Отзывы покупателей о Стул раскладной RZTK Camp Chair

Оценка пользователей 4.78/5
  • Юлія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Купили три таких стільця для користування в укритті. Зручні, легкі. Зручно що сидиш в ньому більш меньш рівно, не провалюєшся.

Достоинства:
    Не важке, легко складається і розкладається
    Недостатки:
    Недоліків за свою ціну не помітили
  • Олександр С***

Все дуже добре.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Максім Ж***

Стілець дуже Зручний
    Замовляв собі та другу
    Дуже зручний в спину нічого не давить є свободне місце для тіла

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Тарас Ц***

Брав матері,вона задоволена)

Достоинства:
    Якість, не важкий, норм ціна
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо Вас, Тарасе! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK.

• Наталья З***

Отличный стул я 120 кг уже год на даче пользуюсь даже не рассчитался

Достоинства:
    Качество и удобство
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ольга Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Забрали стільчики все як на фото зручні

Достоинства:
    Зручні швидко прийшли
      Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Наталія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Чудове крісло. Взяла, щоб в укриття ходити з ним. Зручно розкладати і складати. Легке.

Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. Бережіть себе і своїх близьких! З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Нормальний стілець для пікніку. Не слід його порівнювати з рибацьким кріслом, того комфорту не отримаєте, якість не погана.

Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ангеліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Толком не користувались ще, але для початку подобається

Представник бренду

Вітаємо, Ангеліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Тарас Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Заплатив за товар 950 грн разом з доставкою , прислали стульчик з дефектом , повернули 490 грн, дякую розетка!!!дуже лояльно!!!буду катати поломане стуло по Україні за свої кошти!!!

Достоинства:
    Швидко беруть трубку
    Недостатки:
    Несправедливе повернення коштів, взагалі!!! Катаю поломане стуло по Україні за свої кошти!!!
      Представник бренду

Добрий день, Тарасе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
      Детальніша інформація доступна за посиланням: ссылка
      Для додаткових консультацій Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Тетяна З***

Чудовий стлець

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дмитро А***

Гарна якість

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Як завжди RZTK на висоті.

Достоинства:
    Ціна , якість
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Нормальний стільчик. Витримує 120 кг без фанатізма . За рік корозія не з'явилась.

Вітаємо, Юрію!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Раді чути, що стілець добре показав себе в користуванні та витримує великі навантаження.
      Окремо дякуємо за відмітку про відсутність корозії після тривалого використання — це точно буде корисно іншим покупцям.

Бажаємо комфортного відпочинку та приємних виїздів на природу!

• Олена Н***

Відповідає опису.
    Все чудово

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Микита К***

Стул хороший,рекомендую

Достоинства:
    Не ломается при первичных использованиях
      Представник бренду

Вітаємо, Микито! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Іван Т***

Нормальні крісла 100 кг витримують

Достоинства:
    Свою функцію виконують, ціна краще ніж в магазинах по місту
      Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Любовь Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Дуже непогані крісла, тим паче, за такі кошти! Ми з чоловіком задоволені! Візьмемо ще парочку на дачу! Товар і продавця рекомендую!

Достоинства:
    Легко складається, зручно сидіти
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Вітаємо, Любове! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Дмитрий Я***

Чудовий.

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Оксана Н***

Все добре.

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Татьяна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Гарні сільці, все сподобалося, можливо навіть пізніше ще пару замовлю. Зручно складаються

Достоинства:
    Все добре
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Антон Г***

Кресла норм , рекомендую

Представник бренду

Добрий день, Антоне! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Володимир Г***

Все чудово

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Чудовий стілець)Те що треба для відпочинку на природі щоб не за всі гроші))Якість норм)

Достоинства:
    Ціна якість)
    Недостатки:
    Поки не побачила)
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Данило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Замовив два на пробу подивитись яка якість і мене дуже вразила , стоїть стабільно , важать не так багато можно спокійно їх брати куди завгодно на відпочинок (планую з ними в ліс ходити ) Замовлю ще колись два .

Достоинства:
    Не важкі , не висока ціна , гарна якість і напрочуд міцні
    Недостатки:
    Трошки габаритні
      Представник бренду

Добрий день, Данило! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Михаил С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Гарний стілець, гарна ціна. Час покаже скільки витримає.

Достоинства:
    Виконує свою функцію.
    Недостатки:
    Поки що немає
      Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Владимир И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Дуже гарний стілець,для рибалок то що треба, дякую !!!

Достоинства:
    Зручний
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Олександр П***

Чудовий стілець

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Валентин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

За таку ціну хороший стілець! Мої 100 кг витримує легко.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не знайшов.
      Представник бренду

Вітаємо, Валентине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Гарне крісло та ціна для нього. Брав для дівчини, щоб не стояла поки я сиджу у свому дорогому короповому кріслі. Все якісно і прошито нормально

Представник бренду

Вітаємо,Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Роман Б***

Good

Представник бренду

Добрий день, Романе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Роксолана В***

Кріслом задоволена.

Представник бренду

Вітаємо, Роксолано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олександр Д***

Доволі крепкий на роботі сидю вже 2 роки рекомендую

Достоинства:
    Міцний
    Недостатки:
    Невиявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

брал для пикников и пляжей

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Оливковый

Купила в минулому році 2 шт. для рибалки. Ми з чоловіком задоволені.

Достоинства:
    Дуже зручні для рибалки, пікніка
      Представник бренду

Добрий день, Яно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ігор Т***

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!