Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Многоразовый липкий ролик для удаления шерсти животных с одежды и мебели RZTK Clean Roll

Код:  533171914
Оценка пользователей 4.7/5
  • Тетяна М***

В цілому зручний ролік. Сподобалось те, що він не "одноразовий". Хотілося щоб він був трохи більшого розміру.

Достоинства:
    багаторазовий
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Оксана К***

Хороша штука.Так як у мене четверо котів у хаті,цей ролик незамінна річ.

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Анюта С***

Крута штука. Рекомендую навіть якщо у вас нема тварин в домі - на чорні речі пристає всякий пил. Ця штука чудово чистить

Представник бренду

Вітаємо, Анюто! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо, щоб багаторазовий липкий ролик завжди допомагав підтримувати чистоту легко та швидко!
      З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Анна

Ролик чудово збирає навіть найдрібніше сміття з одягу, дуже липкий, достатньо зручний у використанні.
    Звичайною водою ролик дуже погано миється.
    Майже зневірившись його вимити (думаючи, який же він економний, якщо я вилила вже на нього стільки води?!) я раптом вирішила помити його з милом. І це допомогло! І щоб його повністю вимити (на кінцях також), потрібно повністю знімати з пластикової насадки.

Достоинства:
    Достатньо липкий
    Недостатки:
    Звичайною водою, як вказано в описі, він не вимивається. Тільки з милом.
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Надія М***

Добре збирає шерсть і все що начіплялося на одежу. І з килима та дивана збирає все. Дуже липка

Представник бренду

Добрий день, Надіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Катерина П***

Зручно, що не треба знімати кожного разу стрічку. Працює ідеально. Компактний

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Марина Ю***

зручний та ефективний, доступний за ціною. брала одразу собі й мамі

Достоинства:
    багаторазове використання
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Світлана

Багаторазове, добре чистить. Задоволена

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Тая В***

Працює навіть на плетених тканинах та трикотажі. Не залишає слідів на одязі. Класно прибирає моє волосся.

Представник бренду

Вітаємо, Таїсіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Алла

Корисний, особливо в поїздках! Сподобався! Дякую!

Представник бренду

Вітаємо, Алло! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Анна С***

Чудовий валік і легко змивається. Добре липне, тому забирає всю котячу шерсть з одягу

Достоинства:
    Ликість, міцний пластик.
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Аня Б***

Дуже класна штука, не знаю хто писав що не змивається водою, то все чудово змиває, теплою водою,два рази змила без мила,просто теплою водою

Достоинства:
    Багаторазове
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ольга К***

Мені сподобалося

Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Алла А***

Товар сподобався. Дуже зручно. Помив і знов використовуєш , не потрібно купляти запаски. Був доставлений дуже швидко.

Недостатки:
    Поки не виявила.
      Представник бренду

Добрий день, Алло! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Лідия Т***

Гарний ролик . Добре збирає мусор на одязі.

Достоинства:
    Мусор легко змивається з якимось миючим средство.
      Представник бренду

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Тетяна Б***

Класна річ, водичкою промиваєш і знову користуєшся. Маю надію що довго прослужить.

Достоинства:
    Багаторазовий
    Недостатки:
    Поки немає
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анастасія Л***

реально працює. знімає шерсть і пил з одягу та меблів без зайвих зусиль, легко очищається і знову липке.

Достоинства:
    Результатом задоволена
      Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Марина Л***

вчора замовила - сьогодні вже отримала. одразу протестувала в авто. із шерстю шпіца справився легко

Достоинства:
    якісний, швидко доставили
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Поліна Ш***

Прибирає пил і дрібне сміття з дивану. Не потрібно купувати змінні блоки — економно.

Представник бренду

Вітаємо, Поліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що ролик RZTK Clean Roll став незамінним помічником у підтримці чистоти. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Руслана М***

Багаторазовий - легко промивається водою і знову липне. Ціна доступна

Представник бренду

Добрий день, Руслано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Раді чути, що багаторазовість та легкий догляд зробили ролик корисним у щоденному прибиранні. Бажаємо, щоб користування завжди було простим і комфортним!
      З повагою, підтримка RZTK

• Олександр Н***

Я його зву - ластік від шерсті. Іде в чохлі - зручно носити з собою - не займає багато місця

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що ролик RZTK Clean Roll полегшує прибирання і завжди під рукою. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Альона Ч***

Після промивання водою липкість відновлюється повністю. Збирає навіть мілку шерсть. Гарно лягає в руку

Достоинства:
    легко миється
      Представник бренду

Вітаємо, Альоно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що ролик став Вам у пригоді й виправдав очікування. Бажаємо, щоб RZTK Clean Roll і далі допомагав Вам підтримувати чистоту швидко та без зайвих зусиль! З повагою, команда підтримки.

• Катя С***

Зручно. Видаляє шерсть з одягу за секунди. Завжди ношу в сумочці, бо маю кицю і речі постійно в шерсті

Достоинства:
    ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що ролик став щоденним помічником і економить Ваш час. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Софія К***

Мій мастхев. Швидко і ідеально видаляє шерсть з дивана.

Достоинства:
    Маленький, завжди під рукою, легко миється
      Представник бренду

Добрий день, Софіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Наталія Л***

Взяла один, спробувала і одразу замовила своїм подругам - в них є улубленці, тому буде в нагоду

Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Любов С***

Зручний девайс, займає мало місця. Легкий в експлуатації

Представник бренду

Добрий день, Любове! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Євгенія О***

Справляється, зручно, не дорого, сподіваюсь що надовго .

Недостатки:
    Було би краще якщо більше клейюча/липуча речовини тп .
      Представник бренду

Добрий день, Євгеніє! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Ірина В***

Недавно користуюся...можливо ще потрібно пристосуватися...в мене він вискакує з рук і з того держачка...а взагалі я задоволена результатом, чистить добре, миється норм....

Достоинства:
    Ще не побачила, але чистить добре
    Недостатки:
    Вистрибує з рук але то вже недолік мабуть в руках
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Людмила П***

Знімає шерсть добре. Миється - так собі...На "багаторазовий" не тягне((

Достоинства:
    Знімає шерсть добре.
    Недостатки:
    Миється - так собі...
    • Анна

Спробуйте не просто водою, а ще й з милом. В мене спрацювало)

Представник бренду

Добрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.

• Артем З***

Перестав бути липким через декілька змивань. Мив не гарячою водою з під крану. Може я чогось не розумію, але як на мене, воно не вартує своїх коштів.