ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Есть в наличии

4.7/5
Оценка пользователей 4.7/5
  • Володимир

напишіть в описі що навушників вистачає на 6-12 місяців, це буде хоча б чесно, адже вони продовжують продаватись

Достоинства:
    Дешеві, звук нормальний, тримають заряд непогано.
    Недостатки:
    Зламалась дуга, аналогічно як на фото у інших користувачів. І це при тому що користувався обачно.
  • Валерій Б***

Навушники супер! Брали дитині для навчання, підійшли. Звук ідеальний, на вуха не давить, тому в них можна сидіти без відчуття дискомфорту. Завдяки складній конструкції їх можна легко переносити. За таку ціну якість справді гарна, тому, якщо хочете купити гарні навушники за невелику ціну – цей варіант для вас.

Достоинства:
    Ціна, якість, гарний звук, зручні
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Матвій Ш***

користуюсь з 8 січня 2026 року, коли замовляв, думав шо звук не буде таким хорошим, досі користуюсь ними, дуже задоволений цією покупкую, баси тут суперрр, дуже сильні, якраз на мене, та заряд дуже добре тримає, навіть не памʼятаю коли їх заряджав

Представник бренду

Вітаємо, Матвію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олена З***

Купила молодшій сестрі-задротці для ігор. Вона задоволена. Звук хороший, мікрофон теж, сидять зручно. Тепер хоч не чую її крики через всю квартиру)))

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за довіру до RZTK! Раді, що покупка Вас задовольнила. Бажаємо приємного користування!

• Оля Д***

Зручно регулюються. Переживала, що будуть сповзати, але все нормально. Вайбові

Представник бренду

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за Ваші враження. Приємно, що Ви оцінили практичність і функціональність товару. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Марина Г***

Сподобався саме формат повнорозмірних. Після маленьких навушників які постійно випадали це для мене зовсім інший рівень зручності. Вуха не натирає навіть за кілька годин

Представник бренду

Добрий день, Марино! Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Приємно, що товар добре зарекомендував себе у використанні. Приємного користування

• Олександр К***

Сконцентруюсь на недоліках.
    1. Неможливо користуватись під час зарядки. При підключенні зарядки вуха вимикаються і увімкнути їх не вдається. Провідне підключення при цьому працює (дививсь наступний пункт). Тому якщо хочете з ліжка слухати ТВ вночі чи використовувати для мітингів - завчасно контролюйте рівень заряду.

2. Через кабель не працює мікрофон. У себе за необхідності буду використовувати кабель із встроєним мікрофоном, яким колись комплектувались навушники від розетки MS300.

менші недоліки:
    3. Низьких частот забагато, при перегляді фільмів голос "гуде". Еквалайзер(и) на девайсах не завжди зручно їх використовувати і не завжди можливо.

4. З часом амбюшури давлять на вуха. Не сильно, але полегшення відчувається як знімаєш. Тому для моїх вух вони не для довгого носіння (але дітям підійдуть).

5. Кнопки гучності та кнопка ввімкнення між ними розташовані в 1 ряд без проміжків. Своїми пальцями я не можу їх розрізнити, але думаю що при частому користуванні звикнеться.

6. Наче як немає автоматичного вимкнення (сам не тестував, але про нього ніде не написано)

7. Шумодав на провідному підключення не працює. Всі звуки навколо не глушить, але якийсь ефект є. Загалом відчуття, що глушить лише низькочастотний шум. Мені більш схоже на ситуацію, коли "закладає" вуха. Цікаво було б спробувати в літакові.

8. Щоб підключити 2й девайс-потрібно на 1му девайсі відключити блютуз (по інструкції). Незручно (наприклад, коли першим було приєднано ТВ і його довго вмикати. Краще б зробили комбінацією кнопок. Щоб ресетнути - зажимаємо + та - гучності (також з інструкції)

При приєднанні кабелю для провідного підключення блютуз разом з усією електронікою вимикається автоматично. При відʼєднанні кабеля навушники залишаються вимкненими. Це незручно для швидкого переключення посеред мітингу.

Мікрофон не тестував, час роботи і час зарядки також. Але при 70% заряду (можна моніторити лише через підключений пристрій, в моєму випадку ПК) після підключення до зарядного струм заряду становив 350 мА. Тому припускаю що повний заряд займає ~3год.

