Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Органайзер для кабелей RZTK Clip 5 Black

Оценка пользователей 4.84/5
на основе 91 отзыв
  • Валерій С***

Повністю виконує свою роботу, тримається на моєму столі чудово. Але великий мінус це матеріал: таке відчуття що через пів року використання, отвір може просто порватися або ще щось.. Але все ж таки ціна приємна, тому гріх жалітись.

Достоинства:
    Гарно тримає кабелі; міцно та легко клеїться
    Недостатки:
    Якість матеріалу не найліпша
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олена Г***

Всё отлично

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Євгеній

Добре виконує свою функцію.

Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Констянтин Ю***

Зручний органайзер для кабелів. Тримає кабелі на місці, не ковзає. якісний та недорогий аксесуар

Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Владислав К***

Приклеивается очень плотно, хорошо держит провода разной толщины

Представник бренду

Вітаємо, Владиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Назар О***

виглядає солідно, робочий простір приведено до ладу.

Достоинства:
    красиво, компактно, зручно
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Сергій Н***

Через дві неділі почав відпадати. Клейова основа ніяка. Аналог цього тримача у мене тримає дроти вже кілька років. Не раджу до покупки. Та й взагалі, рідко трапляються якісні речі від RZTK.

Недостатки:
    Клейова основа ніяка,
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Юрій

Дуже зручно

Достоинства:
    Якісний матеріал
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Сергій Т***

Якісний, добре тримається (не відпадає) на дерев'яній поверхні.

Достоинства:
    Якісний, зручний
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Покупець

Дуже зручний органайзер

Достоинства:
    Виконує функцію
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сынжирян С***

Органайзер добре тримається на поверхні. Допоміг навести порядок під столом. Сам органазер хорошої якості.

Достоинства:
    Добре тримається на поверхні. Кабель 5мм підійшов як раз.
    Недостатки:
    Не має.
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Павло Ч***

Ідеальний, та зручний

Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Вадим Я***

Зручна

Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владислав С***

Чудово тримається на поверхні. Тримає усі кабелі.

Достоинства:
    Чудово тримається на поверхні.
    Недостатки:
    немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Анна Ш***

Якість супер

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дмитро Г***

Не завадило б додати до комплектації запасну стрічку на випадок якщо треба переклеїти в інше місце. А так свою функцію виконує.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Придбаний Вами органайзер для кабелів RZTK Clip 5 Black відповідає заявленим характеристикам, як і вказано виробником та зазначено у вкладці ""Характеристики"" цієї картки товару. Радимо уважно вивчати інформацію про товар перед його замовленням. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
      При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Дмитро М***
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Александр Ч***

Крутий органайзер, куплю ще один

Достоинства:
    Зручний, якісний
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ганна А***

Супер для організації шнурів

Представник бренду

Добрий день, Ганно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Наталія Л***

Прикольно.

Достоинства:
    М'якенькый)))
    Недостатки:
    Не світьіться)))
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Тарас М***

Гарний товар

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена К***

Легко клеїться до столу, добре тримається і не ковзає. Вміщає 5 дротів — тепер зарядки та навушники не плутаються. Силікон не дряпає кабелі.

• Ольга К***

Відповідає опису

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Інна

Добре тримається на столі, добре тримає кабелі. Швидка доставка. Відмінна якість.

Достоинства:
    Зручна, якісна, корисна річ.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Саша М***

Маленька, корисна, практична річ

Достоинства:
    Висока якість
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Володимир К***

Свою функцію виконують.

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр Я***

Дуже зручно. Якщо буде такий на 10 шнурів, було б ще краще

Достоинства:
    Матеріал, міцна наліпка
    Недостатки:
    Не виявив

• Роман Г***

купуйте дві щоб було на 10

• Владислав А***

Якісна річ,швидко доставлена дякую.

• Лора

все добре, швидка доставка

Представник бренду

Вітаємо, Лоро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віталий С***

Якісно зроблено.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Богдан Х***

Все чудово
    Приємний на дотик
    Чудово закріпився до столу

Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Артем Я***

Чудово збирає кабеля

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Родіон Х***

Хороший органайзер, а за свои деньги лучший!

Достоинства:
    удобный, компактный
    Недостатки:
    нету
      Представник бренду

Вітаємо, Родіоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юрій П***

Дуже гарне кріплення за ці гроші. Тепер усі кабелі зарядок під боком. А ще органайзер приємний на дотик, що вельми важливо для речі, якої часто торкаєшся.

Достоинства:
    Тримається крепко, приємне на дотик
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Артем Е***

Держится

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Едуард К***

Все працює, клейка основа гарно тримає

Представник бренду

Добрий день,Едуарде! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK