Топи продажів

Отзывы покупателей о Наушники RZTK Buds TWS Black

Оценка пользователей 4.51/5
  • AI аналіз відгуків
    350 відгуків:  приблизно 72% позитивних, 18% нейтральних, 10% негативних
    Користувачі в основному задоволені RZTK Buds TWS Black, особливо відзначаючи чудове співвідношення ціни та якості, тривалий час автономної роботи та достатню гучність. Навушники підходять для повсякденного використання, спорту та прослуховування аудіокниг чи відео. Більшість негативних зауважень стосуються звучання (надмір басів, приглушені верхні частоти), проблем із підключенням, сенсорного керування і довговічності окремих екземплярів. В цілому модель рекомендують як вдалу бюджетну покупку, якщо не мати завищених очікувань.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • М.К.
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В перший же вечір заснув з гарнітурою, а прокинувшись не зміг знайти жоден з навушників. Вже другий день шукаю. Навіть фото не встиг ніц зробити…:(

Але девайс норм !за свої гроші!. Оперу не послухаєш, та на кожен день - більше ніж достатньо. Головне бути уважнішим, особливо якщо з вами живе кіт-клептоман.

Ризикну порекомендувати…

Якщо генеральне прибирання результатів не дасть, замовлю ще!:)

Достоинства:
    Ціна, ергономічність, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Після багаторічного досвіду розплутування кишенькових вузлів (не плутати з вужами) існує ризик швидко розгубити ці цяцьки. Тобто, не встиг недоліки побачити, якщо вони й були.
      Представник бренду

Добрий день! Вдячні за вибір навушників нашого бренду. Бажаємо успішного вирішення описаної Вами ситуації та продовження користування придбаною продукцією!

• Илья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Компактные, удобный наушники, в комплекте три комплекта резинок разных размеров, звучат не хуже сяомивских которые у меня были.

Представник бренду

Добрий день, Іллє! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників. Бажаємо відчувати легкість та комфорт під час прослуховування!

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вчора замовили, прийшли сьогодні! Підключили кодеком ААС андроїд (як пишуть якість вища "яблучна ОС", бо це їх кодек). Але якість звуку вражає. Гучність теж достатня, регіон Індія вмикати не треба (хто не в курсі, це норми країн щодо межі дозволеного звукового тиску). Може би б трохи ще високих (високих багато не буває) і баси не перфектні (але нормальні))). Не вважаю себе супер меломаном, але люблю правильний звук. Доречі, пишу і слухаю "Стіна"(Пінк Флоід))). Критикам нагадую вартість навушників!!!!! Тестили в режимі розмови по телефону, спочатку я слухав, як мікрофони передають голос дружини, потім навпаки. Голову боком навушників обох, по черзі до працюючої акустичної колонки прикладав, імітуючи шум довкілля. Результатом вражений, це при тому що в них кажись нема активного шумодава (лінь перечитувати ТТХ). "Гумки" поміняли на найменші. Тепер питання скільки пропрацюють. Але і в рази дорожчі моделі грішать великим перекосом у триманні заряду здається через конструктивні особливості (у одному вусі менше місця бо більше електроніки), і через 1 рік, макс. 2 починаються танці з бубнами. Побажаю собі і нам всім через 1-2 роки думати про якість звуку в навушниках!))

Достоинства:
    Ціна, якість звуку, робота мікрофону
    Недостатки:
    Поки не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Нам щиро приємно, що придбання цієї моделі навушників нашого бренду у результаті викликає виключно радісні емоції та очікування щодо ефективності були виправдані. Бажаємо приємного прослуховування та довготривалої експлуатації!

• Мілана Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбала на подарунок молодшому брату у якості чогось початкового рівня. Тепер слухає щось собі цілими днями і нехай краще так, аніж би мене доймав. Дякую розетко!

Достоинства:
    Нормас для подарунка
    Недостатки:
    Ні
      Представник бренду

Добрий день, Мілано! Вдячні за покупку навушників нашого бренду. Нам щиро приємно, що як ідею для подарунка Ви обрали техніку від RZTK. Бажаємо найкращих результатів, а також легкої експлуатації!

• Денис Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Купляв для спілкування по роботі на кожен день. Два місяці використання - польот нормальний. Дивіться мою розпаковку

Достоинства:
    Легкі, довго тримають заряд
    Недостатки:
    не виявлено
      Представник бренду

Добрий день, Денисе! Дякуємо, що обрали техніку нашого бренду та за Ваш час, виділений на запис відео з демонстрацією цієї моделі навушників. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Олександр Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Долго выбирал, , сомневался, но в итоге ни на секунду не пожалел. Наушники выглядят отлично, сделаны качественно. В ушах сидят удобно, не выпадают и не давят. Удивили высокое качество звучания и громкость (рассчитывал на меньшее). Уже почти неделя активного использования, но ещё не заряжал. За такую цену это просто лучший выбор.