Загалом враження непогані. Брав як навушники для дитини для гри на цифровому піаніно (через провід) плюс іноді щось з планшету подивитись. В цілому задоволений якістю, а зазначені недоліки при моєму застосуванні несуттєві.
    До речі, заряджається як комплектним кабелем typeA-typeC (довжиною ~25см, піде у смітник), так і нормальним кабелем із typeC на обох кінцях. Зазначаю це, бо не всі пристрої, які використовують порт typeC лише для зарядки вміють це робити.

Наостанок - Якщо ж ви шукаєте щось для мітингів -- придивіться до zone vibe 100. там велика батарея, на вуха не давлять, хороший "виносний" мікрофон (який мьютиться при піднятті) автовідключення, апплікейшен, в якому можна керувати еквалайзером навушників та параметрами автовідключення/мьюту. Дуже зручна кнопка ввімкнення + працюють при зарядці - ідеально для мітингів. При зниженні заряду є кілька попереджень (~за 15..30хв до відключення). Але немає шумодаву та провідного підключення. Це не реклама, просто з власного досвіду.

Достоинства:
    тривалість роботи?
    Недостатки:
    не працюють при зарядці, немає апплікейшена для налаштувань, підйом на низьких. Автовідключення?
      Представник бренду

Доброго дня, Олександре! Дякуємо за Ваші відгуки та детальний опис недоліків. Ми цінуємо Вашу думку і обов'язково врахуємо Ваші побажання щодо товару. Ваш коментар буде передано нашій команді для подальшого аналізу та вдосконалення.

Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або пропозиції, не соромтеся звертатися до нас знову. Бажаємо вам приємного користування продуктом!

• Шешунов А***

Ты гонишь, вайб 100 стоят в 4 раза дороже, это несерьезно такое даже сравнивать)

• Ярослав К***

Все працює, добре на звук дорікань нема

Недостатки:
    Матерял, відчувається не надійним треба користуватися обережно бо є відчуття що впаде зі стола розлетитьсял
      Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Святослав І***

Навушники норм, звук гарно регулюється, швидка зарядка і зручно сидять на голові, відповідають характеристикам.

Достоинства:
    гарно регулюється звук, батарея
      Представник бренду

Добрий день, Святославе! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням. З повагою, підтримка бренду.

• Людмила П***

Сподобались. Легкі у налаштуванні.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Игорь И***

прості, без націнки за бренд. Не одразу але зміг налаштувати два пристрої, проте все ж мав проблеми розпізнаваняя мікрофона у Слаці для лінуксу

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    через пару годин вуха все ж давить.
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за довіру до RZTK! Раді, що покупка Вас задовольнила. Бажаємо приємного користування!

• Олег Р***

Зручна посадка і регульоване оголів’я взразили мене одразу. потужні динаміки, підключення стабільне, сучасно виглядають.

Достоинства:
    хороше шумозаглушення, чисте звучання
    Недостатки:
    поки що не побачив
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за відгук та високу оцінку. Раді, що RZTK BM 800 сподобалися з першого знайомства. Нехай і надалі тішать якісним звуком та комфортом під час користування!

• Евгений К***
    Достоинства:
    нормальні навушники
    Недостатки:
    немає перемикача +/- на кабелі як у попередньої моделі
      Представник бренду

Вітаємо, Евгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олексій Р***

Якість звуку та матеріалів середня, якщо порівняти з аналогами за цю ціну. Затримка звуку досить помітна. Для відео та ігор - тільки по кабелю.

Представник бренду

Вітаємо, Олексію. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом. Нам шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. З повагою, підтримка бренду

• Ілія Б***

Звук досить приємний, бас хороший і відчувається доволі потужно. Особливо сподобалося, як вони звучать у Linux із кодеком sbc-qx.
    Єдиний мінус — на високій гучності та при сильному басі іноді, хоч і рідко, з’являється легкий хрип. На sbc-qx це трапляється рідше.
    Щодо шумопоглинання, то тут взагалі не буду сильно придиратися. Воно цілком нормальне, а за таку ціну я взагалі не очікував отримати навушники з шумопоглинанням. Тому для мене це скоріше приємний бонус. Казати, що його немає, теж було б неправильно — воно працює цілком нормально.
    Так що за свою ціну навушники хороші

Достоинства:
    за свою ціну навушники досить хороші, звук і бас сподобалися. Якщо не викручувати гучність на максимум, враження дуже позитивні.
    Недостатки:
    На високій гучності та при сильному басі іноді, хоч і рідко, з’являється легкий хрип
      Представник бренду

Вітаємо, Іліє! Дякуємо, що поділилися власним досвідом. Ваші зауваження важливі для нас і будуть враховані в подальшій роботі. Гарного дня!

