Отзывы покупателей о Высокотоковый аккумулятор RZTK LiitoKala HG2 18650 3000mAh 15A (20A max) Li-Ion 2 шт

Код:  520129619
Оценка пользователей 4.62/5
  • Александр А***

Пока не тестировал.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та високу оцінку. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Павло К***

Гарні акумулятори

Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Валерій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Дуже виручили під час блекаутів. Місцеве світло працювало від них. Наприклад, ліхтарика на 3 години вистачало. Витримали вже досить багато циклів перезаряджання без зниження ємності.

Достоинства:
    висока ємність, добре тримають заряд
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Купив ці акумулятори для ремонту електросамоката у якого вмерла половина батарейного блоку. Після заміни самокат знову тягне нормально, навіть на підйомах. Ємність тримає добре, розряд рівномірний, заявлений струм витримують

Достоинства:
    Заряджаються швидко, не гріються.
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Руслан М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Підбирав елементи під збірку батареї для робота-пилососа. Раніше батарея тримала максимум 30 хвилин, тепер пилосос катається понад годину, тяга не падає навіть наприкінці прибирання.

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Антон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Брал на пробу, ну мало ли. Короче, даже мои севшие Самсунги более емкие оказались. На заряде максимум 2000 ма с 4 % набирало. Специальной приблудой не тестил- не вижу смысла разбираться в сортах. На вейпе когда 50% заряда уже начинает еле еле вывозить тягу.
    Короче не рекомендую тем кто за качество. Берите нормальный бренд и не парьтесь.

Достоинства:
    Их тупо нет
    Недостатки:
    Ескость и ток
      Представник бренду

Добрий день, Антоне! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування.
      Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Щербаков І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

коли вимикають світло придбав для заміни старих акумуляторів в ліхтарик. Тепер їх вистачає на багато довше.

Достоинства:
    не дорого і якісно.
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Лампа на рідному акумуляторі на 1200 мАг світила 1,5 год, на цьому після 3 год починає помірно тьмяніти, після 4 год ще світить, далі не перевіряв. Плоский плюс, підходе не для всіх відсіків для змінних акумуляторів (лічиться фольгою) не вказаний в описі.

Достоинства:
    Довго працюють
    Недостатки:
    Плоский плюс
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Іван Е***

Чудово

Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сергей А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Отличные аккумуляторы. Использую в электронной сигарете.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Показники близькі до заявлених (на другому аккумуляторі на 11 mA більше було, ніж на тому що на фото) . За їх ціну непоганий варіант. Ця зима покаже на скільки вони будуть довговічні.

Достоинства:
    Ціна = Якість

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

поки товар відповідає заявленим характеристикам, покупкою задоволений. час покаже наскільки вони довговічні

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олег Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Взагалі то нормальні АКБ. Ціна була хороша. Ємність майже заявлена, трохи недотягула до 3А/г.

Достоинства:
    Ціна.
    Недостатки:
    Можна вважати немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Бажаємо довгого та надійного використання. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Сам по собі акумулятор дуже хороший,але зверніть увагу що в лампочку він не підходить так як немає видовженого контакту на плюсі.

Достоинства:
    Якісний акумулятор зі значною знижкою.
    Недостатки:
    Специфіка роз'єму про який ніде не вказано тому і акція.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук.
      Формат 18650 завжди має плоский плюс, це не АА-батарейки LR6. Якщо вставляти замість звичайних батарейок — вони не підійдуть.

• Олексій С***

Представник Розетка не правий. 18650 не завжди мають плоскі контакти.
      А проблема такого контакту, принаймні у побутовому приладі (не потужному) вирішується багатьма способами. У мене це маленький ніодімовий магнит)

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за коментар. На ринку трапляються 18650 із виступаючим плюсовим контактом, але це не змінює ключового факту:
      формат 18650 має зовсім інші габарити та конструкцію, ніж батарейки AA (LR6). Тому вони підходять лише до пристроїв, у яких передбачено саме цей тип акумуляторів — незалежно від форми плюсового контакту.
      З повагою, підтримка RZTK

• Булавин А***

Все ок

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Віталіна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Все працює. Дякую за швидку доставку

Представник бренду

Вітаємо, Віталіно! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо, щоб ці акумулятори стали Вам надійними помічниками надовго. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Андрей Ш***

Дякую! Гарний товар!

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що акумулятори RZTK виправдали Ваші очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

На деяких фото виглядає наче вони зі шляпкою, купив - а вони під пайку.
    Добре що є неодимові магніти для цієї задачі.
    В цілому нормальні акумулятори, ємність точно більша за 2500

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    Без захисту, під пайку
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Оксана

Добрий день. Підкажіть, будь ласка, якого розміру треба купляти неодимовий магніт?
      Подивилася в магазині, а вони різні... Там товщина і 1мм і 2мм і більше.

