- AI аналіз відгуків120 відгуків: позитивний — 72%, нейтральний — 16%, негативний — 12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Вакарчук Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
З вибором не помилився, зручна, стильна, виконує всі заявлені характеристики. Це топ для геймерів.
- Достоинства:
- комфортно натискаються клавіші
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Не звичне і не зручне розташування гарячих через те що місце для них, по не зрозумілих причинах забили під керування підсвіткою. Тут увага!!))) На підсвітку використали 12 клавіш +
Ну це жесть))))- Достоинства:
- Ціна-якість
- Недостатки:
- Функціонал гарячих клавіш
Представник брендуДобрий день, Володимире! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Журбенко Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура прикольна. Перемикачі плавні й тихі. Особливо порадувала якість збірки — нічого не люфтить, усе надійно. За такі гроші це просто знахідка.
- Достоинства:
- плавні перемикачі, якість збірки
- Недостатки:
- За цю ціну - нема
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Даниїл Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Неодноразово помічав дабл клік клавіш, що для мене критично важливо! Підсвітка в деяких місцях клавіатури перестала працювати, немає пз.
- Достоинства:
- Звук натискання клавіш приємний, багато режимів підсвіток клавіатури.
- Недостатки:
- Дабл клік клавіш, підсвітка клавіатури згодом частково не працює, немає пз.
Представник брендуДобрий день, Даниїле! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Скиба В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Якісна, надійна клавіатура, користуюся більше року, без нарікань.
- Достоинства:
- гумові протектори, мультимедійні клавіші, стильно виглядає
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Красивая безделушка для детей. Кто много печатает - сойдет с ума через два дня. Практически через слово либо один символ дублируется - либо попадают соседние символы, если задел кнопку. Печать получается «очеень неаонятнаач»
- Достоинства:
- Красивая
- Недостатки:
- Отклик клавиш
Представник брендуВітаємо, Назаре! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Юрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
В общем, после использования клавиатуры в течении 10 дней, заметил неприятные моменты:
1. Через 5 дней начала глючить... Кнопки A и S начали работать как Win и Alt... После некоторого времени танцев с бубном и помощи чата Gpt сбросил настройки на заводские... На сегодняшний день вроде работает норм...
2. На 6 день пропала подсветка 3 кнопок Numpada (4,5,6), на 10 день пропала подсветка кнопки M(ь)... Теперь интересно какая следующая кнопка перестанет светится...
Итог:
Чтоб советовать клавиатуру на 100% - не могу... максимум на 65%... Потому как с механической точки зрения она выполняет свои обязанности... А вот по электро-части тут некоторые вопросы... Так что думайте сами...- Достоинства:
- Свои функции выполняет (вроде как),мягкая, хороший отклик.
- Недостатки:
- Подлагивает (причины неизвестны), пропадает подсветка кнопок
Представник брендуВітаємо, Юрію! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Змішані відчуття від цієї клавіатури. З однієї сторони справляє враження якісної, важкенька, тиха. З іншої за кілька тижнів так і не зміг нормально до неї звикнути. Постійні місскліки, хоча в попередній клавіатурі форма, висота клавіш була аналогічною. Плюс часто відбувається подвійне натискання.
Не можу сказати що за таку ціну вона погана, але хоча б подвійних натисканнь не мало б бути. Щодо місскліків можливо ще звикну, подивимось.
Режимів підсвітки чимало, але мені вони були чисто погратись, використовую статичну. Немає повноцінного RGB, якщо комусь це важливо.
Виглядає стильно на мій смак.- Достоинства:
- Ціна, дизайн
- Недостатки:
- Подвійні натискання, складно звикнути, місскліки
Представник брендуДоброго дня, Андрію! Дякуємо за Ваш детальний відгук про клавіатуру RZTK Bifrost Rainbow. Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому.
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Зручна, приємна на дотик, легкий і точний відгук кнопок
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ясінський П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Мінімалістична, друкувати на ній приємно, підсвітка просто чудова,тихі клавіши. Англійська та українська розкладка. З'єднується через кабель.
Представник брендуВітаємо, Павло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Арсеній Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Я усе написав)
- Достоинства:
- Прожила десь майже 9 місяців!
- Недостатки:
- Пише одну букву два рази, і сьогодні вже перестали працювати деякі клавіши((((
Представник брендуДобрий день, Арсенію! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Чудова клава ! Багато різних налаштувань , чудова якість -буду тестувати! Дякую !
- Достоинства:
- Доступна , чудової якості !
- Недостатки:
- Та які недоліки , все ок ! Подивимось.
- Павло Л***
Відверто- чудова мех. клавіатура і з купою налаштувань , причому досить доступна ! Дякую !
- АНтон
а тебе удобно на ней в игры играть? не выскоая ибо мне вообще трудно из-за высоты
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Все добре.дякую.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Не точто за свои деньги. Она топ даже если бы была на косарь дороже. Больше полу года пользуюсь, на радоавться не могу. Очень приятная и качественная клава.
- Достоинства:
- Просто классннояе и бюджетная
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Оксана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Малий не нарадується настройкам режимів приємна і яскрава за невелику ціну
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Чудова клавіатура
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Ярослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Второй раз беру товар от розетки и второй раз приятно удивлён, товар хороший за свои деньги, на удивление качественный. На самом деле становится аж страшно розетка захватывает подобными продуктами свой же рынок, малый и средний бизнес в Украине скоро просто перестанет быть конкурентно-способным тем самым розеткам и т.д. я уже даже пиво покупаю на розетке, хорошо это или плохо судите сами
- Достоинства:
- Price
- Недостатки:
- None, static RGB no change color just off and on
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Купила рік назад,граю майже кожен день,досі працює на відмінно, ніяких потертостей,я задоволена.
