Отзывы покупателей о Высокоёмкий акумулятор RZTK LiitoKala 35A 18650 3500mAh 10A Li-Ion 2 шт

Код:  520134564
Оценка пользователей 4.74/5
  • Виктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

В порядку інформування. Цей акумулятор має конструктивну особливість – контакт «+» плаский, тобто відсутній «носик». Тому треба порівняти з контактом у вашому пристрої – чи будуть контакти торкатись. Наприклад, для моєї акумуляторної лампи цей акумулятор не підійшов – контакти не торкались (див. фото).
    Мабуть, доцільно додати інформацію про таку особливість в опис товару.
    Товар повернув без проблем)! У мене декілька пристроїв від бренду RZTK – працюють відмінно! Розетка - молодець!!

Достоинства:
    Велика ємність
    Недостатки:
    не визначив
  • Руслан

Все отлично. Работают. Долго держат заряд. Брал для налобного фонарика

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Віктор К***

Гарно тримають.

Достоинства:
    Ціна,якість.
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Микола М***

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Бандура П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Відповідають опису, підходить до різних пристроїв, працюють надійно, вже заряджав разів з 7.

Представник бренду

Вітаємо, Петре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

С помощью Lii-500s разрядил в 0 и зарядил до максимума. Во все 4 акб зашло 3700mah. При зарядке в 1А были едва теплые. По времени автономности еще не проверял. В целом, пока доволен

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анна М***

Не знаю, не знаю, у меня больше 2665 не влезло ни в одну

• Тарас Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Не гріються під навантаженням. Для побутових задач супер.

Достоинства:
    2 шт за таку ціну
      Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Аркадий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Все було круто якби розмір відповідав стандарту.

Достоинства:
    Швидкість доставки, вольтаж
    Недостатки:
    Невідповідність розміру. Вони замаленькі, точніше щакоррткі.
    • Аркадий В***

Уточнення, дійсно використання неодимових магнітів та/або фольги допомогло. Так що зауваження не критичне. Норм можна брати

Представник бренду

Вітаємо, Аркадію! Дякуємо за доповнення відгуку та Ваш коментар. Бажаємо приємного та тривалого користування.
      З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Павел П***

Все добре!!!)))

Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Антон Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Відмінна якість за доступною ціною.

Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Тимур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Не гріються при нормальному навантаженні. Підходять для різних пристроїв, універсальні.

Представник бренду

Добрий день, Тимуре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Тарас Я***

Супер!!! За свою ціну...

Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Ємність відповідає заявленій, для своїх задач підходять. Зручно, що в комплекті одразу 2 штуки.

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Відсутній висту на не працює.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
      У цій моделі акумулятора інший форм-фактор, тому відсутність виступу — це нормально і не є браком.
      Зверніться, будь ласка, до сервісного центру для діагностики або скористайтеся обміном/поверненням коштів. Деталі: ссылка. Гаряча лінія RZTK: 0800-331-319.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Один набрав 3400, другий 3380 у тесті, брав до лампочки, тепер світить на двох десь 8 годин. Проблему малого плюса вирішив заичайним цвяхком 30 мм який зігнув навпіл та вставив і контакт з'явився.

Достоинства:
    Повезло
    Недостатки:
    Побачим далі, два місяці тримают вже.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Анжеліка В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Взяла чоловіку запасні акумулятори на детектор дронів. Працюють чудово, заряд тримають довго, принаймні трохи спокою та безпеки для нього є.

Представник бренду

Вітаємо, Анжеліко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Костянтин Ж***

Доставили оперативно робочі

Достоинства:
    Велика ємність,ціна
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Від 1-100%(3,4-4,2 V) акум набрав заряд 2500 мАч. Попередні брали 3200. Буде світло(24 г) то зроблю тест, який займає 20 годин. Має брати більше, час покаже.

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
      При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Андрей Г***

• Артем Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Мне понравилось приобретение! Фонарик (500lm) который работал 1-2 часа (с заявленными 1200mah), после замены и пару прогонов заряд-разряд - 10 часов при полной нагрузке и то не помер! Крутая батарейка! Возьму еще!

Достоинства:
    Большая емкость, соответствует своим характеристикам. Лайк!

Вітаємо, Артеме!
      Дякуємо за Ваш відгук! Приємно знати, що акумулятори RZTK LiitoKala 35A 18650 виправдали Ваші очікування і значно збільшили час роботи Вашого ліхтарика.

Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від користування нашою продукцією! Гарного дня!

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Пока держит заряд. Пе&вое впечатление хорошее. Время покажет.

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Олександр К***

Швидко відправили.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Оксана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

класні акумулятори. чоловік відремонтував мою електронну сигарету. працює чітко.

Достоинства:
    працює стабільно, нічого не гріється
      Представник бренду

Вітаємо, Оксано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що даний товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування! З повагою, команда підтримки бренду.

• Артем Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Використав неодимові магніти 5*2 мм і підійшли до лампи.

Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Быстро доставили, все соответсвует описанию. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олексій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Нікуди не підійшов. Не дістає до , бо відсутній горбок. Якщо контакти на пружинах з обох кінців, то підійдуть.

Недостатки:
    Неможливо підключити до більшості пристроїв.
    • Вадим

Используйте неодимовый магнит 5*2 мм или 6*2 мм на плюсовой контакт.

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за коментар.
      Формат 18650 — це циліндричні акумулятори зі стандартною плоскою «плюсовою» кришкою. Це не аналог АА-батарейок і не заміна для пристроїв, де потрібен виступаючий «горбок». Тому важливо перед покупкою переконатися, що Ваш пристрій розрахований саме на формат 18650 із flat top.
      Наші акумулятори повністю відповідають опису та стандарту. Якщо у Вашому приладі контактна група не під цей формат — на жаль, він просто фізично не підійде.

• Светлана Ю***

Можна шматочок фольги вставити, щоб діставав. Ми теж провтикали, що без горбочка. Фольгою контакт замкнули, працює добре)

• Ковтун В***

Найкращі акумулятори.

Достоинства:
    Технічні характеристики.
    Недостатки:
    Час покаже.
      Представник бренду

Добрий день, В'ячеславе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Олександр К***

Дякую за швидкість.

Достоинства:
    Якісні акумулятори.
    Недостатки:
    Нема неодимового магніту для контакту на колесах.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що певні характеристики товару не відповідають Вашим особистим вподобанням. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки.

• Марк Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Брав для дитячого авто. Під’єднав ці 18650 послідовно — напруга стабільна, ємність відповідає заявленій. Після повної зарядки вистачає на 50–60 хвилин активної їзди. Всі задоволені

Достоинства:
    якість
      Представник бренду

Вітаємо, Марк! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрей Н***

норм акум, чистых 3100

Достоинства:
    цена
    Недостатки:
    пока не нашел
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що акумулятори RZTK LiitoKala відповідають Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Володимир Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Акумулятори дуже середньої якості, високий внутрішній супротив, підійдуть для малотокових приладів.

Достоинства:
    Акумулятори))
    Недостатки:
    Якість дуже середня.
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук! Ми цінуємо Вашу думку. Ваші зауваження будуть враховані для покращення продукту. З повагою, підтримка бренду

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Хорошие аккумы, можно купить в Китае и ждать месяц или купить у нас, цены кстати нормальные, емкость +- соответствует но это то сколько они берут в себя, отдавать они будут меньше, скажем взяли 3500 отдали 3400 или даже 3000, зависит от нагрузки. В фонариках особенно мощных нагрузка может быть 3 и больше А, а это уже 1С (одна емкость в час) так что +- 3400 отдадут, а если нагрузить их 10А то отдадут всего 2600
    Очень надеюсь что помимо скорости доставки я получаю проверенные банки, а не просто перепакованные. И под проверенные я имею в виду внутреннее сопротивление

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Андрей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Купував для ліхтарика, все працює, ліхтарик світить набагато довше.

Достоинства:
    Ціна, якість.
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що аккумулятори RZTK LiitoKala виправдали очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 2

Непогані акумулятори. Брав для павербанка. Все добре. Рекомендую.

Достоинства:
    Відповідають опису
    Недостатки:
    Не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що акумулятори чудово підійшли для павербанка й повністю відповідають опису. Нехай і надалі працюють стабільно та надійно! Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Николай Ц***
      Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Радимо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності, або у разі неможливості ремонту – здійснити обмін на новий товар чи повернення коштів. Детальніше можна дізнатися за посиланням: ссылка. Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Александр Ф***

Дуже добре

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!