- AI аналіз відгуків330 відгуків: 83% позитивних, 10% нейтральних, 7% негативнихВиберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Все чудово
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Любовь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Дуже гарний,невеличкий,але потужний.
- Достоинства:
- Неаеликий
- Недостатки:
- Не иає
Представник брендуВітаємо, Любове! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Леонід А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
У меня был пылесос Самсунг циклон, наверное лет 10. Он рабочий и сейчас, отправлен на дачу. За это время с ним ничего не случилось, мелкие повреждения щетки и штанги. Надоел, захотелось что то новое, посовременней. Сейчас пылесосы с циклоном практически одной, более эффективной конструкции. Поэтому выбор сделан по критериям цена, качество. RZTK - золотая середина, плюс гарантия от РОЗЕТКИ и хорошие отзывы владельцев. Доставка прошла быстро, уже опробован в работе. Мощный, прилипает к ковру, удобный, небольшой вес. Хорошая щётка и штанга. Нет проблем с покупкой запасных фильтров это большой плюс. Немножко не нравится ручка фиксации колбы, она слабо прижимается пружиной и погромыхивает при работе. Но общие впечатления хорошие.
- Достоинства:
- Не самый дорогой, но вполне качественный.
- Недостатки:
- Ручка фиксации колбы дребезжит
Представник брендуДобрий день, Леоніде! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Сергей Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Отличный пылесос за эти деньги
Рекомендую- Достоинства:
- Компактный,сильная тяга
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Софія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Непоганий пилосос, тягне дуже сильно)
За свої гроші норм- Достоинства:
- Гарний
- Недостатки:
- Наразі не має
Представник брендуДобрий день, Софіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Гришан О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Згорів через 3 роки експлуатації)
- Достоинства:
- Легко було його чистити
- Недостатки:
- Згорів швидко, слабка тяга
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Працює добре. Легкий та зручний. Швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Геннадію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с красным
Задоволена на всі 200 %.користуюсь вже 6 міс, майже кожного дня.Тягне суперово.Раджу всім знайомим.
- Достоинства:
- Легкий в очищенні
- Недостатки:
- Поки що не знайшла
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с красным
Відмінний
Представник брендуДобрий день, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Купив на заміну радянському пилосмоку "Ракета". Новий ще не розпаковував. " Ракета" не хоче ламатися.
- Достоинства:
- Які?
- Недостатки:
- Поки нема.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Дякую доставка була вчасно, кур'єр дуже ввічливий. Пилосос зручний в використанні, компактний, ми дуже задоволені.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Наталья Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Витримав три роки інтенсивної роботи. Сьогодні згорів. Якщо розраховуєте що цей пилосос буде з Вами вічність це не Ваш варіант. Загалом за ці роки відпрацював на всі 4 зірки.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Хватило на 3 роки.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Гарний за свої гроші пилосос, робив 2,5 роки на 70кв.м. майже кожен день. А зараз зламався. Нехарактерний звук та запах. Треба чинити
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
- Заміра Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Пилесо якісний, дуже класно працює, але якого ж милого він бʼє током?!!!! Чи ж можливість повернути або поміняти?! Ще по закону 14 дніа не пройшло
- Достоинства:
- Швидко працює
- Недостатки:
- Б»є струмом
Представник брендуДобрий день, Заміро! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Дуже поганий пилосос.
Не тягне після місяця використання.Відгуки видаляють, гарантії на нього нема.- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
Представник брендуДобрий день, Олено! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Радимо замінити фільтри, якщо ситуація не зміниться, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!- Валерия Т***
Та ж сама ситуація. Чи вдалось вирішити дану проблему?
Представник брендуДобрий день, Валеріє! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Сподіваємось, надана інформація була корисною.
Хороший пылесос,пользуюсь два года, нареканий нет, ковры хорошо очищает.Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Рекомендую !
- Достоинства:
- Супер
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Артеме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Rztk як завжди на висоті за доступну ціну
Представник брендуВітаємо, ВІталію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Леонід Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Дружині сподобався, подякував(
- Достоинства:
- Маленький, добре засмоктує.
