Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство RZTK Block PD 20W Type-C White
- Олексій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Добре працює.Працює вже пів року день в день.Своїх коштів достойна
Представник брендуДоброго дня, Олексію! Дякуємо за вибір зарядного пристрою RZTK та Ваш відгук! Приємно знати, що пристрій чудово показує себе в щоденній роботі та повністю виправдав Ваші очікування протягом пів року використання. Бажаємо подальшого успішного використання!
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Вже більше року користуючя, заряджає швидко
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Когтєва Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Чудовий блок зарядки, особливо за свої кошти. Придбала вже 2й для батьків. Своїм користуюся більше двох років, жодних нарікань, швидка зарядка працює супер, майже не нагрівається(тільки при зарядці паверу на 20к з нуля)
Всі рекомендую- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали цей пристрій уже вдруге та задоволені його роботою протягом тривалого часу. Дякуємо за вибір RZTK та приємного користування Вашій родині!
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все працює чітко
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Дуже крутий зарядний пристрій за свої кошти. Все добре заряджає. Була б змога поставити 6 зірок, поставив би без роздумів
- Достоинства:
- Швидко заряджає, якісний матеріал
- Недостатки:
- Не знайдено
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за такий надихаючий відгук. Ми щиро раді, що Ви оцінили швидкість заряджання та якість матеріалів нашого зарядного пристрою. Дякуємо, що обираєте техніку RZTK. Бажаємо подальшого приємного користування!
- Ернест Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Вже такий 2 беру. Супер
Представник брендуВітаємо, Ернесте! Дякуємо за Ваш відгук та повторну покупку. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Хороша зарядка-заряджає швидко!
- Недостатки:
- За дану ціну-немає
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за придбання і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього зарядного пристрою. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все Супер.
- Достоинства:
- Отлично.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Топ
Представник брендуДобрий день, Володимире! Ми вдячні Вам за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- Борис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Працює швидка зарядка. Гріється помірно. Рекомендую.
- Достоинства:
- Невисока вартість. Працює швидка зарядка.
- Недостатки:
- Не помітив.
Представник брендуВітаємо, Борисе! Ми вдячні Вам за покупку продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором мережевого зарядного пристрою цієї моделі, а також рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!
- Лариса П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Задоволена.
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за покупку та високу оцінку продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування!
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Блочок не поганий!!!Заряжає швидко!RZTK дякую!!!Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна Якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені вибором і рекомендуєте цей товар. Бажаємо успішного користування!
- Костянтин В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Хорошая буджетная зарядка
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Ми вдячні Вам за покупку цієї продукції від ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Юрій У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Меньш чим за тиждень перестала працювати, використовувалось тільки для заряду телефону заряджало нормально
- Достоинства:
- Відповідає дійсності
- Недостатки:
- За тиждень перестала працювати
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK! Прикро, що у Вас виникла ця ситуація. Однак під час телефонної розмови ми надали можливі варіанти вирішення питання. У разі додаткових запитань або потреби в консультації, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
2 роки кожен день працює як новий
Rztk топ
Представник брендуДобрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного користування!
- Олег О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все працює як заявлено
- Достоинства:
- Працює
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Норм, зарядка
- Наталя Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
вже третій від розетки перші два на 30вт користуюсь 2 роки і досі все чудово з ними при щоденному використанні
мені цей прийшов новий без слідів користування збірка якісна він такий глянцевий так гарно виглядає та я б лишила порт тайп-а для юсб була б імба взагалі бо мені павербанки заряджати а там комплектні юсб-сі кабелі зазвичай та для айфона він мені ок і для старенького макбука
при зарядці сильно не гріється зазвичай ледь теплий вимикається зарядка коли повністю зарядив пристрій тобто на павербанках лампочки не світяться- Достоинства:
- якісна збірка безпечно спати з ввімкненим і піти кудись і лишити заряджатись пристрої від нього
- Недостатки:
- тільки 1 тайпсі сі-сі порт у більшості кабель юстб-а-тайсп-сі а не сі-сі як в айфона
Представник брендуВітаємо, Наталю! Ми вдячні Вам за придбання цього мережевого зарядного пристрою від RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором продукції нашого бренду. Добре, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук!
- ГришаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Чудово працює
За таку ціну те що треба
Представник брендуДобрий день, Григорію! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
- Шешалевич В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Працює
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за вибір і високу оцінку продукції ТМ RZTK. Успішного користування!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Вполне хороший блочок,недорогой и практичный,телефон заряжается быстро,вообще никаких проблем,тем более за такую цену,в общем можете спокойно покупать,товар качественный и цена приятная.