- Достоинства:
- Ціна,якість,стиль.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ТомашОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Через місяць клавиші почали працювати через раз дратує дуже в ігри пограти неможливо(
- Достоинства:
- Нормальна збірка,ціна,вигляд
- Недостатки:
- Помирає черкщ місяць користування
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
- Тарас Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
приятно удивлен +5 к карме RZTK
- Достоинства:
- Все сбалансированно ,
- Недостатки:
- узнаем со временем
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клавиатура бомба, дешёвая, хорошая, тяжёлая, тихая, так ещё и очень красивая 24 видов подсветки. Бомба просто, пришла клавиатура полностью целая, нигде ничего не повреждено и нигде ничего не странно ни потерто и не сломано, это просто космическая клавиатура за такие деньги
- Достоинства:
- Цена, вес, подсветка, звук качество
- Недостатки:
- Не знаю, пока не нашёл
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Після вінги за 38 гривень ця клава космос
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Григорію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
После года использования доволен на милион процентов. Свичи супер, клава шепчет. Цена этой клавиатуры очень занижена. Аналоги стоят от 4к грн. Рекомендую на все 1000%
- Достоинства:
- Качество материала и свичей. Красные безтактильные просто шепчут, отклик супер
- Недостатки:
- Странный ентер)) Нужно будет привыкнуть)
Представник брендуДобрий день, Андрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Захар В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Пользуюсь 3 месяца, всё работает хорошо
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Захаре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатура сподобалася, тактильні відчуття приємні. Як і до всього нового - потрібно звикнути. Вага та ніжки - це плюс.
Підсвітка - не можу сказати, що це повний треш: є і є. Кожен зможе знайти щось для себе або взагалі вимкнути. Особисто я користуюся постійним підсвічуванням (Fn + F11). Якби була монохромна підсвітка - було б набагато краще.
Кирилиця для мене - основний недолік цієї клавіатури: символи значно тонші, ніж латинські, ще й стилізовані під трафарет - деякі погано читаються, особливо в поєднанні з кольоровою підсвіткою.
Цікаво, чи реально знайти кейкапи на заміну?- Достоинства:
- Недостатки:
- Кириличні символи, підсвітка
Представник брендуДобрий день, Олеже! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Мар'ян М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Зараз пишу відгук з цієї клавіатури, заодно потестимо, скільки буде подвійних спрацювань клавііш.
Користуюсь клавіатурою більше року, кейкапи не постирались, все пррацює як в перший день, єдина проблема, оце подвійне спрацювання клавіш, яке зявилось практично відразу, що не схоже на якусь зношеність,, а дефект відразу з заводу.- Достоинства:
- Не стирається, приємна
- Недостатки:
- Подвійне натискання
Представник брендуДобрий день, Мар'яне! Дякуємо за коментар. Нам прикро, що виникла така ситуація.
Ми врахуємо Ваш відгук при подальшому розвитку асортименту бренду. Гарного дня!- Дмитрий П***
В мене теж така проблема
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: ссылка.
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- Вячеслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клава супер, дитині сподобалась
- Достоинства:
- Мʼякі та зручні кнопки
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник брендуДобрий день, Вячеславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
не шумна,чутлива,в кс грати зручно
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клава коштує свої гроші. Якщо брати зі знижкою то це окреме задоволення))). Хтось писав , що вона місклікає, сам зіткнувся з цим , але то за положення пальців. Клавіші спрацювують на неповному натисканні, тож грати - саме задоволення. Писати - пальці не устають.
Клава не маленька , то ж майте на увазі. Важить більше кіло - на коврі лежить як мерттва. Хто щоб не казав за підсвітку, тут можна її нашаманити , хоч тільки пару кнопок буде світитися. Немає вибору налаштування кольору для підсвітку, але з цим миришся , тому що все інше це тільки плюси. Користую 2 тижні, талі буде...- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Всё работает
- Достоинства:
- Неплохо для своей цены
- Недостатки:
- Не меняются зоны подсветки
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Купляв 24.02.2025
Я программіст, тому по клавішах багато тикав. Іноді чомусь двоїться натискана клавіша, тому іноді буває що я пишу наприклад "Ттест". Також, перестала світиться клавіша W.
Представник брендуВітаємо, Назаре! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
- Артур Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
за ці гроші це топ механіка
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Крута за свою ціну.
- Достоинства:
- Добротний механізм клавіш, відчувається надійність.
- Недостатки:
- Чутно "удар" при повному натисканні(при повільному неповному -повністю беззвучно). Трохи гучно, але можна звикнути.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Сергей С***
Купи амортизатры клавиш - селиконовые кольца и проюлема решится). Я их годами использую на механике.
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Все добре, дякую.
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ростислав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Клавіатурою задоволений, м'який нажим на клавіши, багато режимів RGB підсвітки. Сама клавіатура має не непогану вагу, як на мене це дуже добре (не легка)
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ростиславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Тип механических переключателей: Kailh Red. Раскладка: Английская / Украинская
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!