Отзывы покупателей о Универсальный сетевой удлинитель RZTK GaN Hub Wireless 65W + 3 USB-A (QC 3.0) + USB-С (PD20W) Black 2 м

Оценка пользователей 4.49/5
  • AI аналіз відгуків
    56 відгуків:  Позитивні — 55%, Нейтральні — 10%, Негативні — 35%
    Загалом покупці добре оцінюють RZTK HUB65 за багатофункціональність, сучасний дизайн і потужність. Особливо відзначають універсальність (USB, Type-C, бездротова зарядка) та якість матеріалів. Проте одна з основних і дуже поширених скарг — гучний або високочастотний писк під час роботи, через що пристрій складно використовувати у тиші або у спальні. Також є негатив щодо якості реалізації бездротової зарядки та розподілу потужності між портами. Девайс стане у нагоді для робочого столу з багатьма пристроями, але не кожен користувач готовий миритися з шумом.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

З нової коробки просто при включенні видає неприємний звук без підключення пристроїв з інтервалом в одну секунду.
    Звук високочастотний та відповідно неприємний.

На заявку на брак пристрою ніхто не відповідає. Неприємний досвід.

Достоинства:
    Вихідна потужність для живлення DC та AC
    Недостатки:
    Нетерпимий писк через кожну секунду
  • Андрій Б***

Якість та надійність зручність
    Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Працює чудово, всі зарядки швидкі, бездротова заряджає через чохол.

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Тимур Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Швидко приїхав, за весь час користування не знайшов жодних недоліків. Всі розʼєми працюють, бездротова зарядка працює відмінно. Компактний і зручний хаб.

Достоинства:
    Ціна, якість, компактність
      Представник бренду

Вітаємо, Тимуре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Олександр М***

Пристрій гарний.

Достоинства:
    Компактність.
    Недостатки:
    Безпровідна зарядка дуже сильно нагрівається.
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Юрій Я***

Гарна річ. Зручно.

Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Марина К***

Задоволена

Достоинства:
    Мінімум зайнятих розеток та швидко зарядка
    Недостатки:
    Не виявили
      Представник бренду

Добрий день, Марино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

по typec павербанк baseus на зарежает
    Быстрая зарядка работает только если к остальным портам ничего не подключено
    Айфоновский провод даже без нагрузки преврашает остальные порты в медленные
    Вроде куча портов а по сути юзать можно только один

Недостатки:
    USB реализован очень плохо
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за коментар.
      В даному подовжувачі використовується один контролер для USB-портів, тому одночасно два потужних пристрої не зможуть заряджатися на максимальній швидкості. Щоб отримати швидку зарядку, радимо підключати лише один високопотужний пристрій за раз.
      Якщо виникнуть додаткові питання, телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319 — ми завжди раді допомогти!

• Максим П***

"два потужних пристрої не зможуть заряджатися на максимальній швидкості"

Почему тогда 10W Led лампа выключает Fast Charge на остальных портах?
      Мне чтобы зарядить айфон надо лампу отключать
      Корочь недоработка

• Євгеній Д***

Непоганий подовжувач

Недостатки:
    Якщо декілька юсб то не видає 65 ват на тайп-с
      Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Марина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

функціональний подовжувач-кубик. зручний, стильний, з бездротовою зарядкою

Достоинства:
    заміняє незручні й об'ємні переноски
      Представник бренду

Вітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Майя С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Дякую, отримала посилочку, мирного, тихого неба нам всім, храни вас Бог

Достоинства:
    быстро отправили
    Недостатки:
    не увидела

Вітаємо, Майє!
      Дякуємо Вам за теплі слова та відгук про подовжувач RZTK GaN Hub Wireless 65W. Нам приємно, що Ви задоволені покупкою та швидкістю відправлення.
      Бажаємо Вам лише приємного користування, мирного й спокійного неба та всього найкращого

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Періодично вимикається живлення пристрою через USB-A, через нього підключена поїлка для домашніх тварин з датчиком руху. Допомагає витягнути та ще раз ввімкнути в порт. Якщо це нормальна робота пристрою, коли вимикаються автоматично порти, то потрібно про це писати в характеристиках.

