- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Купили три таких стільця для користування в укритті. Зручні, легкі. Зручно що сидиш в ньому більш меньш рівно, не провалюєшся.
- Достоинства:
- Не важке, легко складається і розкладається
- Недостатки:
- Недоліків за свою ціну не помітили
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Все дуже добре.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Максім Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Стілець дуже Зручний
Замовляв собі та другу
Дуже зручний в спину нічого не давить є свободне місце для тіла
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Тарас Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Брав матері,вона задоволена)
- Достоинства:
- Якість, не важкий, норм ціна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Тарасе! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK.
- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Отличный стул я 120 кг уже год на даче пользуюсь даже не рассчитался
- Достоинства:
- Качество и удобство
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Забрали стільчики все як на фото зручні
- Достоинства:
- Зручні швидко прийшли
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Чудове крісло. Взяла, щоб в укриття ходити з ним. Зручно розкладати і складати. Легке.
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Бережіть себе і своїх близьких! З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ПавлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Нормальний стілець для пікніку. Не слід його порівнювати з рибацьким кріслом, того комфорту не отримаєте, якість не погана.
Представник брендуДобрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Ангеліна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Толком не користувались ще, але для початку подобається
Представник брендуВітаємо, Ангеліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Заплатив за товар 950 грн разом з доставкою , прислали стульчик з дефектом , повернули 490 грн, дякую розетка!!!дуже лояльно!!!буду катати поломане стуло по Україні за свої кошти!!!
- Достоинства:
- Швидко беруть трубку
- Недостатки:
- Несправедливе повернення коштів, взагалі!!! Катаю поломане стуло по Україні за свої кошти!!!
Представник брендуДобрий день, Тарасе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
Детальніша інформація доступна за посиланням: ссылка
Для додаткових консультацій Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Тетяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Чудовий стлець
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Дмитро А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Гарна якість
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Як завжди RZTK на висоті.
- Достоинства:
- Ціна , якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Нормальний стільчик. Витримує 120 кг без фанатізма . За рік корозія не з'явилась.
Представник брендуВітаємо, Юрію!
Дякуємо за Ваш відгук.
Раді чути, що стілець добре показав себе в користуванні та витримує великі навантаження.
Окремо дякуємо за відмітку про відсутність корозії після тривалого використання — це точно буде корисно іншим покупцям.
Бажаємо комфортного відпочинку та приємних виїздів на природу!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Відповідає опису.
Все чудово
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Стул хороший,рекомендую
- Достоинства:
- Не ломается при первичных использованиях
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Микито! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Нормальні крісла 100 кг витримують
- Достоинства:
- Свою функцію виконують, ціна краще ніж в магазинах по місту
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Любовь Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Дуже непогані крісла, тим паче, за такі кошти! Ми з чоловіком задоволені! Візьмемо ще парочку на дачу! Товар і продавця рекомендую!
- Достоинства:
- Легко складається, зручно сидіти
- Недостатки:
- Не виявили
Представник брендуВітаємо, Любове! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Дмитрий Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Чудовий.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Все добре.
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Татьяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Гарні сільці, все сподобалося, можливо навіть пізніше ще пару замовлю. Зручно складаються
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Кресла норм , рекомендую
Представник брендуДобрий день, Антоне! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Все чудово
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Чудовий стілець)Те що треба для відпочинку на природі щоб не за всі гроші))Якість норм)
- Достоинства:
- Ціна якість)
- Недостатки:
- Поки не побачила)
Представник брендуДобрий день, Катерино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Замовив два на пробу подивитись яка якість і мене дуже вразила , стоїть стабільно , важать не так багато можно спокійно їх брати куди завгодно на відпочинок (планую з ними в ліс ходити ) Замовлю ще колись два .
- Достоинства:
- Не важкі , не висока ціна , гарна якість і напрочуд міцні
- Недостатки:
- Трошки габаритні
Представник брендуДобрий день, Данило! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Гарний стілець, гарна ціна. Час покаже скільки витримає.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію.
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Владимир И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Дуже гарний стілець,для рибалок то що треба, дякую !!!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Чудовий стілець
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
За таку ціну хороший стілець! Мої 100 кг витримує легко.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов.
Представник брендуВітаємо, Валентине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Гарне крісло та ціна для нього. Брав для дівчини, щоб не стояла поки я сиджу у свому дорогому короповому кріслі. Все якісно і прошито нормально
Представник брендуВітаємо,Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Good
Представник брендуДобрий день, Романе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Роксолана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Кріслом задоволена.
Представник брендуВітаємо, Роксолано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Доволі крепкий на роботі сидю вже 2 роки рекомендую
- Достоинства:
- Міцний
- Недостатки:
- Невиявлено
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
брал для пикников и пляжей
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Яна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Купила в минулому році 2 шт. для рибалки. Ми з чоловіком задоволені.
- Достоинства:
- Дуже зручні для рибалки, пікніка
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Яно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!