- AI аналіз відгуків31 відгук: Переважає позитивний тон: 77% позитивних, 16% нейтральних, 7% негативних згадок.Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий інструмент для навчання!
Але. Аккум тримає не довго.
З коробки розряджений в нуль і не включається- Достоинства:
- зручний, класно світить
- Недостатки:
- треба під рукою мати павербанк)
Представник брендуДобрий день, Олексію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа сподобалась, якісно виглядає,все працює,пульт до телефону підключився швидко.
- Достоинства:
- Працює від акумулятора,що дуже зручно.
- Недостатки:
- Товар приїхав повністю розрядженний
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Світло рівне, кольори насичені, можна швидко переключати режими та яскравість. Пульт зручний, штатив стійкий і високий, легко підлаштувати під себе.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Євгенія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша лампа, цікаві режими. За свої гроші топ
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отримала сьогодні зранку даний комплект. Спершу засмутилася, бо лампа не вмикалася.. навіть після під'єднання до мережі. Зателефонувала на розетку, сказали, що можна повернути, все узгодили без проблем. Дякую дівчині за консультацію.
Але мій внутрішній голос говорив мені "не може бути, вона має працювати!", і я вирішила почекати трохи, щоб лампа зарядилася. Пройшло хвилин 5-7, і я вирішила знову увімкнути лампу, і вона включилася я безмежно щаслива пульти, лампа, індикатори - все працює!!! Якість самої стійки чудова
(При заряджені у вимкненому стані має горіти маленька частина лампи (фото додаю). Якщо Ви отримали товар, а лампа не включається, одразу перевірте цей пункт! Світиться? Значить трохи почекайте, і вона включиться, і буде далі працювати.)- Достоинства:
- Добротна, стійкá, впевнено стоїть на підлозі, висока, яскраво світить
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Галина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Штатив міцний, легко регулювати висоту, телефон надійно фіксується. Пульт керування зручний, працює на відстані.
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Надійно кріпиться телефон. Класне освітлення. Зручно регулювати яскравість та відтінки світла.
Представник брендуДобрий день, Зоряно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось. Недоліків немає
- Достоинства:
- Хороша якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа сподобалась, дуже зручно що має вбудований акум, завдяки чому можна без будь яких шнурів її вмикати та приблизно 1-2 години користуватись (в залежності від яскравості)
Для тих, у кого спочатку виникли проблеми з включенням (у мене було так само)
Потрібто просто зарядити лампу, достатньо хвилин 10-20 потримати на зарядці, після чого можете увімкнути через пульт або через спеціальні кнопки не лампі.- Достоинства:
- Вбудований акум, гарна якість, режими, висока стійка
- Недостатки:
- Нема індекатору повного заряду, не зрозуміло коли лампа повністю заряджена, на початку не зрозуміло як увімкнути, навіть полумаа що прийшов брак
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Режим ргб це рофл, не здатний нічого освітити у повній темряві :D
Лампа не енергоефективна. Віджирає заряд павер бенка доволі швидко.
Але загалом конструкція зручна, і може бути корисною в різних ситуаціях. Брав для вечірніх відеодзвінків по роботі.- Достоинства:
- Ціна, конструкція
- Недостатки:
- Режим ргб, енергоефективність
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Дякуємо за зворотний зв’язок. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK
- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа хорошая ничего лишнего
Представник брендуДобрий день, Аліно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Виручає при вимкненні світла. Розмір можна регулювати, робити вище, нижче. Світить ярко. Подобається
Представник брендуВітаємо, Діано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бистро розряжається.
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
комплект не поганий, але прийшов повністю розряджений і шнур з комплекта відходить і погано заряджає. також кнопки включення лампи працюють не дуже добре, не з першого разу включаються, треба поклацати, що не є ок
- Достоинства:
- нормально світить коли заряджена, на акумуляторі якийсь час працює, але не дуже довго
- Недостатки:
- поганий шнур зарядки з комплекту, не працюють з першого разу кнопки включення лампи
Представник брендуДобрий день, Юліє! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому.
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа від акумулятора світить яскравіше ніж від мережі, але акумулятор тримає пів години. По відгуках читала, що тримає 2 години, тому і замовила. Розчарована.
- Достоинства:
- Багато кольорів, відтінків. Легка у користуванні
- Недостатки:
- Слабкий акумулятор
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня!
- Анатолій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив для зйомок — світло яскраве, багато режимів, штатив стійкий. Пульт і акумулятор зручні
- Достоинства:
- компактне зберігання
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Александр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Светит намного ярче от своего аккумулятора, если включить ее в повер банк или от розетки то во время питания светит хуже, но беда в том что аккумулятора хватает только на два часа
Представник брендуДобрий день, Олександре!