Достоинства:
    Качество звука, громкость, удобные, цена.
    Недостатки:
    Для меня нету.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Ми щиро раді Вашій позитивній думці та факту задоволення якістю звучання цієї моделі навушників після первинної експлуатації. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Аня Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прикольні навушнички з хорошим звуком. Ціна солодка, але переживала, щоб не була "дешева рибка - … юшка". Та ні, все добре. Якість на пристойному рівні. Користуватися зручно. З’єднання з телефоном на Андроїді без проблем. Чудово за свій кошт!

Представник бренду

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що придбані нещодавно навушники нашого бренду тішать Вас високою ефективністю своєї роботи та очікування були перевершені. Користуйтесь із задоволенням!

• Дмитрий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Це мої перші безпровідні навушники.Вибрав цю модель виходячи з ціни,у тому сенсі ,якщо зламається завтра - не жалкуватиму.
    Скепсіс відносно якості взагалі ,посипався через пару днів користування .
    Користуюсь навушниками по черзі,щоб чути навколишній світ.
    Якщо слухаю онлайн радіо на мінімальній гучності - заряду навушника вистачає на світловий день і ще залишається 20-30%.
    Якість робота мікрофона -задовільна ,звук якісний ,виходячи з відгуків людей з якими спілкуюсь через нього.Навіть ,коли вдягнена шапка .
    За таку ціну гарний аксесуар .

Достоинства:
    Ціна.
    Якість звучання достойна.
    Звук збалансований ,немає ефекта "тонеля" .
    Навіть якісь баси присутні.
    Якісний мікрофон.
    Недостатки:
    Губить зв'язок з смартфоном ,потрібно чи класти в кейс обидва навушники ,або навушник вимикати а потім вмикати і руцями підключати із меню блютуз.
    Доставати з кейсу не дуже легко .
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції від RZTK. Ми неабияк стараємось, щоб Ви мали змогу користуватись найкращими товарами за доступною ціною. Бажаємо відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вибрала ці навушники, оскільки маю позитивний досвід користування продукцією RZTK. Це крутий гаджет на рівні якихось більш-менш відомих брендів. Задоволена.

Достоинства:
    якісний звук, зручна форма для вух, сильний дизайн, довго тримають заряд
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! Щиро вдячні за довіру до нашого бренду та регулярний вибір продукції саме від RZTK. Ми дуже цінуємо Вашу прихильність. Бажаємо яскравих вражень від прослуховування!

• Зозуля А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Максимально середньої якості звук і це максимум, що можна мати за таку ціну. З іншого, для себе відзначив баланс частот, приголомшливу автономність і легкість у вухах при тривалому прослуховуванні.

Достоинства:
    Акумулятор, прийнятний звук за відповідну ціну
    Недостатки:
    Доведеться попрацювати з еквалайзером
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушниками задоволений на всі 100%, звук гарний без хрипів і додаткових шумів. Але є один мінус, в коробці не виявлено кабелю заряджання, хоча в коробці в комплектації він вказаний.

Представник бренду

Вітаємо, Павле! Ми вдячні Вам за покупку навушників RZTK цієї моделі. Раді, що Ви задоволені вибором. Рекомендуємо уважно перевіряти товар під час отримання, щоб упевнитись у відповідності його комплектації і мати змогу швидко вирішити подібне питання. Будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Сердюк І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Маючи вдалий досвід користування блендером і чайником RZTK, вирішила замовити ще й навушники цієї моделі. І теж задоволена. Зручна форма, хороший звук, приємно користуватись. Дяка!

Достоинства:
    ціна-якість
    Недостатки:
    трохи звикала до системи керування
      Представник бренду

Добрий день, Ірино! Нам щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців та дарує незабутні враження при кожному використанні. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Оставляю отзыв лишь после приобретения второй пары(первую пару присвоил друг xD), при первом заказе я сомневался, брать или нет, ведь мне попадались негативные отзывы от покупателей данной модели, но все же я решил заказать, и о чудо, эти наушники прекрасно себя показали, в них практически не слышно окружение, я конечно не эксперт, но мне кажется что в них даже присутствует не слабый такой басс, да для активных разговоров конечно они не особо подходят, да и микрофоны в них стоят не очень чувствительные, так что чтобы собеседник вас нормально услышал вам придется повышать тон, но для музыки или просмотра ютуба эти наушники шикарные, для приятного времяпровождения вам будет достаточно 60% громкости, за счёт чего наушниками можно будет пользоваться беспрерывно около 8 часов.
    Хотелось бы подытожить: Данные наушники являются бесспорным королём в своём ценовом сегменте. Крайне рекомендую к приобретению!

