Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство RZTK Power Cube 4 + 2 USB-A + USB-С (PD20W) Black

Оценка пользователей 4.69/5
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Зручна штука, кілька місяців працює без проблем.

Достоинства:
    Багато роз'ємів
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Максим К***

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Доволі зручно, мені сподобався.

Достоинства:
    зручно
      Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Сергей Т***

Дуже зручний пристрій

Достоинства:
    Зручний
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Владислав Р***

Працює, добре виглядає.

Представник бренду

Вітаємо, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Даша Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Непоганий зарядний пристрій. Має комплексний захист від перенапруги, є захисне заземлення, можна одночасно підключати кілька пристроїв

Достоинства:
    2 USB-A, 1 USB-C порти
      Представник бренду

Вітаємо, Дашо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Елена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Всі USB роз'єми вийшли з ладу, хоча завжди вимикаю пристрій.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Недовго протримався, за такі кошти не рекомендую.
      Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Якщо виникнуть додаткові питання — будемо раді допомогти, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319.

• Євген К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Найкращий «тройнік», який тільки бачив. Так понравився, шо відразу хотів купити ще один, але вже не було в наявності, то чекав два місяці поки не приїхала нова партія.

Представник бренду

Добрий день, Євгене! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Микола В***
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр Х***

Хороший кубик

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Спустя месяц перестали работать разьемы юсб и тайп с

Представник бренду

Привіт, Антоне! Наш спеціаліст намагався з Вами зв'язатися, але, на жаль, не вдалося додзвонитися.
      У разі додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Что-то с портами USB беда. Вроде бы заряжают, но в один прекрасный момент зарядка прекращается. Кабеля зарядки менял, но не помогло. Я первый раз такое вижу

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Якщо у Вас виникли труднощі з товаром, радимо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
      У разі додаткових запитань Ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Олександр У***

Чудовий зарядний пристрій

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергей К***

Классная штука

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Антон А***

Дійсно зручний девайс

Достоинства:
    Задіювали всі 7 роз'ємів, всі заряджають
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Крута штука! Візьму ще одну, а может і 2! 4 розетки + зарядка гаджетов! Вона того варта!

Достоинства:
    1 в 4 220в + 2 юсб на гаджети.
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Штука очень полезная. Но я так и не понял зачем кнопка on/of. Она, по ходу не работает.

Достоинства:
    Можно заряжать кучу всего и ещё есть розетка для утюга.
    Недостатки:
    Не работает когда нет электричества :)

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Тупо тройник за такі гроші. І навіщо у ньому вхід USB Type-C? Щоб заряджати що!?
    Купив як тройник, щоб усі мої гаджети заряджалися в одному місці.

Достоинства:
    Був "тройник" зробили "четвертник"!
    Недостатки:
    Не працює без мережі
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію. Дякуємо за коментар.
      RZTK Power Cube — це мережевий зарядний пристрій із розширенням розеток та вбудованими портами заряджання:
      4 мережеві розетки
      USB-A + USB-C (PD20W) для швидкої зарядки смартфонів/гаджетів
      Робота виключно від мережі — це й зазначено в описі.
      Радимо уважно вивчати інформацію про товар перед його замовленням. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, зателефонуйте за номером гарячої лінії служби підтримки RZTK: 0800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Якісний пластик, все працює.

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Анатолій О***

Відмінний!!!

Достоинства:
    Працює відмінно!!!
      Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

зручно - нитиснув кнопку і все вимкнулося

Достоинства:
    зручно
    Недостатки:
    не знайдено
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Александр Н***

Отличное качество!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Для такої маленької і гарненької досить гарний звук.

Достоинства:
    Ціна якість
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Получила вчера. На следующий день после оформления заказа. Внешний вид нравится. Устройство удобное. Для того, чтобы дать более подробную характеристику, нужно пользоваться устройством. Поэтому не буду говорить напрасных слов. Спасибо продавцу и всему обслуживающему персоналу.

Достоинства:
    Пока все хорошо. Один раз заряжала телефон.
    Недостатки:
    Пока претензий не имею. Буду пользоваться устройством, тогда будет видно.
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей С***

Прикольна вещ...

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Кирило Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Менше ніж за 2 місяці перестали працювати юсб.

Представник бренду

Добрий день, Кирило! Якщо Ви зіткнулися з несправністю товару, радимо звернутися до сервісного центру, детальніше за посиланням: ссылка.

• Валерій Б***

Класна річ

Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ксения Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Чудовий пристрій. Гарна якість. Рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Ксеніє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Супер. Зручно для резетки на столі.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Мальвіна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Я думала що розетки нормальної потужності, але ні.

Достоинства:
    Немає.
    Недостатки:
    Низька потужність.
      Представник бренду

Вітаємо, Мальвіно! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що певні характеристики товару не відповідають Вашим особистим вподобанням. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Гарного дня!

• Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Чудова річ для подорожі! Якщо є хоча б одна розетка в номері - отримуємо аж 4, і ще зарядний пристрій на декілька гаджетів. Дуже зручне керування кнопкою живлення. Якби ще придумати механізм складання вилки самого куба при транспортуванні... Покупкою задоволений. Неодноразово виручала у подорожі родиною. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактний, легкий і надійний; Зручно брати із собою
    Недостатки:
    Відсутня швидка зарядка; якось би "ховати" вилку самого куба...
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар.

RZTK Power Cube 4 + 2 USB-A + USB-С (PD20W) Black - це високоякісний зарядний пристрій, який поєднує в собі передові технології, безпеку та зручність. Він забезпечує надійне та швидке заряджання Ваших гаджетів, роблячи його незамінним помічником у повсякденному житті.
      Технологія Power Delivery (PD) дозволяє заряджати пристрої з високою швидкістю через порт USB Type-C. Це особливо корисно для сучасних смартфонів, планшетів та інших гаджетів, які підтримують швидку зарядку.
      Технологія Smart Charge автоматично визначає оптимальний струм для кожного підключеного пристрою, забезпечуючи ефективне та безпечне заряджання. Це допомагає продовжити термін служби акумуляторів Ваших пристроїв.

Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена М***

Дуже зручно

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Розетки плотні, нічого не болтаєтся. Зарядне працює добре.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Євгеній М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Теххарактеристики та дизайн файні... згоден з усіма позитивним відгуками - люди написали краще аніж я б.
    Єдине, що розчарувало - підсвітка. Вона ґеть зовсім тьмяна!

Достоинства:
    Файна цяця
    Недостатки:
    підсвітка ніяка
      Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Виталий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Довольно крутая вещь как для тройничка)) качество и сборка хорошая! Своих денег стоит на 100%. Рекомендую все! И довольно мощный. Телефон Самсунг с24 заряжается через встроенный в сетевом usb не хуже чем от фирменной родной зарядки.

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Слишком идеальный квадрат... перфекционисты завидуют
      Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Денис Т***

Працює супер!

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!