Отзывы покупателей о Приставной стол на колесах с регулировкой высоты RZTK Desk Compact 2 700 х 400 мм White

Оценка пользователей 4.58/5
на основе 31 отзыв
  • Емілія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Гарний! Зручний, компактний, міцний. Доставка блискавична!

Представник бренду

Вітаємо, Еміліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

зручний та практичний столик - багатофункціональний. збірка - якісна. доставили швидко, пакування гарне

Представник бренду

Добрий день, Оксано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Остап П***

Регулювання висоти працює плавно. Коліщатка їздять добре. Збірка проста

Представник бренду

Добрий день, Остапе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Донька в захваті, придбали для малювання, зручний приставний столик, легко регулюється, стильно виглядає.

Достоинства:
    кут нахилу, дуже зручно, що піднімається
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Чорний колір ДУЖЕ маркий. Після збору чистими руками вже весь в пятнах що не витираються. Механізм підйому весь в маслі на стільки що якщо використовати близько до себе (в чому і є суть) то все жирне.

На рахунок матеріалу столешні. Після дотику чистими руками сліди відразу такі що окрім як вологими серветками не витерти.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Дуже маркий. Все в маслі. Неможливо витерти виглядає постійно брудно.
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Невелика кількість мастила на механізмах є допустимою та необхідною для їх коректної роботи. Перед використанням рекомендуємо протерти поверхні.
      Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Є можливість комфортно працювати та грати, підлаштовувавши висоту під себе за потреби. Стомився - встав з крісла і підняв стіл. Кут нахилу стільниці також можна регулювати

Достоинства:
    ніжка заїздить під ліжко
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Не порадовалась столику. Приехал с бракованной столешницей, здоровенная трещина прямо под креплением аж до боковой стороны. Деньги продавец не возвращает, прошла неделя после возврата продавцу товара. Очень жаль, что такое отношение к покупателям.

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    БРАК
      Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Звертаємо увагу, що відповідно до умов повернення, товар можна повернути або обміняти протягом 14 днів з моменту покупки. Якщо повернення вже було оформлене, терміни зарахування коштів можуть залежати від регламенту обробки продавцем.
      Для вирішення питання, будь ласка, зверніться до служби підтримки через особистий кабінет або за номером телефону, вказаним у розділі Контактні дані: ссылка.
      Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Подобається! Виправдав моє очікування!

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Лариса Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Дуже зручний стіл. Хвилювалася, що будуть колесики їздити - ні, все ок. Регулювання висоти - топ. В мене зріст 163, тому, або ноги зазвичай не стоять на підлозі, бо підіймаю високо крісло, або руки неправильно під час роботи. Зараз все виставила під себе і це кайф. Можливість регулювання кута стільниці, теж порадувало, думала, що безтолкова штука. Зараз просто не ставлю спеціальну підставку під ноутбук, а регулюю нахилом стільниці.

Достоинства:
    Компактний, мобільний, зручний, якісні матеріали
    Недостатки:
    Не дуже якісно проклеєна кромка з боків, але на функціональність поки не впливає
      Представник бренду

Добрий день, Ларисо! Дякуємо за довіру до бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! З повагою, підтримка RZTK

• Наталія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Дуже крутий стіл. Багатофункціональний і не займає багато місця. Виконаний з міцного матеріалу. Одним словом я задоволена

Достоинства:
    Міцний, займає мало місця
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Проста збірка, компактний розмір, стильний чорний колір.

Представник бренду

Вітаємо, Валентино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Працюю за цим столом вже кілька тижнів — задоволений. Стіл міцний, колеса легко котяться, регулювання висоти працює плавно.

Достоинства:
    Підходить для роботи стоячи чи сидячи, займає небагато місця.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Зручний, сучасний столик, легко підлаштовується під себе, нахил стільниці.

Достоинства:
    гарне пакування
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Максим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Хороший стіл. Якщо когось цікавить, чи можна легко знімати обмежувач для книг — так. Особисто для мене це важливо.

