- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Автофокус, автоматичне вирівнювання трапеції, досить хороший звук.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволений, ми практично кожного вечора вмикаємо для перегляду серіалів, фільмів, ютуб все зручно вмикається, можна завантажити додатки apk, я завантажив додаток улюбленого сайту і там все дивлюся - рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручність, атмосферно, величезне зображення на всю стінку якщо хочеться, доволі яскравий якщо дивитися ввечері
- Недостатки:
- Появилися мікро пилинки які неможливо стерти, не заважають сильно, але не дуж приємно
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Виталий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший мій проектор, немає з чим порівняти! Розповім свої враження!
Гарно та надійно упакований,стильно виглядає,збірка чудова! Корпус пластиковий(а не металевий , як пишуть у відгуках), металевий тільки кронштейн. Проектор гріється,чутно шум вентилятора! В налаштуванні простий,налаштовується самостійно! Звук гучний, достатньо для перегляду контенту! Яскравості та контрасту хотілося б більше,але за цю ціну мабуть норм. По яскравості,чіткості, контрасту він не замінить телевізор. YouTube працює 1080р60к/с,4к30к/с навіть не пропонує. Пульт схожий на Bluetooth,працює з різних сторін кімнати,але точно не підскажу!- Достоинства:
- Кінотеатр дома, великий екран,гарна збірка,ціна.
- Недостатки:
- Малувато яскравості та контрасту, гріється, кронштейн закриватиме доступ до портів при монтажу на стіну
Представник брендуДобрий день, Віталію! Ми вдячні Вам за вибір і покупку проєктора від бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Арарат бомба !!! Работает классно . Пришел быстро. При полной темноте вообще как в кинотеатре . Звук к удивлению классный с колонками вообще бомбезно. Я получаю Максимум удовольствие.
- Достоинства:
- Звук и изображения
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший проектор з гарною комплектацією. Можна просто встановити на стіл, а можна - на штатив. Зображення рівне, не треба нічого підкладати. Корекція трапеції автоматична.
- Достоинства:
- стильний дизайн
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти, цей проектор топ. В день добре видно що транслює, 500 одиниць тримає впевнено. Має певні нюанси з затримкою зображення, на перегляд фільмів не впливає майже не помітно. Ігри не пограєш, бо мишка спрацьовує через 0.2 -0.3 сек.
Він не гучний, охолодження працює тихо, має легку мильність, особливо добре видно по краях проєкції. Корпус цільно металевий, виглядає масивно і дорого, має дефект у плануванні виходу порту, через це під певним кутом його не зможеш повісити, бо рідне кріплення просто закриє усі порти та закриє отвори охолодження. Топу з коробки її треба одразу зняти.- Достоинства:
- Якість збірки корпусу, якість забраження( за свої гроші), корекція працює чудово для такого сигменту.
- Недостатки:
- Має затримки у зображенні, тупить залізо, відвалюється вай фай сам по собі.
Представник брендуВітаємо, Назаре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Артем С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
1- ПОДСВЕТКА или матрица как правильно называть.. Очень сильные засветы! Особенно видно в темных сценах.
2- Звук иногда похрипывает.
3- Настройки изображения включаются только в режиме hdmi.
4- Цветокор вкусовщина.. Но, теплый недостаточно теплый.
Есть опыт использования бюджетного проектора - MAGCUBIC L018
то по сравнению с ним, проэктор рзтк это ужас.- Достоинства:
- 2гб оперативки, против -1гб у меджиккубик проектора, Тихий
- Недостатки:
- звук, подсветка, настройки
Представник брендуДобрий день, Артеме! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
4K на ютубі не працює, навіть налаштувати більше не дозволяє, тільки 1080 на 60 кадрів/сек
- Достоинства:
- Гарний звук, яскравість, автофокус
- Недостатки:
- Нема 4К, трапеція автоматична не працює, мені вдалося тільки вручну налаштувати
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- ЗакОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої гроші це хороший варіант користуємось з лютого працює добре стоїть від нас не цілий метр шум його не заважає.