Достоинства:
    Звучание, автономность, сенсорное управление
    Недостатки:
    Микрофоны
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за вибір техніки саме нашого бренду, а також за Ваш розгорнутий відгук стосовно досвіду експлуатації даної моделі навушників. Ми дуже цінуємо Ваші доброзичливі слова та будемо старатися й надалі тішити Вас високою якістю. Користуйтесь із задоволенням!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дані навушники мають гучне та чітке звучання, зручний кейс для зарядки, і досить довго тримають заряд, що робить їх практичним вибором. За таку ціну — це чудовий варіант для тих, хто шукає надійні TWS навушники.

Достоинства:
    Гучні, довго тримають заряд, зручні у використанні
    Недостатки:
    Не зберігають пару з телефоном належним чином, постійно треба створювати пару при кожному з'єднанні з телефоном .
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Макс О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Критики якості звучання у коментарях наче не розуміють за яку ціну вуха взагалі продаються і скільки це в баксах. За такий прайс отримав нормальний кейс, тривалий запас заряду навушників, різні амбушури, не ідеальний та все ж дійсно непоганий звук і гарантію на 12 місяців з місцями звернення поруч із домом. Які тут питання? Це товар за свої кошти.

Достоинства:
    Описав
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за змістовний відгук з описом окремо виділених Вами переваг цієї моделі навушників. Нам неабияк важлива Ваша думка. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники, як за такі кошти це топчик.

Достоинства:
    Непоганий звук , достатньо потужні , довго тримають заряд , не "відклеюються" , за дуже демократичною ціною.
    Недостатки:
    Поки ще не виявив.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції від RZTK. Ми прикладаємо неабиякі старання, щоб Ви мали змогу користуватись найкращими товарами за доступною ціною. Бажаємо відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Бусел Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Доволі непогані бюджетні навушники. І звук норм, і блютуз-з'єднання працює без переривань, і у вухах тримаються міцно та комфортно, і заряду вистачає аж на дуже довго, як на мене)
    Єдине що ще не пробував, так це розмовляти по телефону через них, не маю потреби просто в цьому

Достоинства:
    Ціна, якість, батарея
    Недостатки:
    Не виявив ще
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників, описавши значні для Вас особливості у відгуку. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Наталья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Дополнение к ранее написанному отзыву,наушники-огонь заряда блока хватает на 2-3 недели!!! Слушаю каждый день по 5-6 часов.С сенсорным управлением тоже все в порядке.Пользуюсь примерно 3 месяца,а заряжала всего 3 раза

Достоинства:
    Долго держат заряд,отличное звучание
    Недостатки:
    Не обнаружено
      Представник бренду

Добрий день, Наталю! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі та неабияк вподобали їх функціонал. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Ірина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушники брала для прослуховування онлайн лекцій. З завданням справляються. Користуюсь рідко та недовго, але за півроку ще ні разу не заряджала.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявила
      Представник бренду

Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Павленко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Достойні навушники з хорошим звуком і зручною формою. Довго тримають заряд.
    Взагалі задоволений брендом RZTK. Все що купував у них сподобалося.

Достоинства:
    ціна-якість, безкоштовна доставка на точку
    Недостатки:
    таких нема
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Наш щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!

• Мирошніченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук навушників хороший, з’єднання завжди стабільне, мікрофон теж працює нормально. Більше нічого не потрібно. За ці гроші - шик!

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді Вашій думці та факту задоволення якістю звучання цієї моделі навушників після первинної експлуатації. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Анна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарні навушники. Нормальний звук, одразу підключились. Може щось не так роблю, але коли вони в зарядному- контейнер повністю не закривається. Незручно носити з собою

Представник бренду

Добрий день, Ганно! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі бездротових навушників. Для коректного закриття кейсу перевірте, що капсули повністю встановлені на контакти для заряджання; немає сторонніх предметів, що перешкоджають встановленню; кришка кейсу не має пошкоджень. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Реально круті навушники, мені є з чим порівняти і вони мабуть в 5 разів кращі ніж сяомі. Задоволена покупкою!

