?
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Ні, оскільки перехідник з роз’єму HDMI на штекер DVI призначений для простої конвертації HDMI у DVI, а не навпаки. Дякуємо, що зацікавилися продукцією ТМ RZTK!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все працює. Частоту 75Гц тримає. Задоволений
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Давно працює, не підводив
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Максиме! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
зе бест
- Достоинства:
- працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
клас
- ОстапОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все ок
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рабочий переходник, но возможно не самый качественный, помехи бывают
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за придбання продукції нашої торговельної марки. Добре, що загалом Ви позитивно оцінили цей товар. У разі виникнення труднощів чи запитань щодо експлуатації, будь ласка, зверніться за телефоном гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Работает да и ладно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дешёвый пластик
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За адекватну ціну підійшов тільки цей
- Достоинства:
- Ціна, якість
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальный перехідник, працює прекрасно
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
Представник брендуДобрий день, Артеме! Ми вдячні Вам за покупку цього перехідника від ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного використання!
- Rust-MОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підключив відеокарту з виходом DVI до монітора HDMI. Все працює.
Представник брендуДобрий день, Rust-M! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!
- Алексей Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підключив монітор з входом DVI до ноутбуку як додатковий екран. Все працює.
- Достоинства:
- відразу працює без таців з бубном
Представник брендуДобрий день, Олексію! Дякуємо за придбання перехідника ТМ RZTK. Бажаємо завжди відмінних результатів!