- Достоинства:
- Хороша ціна за свою якість дуже крута фішка авто фокус
- Недостатки:
- Нічого не видно в день. Проектор підходить тільки в темну пору або якщо мати хороші штори
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё отлично работает, качество огонь, цена достойная.
- Достоинства:
- Изображение , внешний вид , цена .
- Недостатки:
- Нет крышки на линзу, сильно греется
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не самое лучшее решение
Пропадает связь по вайфаю
Представник брендуВітаємо, Максиме! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пристрій за свої гроші, думав 500 люмен це буде мало, але як показала практика цього більш ніж достатньо, також гарний звук, думав буде гірше, хоча всеодно підключаю 5:1 колонки, але якщо взяти десь на природу то буде достатньо і штатного звуку
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Немає зуму (Або я не знайшов)
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Олег М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все шикарно, повністю задовольняє.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олеже! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
AirPlay сподобався — транслюю відео з iPhone без дротів. Матеріали корпусу приємні, не скрипить, не гріється.
- Достоинства:
- Гарна комплектація
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Тимофій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Картинка яскрава, навіть вдень видно чудово. Компактний, зручно брати з собою до друзів
Представник брендуДобрий день, Тимофію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я доволен покупкой.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
проектор топчік, до цього був в два рази дорожчий Wanbo T2 Ultra, якій пропрацював рік і згоріла матриця як і у всіх лед проекторів. але якість у проектора від rztk краща, менш мусору та реклами, дістанціонка працює як потрібно, тобто швидко і в один дотик з любого місця, додатки через флешку всі встановлюються, так що одно задоволення вже на протязі тижня. екран 100 дюймів. працює одразу з коробки без танців з бубном.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я взагалі норм не зміг покористуватися.
Із флешки фільми читає без звуку у будь-якому форматі.
Дійсно трохи нечітке зображення по краям, але то через непрямий кут проекції так. Також в цілому норм так тормозить меню і таке інше.
Щось на програмному рівні взагалі не ок.- Александр К***
Плеер VLC или KODI и будет звук.
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що виникли труднощі під час користування.
Спробуйте відтворення через сторонній плеєр (VLC або подібний) — це зазвичай вирішує питання зі звуком.
Робота меню та якість зображення можуть залежати від налаштувань і умов використання (освітлення, кут проєкції, корекція).
Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!
- Віталій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дволі непоганий проектор, але якщо сьрімити з телефона, підторможує відео, з вбудованих платформ все працює. Динаміка вистачає на малу кімнату, якість зображення доволі непогана.
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Підторможує коли йде трансляція з телефону
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Денис П***
А якщо під'єднати hdmi - type C (кабель від проектора до телефону) можливо підтормажувати не буде?!
- Євгеній К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Через 4 місяці користування розібрався, як працювати з Нетфліксом. Бо спочатку у мене були проблеми, що Нетфлікс не реагує на комплектний пульт.
Так от, пульт треба перевести в режим мишки. Тоді у додатку зʼявиться курсор і можна буде ним навігуватися. А ще краще - докупити до нього базову HiD-клавіатуру, і тоді взагалі стає комфортно.
Доповню попередній відгук так: пристрій повністю відповідає своїй вартості. На свої кошти він працює пристойно.
Яскравість - достатня для перегляду вечорами або вдень, якщо кімната суттєво затінена.
Як уже писали, базовий лаунчер не дуже, але можна звикнути, плюс навіть у цій гілці є рекомендації, як поставити гарний сторонній лаунчер.
При підключенні зовнішнього USB-накопичувача великих обсягів (у мене старенький HDD WD на 160Гб) - при програванні зображення і звук дещо підгальмовують. З малими накопичувачами не пробував, треба буде перевірити, раптом не буде підгальмовувати, відгук доповню.