- Достоинства:
- Цена,быстрая зарядка
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Раді, що Ви задоволені використанням цього зарядного блока. Ми вдячні за Ваш відгук!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Отримав, працює, опису відповідає.
- Достоинства:
- Швидке заряджання
- Недостатки:
- Поки відсутні
Представник брендуВітаємо, Сергію! Ми вдячні Вам за придбання цієї продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо успішного користування!
- Василь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Не пищит при работе и почти не греется. Качество сборки хорошее, разъем плотный.За свою цену — идеальная альтернатива дорогим брендам. Телефон заряжает быстро. Рекомендую!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Василю Васильовичу! Ми вдячні Вам за вибір і покупку продукції від ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені використанням цього мережевого зарядного пристрою. Дякуємо за відгук!
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Соответствие описанию на 100%.
- Достоинства:
- Цена.
- Недостатки:
- Греется.
Представник брендуВітаємо, Євгене! Ми вдячні Вам за придбання продукції ТМ RZTK і найвищу оцінку. Бажаємо успішного користування!
- Константин Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Не звернув увагу, шо це Type-C. Чесно кажучи я і не знав що це таке. Може я один такий у світі, але гадаю, що продавцям треба наголосити на цьому особливу увагу. Тепер доведеться ще шукати адаптери, бо морочитися з поверненням товару не хочеться.
- Достоинства:
- Красива штучка. Якість виконання на вищому рівні. І упаковка і інструкції - все на висоті.
- Недостатки:
- Поки не маю змоги зацінити.
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за Ваш відгук і вибір продукції RZTK! Нам шкода, що виникла така ситуація з роз'ємом. Хочемо зауважити, що тип виходу — Type-C — зазначений у назві та характеристиках товару. Так, Ви можете скористатися перехідником або придбати відповідний кабель (Type-C на Type-C або Type-C на Lightning/Micro-USB), щоб повноцінно оцінити роботу пристрою. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Юрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Всё отлично
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Зі своєю роботою справляється, все чудово.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Все добре
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!
- Любов Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Надійна та швидка зарядка
- Достоинства:
- Надійна, швидко заряджає
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Любове! Щиро дякуємо Вам за високу оцінку! Ми дуже раді, що зарядний пристрій повністю виправдав Ваші очікування і Ви відзначили його надійність та швидкість заряджання. Бажаємо швидкого та безпечного заряджання щодня!
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
20 ват реально віддає.
- Достоинства:
- Ціна. Відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо Вам за високу оцінку та детальний відгук! Ми дуже раді, що зарядний пристрій повністю виправдав Ваші очікування. Бажаємо швидкого та безпечного заряджання щодня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Максимально простий пристрій не перевантажений захистами. В умовах відключень світла і перепадів в мережі, я його без нагляду в розетці не залишаю.
Майте на увазі, що пристрій двосторонній)) заряджав їм повербанк і після відключення світла, індикатори показали, що повербанк намагається зарядити дтек через мережу))
Але за його ціну очікувати захистів і не варто.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за відгук. Нам приємно, що пристрій виконує свою основну функцію, а ви відповідально ставитеся до його експлуатації. Хочемо запевнити, що попри простоту, модель оснащена необхідними базовими захистами для стабільної роботи. Що стосується вашого спостереження з повербанком — це особливість роботи деяких акумуляторів при зникненні напруги в мережі, а не дефект зарядного пристрою. Бажаємо стабільної роботи ваших гаджетів!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
На диво рідкісний випадок. Коли недорога річ працює як треба. Напругу не міряв. Але телефони і павербанк заряджає справно.
Причому я пару років тому вже замовляв таку саму зарядку. Працює на ура- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого бренду. Нам дуже приємно знати, що ви вже не вперше обираєте зарядний пристрій RZTK і задоволені його стабільною роботою. Бажаємо швидкої зарядки!
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Я задоволений. Не пишить, не жужжить, 18Вт вiддає. Нагрiв пiд навантаженням помiрний. Купував двi штуки, обидвi щодня в роботi.
Коли отримуєш те, що очiкував, без сюрпризiв, це само по собi краща характеристика.- Достоинства:
- рОбить як треба, цiна
- Недостатки:
- нема
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Вдячні за відгук та довіру до бренду RZTK. Сподіваємося, товар і надалі приноситиме лише позитивні враження.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White
Працює
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!
На вигляд ок. Перевірити поки немає можливості. Минає 5 доба без світла.
- Достоинства:
- Розетка, наче повинно бути нормальної якості.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції ТМ RZTK. Бажаємо успішного користування на довгі роки!