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ангеліна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Дуже зручно. Легко пересувати на колесах. Зрозуміла інструкція, зібрала сама за 20 хвилин

Представник бренду

Вітаємо, Ангеліно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Металева ніжка надійна, стіл стоїть стійко навіть на неідеально рівній підлозі. Висота регулюється - зручно

Достоинства:
    Зручний
      Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Станислав С***

Відмінно

Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Антон Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40
    Достоинства:
    Легкий але стабільний, зручно регулюється
    Недостатки:
    Від пальців рук залишаються сліди, які дуже складно стерти
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Плахтієнко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Непогана конструкція,легко збирається,гарно виглядає...,але є і невиліковні мінуси.Якісь видимі оку смуги на поверхні не витираються нічим.

Достоинства:
    Міцна конструкція
    Недостатки:
    Неприбираємі смуги на лицьовій поверхні
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень, деформацій, тощо та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылка . При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Висота регулюється — можна підлаштувати під себе. Працюю з дому онлайн, тому можливість змінювати кут нахилу стільниці — це реально зручно, спина й шия менше втомлюються. Запаковано було добре, все приїхало ціле, інструкція зрозуміла.

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Столешниця побита, почала собирати та побачила

Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
      Нам шкода, що виникла така ситуація. На жаль, ми не можемо контролювати стан товару до моменту його отримання. Тому рекомендуємо уважно перевіряти товар при отриманні: огляньте зовнішній вигляд, комплектацію та наявність пошкоджень. Якщо виявите дефект або невідповідність, будь ласка, одразу звертайтесь до співробітників магазину для оперативного вирішення питання.
      За додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Стіл невеликий, але місця вистачає для всього потрібного. Виглядає акуратно й сучасно. Зручно, що на колесах — можна легко пересунути куди треба, без зайвих зусиль.

Вітаємо, Вікторіє!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про RZTK Desk Compact 2 700×400 мм White

Приємно знати, що стіл виявився зручним у користуванні та гармонійно вписався у простір. Ми прагнули поєднати компактність із функціональністю, тож раді, що місця вистачає для всього необхідного.

Бажаємо Вам зручної роботи та ще більше приємних моментів щодня!

• Юрій Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

зручний компактний приставний столик. легке механічне регулювання висоти, приховані коліщата

Достоинства:
    швидка доставка
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Сергей Н***

Класс

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Анжела

Супер покупка. Раджу.

Недостатки:
    Поки не виявлені
      Представник бренду

Добрий день, Анжело! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ярослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Дуже задоволений столиком. Вдала конструкція. Майже ідеальна.

Достоинства:
    На диво міцна конструкція. Метал важкий, не тонкий. Виглядає дуже надійно. Люфтів нема.
    Недостатки:
    Не знайшов. Для своїх функцій, ідеально.
      Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Крістіна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Столи чудові! Якісно зроблені, компактні, дуже зручні. За такі гроші - це просто знахідка!!!

Достоинства:
    Компактний та зручний
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Вітаємо, Крістіно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що стіл на колесах з регулюванням висоти Desk Compact бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!

• Вікторія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Стільниця міцна, тримає книги та планшет без проблем. Поверхню легко протирати

Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду RZTK.
      Раді чути, що приставний стіл RZTK Desk Compact 2 міцний та зручний у використанні, а його поверхню легко підтримувати чистою. Бажаємо комфортної роботи та приємного проведення часу за столом!

• Аліна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Сподобалось регулювання кута нахилу - для малювання та читання клас. Комфортно регулювати висоту під зріст.

Достоинства:
    компактний та зручний
      Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Павло Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Глубина: 40

Легко пересувати завдяки коліщаткам, дизайн мінімалістичний. Плавне регулювання висоти

Достоинства:
    стильний та зручний
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що RZTK Desk Compact 2 поєднує стильний дизайн і зручність у використанні. Бажаємо, щоб він робив Ваш робочий простір комфортним і надихав на нові ідеї!

З повагою,
      команда RZTK

• Юлія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 40

Класно підходить для організації робочого місця. Можна працювати і сидячи, і стоячи - зручно.

Достоинства:
    знімний обмежувач - допомагає речам не зіскользнути під час нахилу стільниці
      Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!