Достоинства:
    Компактний дизайн,достатня к-сть портів, та розеток
    Недостатки:
    Періодично вимикається живлення пристрою через USB-A

Доброго дня, Олександре!
      Дякуємо за детальний відгук про подовжувач RZTK GaN Hub Wireless 65W.

Описана Вами ситуація пов’язана з особливістю роботи контролера USB-портів. Якщо підключений пристрій переходить у режим очікування або «сну» та знижує споживання струму майже до нуля, система може визначити це як відсутність навантаження і автоматично вимкнути порт. Це передбачено алгоритмом енергозбереження та захисту. Після повторного підключення живлення відновлюється в штатному режимі.

Дякуємо, що звернули увагу — Ваш коментар допомагає нам покращувати інформування щодо особливостей роботи пристрою. Якщо виникатимуть додаткові запитання, будемо раді допомогти. Гарного дня!

• Сергій Б***

Хороша зарядна станція

Достоинства:
    Багато портів із швидкою зарядкою.
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що універсальний мережевий подовжувач виправдав очікування та тішить кількістю портів і швидкою зарядкою. Нехай і надалі зручно допомагає підключати й заряджати всі необхідні пристрої. Бажаємо гарного дня!

Потестил 3-дня, вроде все ок, мне понравилось
    Писков, тресков нету
    Безпроводная работает без глюков, быстрая по проводу тоже

Достоинства:
    Много портов
    Недостатки:
    Вроде нету
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Юрій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Надзвичайно задоволений, зручно, добре працює та надійний

Достоинства:
    Надійний, добре працює
    Недостатки:
    Поки не знайшов жодного
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Анастасія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Користуюсь тиждень — дуже задоволена. Кабель товстий, якісний, не хитається у розетці. Дуже продумана річ. Є вимикач.

Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Гарний девайс але, бездротова зарядка 15w але коли ставлю телефон на неї заряджатись - пише повільна зарядка. При використанні окремої безпровідної зарядки іншого виробника 15w видає швидку зарядку. Ну і чутно якийсь звук при роботі, тому це тоже можна записати в мінуси. Фізичні розетки працюють нормально.

Достоинства:
    Все в одному, компактність, зручність, естетичність.
    Недостатки:
    Чутно імпульсний низкочастотний шум при роботі, Повільна бездротова зарядка.
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваші коментарі ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Артем Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Зручний подовжувач. Є достатньо розеток і портів USB для всіх гаджетів, заряджає швидко навіть ноутбук. Подовжувач добротній і не гріється.

Представник бренду

Добрий день, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Постійно пищить коли включений без пристроїв та з пристроями. Перестає пищати, коли користуюся безпровідною зарядкою, але це рідкість.

Представник бренду

Вітаємо, Анастасіє! Дякуємо за розмову з нашим представником — приємно було поспілкуватися!
      За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Вася Б***

Самий класний товар рекомендую 100%

Представник бренду

Вітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Руслан Ш***

Норм

Представник бренду

Вітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергей К***

Клас, рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Всё ок , очень долго заряжается.

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня! При додаткових питаннях телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олексій Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Дуже класна річ, дійсно швидка зарядка, безпровідна також гарно заряджає без потужних перегрівань.

Достоинства:
    Все в одному під рукою, гарна якість
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Мені сподобася подовжувач класний функціональний.

Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Роман П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Посередній товар. USB не дають стабільну напругу (живлю лампи від TypeA і при підключенні зарядки із TypeC їх вибиває)
    При навантаженні є високочастотні писки.

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Не можна вимкнути безпровідну зарядку, пищить при напрузі, не стабільно тримає TypeA
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. При одночасному використанні USB-A та USB-C хаб балансує потужність, тому напруга на Type-A може трохи падати.

