Отзывы покупателей о Подставка для ноутбука RZTK Holder Alum

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    118 відгуків:  позитивний: 78%, нейтральний: 10%, негативний: 12%
    Проаналізовано 118 відгуків. Покупці в основному задоволені підставкою RZTK H1-A, відзначаючи її компактність, зручність використання, мобільність і співвідношення ціни та якості. Значна частина користувачів задоволена якістю матеріалів, легкістю та тим, що підставку зручно брати з собою завдяки чохлу. Позитивно відзначають, що ноутбук не ковзає та не перегрівається під час використання. Водночас багато відгуків стосуються недостатньої стійкості для великих ноутбуків (понад 15") й зустрічаються випадки нерівної збірки чи браку. Також відзначено випадки з неправильним кольором при доставці. В цілому товар вважають хорошим варіантом для компактних ноутбуків або для подорожей.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Максим К***

Вы лучшие

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хорошая подставка, без брака.

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Гарна підставка, ноут тримає добре.

Достоинства:
    Зручна, проста
    Недостатки:
    З часом трохи злазять резинові накладки.
      Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Регулювання від мінімального до високого кута корисне. Не дряпає корпус ноутбука, накладки м’які. зручна

Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Просто, зручно, компактно. Задоволений на всі сто.

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Владислав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Очень маленькая и неудобная, кароче не стоит покупать.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Маленькая
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!

• Ілля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороша універсальна підставка, але трохи некоректно стає в найнижчий режим, а так то все дуже чудово

Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже стійка в порівняні з старою підкставкою, котра з самого початку люфтила

Достоинства:
    Не хитається
      Представник бренду

Добрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Андрюха
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

За эти деньги - топ. 17" ноут стал уверенно.

Достоинства:
    Нормальное качество сборки.
    Недостатки:
    За эту цену - нету чему придраться.
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Наталія Л***

Дуже зручний!!!

• Анна П***

Краща покупка за травень

Достоинства:
    Залізо!
    Недостатки:
    Не знайшла
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Денис О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Рівно 5 міс. як я замовив цю підставку і ось моя думка про цей товар з відповідними фото
    В загальному, за ці кошти підставка класна. Виглядає стильово та якісно, також круто що матеріал алюмінієвий сплав, та також приємні силіконові антиковзочі накладки. До речі про них: ЗВЕРТАЙТЕ УВАГУ якщо у вас ігровий ноут або ноут який гріється до 70°-85°, тому що навіть якщо у вас ноут будет просто стояти на самому низькому підйомі (Перша ступінь) і Ви його не будете чіпати (Наприклад як я тому що граю на геймпаді), то приблизно через пів години клей на силіконових накладках буде нагріватись і втрачати свою властивість і ці накладки будуть під вагою ноута злазити и робитись складки. Коли клей стигне тоді клей знову клеїться. Із-за цього внизу справ (Фото) навіть порвалась накладка із-за ваги ноута. Треба наносити свій термо клей.
    Також іноді треба сильно сдавити підставку якщо треба щоб вона стояла на ніжках та не піднімалсь (Без ноута).

Достоинства:
    Ціна, матеріал.
    Недостатки:
    Злазить клей якщо гарячий ноут.
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Артем В***

хорошая подставка, устойчивая

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Артем К***

Супер!

Достоинства:
    Легка, завдання виконує!
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Нормальна підставка. Зі своєю задачею справляється, ноут тримає. Ризик перегріву менший, хоча і про чисту треба не забувати

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Артем Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Все супер, упаковка просто бомба, матеріал якісний

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Купляв дітям на різні розміри ноутбуків. Виготовленно міцно.

Достоинства:
    Міцність універсальність.
    Недостатки:
    Резинки розклеєні не надійно.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Іванна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

дуже добре тримає важкі ноути

Представник бренду

Вітаємо, Іванно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Порівняно з аналогічним товаром від OfficePro це небо і земля.Все тримається купи, а не виглядає, як пристрій, для видавання дивних звуків, за допомогою вітру.

Достоинства:
    Якість, відсутність люфтів
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Георгій С***

Хороша

Представник бренду

Добрий день, Георгію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Юра К***

Підставка як підставка

Недостатки:
    З часом резинки відходять, треба двосторонній скотч замінити
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Зручна, складається до компактного розміру і в комплекті є мішечок, щоб зручно було носити з собою.

Достоинства:
    Зручна, компактна
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Дмитро Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хороша підставка , не люфтить у порівнянні із аналогічним товаром

• Ярослав К***

Простий та зручний

Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Станіслав Б***

Все чудово

Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Гарна підставка, під MacBook 14” M3 Pro/Max дуже зручно, просто топ, раджу.
    Гарно прореринена

Достоинства:
    Підставка компактна в любих варіантах, а ще з нею йде якісний чохол, що є дрібницею, але так зручно
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Віталій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Класна підставка. Проста і з чохлом

Достоинства:
    Дешево, сердито
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Віктор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Сподобалось, що немає шуму вентиляторів — тиша і нічого не ламається з часом. Раніше не думав, що підставка так змінює комфорт.

Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Підставка крива, під навантаженням також нічого не змінюється, різниця на крайніх вузлах від пів сантиметра…

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
      При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Товар не належної якості, належного реагування на звернення не надано…

Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за коментар.
      Нам прикро, що виникла така ситуація.
      Згідно з умовами повернення, товар має зберігати повну комплектацію та оригінальну упаковку. У разі її відсутності оформлення повернення або обміну може бути неможливим.

Разом з тим, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики. Деталі тут: ссылка.
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Підставка для ноутбука досить стійка — на ній ноут діагональю 16 тримається надійно

Достоинства:
    якість
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Артур К***

Норм

Достоинства:
    Удобний
    Недостатки:
    Качество, кривий
      Представник бренду

Добрий день, Артуре! Інформацію з Вашого коментаря прийнято до уваги. Дякуємо за зворотний зв’язок. Бажаємо гарного дня!

• Ростислав Г***

Задоволений придбанням.

Достоинства:
    Зручний, класно складається. Задоволений.
      Представник бренду

Добрий день, Ростиславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Козінцева Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже зручно. Виглядає стильно. Рекомендую.

Представник бренду

Вітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Виталий З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серебристый

Зібрано так, що трохи стоїть на перекос, весь час маю поправляти. Відклеїються резинові підкладки.

Достоинства:
    Металева конструкція + чохол.
    Недостатки:
    Зібрано так, що трохи стоїть на перекос. Відклеїються резинові підкладки.
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Микола Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже необхідна річ для роботи. Перегрів ноута, пройшов як страшний сон, відповідно і глюків немає.

Достоинства:
    Простота, якість.
      Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!