- AI аналіз відгуків67 відгуків: Позитивних — 77%, нейтральних — 15%, негативних — 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшли ідеально на заміну, рекомендую
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Антон В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Представник брендуДобрий день, Антоне! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дмитро Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Звичайні зміні амбушури, тої самої якості що початкові на навушниках.
- Достоинства:
- Недорого
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дякую все добре и швидко
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Михайло П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Гарні амбушури,тримаються дуже довго і добре
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Всё Супер
Представник брендуВітаємо, Анно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ахим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Добрі.тримаються пару років в останнє брав у 2023 році. Зараз тільки зносились. Стало одно вухо відпадать.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замовив змінні амбушури на заміну тим, що йшли з навушниками. попередні прослугували десь з 1,5 року. ці - ідентичні
- Достоинства:
- Якісні
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Дзюба А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Підійшли ідеально. Трохи менші за оригінал, мені значно зручніші. Тримаються цупко, бо нові, старі злітали за найменшого руху. Рекомендую для заміни поношених оригінальних!
- Достоинства:
- повністю задовольняють потребам.
- Недостатки:
- не знайшов
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудово підходить для цих навушників
- Достоинства:
- Гарна якість
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Славік К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Матеріал виглядає добротним, а якість не гірша за оригінальні. Вони повністю сумісні з навушниками RZTK MS300 Black і дуже зручні.
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошие амбушюры. Ушам комфортно
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
З виду схожі на такі які були в комплекті але трохи менші. Матеріал значно гірший, паркий та звук в ним стає більш глухим чомусь. Не рекомендую нікому навіть як тимчасове рішення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Матеріал значно гірший ніж той, який іде з навушниками в комплекті
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Норм
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ігор Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Амбушури відповідають опису. Не гірші за ті, що були на навушниках. Можуть здатися меншими, ніж ті що були, але все підійшло як треба, бо старі, мабуть, вже розтягнулися.
На фото зверху старі амбушури.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хорошее качество
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені якістю даних амбушур від бренду RZTK. Ваші думки важливі для нас! Бажаємо приємного користування! Гарного дня
- Наталия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Товар відповідає заявленим хаарктеристикам
- Достоинства:
- якісний товар
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Анна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудово
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Нормальні, мабуть ідентичні тим які були по оригіналу
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Дмитро Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Чудово підійшли
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Не на ту модель вибирав віддав товаришу йому підійшли, не жаліється
- Достоинства:
- Звичайний матеріал
- Недостатки:
- Не підійшли
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Дуже виручили, дякую, бо наушники вже 3 роки а ці накладки зносилися. Якраз час обновити. Бо кожну ніч їх приходиться одягати щоб не чути нічого крім музики )
- Достоинства:
- Нові та тугенькі
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На много лучше дермонтиновых!!)
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купила до рідних навушників RZTK MS300 на заміну.
Файно зачепила, без проблем.
Старі амбушури з часом при активному використанні трохи роздягнутися і легко зісковзували. Пережили блокаду та евакуацію, а в результаті загубила одну вже вдома дорогою з магазину)
Нові амбушури сидять добре
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Овальної форми, але на навушники круглої форми таки натягнули. Якщо маєте з цим складнощі - виверніть бортики зі шкірзаму, притисніть до динаміка, і потихеньку заворачувайте краї. Підійшли на старі "ноунейм китайців".
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
якісні. овальні.
Представник брендуВітаємо, Ірино! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
М'які і зручні. Старі протримались більше року і все ж почали облазити - сподіваюсь, нові протримаються не менше)
- Достоинства:
- Як мінімум півроку вони прекрасно себе показують
- Недостатки:
- Таки приходить час, коли вони починають облазити в місцях накладок на навушники
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На китайские h2002d не подходит. Общая оценка 3 т. к. даже если бы подошло то качество исполнения всё равно низкое.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Гарного дня!
- Комісарова С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Хороші
- Достоинства:
- Не потіють вуха
- Недостатки:
- Швидко зношуються
- Игорь И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Отличные амбушюры для хороших наушников))
Родные прожили 1.5 гола и просто уже запачкались, но форму держали!
Представник брендуВітаємо, Ігоре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Купував для наушників "HyperX Cloud Stinger Core" підійшли прям точно під них зроблені), як поведуть себе надалі потім допишу.
- Достоинства:
- Недорогі
- Недостатки:
- поки не виявив
- олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Приємні на дотик! М'яко то зручно
- Достоинства:
- Все підійшло та користуюсь більше півроку
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Замінила свої облізаючі страшненькі абмушури на ці і тепер мої навушники виглядають як новенькі.
Дуже гарно виглядають і непогано тягнуться (мені були не по розміру, але я трохи попихтіла і натягнула - тримається добре).
Хотілося, щоб вони були трохи більше де вуха, але не критично і в цілому комфортно і так.
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- Натан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Натягувати складно але реально. Зручні, надіюсь будуть служити довше ніж оригінальні
- Достоинства:
- Вони є в наявності
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!
- АнгелярОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
Натянул на свои старенькие, 'домашние', Razer Kraken X green; не смотря на то, что там шайбы d=90mm. Теперь сижу - балдею, старые были єко-кожа и уши в них мокли за 40 мин после начала прослушивания. У Розеточных проблем нет т.к. тканевые ;)
- Достоинства:
- Мягкие, не "напрягают" уши т.к. тканевые
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black
На навушники Silver Crest HG08212,підішли,самі амбушури трішечкі більше оригінала але все сіло на штатні місця!
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!