• Альбіна

Норм за свою ціну

Достоинства:
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Вітаємо, Альбіно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Вадим Д***

Навушники мені понравились, гарно грають. Но вот дріт який підключаються телефон і навушники щоб можна слухати без блютузу то вони в мене такі як старі проводні навушники... Тоїсть я маю згибати той провід щоб слухати з двух сторін а не з однієї це не приємно. А так все мені нравиться.

Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за довіру до RZTK! Раді, що покупка Вас задовольнила. Бажаємо приємного користування!

• Дмитро Ф***

За свою ціну, чудові навушники. Звісно звучання не преміальне, але для щоденних ігор/зустрічей/перегляду/музики підходять файно. Звісно їх не варто кидати чи коліном загалом в сумку/валізу/рюкзак. Класно що тканині амбушюри, не линяють з часом.

Достоинства:
    Достойне вартості звучання та якість
      Представник бренду

Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за Ваші враження. Приємно, що Ви оцінили практичність і функціональність товару. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ольга Г***

Звук приємний, гучності вистачає. Заряду теж надовго хватає. Користуюся щодня, поки все подобається.

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за довіру до RZTK! Раді, що покупка Вас задовольнила. Бажаємо приємного користування!

• Клепач Є***

Хороша посадка, легко регульовані, стильно виглядають, покупкою задоволена, гарне звучання, підключаються без проблем.

Представник бренду

Вітаємо, Євгеніє! Дякуємо за відгук. Раді, що товар добре справляється зі своїми завданнями та є зручним у користуванні. Приємного користування!

• Максим Г***

Імба за свої кошти, звук хороший а шумка реально робе меньше звуки зовнішні, купляйте

Достоинства:
    Удобність, вигляд, звук, шумоізоляція
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за відгук. Раді, що товар добре справляється зі своїми завданнями та є зручним у користуванні. Приємного користування!

• Михайло Б***

Могли б буті хороші навушники за ці кошти, але підвела посадка. Амбушюри притискають вуха до голови. Довго в них не просидиш.

А так, легкі; складаються; звук як звук; шумодав працює.

Достоинства:
    Недостатки:
    Амбушюри
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за відгук.
      Нам прикро, що навушники не повністю виправдали ваших очікувань через особливості посадки. Обов’язково врахуємо Ваше побажання під час подальшого вдосконалення продукції. Гарного дня!

• Наталія В***

Все супер мені дуже подобаються

Достоинства:
    Не дорогі, хороша якість звуку, удобні, легкі, стильні, зарядка довго тримається і швидко заряджається
    Недостатки:
    Не виявила
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за відгук. Раді, що RZTK BM 800 Вам сподобалися та Ви оцінили їхню якість і комфорт у користуванні. Бажаємо приємного прослуховування!

• Микола Н***

За такі гроші це супер.заряд тримає днів 10

Достоинства:
    Заряд тримає довго
      Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитро Н***

Гарний звук,за такі гроші!
    Акумулятори довго тримають!
    Для Xbox мені підходить.

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Олег С***

Чудовий варіант за *не за всі гроші світу*. Приємний бас при прослуховуванні музики. Компактні. Оголів'я дещо не надійне, будьте обережні. В цілому добротний бюджетний варіант

Достоинства:
    Компактність. Приємний бас
    Недостатки:
    Оголів'я
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та чесну оцінку. Раді, що навушники загалом виправдали очікування. Бажаємо приємного користування продукцією RZTK!

• Дмитро С***

Відмінна якість за таку ціну

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Дмитрий А***

мне нравятся

• Богдан П***

За свою ціну доволі хороші

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ігор Я***

Всё хорошо !!!

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрій Б***

Зарядив один раз і вже кілька днів навіть не згадую про зарядку. Для мене це величезний плюс. Подобається тканина на амбушурах — вуха не так паряться.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Невзгляденко К***

Сучасні навушники, які вартують своєї уваги, діапазон частот, ідельно сіли, не злітають, м'яко прилягають до вух, заряду вистачає на довго.

Достоинства:
    Стильно виглядають, зручні, швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Каріно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Ростик П***

Перші враження це те що ці навушники дуже хороші.

Представник бренду

Вітаємо, Ростиславе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Дмитрий М***

Хороший звук, легкие. Дешевый
    Шумодав на 2 из 10 работает, если 1 - это его отсутствие.

Достоинства:
    Хороший звук, легкие. Дешевый
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.

• Ігор Н***

Наушники супер,спасибо !!!

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Александр В***

Хорошие наушники.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK