Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство RZTK GaN2 65W USB-A (QC4.0) USB-C (PD3.0) + кабель USB-C 100W Black

Оценка пользователей 4.54/5
  • Руслан Ю***

Супер,дякую

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Анатолій Б***

Гарний

Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ярослав Ю***

Топ

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Денис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Висока якість, повна відповідальність заявленим характеристикам. Заряджає навіть ноутбук. Швидка зарядка працює зі всіма смартфонами.

Представник бренду

Добрий день, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Никита
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Полноценно отработал без 10 дней 2 года. USB-c работает, USB-а отвалился и не дает напругу.

Вітаємо, Нікіто!
      Дякуємо за Ваш відгук. Думка наших клієнтів і Ваш фідбек дуже цінні для нас. З повагою, підтримка бренду

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Чудова зарядка, не за всі ціни миру. Працює.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Ангеліна С***

Чудовий

Представник бренду

Вітаємо, Ангеліно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Купував 2 пристрої в кінці 23 року. Один перестав працювати через рік, другий через 2 роки.
    З урахуванням ціни нормальний варіант

Достоинства:
    Все заряджає, потужність видає
    Недостатки:
    Виходить з ладу через рік-два
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Чесні 65 ват. Вцілому задовелений. Шкода що трохи поламалося зарядне. Але ще залишився працюючий USB-C

Достоинства:
    добросовістно відпрацювало зарядне 20 місяців у несамих найкращих умовах.
    Недостатки:
    Вийшов з ладу роз'єм USB-A
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за зворотний зв’язок та Ваш коментар. Гарного дня!

• Ігор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Заряджає ноутбук, смартфон і павербанк без збоїв, швидка зарядка визначається коректно.

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• михайло р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

зарядка топ. якщо її не купувати.

Достоинства:
    90000 ват в сек. так що аж телефон небачить
    Недостатки:
    на скриншоті все видно
      Представник бренду

Добрий день, Михайле! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
      Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Віктор К***

Ваша телефон приймає 15 Вт. Проблема може бути у тому, які стандарти заряджання він підтримує. Наприклад якщо це телефон від Xiaomi - потрібна зарядка саме того типу, який йде у комплекті. Наприклад від "рідної" на 33 Вт Ви отримаєте накращий результат. Якщо візьмете кабель теж від зарядки Xiaomi, а не від RZTK.

• Денис С***

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Антон Ш***

Працює нормально .

Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Зарядний пристрій перестав працювати через 17 місяців, а кабель — через рік.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    перестав працювати черз 17 місяці
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Ми уважно аналізуємо зворотний зв’язок і використовуємо його для розвитку бренду. Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Чудовий зарядний пристрій. Заряджає ноутбук 65w без проблем.

Достоинства:
    Не дуже гріється. Підтримує багато протоколів.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

За пів року відкинувся USB A. Контроллер погано визначає слабких пристрій, подає високу напругу і спалив ліхтарик і колонку.

Достоинства:
    Не гріється, не шумить.
    Недостатки:
    Описані в відгуки
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
      Якщо Ви виявили несправність або брак товару, зверніться до сервісного центру, дотримуючись інструкцій: ссылка .
      За потреби наші фахівці завжди готові надати консультацію за номером гарячої лінії RZTK: 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Эрнест
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Супер, відповідає опису. Досі працює справно

Достоинства:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Ернесте! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Олексій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Працює півтора роки, використовувався як звичайний блочок, без PD, але коли виникла потреба, не зміг заряджати ноутбук 45w, блочок від rztk на 100w з цією задачею справився

Достоинства:
    Чудово працює на малих потужностях
    Недостатки:
    На жаль виявився не сумісним з dell xps 13 9360
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Купив рік по тому. Працює без питань.

Достоинства:
    Класний блочок.
    Недостатки:
    Не виявив.
  • Алекс
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Перестала працювати через 1.5 роки.

Недостатки:
    Працює трошки більше заявленого термінк
      Представник бренду

Добрий день, Алексе! Дякуємо за відгук.
      Гарантія на зарядний пристрій RZTK GaN2 65W становить 12 місяців. У Вашому випадку пристрій пропрацював приблизно 1,5 року, тобто після завершення гарантійного терміну.
      Водночас зарядні пристрої розраховані на триваліший строк служби, але фактичний ресурс залежить від умов експлуатації (навантаження, температура, стабільність електромережі).
      У разі потреби Ви можете звернутися до служби підтримки RZTK для консультації щодо можливих варіантів діагностики.
      З повагою, підтримка бренду

• Алан У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

В користуванні більше року. Брав на заміну штатного блока живлення для ноутбука 65 Вт. Чудово виконує свою функцію, не сильно гріється, не вимикається. Використовую комплектний кабель.

