- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Гарний пилосос, як по мені не занадто шумний.
- Віта Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Я ледве пропилососила, рук і спини не відчувала після, бо це тяга така, що піднімає все на своєму шляху
Дякую, дуже класний- Достоинства:
- Ціна, потужність
- Недостатки:
- Немає регулятора
Представник брендуВітаємо, Віто! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Владимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Класс, родители довольны!!!
- Достоинства:
- Качество цена
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо Вас, Володимире! Дякуємо, що обрали саме наш бренд, щоб подарувати приємні враження близькій людині. Будьте впевнені, що Ваш вибір правильний. Бажаємо завжди відмінних результатів у використанні та довготривалої експлуатації!
- Роман Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Супер. Затягне усе, що зможе.
- Достоинства:
- Ціна, потужність.
- Недостатки:
- Відсутність електроного регулятора обертів ( потужності ).
Представник брендуДобрий день, Романе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Вражена потужністю, компактний, відносно легкий, поки все подобається
- Достоинства:
- Потужність, якість прибирання, легкість збірки, компактний, відносно легкий, зручний контейнер для збору пилу
- Недостатки:
- Туга кнопка для відкриття кришки на резервуарі, чуть нігті не зламала, але можливо це поки новий товар
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Микола З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже задоволений
- Достоинства:
- Дуже потужний та компактний пилосос за свій прайс.
Представник брендуДобрий день, Миколо! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
мені сподобався, правда гучний трохи, але він мені гарно пилососить !!!
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Галина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже крутий,потужний пилосос!
- Достоинства:
- Дуже потужний
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Юрій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Пилосос в цілому виявився зручним в використанні. Але згорів через 2 роки і 8 місяців. Звертаю увагу, що гарантія лише 2 роки.
Представник брендуВітаємо, Юрію!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування.
Приємно, що загалом Ви відзначили його зручність у використанні.
Ваш фідбек дуже важливий для нас. З повагою, підтримка бренду
- Янош Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Декілька прибирань фільтру контейнера кінець!!!
Дивно,але розетка їх не продає!!!
В інших магазинах 400-600гр доставка!- Достоинства:
- Потужність
- Недостатки:
- Фільтр контейнера
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за коментар.
Рекомендуємо після миття завжди повністю висушувати фільтр перед використанням.
Змінні фільтри для даної моделі очікуються в продажу:
ссылка,
ссылка.
Для того, щоб отримати повідомлення про появу товару у продажі, скористайтеся опцією «Повідомити, коли з’явиться» на сторінці товару в Rozetka.
Для додаткових питань звертайтеся на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Завжди раді допомогти!
- Бегаль Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с голубым
Згорів через 2.5 роки.
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо, що обрали продукцію бренду RZTK та звернулися до нас. Для оперативного та зручного вирішення Вашого питання, будь ласка, зв’яжіться зі службою підтримки RZTK за безкоштовним номером 0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові надати кваліфіковану допомогу та консультацію. Дякуємо за довіру до RZTK! Гарного дня!
- Юрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Все ок
Представник брендуВітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Чоловік жартує, що за одне прибирання можна зібрати шерсті на півкотика) Витягує все дочиста, легко очищується контейнер. Покупкою задоволена на всі 100
- Достоинства:
- Маленький, але потужний.
- Недостатки:
- не знайшла
Представник брендуДобрий день, Ларисо! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Хороший пилосос. Втягує сміття добре.
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олег З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Всё ок.
- Достоинства:
- Лёгкий. Относительно тихий. Турбо насадкой удобно чистить кошачью шерсть с мебели и ковров.
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосмок бомбезний! І прибирання і фітнес!- він так всмоктується що важко водити по доріжкам. Я такого точно не очікувала. До нього було два інших, то це просто ЗВІР!
Рекомендую- Достоинства:
- Дуже потужний
- Недостатки:
- Такий потужний що з під плінтуса витягнув лінолеум . По правді- поки не бачу недоліків.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Андріана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Ок
Представник брендуВітаємо, Андріано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Купила мамі такий пилосос,спробувала в себе дома також ним пилососити,це просто крута річ.В мене дома миючий пилосос і потужність всмоктування пилу якась зовсім мала,порівняно з цим пилососом.Мабудь собі такий куплю теж,дуже потужний.
- Достоинства:
- Висока потужність всмоктування,не важкий,додаткова насадка,прозорий контейнер.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Чудовий пилесмок. Користуюсь вже більше пів року. Зауважень не маю.
- Достоинства:
- З додатковою щіткою вийшов трохи дешевше
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Ми щиро раді, що дана модель пилососа прийшлась Вам до вподоби та внесла свій вклад у покращення Вашого побуту. Будьте впевнені, що зробили правильний вибір. Бажаємо легкої та довготривалої експлуатації! Гарного дня!
- Наталия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Доповнюю свій відкуг, мож комусь прийде в нагоді! Після 9 місяців потужною роботи, перестав нормально працювати (ледь тягнув)! Але почитавши відгуки на інші пилососи зрозуміла, що треба спробувати замінити фільтр! Замінила і тепер знов працює, як звір
- Достоинства:
- Ціна, потужність
- Недостатки:
- Ніде не пишуть про заміну фільтра, який біля контейнеру для пилу
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Евген З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Малий но потужний, якщо в такому режимі протримається рік,він вартий своїх грошей !
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуДобрий день, Євгенію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Людмила Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Працює добре. Для такого маленького пилососа досить потужний
Представник брендуДобрий день, Людмило! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Отличный пылесос,работае на отлично
- Достоинства:
- Хорошая работа,не дорогой.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Супер, ставив стільці щоб ковер не сховався.
- Достоинства:
- Класна тяга
- Недостатки:
- Немае
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
9 місяців працював, як бджілка, зараз не тягне і якось підозріло гудить мотор
- Достоинства:
- Мощний
- Недостатки:
- Не довго працював
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Якщо товар не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!- Руслан И***
Те саме, у сервісі сказали все ок, гуляйте.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук!
За результатами перевірки у сервісному центрі пристрій надійшов зі зношеним вхідним фільтром. Для відновлення коректної роботи рекомендується його заміна.
Фільтр доступний для придбання на офіційному сайті: ссылка;
ссылка.
Також звертаємо увагу: фільтри даного пристрою можна промивати чистою теплою водою з подальшим повним висушуванням перед повторним використанням (див. стор. 8 інструкції з експлуатації).
При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Потужний. Покупкою задоволена. У мене кішка і собака, шерсть збирає на ура. Купувала також два запасні фільтри.
Рекомендую
Представник брендуДобрий день, Алло! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосос працює вже 2 роки і все добре! Потужний!
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Прийшло усе ціле, працює добре
- Достоинства:
- Гарно всасує пил
- Недостатки:
- Поки що немає
Представник брендуДобрий день, Володимире! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Сьогодні забрали пилосос, дуже сподобався, тягне гарно, розбирається легко, ми задоволені. Буду писати як далі працює
- Достоинства:
- Потужність супер, легкий в експлуатації
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Инна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Мощний пилосос,задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Мощний пилосос,задоволена покупкою.
- Недостатки:
- Телескопічна труба коротковата
Представник брендуВітаємо, Інно! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосос працює вправно, тягне досить сильно. Щодо конструкції, то розбирається/збирається легко, все інтуїтивно. За тактильними відчуттями, не дуже міцний, але за такі гроші, $65 — абсолютно нормальний.
Із мінусів, тільки основна насадка. Хоч і написано, що є режим для твердих поверхонь, але ворс там тільки з однієї сторони (і то ніякий — 5 мм). Ще й незручне колесико. Не зрозумів цього, бо зараз у всіх зазвичай паркет, кахель, ламінат, плитка в ванній. Користуватися основною насадкою для жодної з цих поверхонь не хочеться — ледь ковзає, гучно, відчувається наче ось-ось щось і подряпає. Знайшов насадку (підлога-килим) від стороннього виробника за 400 грн, і вона прям така яка і мала би бути. Фото додав. Інші насадки: для меблів — прикольна, турбощіткою не користувався, бо немає потреби.
Отже рекомендувати можу, але основну насадку треба докупати окремо.- Достоинства:
- Працює вправно, добре тягне, гарно виглядає
- Недостатки:
- Основна насадка
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Рекомендую, гарна ціна, дуже потужний, зручний у використанні!
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Зверь!
- Достоинства:
- Мощная тяга
- Недостатки:
- Пока нет
Представник брендуДобрий день, Руслане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Пилосос супер
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Дуже якісний товар за свої гроші, тягне пил як не у себе)
- Достоинства:
- Потужний, приємна ціна
- Недостатки:
- Розвалилась телескопічна труба, дуже ніжний механізм, прийшлось модернізувати
- Віталій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серым
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.