Дякуємо за Вашу думку. Нам шкода, що не всі властивості товару виявилися для Вас зручними. Ваш відгук для нас важливий, ми врахуємо його при подальшому розвитку бренду. З повагою, служба підтримки!
- Кира К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Лампа хорошая яркая Но расстроило то что аккумулятора хватает всего на час может чуть больше.
В инструкции вообще не написано как её включить только по отзывам смогла понять что она включается заряжая саму лампу а не пультики
В принципе компактное крепление надёжное но таких денег наверное не стоит- Достоинства:
- Яркая, крепление надёжное
- Недостатки:
- Аккумулятора хватает на час, в инструкции не указаны все моменты
Представник брендуДобрий день, Кіро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук.
Лампа RZTK Aura Light Pro вмикається як кнопкою на корпусі, так і пультом, тому керувати нею можна обома способами.
У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. За свої гроші це найкраще що може бути. Високий штатив, портативна, гарно тримає заряд ( на фіолетовому світлі працювала приблизно 2,5 години) Яскраве світло та багато функцій.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Батареї вистачає не на довго, у всьому іншому все ок
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як включити лампу? Стоїть на зарядці, світить червоним але не включається!!!
Злякались, бо дитині на Новий рік.
Постояла на зарядці, включилась. Урааааа- Достоинства:
- Матеріал якісний
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Крістіна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є різні температури білого, це класно для фото. Для зйомки в темній кімнаті теж чудово підходить. Також роблю макіяж під лампою)
Представник брендуВітаємо, Крістіно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Вита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не відповідає опису, тримає заряд одну годину
Представник брендуДобрий день, Віто! Дякуємо за Ваш коментар.
Згідно специфікацій, робочий час лампи до 120 хвилин розрахований при мінімальному рівні яскравості. На максимальній потужності час роботи може бути меншим.
З повагою, підтримка RZTK
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував донці дуже задоволена
Товар хорошої якості- Достоинства:
- Компактний, управління без дротів ,пульт перемикання полегшує використання, багато режимів і саме головне класно світить
- Недостатки:
- Поки не знайшов
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Любомир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За ці гроші + -
- Достоинства:
- дешева
- Недостатки:
- погано фіксується
Представник брендуВітаємо, Любомире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Ваші зауваження щодо фіксації будуть враховані, оскільки ми завжди прагнемо покращити якість нашої продукції. Якщо у Вас є ще питання або пропозиції, будь ласка, не соромтеся звертатися!
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще ніколи не бачила такої дебільної інструкції
не написано як лампа заряджається
як вмикати її
зате є як вимикати:)- Достоинства:
- Компактна
- Недостатки:
- В інструкції немає інфи про лампу
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Галина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплект те що треба) замовляли для сина 11 років, йому все сподобалось, донечка 5рочків теж взахопленні, і мені теж подобається
- Достоинства:
- Лампа достатнього розміру, кольорове світло, пульти
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Автономність, під час відключень світла просто шик. Телескопічний штатив просто бомба, так високо тянеться, можна поставити де завгодно і мати світло.
- Достоинства:
- Автономність, багато кольорів, телескопічний штатив Дуууже високий!
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Оксана Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Честная пятёрочка ,я в этом не шарю ,но племяннице она понравилась очень . Отдельное спасибо сотрудникам точки выдачи Розетка которые помогли проверить работоспособность лампы!!!
- Достоинства:
- Высота ,меняет цвет
- Недостатки:
- Нет .
Представник брендуВітаємо, Оксано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
На перший погляд, не погано
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подобається те, що працює без живлення, а коли лампа сідає, то підключаю до розетки або павербанка. При вимкненні світла виручає - ярко світить. Складається компактно, не займає багато місця
- Достоинства:
- може працювати без живлення певний час
Представник брендуВітаємо, Аліно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша штука, відповідає опису, зараз використорую як підсвітку при відключені світла
- Достоинства:
- Довга робота без підзарядки
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Богдан З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуДобрий день, Богдане! Щиро дякуємо за високу оцінку! Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими. Гарного дня!
- Виктория Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доброго дня, замовила, але хотіла спитати - а лампу можна буде зняти якщо на вулиці вона не буде потрібна?
- Достоинства:
- Все добре
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо, що обрали бренд RZTK. На жаль, даний функціонал не передбачений.
Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, підтримка RZTK.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість матеріалів, багато режимів освітлення. Компактна у складеному вигляді. Донька - юний блогер, задоволена)
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути. що RZTK Aura Light Pro став улюбленим помічником Вашої доньки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!