- Андрієнко Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сучасний девайс для сучасних батьків, простий, надійний, міцний матеріал, легко встановлюється.
- Достоинства:
- зручний, ціна
Представник брендуДобрий день, Ярославо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Михал М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Цена-качество
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Плашенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний підсклянник, підійшов до моєї моделі каляски, регульоване керування.
- Достоинства:
- ціна, легко встановлюється
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудово підійшов для мого електромобіля для людей з обмеженою рухливістю.
- Достоинства:
- зручно й практично
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Бойправ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не раджу для покупки, обертається сам від вібрацій, випав стакан з кавою, добре, що хоч не на коляску. Прийшлось його допрацьовувати, щоб не крутився.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Ваші зауваження для нас важливі та допомагають покращувати продукцію в майбутньому. Бажаємо гарного дня!
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже хороша якість. Зручний. Міцний.
- Достоинства:
- Товар сподобався
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручний та міцний
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Виктория О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крепится просто, состоит из 2х частей, что удобно. Брала для термочашки на коляску. Термочашки Krauft на 510мл. Меня устраивает, особенно учитывая цену.
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Марина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний пластик, міцно тримається на візочку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ще не виявила
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добра якість,для прогулянок з кавою це спасіння
Представник брендуДобрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручна штука, особливо коли постійно з кавою або водою.
Ставиться елементарно, без інструментів — закрутив на ручку коляски і поїхав. Тримається нормально, не люфтить, навіть якщо дорога не ідеальна.
За ці гроші це просто ТОП!
Товар рекомендую
Представник брендуВітаємо, Вадиме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий зручний девайс для візочка, без якого вже не хочеться йти на прогулянку. Не складно кріпиться, проте сидить міцно. Тепер каву на прогулянці пити зручніше !)))
- Достоинства:
- Тепер каву на прогулянці пити зручніше !)))
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дякую, простий не великий підстаканник.Легко закріпити,можно міняти положення
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не знайшла
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний пластик, тримач що кріпиться на коляску, легко крутиться. Сталю маленьку пляшку води на 500 мл, чашку кави.
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер підсклянник.Кріпиться на будь яку каляску.В еас ручка не повністю кругла,але закріпилось добре,тримає теж супер
- Достоинства:
- Тримає супер
Представник брендуВітаємо, Юліє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный товар за свои деньги... Нюансов не наблюдается
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Легке кріплення, нам підійшов. Для пляшечки з водою зручно, тепер ставлю термос - також добре тримається
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Мария Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже погана!
Перекручується кава розливається!!!
Не рекомендую((((
Представник брендуДоброго дня, Маріє!
Нам прикро, що товар не виправдав Ваші очікування.
Конструкція підсклянника з поворотом на 360° дозволяє регулювати кут нахилу, щоб запобігти перекручуванню, але важливо щільно зафіксувати кріплення перед використанням.
Ми врахуємо Ваші зауваження для покращення клієнтського досвіду у майбутньому. З повагою, підтримка бренду
- Люда П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добре тримається, не царапає коляску. Витримує навіть стаканчик з кавою. Класно
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Діана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарно кріпиться на коляску Carrello Bravo. Можна кріпити і в середину, і назовні ручки. Пляшечка не випадає.
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуДобрий день, Діано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісний тримач, при їзді навіть по ямах тримається міцно. Прийшов швидко, добре запакований. Вартує своїх грошей. Немає неприємного запаху
Представник брендуДобрий день, Ліліє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Таміла П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже корисний предмет. Легко кріпиться, підходить під майже любу дитячу пляшечку та вагу. Користуюсь кожен день
Представник брендуДобрий день, Таміло! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юлія О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
звичайний підстаканник. завжди ставлю стаканчик із кавою під час прогулянки.
- Достоинства:
- доступна ціна
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підсклянник розрахований для склянок або пляшок до 0.33л
Бо пляшка 0.5л перевертається дуже легко і падає.
А так то за такі гроші хороша річ
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Вашу корисну пораду. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ростислав Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отримав швидко, все ок
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Егор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
прост с виду, зато практичен. за эту цену замечаний не имею
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Леся Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
щойно забрала з пошти, зібрала легко, приміряла з пляшечкою води, можливо меншу треба буде, сьогодні буду тестити в дії
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуДобрий день, Лесю! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Підходе для різних ємностей. Поворотний механізм 360 градусів. Надійно встановлюється на трубки різного діаметра.
- Достоинства:
- Виготовлений з безпечних матеріалів.
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Матеріал якісний, легко чиститься, виглядає стримано, без всіляких наворотів. Ціна - доступна. Тепер улюблена кава завжди під рукою під час прогулянок з малечою
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Зоряна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Приїхали на літо до батьків, дістали стару нашу каляску з гори шоб по селі гуляти, а там не було підстаканника. Замовили цей. Доставка швидка, доступна ціна.
- Достоинства:
- ціна, швидка доставка
Представник брендуДобрий день, Зоряно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купив для прогулянкової коляски – збирання та встановлення прості. Кріплення надійне, поворотний механізм працює справно, не люфтить навіть при їзді по бруківці. Зручна річ
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить непоганий підстаканник, швидкий в збірці та фіксуванні на калясці.
- Достоинства:
- доступна ціна, гарна фіксація
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Бевза А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якістю кріплення задоволена, підсклянник не ковзає, добре тримає хоч пляшечку дитячу, хоч мою каву під час прогулянки.
- Достоинства:
- руки вільні, не ковзає
Представник брендуВітаємо, Аліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!