Представник бренду

Вітаємо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Через півтора року помірного використання вийшов з ладу порт type A (QC 4.0), хоча я заряджав через нього тільки ліхтарик і то не часто. PD порт покищо працює.

Достоинства:
    PD 65W, розмір
    Недостатки:
    Надійність, вартість
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому.
      При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
      Гарного дня!

• Ілля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Зарядник сжёг мне два прибора через разъём QC 3.0. Разъём PD 4.0 работает нормально.

Достоинства:
    Быстро заряжает
    Недостатки:
    Портит приборы
      Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за розмову з нашим представником — приємно було поспілкуватися!
      Гарантія на даний товар 12 місяців. Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що виникла така ситуація. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Я задоволений, дякую. Купляли для павербанку 30000 mAh потужності заряджає за 7-8 годин. Зарядний пристрій RZTK 65W, White.
    Дякую

Достоинства:
    Потужний
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Валентин В***

Якщо 30000 мА повербанк заряджає за 7 годин - то заряджається на потужності 20W. Але ніяк не 65 Вт. Хоча справа на 99% в повербанці :)

• Володимир К***

Дуже гарна річ
    Більш року в користуванні
    Жодних нарікань

Достоинства:
    Все
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олександр Д***

Якісний,мені сподобався.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ві Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Достоинства:
    Надійний. Заряджає швидко все придатне заряджатись QC чи PD. Конструкція дозволяє ставити зарядні пристрої поруч в ряд в одному подовжувачі.
      Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Не погана річ за свої гроші

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Аля М***

Работает, все Супер.

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Віталій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Соответствует описанию. Отличное качество. Не первый раз беру товар от розетки и все отлично работает

Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Дуже сподобався данний зарядний пристрій. Матеріали добрі, дріт десь 1.8м.
    Заряджає швидко.

Достоинства:
    Все згідно опису прістрію, швидкість зарядки.
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Упаковка, зовнішній вигляд хорошого рівня

Достоинства:
    Недорогий, добре що є 2 вихода різних, довгий кабель
    Недостатки:
    По потужності повинен би забезпечувати мега швидку зарядку, але до фірмового Xiaomi 45W "не дотягує" чомусь
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Игорь В***

Не згоден з Вами!... Ваші коменти в недоліках висмоктані з пальця і вводять потенційних покупців в оману! А реалії такі, що при підключені на зарядку павербанка на 20000, який підтримує 65 W зарядку через юсб тестер, останній видав 62-63 W в ході зарядки і зарядив цю банку за півтори години, як і заявлено в інструкції до банки....власне для цього і брав це зарядне враховуючи нинішні енергетичні реалії

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Сам блок чудовий, але не розумію, навіщо виробник додав індикатор живлення. Рішення абсолютно зайве й лише заважає.

Достоинства:
    Швидка зарядка, потужний
    Недостатки:
    Індикатор «капітан очевидність»
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар.
      Індикатор дає змогу одразу бачити, чи підключено блок до мережі та чи почалося заряджання.

• Ілля Г***

Не заряджає ноутбук Asus Vivobook 15

Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук.
      Даний зарядний пристрій підтримує стандарт USB-C PD до 65 Вт, але для деяких моделей ASUS Vivobook 15 потрібне заряджання від фірмового блоку ASUS або потужність вище 65 Вт — залежно від конкретної конфігурації ноутбука.
      Рекомендуємо перевірити у характеристиках Вашої моделі:
      • Потужність зарядки (W)
      • Підтримку USB-C Power Delivery як основного порту живлення
      Якщо Ваш ASUS підтримує заряджання через USB-C і вимоги сумісні — будь ласка, зверніться до сервісного центру, детальніше за посиланням: ссылка
      У разі додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Гарний зарядний пристрій, якісно зібраний, потужність відповідає заявлений.

Достоинства:
    Ціна/Якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Якісний блочок, ще й 100-ватний кабель у комплекті. Швидко відправили. Топ за свої гроші. Хотів замовити 100-ватний блок, бо вже маю такий, але його вже не було в наявності. Вирішив взяти цей і не прогадав, кому треба для зарядки офісного ноута - підійде повністю, 100 Вт були б надмірністю

Достоинства:
    Ціна/якість, кабель 100 Вт
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!