Зовнішні колонки по Bluetooth сприймає нормально, звук не рве, не відстає (у мене теж досить стара DiWoom Airbeat-20). Вбудований звук відповідає своєму ціновому сегменту. Не Harman Kardon, але подивитися кіно можна.
Щодо Wi-Fi - круто, що вміє в діапазон 5Гц. Дозволяє комфортно переглядати онлайн-відео. Парадоксально, що на онлайн-відео не пригальмовує зображення/звук, а на трансляції з HDD, як писав вище, пригальмовує навіть з неважкими за обсягом файлами в пару гігабайт.
Щодо фокусування - якщо проекція не строго фронтальна, а є перекос проектора відносно проекційної площі, то замилює зображення по краям, тому я б рекомендував строго настінний або стельовий монтаж із прямою проекцією, тоді зображення буде кращим. Але я і так звик.
Тому в цілому - пристрій дуже непоганий.
Не мав можливості порівнювати з такими серйозними гравцями, як Xgimi чи Samsung, але я думаю, що як старт в світ проекторів - це дуже достойне рішення. Принаймні, в офісі стоїть Optoma, то по якості зображення він її рве легенько.- Достоинства:
- FHD, двохдіапазонний WiFi, нормальний Bluetooth, можливість програвання відео з зовнішніх накопичувачів, можливість підключення клавіатур, мишок.
- Недостатки:
- Замилення зображення по краям при перекосах проектора, рвучкість зображення при програванні відео з HDD.
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё было хорошо, но на 3 месяце использования ,я его не сильно использую,появились мелкие пятна мутные белые, это на матрице походу,надо чистить,всегда накрываю после использования, и стоит в чистом месте когда работает, вот и теперь Вопрос -где его почистить?Как ты его не используй ,хоть в стерильном месте,каждые пол года чистить надо.Так что так.Да пятна видно только на чёрном фоне.А так Проектор зачёт,за свои деньги.Подключил к ПК и кто не знает -есть на пульте -три полоски, можно под себя накрутить качество .Выдаёт 1080-честные и 60 .
- Достоинства:
- Работает.
- Недостатки:
- Трохи- шумноват.
У моделі RZTK 4K Cinema Max 500 самостійне чищення блока лінз не передбачене. Щоб уникнути пошкоджень, обслуговування лінз слід проводити лише через авторизований сервісний центр. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!- Денис П***
Питання представнику, у тому посиланні що ви надали, не один сервіс не займається проекторами. Проекторів нема в переліку! Це як?
Представник брендуВітаємо, Денисе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Повідомляємо, що за наданим посиланням вказаний авторизований сервісний центр, який приймає у тому числі й проєктори, навіть якщо ця категорія не відображена окремо у переліку.
Рекомендуємо звернутися до сервісу — спеціалісти проведуть діагностику та нададуть необхідну допомогу. Деталі тут: ссылка.
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
У використанні півтора місяця, прийшов швидко , не забудьте докупити HDMI кабель якщо плануєте дивитись з ноутбуку щось
- Достоинства:
- Ціна/якісь
- Недостатки:
- Є затримка, якщо хочете грати у ігри на цьому проекторі, то для цього не підходить
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Виталий Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свої кошти дуже не погано
- Достоинства:
- Недостатки:
- Доволі шумний
Представник брендуВітаємо, ВІталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный проектор! Качество картинки на высоте. Подключил ноутбук к проектору через hdmi, как часики, задержка есть, для фильмов не помеха.
- Достоинства:
- Автофокус, довольно яркий, удобный в эксплуатации
- Недостатки:
- При подключении через iPhone выкидывает, android телефон так и не удалось подключить
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та за Ваше звернення. Для швидкого та комфортного вирішення Вашого питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером
0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати кваліфіковану консультацію. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!
- Шпігар О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий бюджетний варіант проектора.
Проте як не намагався налаштувати фокус, нічого не вийшло. По краям екрану зображення залишається не чітким.
