- AI аналіз відгуків58 відгуків: позитивний – 80%, нейтральний – 10%, негативний – 10%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якість гарна,зручні,легкі і що важливо для транспортування також дуже добре.
- Достоинства:
- Гарна якість і зручність.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Зручно й дещевл
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Валентино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Денис Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мабуть найкраща покупка, доставка миттєва, і ціна нормальна.
- Достоинства:
- Зручне
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ганна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний стілець,гарний зовнішній вигляд.
- Достоинства:
- Якість,ціна.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
Представник брендуДобрий день, Ганно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Лёха Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Нормальний стілець, компактний
Представник брендуДобрий день, Олексію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ссср С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стільці дуже комфортні, легко розкладається.
- Достоинства:
- Ціна , якість.
- Недостатки:
- .........
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ГістьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не побачив
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
На пошті пакунок не перевірив і розетка покарала за це одразу ж. Фарба на стільці побита. Сам стілець видається міцним, але враження від купівлі зіпсоване.
- Достоинства:
- Видається міцним
- Недостатки:
- Збита фарба
Представник брендуДобрий день. Юрію! Для того, щоб уникнути неприємних ситуацій, радимо уважно перевіряти товар під час отримання: оглядайте наявність пошкоджень та повну комплектацію. У разі необхідності обміну або повернення звертайтеся до магазину Rozetka.
Детальніша інформація доступна за посиланням: ссылка.
Для додаткових консультацій Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
супер
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якістю стільця задоволений. Міцний, комфортно сидіти, легко розкладається. Як буде в використанні, час покаже.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар чудовий.Прийшов цілий,гарно запакований.Планую в подальшому замовити ще.
Рекомендую- Достоинства:
- Оббивка чудова,м'який наповнювач.Приємно сидіти.Легко складається й розкладається.
- Недостатки:
- Не знайдено.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Лілія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло хороше, зручне
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Досить зручний та якісний стілець.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарні стільці
- Достоинства:
- Складаються,не важкі
- Недостатки:
- Не побачив
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Чудовий стілець! Зручний, міцний, компактний. Брали дитині під розкладний столик як тимчасове місце для уроків - все супер! І функціонально і можна прибрати в будь який момент.
- Достоинства:
- Міцний, зручний
- Недостатки:
- Не виявлені
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Доброго дня, стілець наче тяжкий,але низ сідушки зроблений з прес.картону.Сідала людина до 50 кг.Сідушка відпала з " м' часом".
- Достоинства:
- Основа стільця міцна.
- Недостатки:
- Низ сідушки з прес.картону.
Представник брендуВітаємо, Олено! Нам прикро, що виникла така ситуація. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все прийшло вчасно, без пошкоджень та нарікань. Дякую.
- Достоинства:
- Стільці - супер зручні, компактні. Ціна - якість.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Лилия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стільці хороші,замовила два.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Запаковані дуже погано . Трохи поцарапані металеві елементи.
Представник брендуВітаємо, Ліліє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже красиві і добре зроблені стільчики.Тільки була відсутня заглушка знизу на ніжці і подряпані, ніби на ньому прокатались.
- Достоинства:
- Гарна якісь і вигляд
- Недостатки:
- Недостатньо запаковані,можливість подряпин при доставці ( тільки тонесенький пакетик-слюда)
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за відгук та високу оцінку якості й дизайну RZTK Seat Black.
Нам прикро, що виникла така ситуація. Рекомендуємо звернутися на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 для вирішення питання — ми обов’язково допоможемо з доукомплектацією товару.
Дякуємо за зауваження щодо пакування — передамо інформацію відповідальному відділу для покращення захисту під час транспортування.
Гарного дня!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Мені дуже сподобались ці стільчики. Зручні, мобільні, компактні
- Достоинства:
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Якісні, практичні. Адекватна ціна
- Достоинства:
- Усе супер.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручно
Представник брендуВітаємо, Оксано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
практичні та зручні стільці за доступною ціною. забруднення легко прибираються вологою ганчіркою
- Достоинства:
- зручні
Представник брендуВітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Лидия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
порізаний один стілець
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- один в замовленні порізаний сідушка
Представник брендуДобрий день, Лідіє! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень, деформацій, тощо та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылка. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Лидия А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподобався
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Лідіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Володимир З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороша якість - всеивлаштовує
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Гарна якість, швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стілець повністю виконує свою функцію, брала на зйомну квартиру. Задоволені
- Достоинства:
- Все працює, гарна якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Марина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Удобный стульчик!
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Стільці дуже сподобалися, якісні, міцні та зручні. В пункт доставки їх привезли без пакування, тому можна було одразу оцінити стан, все було добре. Це не перша ніч, яку я купую під брендом RZTK і завжди все на відмінно. Дякую
- Достоинства:
- М'який, гарно підтримує спину, зручна висота
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Надіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Після першого обіду лопнуло кріплення сидіння
- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість ніяка
Представник брендуПривіт, Вадиме! Наш співробітник вже надіслав Вам повідомлення в месенджері й чекає на відповідь.
З радістю допоможемо розібратись з усім!
Якщо зручніше — телефонуйте на гарячу лінію 0800-331-319. Ми завжди готові підтримати!
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все чудова
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Займають мало міста при зберіганні, зручні у використанні
- Достоинства:
- Компактні
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Міцні, за свою ціну ок
Представник брендуДобрий день, Данило! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Отличный стул, очень выручает. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарний стілець, легкий, легко складається, та не займає багато місця. Будемо замовляти ще. Дякую продавцеві!
- Достоинства:
- Хороша ціна за акцією
Представник брендуДобрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!