Достоинства:
    Звук достатньо гучний, чудово тримаються у вушах.Гарно ловлять сигнал на відстані.
      Представник бренду

Добрий день, Ганно! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості та переваг у звучанні цієї моделі навушників. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Отличные наушники за свою цену

Достоинства:
    Качество
      Представник бренду

Добрий день, Богдане! Дякуємо, що обираєте саме нашу продукцію для урізноманітнення власного побуту. Ваш вибір дуже важливий для нас. Користуйтесь із задоволенням!

• Кирилл
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Очень доволен. Если есть выбор то теперь беру розетку. Мне хватает басов и громкости. Длительности работы. Удобства. Кстати окружающий звук глушат нормально хоти и без шумоподавления - поэтому будьте аккуратны в местах где ездят машины.

Достоинства:
    Звук шикарный.
    Недостатки:
    Собеседник говорит что меня глухо слышит. Но целью не были разговоры (есть отдельная можно гарнитура). Немного велики для моих ушей.
      Представник бренду

Добрий день, Кириле! Дякуємо за вибір техніки нашого бренду, а також за виділений на написання відгуку час із зазначенням особливих переваг цієї моделі навушників. Бажаємо приємного користування!

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Супер. Я дуже задоволена. Класна річ за свої гроші)

Достоинства:
    Відмінний звук, довго тримає заряд, мікрофон теж чудовий
    Недостатки:
    Інколи не дуже зручно виймати навушники з кейса
      Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників від RZTK. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Городецкий А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Проходил в них месяц и зук  порадовал — есть приятный бас, и  сидят в ушах как влитые но это наверно уже каждому индивидуально.  За эти деньги получил комфорт и неплохое качество, которых не ожидал.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за придбання продукції ТМ RZTK. Раді, що Ви задоволені вибором. Бажаємо довготривалого успішного використання!

• Шапка А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Вони далеко не ідеальні. Та усе ж мені полюбились, тому ходжу з ними вже десь 5 місяців. Тримають заряд довго і що головне немає проблем зі з'єднанням, як пишуть декотрі покупці. Може просто брак трапляється.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги цієї моделі навушників. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Роман К***

Швидко і зручно налаштувати,

Достоинства:
    Ціна, якість звуку за свої кошти
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо, що обираєте саме нашу техніку для власного побуту. Користуйтесь із задоволенням!

• Леонід Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Ці вакуумки як зварена картопля, яку перед тим як їсти, потрібно ще почистити)) Маю на увазі деякі маніпуляції з еквалайзером. Погоджуюсь з тими, хто пише про ціну/якість і тд.

Достоинства:
    Звучання, прийнятна ціна, вітчизняний виробник
      Представник бренду

Добрий день, Леоніде! Ми щиро раді, що Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Валерий Ю***

Який відчизняний виробник, замовник Розетка , виробник Китай, в нас нічого виробляють

• Олексій К***

Файні навушники

Достоинства:
    Ціна/Якість
    Недостатки:
    Загубив
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупкой довольний тримаються довго в ушах сидять не погано

Достоинства:
    Ціна - якість
    Недостатки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників. Ми щиро раді, що Ваші очікування були повністю виправдані. Бажаємо Вам відмінних результатів та довготривалої експлуатації!

• Семен Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Звук нормальний, але у занадто шумній місцевості доводиться гучніше розмовляти, якщо по телефону. В цілому все поки що влаштовує.

Достоинства:
    Низька ціна, достойний звук
    Недостатки:
    Немає шумопоглинання в мікрофоні
      Представник бренду

Добрий день, Семене! Ми щиро раді, що загалом Ви залишились задоволені покупкою навушників цієї моделі. Бажаємо приємного користування на довгий час!

• Ковтун А***

Гарні навушники.Якісний звук.

Достоинства:
    Довго тримає акумулятор.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми щиро раді, що після первинної експлуатації Ви повністю задоволені ефективною роботою цієї моделі навушників. Бажаємо приємного та легкого використання!

• Тарас

Класні. Гучні.

Достоинства:
    Баси
      Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі навушників. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Прекрасные наушники, пришли в кротчайшие сроки, очень надеюсь на то, что они прослужат мне долгую службу.
    Это не первый товар от rztk который я приобретаю, и пока что розетка меня ещё ни разу не подвела, спасибо вам большое за качество и оперативность

Достоинства:
    Звучание, управление, батареи наушников и кейса, автоматическое включение и выключение, возможность использовать наушники посменно
    Недостатки:
    Отсутствуют
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Наш щиро приємний факт того, що техніка від RZTK повсякчас тішить наших покупців ефективністю своєї роботи. Бажаємо легкості у подальшій експлуатації!