- Недостатки:
- Не знайшли.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Пилосос хороший, вже 4 товар даного виробника, і все працює супер.
- Достоинства:
- Легкий, гарно втягує пил
- Недостатки:
- Поки не побачив
Представник брендуВітаємо, Іване! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Просто перестав працювати, я ще маю можливість його злати по гарантії?
Представник брендуДобрий день, Юрію! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Добрий день! Якщо Ви виявили несправність товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: ссылка.
За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!
- Владимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Доволі потужний пилосмок з міським контейнером, наразі все влаштовує
Представник брендуДобрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Діана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с красным
В использовании полтора года и все отлично, шикарный пылесос за свои деньги, однозначно рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Діано! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Пилосом задоволений, 2 л бак, довгий шнур, якого мені вистачає на однокімнатку квартиру, маленькі коврики присмоктуються до нього, тож потужності вдосталь!
- Достоинства:
- Сучасний, легкий, та потужний
- Недостатки:
- поки не виявив
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Легкий, но при этом мощный. Пользуюсь пока 3 месяца всего, но очень доволен
- Достоинства:
- Дизайн, мощность, цена
- Недостатки:
- Ліляна Ї***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Прийшов швидко. Пилосос сподобався, ми задоволені покупкою.
Представник брендуДобрий день, Ліляно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Хороший пылесос
- Достоинства:
- Тяга отличная, для двухкомнатной квартиры хороший вариант
- Недостатки:
- Не нашла
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Я не знаю кто и как засирается, но у меня уже третья уборка в однокомнатной квартире и контейнер почти пустой. Пылесос чудо. Как технарь утверждаю если забит фильтр движок может сгореть. Но для этого нужно сильно постараться. Включите пылесос ,приставке руку к выходу, если воздух не теплый ,а горячий значит забит один из фильтров. Вместе с пылесосом покупайте комплект фильтров.
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Алла Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Дякую,мені подобається.
Представник брендуВітаємо, Алло! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с красным
Купили у листопаді 2022, у грудні 2025 вийшов з ладу двигун. Не рекомендую. Попередній пилосос працював без проблем 15 років, а даний лише три...
- Достоинства:
- Гарна тяга
- Недостатки:
- Вийшов з ладу через три роки
Представник брендуДобрий день, Євгене! Дякуємо за Ваш коментар.
На жаль, термін офіційної гарантії на пилосос складає 2 роки, і на момент виникнення несправності він уже був завершений. Разом із тим ми не залишили Вас без підтримки — допомогли з підбором та придбанням двигуна для подальшого ремонту, щоб Ви могли й надалі користуватися пилососом.
Нам шкода, що у Вас склалося негативне враження, і дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати продукцію та сервіс.
З повагою, підтримка RZTK- Володимир Б***
Доброго дня, у мене така сама ситуація. Підкажіть де взяти двигун на цей пилосос?
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Для коректного оформлення доставки просимо уточнити деякі деталі відправки необхідної комплектуючої.
Працює відмінно. Розетка вчасно та якісно виконала замовлення.Рекомендую.
- Достоинства:
- Потужний пилосос. Ціна відповідає якості.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
Рекомендую
- Достоинства:
- Потужний і удобний
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Артур Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Мой первый пылесос без мешка, после использования только положительные впечатления
- Достоинства:
- Достаточно мощный, пылисосит лучше чем предыдущий, хорошее качество, можно купить щётку для чистки мягкой мебели
- Недостатки:
- Нету регулятора мощности, но это я должен был учесть перед покупкой
Представник брендуВітаємо, Артуре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с красным
Проробив два роки,теж згорів двигун! Простий легко чистити. Мала вага, можна помити фільтр пару раз. Купував 3 пилесоси в гараж будинок, тещі
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Згорів двигун
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Відпрацював два роки і згорів двигун......
- Достоинства:
- Працював добре
- Недостатки:
- Але не дуже довго...
Представник брендуВітаємо, Олександре! Нам прикро, що виникла така ситуація. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
- Кравченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с фиолетовым
Просто чудовий! Дякую!
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Не виявила
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!