Відправка в сервіс нічого не дала, дали заключення, що з проектором все гаразд.- Недостатки:
- Не чітке зображення по краям екрану.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук. Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Владимир Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користуюся проектором неділю. Для домашнього просмотра те що треба. Підключив до WI-FI, скачав YouTube та Київстар тв. Звук нормальний, не шумний.
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Григорій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чітка картинка, не дуже шумний при довгому користуванні, рекомендую
Представник брендуДобрий день, Григорію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Кузнецов Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топ за свои деньги.
Представник брендуДобрий день, Тимуре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает,пока разбираюсь ,магазину Розетке спасибо ,все быстро .Несмотря на недоразумения с моей стороны ,заказ прибыл быстро.И сам проектор изготовлен качественно ,с удобным креплением .Хорошая упаковка .материалы .
- Достоинства:
- Ощущается дорого,материалы не дешёвые .Очень он тяжёлый ,больше 2х килограм.Яркости хватает ,звук норм.По цветам непонятно ,нет белого экрана ,Думаю будет норм .
- Недостатки:
- Мой первый проэктор- пока все нравиться .
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Дмитро Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топовий проектор! А за свої гроші вогонь! Київстар тв, ютуб без проблем!
Не тормозить, як мінімум поки що!
Класна функція дублювання екрана! Включаю з мака за секунди, і будь який фільм чи серіал з будь якого сайту!
Звук теж номас!- Достоинства:
- Однозначно рекомендую
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ЧУДОВО
на 4м дає 2.5мх2м чітку та ярку картинку(зрозуміло що в темноті)- Достоинства:
- Увімкнув і забув.
Сам налаштовується по геометрії та фокусу
Масивна та широка ніжка, можна поставити у ізголів'я ліжка
Чудова якість для перегляду онлайн-сервісів, кіно
Наявність усіх необх входів - Недостатки:
- FullHD, але за ці гроші - норм
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покористувався 4місяці
Перший місяць без нарікань
Потім почав довго запускатись до 15хв
Потім почали рандомно вилітати програми
Тікільщо виключався і включився сам
За свої норм але хотілось хочаб стабільну версію По- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Глючне ПО
Представник брендуДобрий день, Романе! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами. Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
- Кіріл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для ютубу підійде: картинка — 7/10, звук — 5/10.
Але я буду повертати, тому що в Нетфліксі картинка мильна. Як я дізнався, це через несертифікований проєктор.
Підключення через кабель, на жаль, мені не підходить.- Достоинства:
- Якість картинки на білому фоні, авто фокус, авто масштабування, не шумить як дешевші аналоги, зручний в кріпленні.
- Недостатки:
- Як на мене короткий провід. Мильна картинка в Нетфліксі.
Представник брендуДобрий день, Кириле! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Денис Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Несколько месяцев в использовании. Отличная замена телевизору за небольшую цену
- Достоинства:
- Качество картинки, неплохой встроенный звук, возможность подключения стороннего аудио
- Недостатки:
- К сожалению, нельзя регулировать контрастность картинки и других настроек, связанных с настройкой картинки нет.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зупинився на цій моделі, вся сім'я задоволена. Гарне співвідношення ціни та якості. Класний автофокус. Як на мене, легше використовувати його через ноут, але можна користуватися автоматично, хоч і менш зручно.
- Достоинства:
- Ціна та якість, яскравість, простота користування
- Недостатки:
- Не дуже зручна, але стійка ніжка. Немає кришки на об'єктив
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Стрельцов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарна якість зображення,гарна оболочка,працює шустро без глюків.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Великі файли з флешки читає звук не відтворює
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо Вам за відгук і довіру до бренду RZTK!
Раді чути, що RZTK 4K Cinema Max 500 потішив якістю зображення та стабільною роботою. Для відтворення відео з флеш-накопичувача зі звуком рекомендуємо встановити альтернативний медіаплеєр, наприклад KODI — з ним відтворення аудіо працює коректно. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
З повагою служба підтримки бренду.