• Олександр П***

Я брав магніти 5×2мм.Підійшли.

• Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Акумулятори начеб то ок, тільки почав користуватися. Один мінус - немає з боку виступу як на батарейках, в просто пласка грань як і на -. Тому коли вставляєш у прилад, то він не достає до контакту і треба щось підкладати. За це зняв 2 зірки. На фото товара десь є виступ десь немає.

Достоинства:
    Ціна за знижкою
    Недостатки:
    Немає виступу з боку як на батарейках
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук.

• Вадим

Эту особенность отчетливо видно на фото товара. За что снимать две звезды?
      Как вариант можно приложить на + магнит 5*2 или 6*2.

• Ростислав Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Два з 10 акумуляторів виявилися мертвими.

• Владислав

Учитывая ещё и абсолютно неадекватную цену

Представник бренду

Добрий день, Ростиславе! Ми намагалися з Вами зв’язатися, але, на жаль, поки безуспішно.
      Нам шкода, що у Вас виникла така ситуація. Радимо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності, або у разі неможливості ремонту – здійснити обмін на новий товар чи повернення коштів. Детальніше можна дізнатися за посиланням: ссылка. Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Ілля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Чудово. Працює норм, тримає заряд теж нормально.

Представник бренду

Вітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що високострумовий акумулятор RZTK LiitoKala HG2 18650 виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Костянтин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Потужні, не гріються навіть під навантаженням. Перевірив тестером — показники відповідають заявленим.

Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що акумулятори RZTK LiitoKala HG2 виправдали Ваші очікування та показали стабільну роботу навіть під навантаженням. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Взяв для свого вейпу замість старих, що вже не працюють. Заряду вистачає майже на весь день. По струму тягнуть стабільно, напруга не падає різко навіть при затяжках на високій потужності.

Достоинства:
    контакти міцні, у відсіку сидять щільно
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Ставив у шурупокрут, тягне навіть при великих навантаженнях, не просідає напруга. Заряду вистачає на кілька годин активної роботи

Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що акумулятор RZTK Cell Recharge Type-C 2000 mAh Li-ion виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Хороший акумулятор за доступною ціною. старі іграшки сина - відремонтовані. і дитина, і я задоволені

Достоинства:
    Стабільна робота електроніки
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що наші акумулятори допомогли відновити улюблені іграшки Вашого сина. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Два комплекти для ДБЖ DC1018P 18W. Рівень заряду з упаковки приблизно 50%. До речі упаковка вакуумна – 2 батареї. Після двох циклів заряду роутер розряджав ДБЖ за 8 годин, в режимі 2.4 Ггц, мінімальна потужність, для екстремальних умов мене влаштовує

Достоинства:
    Вакуумна упаковка, рівень заряду із заводу для всіх 4 акумуляторів однаковий, ЦІНА
    Недостатки:
    Поки що ні, зимовий період експлуатації в ДБЖ DC1018P 18W все покаже
      Представник бренду

Доброго дня, Юрію! Щиро дякуємо за детальний відгук. Приємно чути, що дані акумулятори виправдали Ваші очікування. Ми згодні — саме тривалий період експлуатації найкраще демонструє їхню надійність, тож будемо раді, якщо поділитеся досвідом і після зими.
      Бажаємо безперебійної роботи та надійного зв’язку в будь-яких умовах!

• Viacheslav
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Взял для вейп-мода, поскольку старые самсунг INR 30Q уже фсьо, даже на день не хватает. Этих мне хватает на 2 дня. Продвинутой зарядки с дисплеем у меня нет, поэтому подтвердить номинальную емкость не могу. Да мне и не надо, и так всё понятно.

Представник бренду

Вітаємо, В'ячеславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що акумулятори чудово показали себе у роботі та тримають заряд довше, ніж попередні. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Єгор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Підійшли до старого ліхтарика, світить тепер довше. Нічим не вступають оригінальним акумуляторам. За доступною ціною

Достоинства:
    ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, Єгоре ! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що високострумовий акумулятор RZTK LiitoKala HG2 18650 відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Дядя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Норм акумулятор, реальна ємкість 2800 ма. На двох акумному вейп-моді вистачає на 270-290 тяг при 70вт. Майже як оригінальна літокала, але за у двічі нижчу ціну!

Достоинства:
    За свою ціну - чудові акуми!
    Недостатки:
    На дуже високу потужність не розраховані, 10-12а тримають впевнено.
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що високострумовий акумулятор RZTK LiitoKala HG2 18650 3000mAh 15A (20A max) Li-Ion відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Серёга К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

як довго буде тривати акція ?

Достоинства:
    Хочу купить ціна
    Недостатки:
    Можу не вспіть на акцію
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Ми вдячні за інтерес до бренду RZTK. Для вирішення даного питання радимо звернутися до співробітників магазину, контакти за посиланням:
      ссылка.
      Гарного дня!