• Матвій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Виглядає сучасно, заряджає. Зручно, що є бездротова зарядка

Достоинства:
    швидка доставка
      Представник бренду

Вітаємо, Матвію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анатолій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Був незначний запах пластику з коробки.
    Очікував трішки кращий пластик побачити/відчути.
    Кабель навіть трохи затовстий. Порівнюю з мережевими фільтрами REAL-EL досить бюджетні, мали захисні шторки, кабель тонший, але витримували навантаження по 4000-5000 ват.
    Велика кількість USB та з нормальною потужністю.
    Не пищить зовсім, як у деяких відписувачів нижче.
    Загалом нормальний фільтр, якби був трохи дешевше хоча 1000 грн або якісніший то маст хев.

Достоинства:
    Багато USB роз'ємів
    Недостатки:
    Пластик міг бути трішки кращим.
    Мало розеток.
    Відсутні шторки на розетках.
      Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Зручний подовжувач, але бездротова підзарядка дуже повільна, декілька відсотків за півгодини, при цьому телефон нагрівається

Недостатки:
    Повільна бездротова зарядка
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук, Оксано! Ми раді, що загалом Вам сподобався наш подовжувач. Ми рекомендуємо перевірити, чи Ваш пристрій підтримує бездротову зарядку на максимальній потужності, а також уникати використання чохлів, які можуть заважати ефективності зарядки. Ваші зауваження дуже цінні для нас і допоможуть покращити нашу продукцію. Гарного дня!

• Дмитро Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Стикнувся з ситуацією, що під час підключення 2х телефонів та навушників - зарад іде рандомно на 1 пристрій.

Достоинства:
    Зручно
    Недостатки:
    Вилітає коли декілька пристроїв
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за відгук, Дмитре! Ми раді, що Вам зручно користуватися нашим продуктом.
      Стосовно описаної Вами ситуації із зарядкою декількох пристроїв - рекомендуємо перевірити, чи всі пристрої сумісні з Вашим подовжувачем, а також чи використовуються оригінальні зарядні кабелі. Якщо ситуація зберігається, будь ласка, зверніться до нашої гарячої лінії за номером 0800-331-319, і ми допоможемо Вам вирішити це питання.

• Клієнт
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Сам подовжувач норм, але циклічно пищіть і це ріже вуха

Достоинства:
    Дизайн, ціна
    Недостатки:
    Пищіть
      Представник бренду

Добрий день! Якщо під час користування Ви виявили дефект або некоректну роботу товару, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Люблю такі пристрої RZTK. Т-С тут більше, тому замінила такого типу попередній. Безпровідна працює, зручний. По якості мені подобається.

Достоинства:
    Ціна якість
      Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Костя Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Компактний і потужний. Заряджає ноутбук через Type-C без проблем. GaN-технологія працює — не гріється навіть при повному навантаженні.

Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Дмитрий О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

Не можна підключати в усі розʼєми та заряджати одночасно 5 пристроїв. При увімкненні просто жахливо пищить. Заряджати телефон та годинник одночасно окей. Розетками взагалі не користувався.

Тим що він постійно пищить просто розчарований, доводиться постійно вимикати його з кнопки

Недостатки:
    пищить
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук.
      Звертаємо увагу, що при одночасному підключенні всіх USB-портів і бездротової зарядки навантаження перевищує допустимий ліміт у 65 Вт, тож пристрій справді може видавати характерний сигнал — це захист від перевантаження, а не несправність.
      Використовуйте одночасно 2–3 порти, щоб забезпечити стабільну роботу без шуму. Розетки при цьому залишаються повноцінно функціональними й не залежать від USB-хабу.
      Якщо ж звук не зникає навіть при мінімальному навантаженні — радимо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
      У разі додаткових запитань Ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Андрій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 2

В цілому гарний подовжувач. Макбук заряджається від type-C. Єдине що пищіть тихесенько, але може бути не приємний.

Достоинства:
    Компактний.
    Недостатки:
    Пищіть тихо
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Алла

Зручно

Представник бренду

Вітаємо, Алло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!