Отзывы покупателей о Bluetooth-адаптер RZTK BT V6.0

Код:  557193525
Оценка пользователей 4.89/5
  • Гречкосій І***

Користуюся декілька місяців, можу рекомендувати, підключає пристрої швидко без проблем, радіус супер. Задоволений.

Достоинства:
    ціна, висока швидкість передачі
  • Олександр М***

Інформація для майбутніх покупців. Якщо ви плануєте даний адаптер використовувати для підключення навушників або bluetooth колонок, то все працює чудово. Але якщо ви плануєте користуватися ним для підключення геймпаду, або інших периферійних пристроїв, які потребують швидкої реакції та мінімальної затримки (input lag), то цей варіант вам категорично не підійде.
    Проблема полягає в апаратній частині. Всередині встановлено чіп Barrot BR8654. Він добре справляється з передачею звуку, але архітектурно не здатен стабільно обробляти безперервний потік даних і високу частоту опитування від ігрового контролера.
    Я тестував його з геймпадом DualShock 4 від PS4 (через утиліту DS4Windows). Затримка на цьому адаптері стабільно тримається на рівні 60 мс і періодично стрибає ще вище. Для порівняння: на моєму старому адаптері з Bluetooth 4.0 затримка становить ідеальні 0.6 мс. Через цей величезний інпут-лаг на чіпі Barrot управління стає "ватяним", персонаж реагує із відчутним запізненням, і грати в динамічні сюжетні ігри просто неможливо.
    Вердикт: для прослуховування музики за ці гроші — супер, для геймінгу — категорично ні, шукайте адаптери на інших, перевірених чіпах.

Достоинства:
    Чудово працює з аудіо пристроями
    Недостатки:
    Не вміє працювати з геймпадами
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Шкода, що адаптер не повністю виправдав Ваші очікування.
      Дякуємо, що детально описали свій досвід та результати тестування.
      Ваші зауваження обов'язково врахуємо. Дякуємо за розгорнутий відгук та Ваш фідбек — він дуже цінний для нас

• Павло

Дуже цінна інфа, дякую.

• Олександр Н***

Отличный выбор

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Віталій С***

Компактний і непомітний, не заважає в ноуті. Працює стабільно

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Олександр Я***

Свою роботу робить. Шкода що старі навушники підключились без проблем, а нові не шукає. В цілому ж можна рекомендувати. Можливо я не розібрався з драйверами.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Артем

Десь пів року вже працює, проблем нема. Порядок

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Василь Я***

Працює без питать.

Представник бренду

Вітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ігор М***

Не ловить через 1 стіну... якість на рівні ціни. Не рекомендую

Достоинства:
    немає блютуз 5,3 який там 6))
    Недостатки:
    загальні недоліки
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK.
      Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!

• Токмаков Н***

хороший блютуз-адаптер, швидко під'єднався до ПК, радіус норм

Достоинства:
    швидкість, ціна, топ, що підтримує сучасні протоколи
      Представник бренду

Вітаємо, Нікіто! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Александр

Отличный Bluetooth

Достоинства:
    Цена, качество
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олександр Х***

Купував для підключення мишкі і навушників, працює добре, підключилось все швидко, еічого додатково не встановлював, просто вставив в юсб порт

• Костянтин Г***

Звук через навушники чистий. Хороший сигнал

Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Макс Ш***

Все запрацювало одразу, без танців з драйверами. Ціна доступна

Представник бренду

Вітаємо, Максе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Делепенюк Д***

компактний, швидкий, легко з'єднався з моїм ПК, в мене в Windows 10 встановився автоматично, без нарікань.

Достоинства:
    ціна, відповідає опису
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Назар Д***

мінімальні затримки, просто вставив і все працює. пдключив навушники, клавіатуру і мишку. все працює без конфліктів.

Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Станіслав Г***

Працює все під'єднується в мене зауваження відсутні

Представник бренду

Добрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Геогрий К***

Хороший адаптер

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Добрий день, Георгію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Стас С***

компактний і зручний у використанні — не займає багато місця та не заважає іншим пристроям. працює стабільно навіть через дві стіни — з’єднання не обривається, без глюків і затримок.

• Литвинський Є***

Швидкий, радіус норм, підключив одночасно 5 пристроїв літає, задоволений.

Достоинства:
    швидко з'єднується
      Представник бренду

Вітаємо, Єгоре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Сергій Л***

Брав для підключення геймпада — все працює коректно, без відвалів. Класне рішення для домашнього використання

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Костянтин В***

Використовую для передачі файлів зі смартфона на ПК — працює швидко і без збоїв. Пристрої знаходить одразу, підключення стабільне.

Достоинства:
    Зручно, що адаптер дуже маленький — можна залишити в ноутбуці постійно.
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр М***

Дуже швидко прийшла посилка, після підключення до роз`єму, налаштування пройшли автоматично, (Windows 10), головне підключення до інтернету! Задоволений на всі 100) Думав буде тяжче.

Достоинства:
    Дуже легке налаштування, компактний розмір
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Галина Д***

Радіус нормальний, по кімнаті ловить без перебоїв. Гарна ціна зараз

Представник бренду

Добрий день, Галино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Дяченко О***

Для Windows 10 став без драйверів, автоматично.

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Назар О***

Швидко знаходить пристрої, підключення займає кілька секунд. Працює з мишкою і навушниками одночасно

Представник бренду

Вітаємо, Назаре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Іра Л***

Компактний блютуз, майже не видно в ноутбуці. Не гріється

Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олександр У***

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Тимофій Г***

Добре тримає сигнал навіть через стіну, навушники не відвалюються.

Представник бренду

Добрий день, Тимофію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK