Отзывы покупателей о Сменная насадка к комплекту для уборки RZTK Flat Mop 2 2 шт
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка збирає навіть дрібний пил, який майже не видно. Гарна якість, не розлазиться
- Катерина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Оновлена модель комплекту для прибирання - придбала на заміну своєму старому. І з досвіду взяла насадок пару комплектів. А їх ще й по 2 шт, то вистачить надовго мені
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ПетроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість чудова! Прибирати стало набагато легше та бистріше
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Петре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
брала одразу запасні із набором.
- Достоинства:
- хороша якість
Представник брендуДобрий день, Валентино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Переплутав 2 замовлення, вибачаюсь
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Науменко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Насадка хороша. гарно видаляє бруд, легко фіксується до тримача.
- Достоинства:
- якісна мікрофібра, ціна
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно справляється із пилюкою, при митті підлоги не залишає розводів
- Достоинства:
- 2 мопи в наборі
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK