Отзывы покупателей о Комплект насадка-щетка для труднодоступных мест к электрощетке RZTK Magic Brush 2000mAh (3шт.)

Код:  440203433
  • Артем Я***

Для прибирання авто теж зайшли — щілини та пластик чистять добре.

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Олег Т***

Нарешті нормально почистив місця біля змішувача та навколо кранів.

Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Роман Ш***

Розширює можливості прибирання. Особливо корисно для ванної кімнати. Задоволений покупкою.

Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Надія С***

Найулюбленіша насадка - дістає туди, куди звичайною щіткою ніяк. Пластик якісний, тримається надійно.

Представник бренду

Вітаємо, Надіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Лариса Н***

Легко миються, не втрачають форму. Зручно чистити шви між плиткою

Представник бренду

Добрий день, Ларисо! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Світлана В***

Дуже виручає для прибирання навколо змішувача. Насадки міцні, не деформуються після використання.

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Оксана Л***

саме ці - мої любімі насадки, бо ними можна добратись майже скрізь - в усі щілинки

Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ольга Р***

Добре очищають шви плитки, стики та інші складні місця. Щетина жорстка, не розлазиться. полегшує прибирання.

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Наталя С***

не могла нормально очистити пороги та кути — тепер усе легко дістаю. Робота йде швидко.

Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Вікторія М***

Кріпляться швидко й надійно. Для ванни та стиків — саме те, якістю задоволена.

Представник бренду

Добрий день, Вікторіє! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Римма М***

Свою функцію виконує, у повсякденному користуванні корисна річ. Брала про запас

Представник бренду

Вітаємо, Ріммо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Аліна П***

Взяла для прибирання складних місць. Щітки міцні, не розлазяться під час роботи, добре зчищають бруд у кутах і на стиках.

Представник бренду

Вітаємо, Аліно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Світлана Т***

В комплекті іде 3 шт, що радує. З ними процес прибирання стає більш ефективним та зручним. Зроблені на совість, гарної якості

Достоинства:
    ціна, якість

• Ольга К***

класна насадка-щітка. дійсно допомагає дібратись до важкодуступних місць

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Марта Я***

Після квартирантів електрощітка бездротова для прибирання RZTK Magic Brush наше спасіння. Особо не напрягаючись можна відмити усе. Даними насадками мию батареї.

Достоинства:
    Запасні насадки можна придбати
      Представник бренду

Вітаємо, Марто! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Марія М***

В комплекті три насадки. Вичищає в самих важкодоступних місцях. Жорстка щітка, не розлазиться.

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Інна Б***

Замовила електрощітку і до неї запасні частини. Добре що є таке в наявності!

Достоинства:
    Гарна якість
      Представник бренду

Вітаємо, Інно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• НАДІЯ К***

Якісний пластик, щіточка добре тримає форму не робиться їжачком, добре справляється з своїм призначенням.

Достоинства:
    Ціна і хороша якість.
    Недостатки:
    Їх немає.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Александр К***

С помощью этих щеток удалось отмыть плиту до практически идеального состояния

Достоинства:
    Реально решает проблему чистки в трудно доступных местах
    Недостатки:
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Андрій Р***

Отличные щетки!

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK