Третє дихання

Отзывы покупателей о Клавиатура механическая проводная RZTK Mamba TKL Kailh Black Speed USB

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Язык раскладки: Английский. Тип механических переключателей: Kailh Black

Дуже люблю чорно-білі тони, і за весь час користування тобто близько року, ні як не вдалося вибрати білий чи зхожий на нього колір у програмі, ставиться щось ближче
    до фіолетового

Достоинства:
    Ціна не велика, гарна якість, доволі зручна програма
    Недостатки:
    Підсвітка
    • Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Нікіта Якунін

Все прекрасно

• Представник бренду

Вітаємо, Нікіто! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віктор Зєкунов

Сепер, користуюся вже рік

Достоинства:
    Ціна, якість, майже без шумна
    • Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Ми вдячні Вам за вибір і покупку цієї клавіатури від бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації!

• Денис Коваленко

Не погана клавіатура, за свою ціну просто бомба. Хороші чорні свічі, приємний на дотик.

Недостатки:
    Пробіл та ентер видають не приємні звуки при легкому натисканні.
    • Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Влад Безверхнiй

клавіатура хороша за свою цiну, аргб, свитчі теж топ, тільки шумні стаби дуже. Прикро, що її з виробництва зняли, тому що схожих клавіатур я не знайшов за таку ціну.

Достоинства:
    Argb, black kailh,
    Недостатки:
    Стабiлізатори
    • Представник бренду

Вітаємо, Владе! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Валерий Стойков

Пользуясь данной клавиатурой полтора года. Всем доволен. Не хватает пуллера для снятия кейкапов чтобы почистить время от времени. В остальном никаких нареканий. Приятное звучание и нажатия красивый внешний вид, настраиваемая подсветка. За всё время никаких осечек, ложных срабатываний. Определённо стоит своих денег.

Достоинства:
    Цена, свитчи.
    Недостатки:
    Не выявил
    • Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Smollett

Так РЗТК появились только недавно

• Представник бренду

"Добрий день! Дякуємо за вибір продукції бренду RZTK та Ваше запитання.
      Бренд існує на ринку більше 3 років.
      "

• Наталья Лобода

Непогана бюджетна клавіатура
    за свої кошти топ

Достоинства:
    Kailh black свічі
    Недостатки:
    Немає хотсвап
    • Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою,
      команда підтримки RZTK

• Олександр Мальцев

у всіх іграх коли нажимаєш шифт нажимається кнопка С, що повязано із цим не знаю, але так трапилось через 4 місяць користування

Достоинства:
    ціна, дизайн
    Недостатки:
    вийшла з ладу кнопка С
    • Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Для вирішення питань, пов'язаних з гарантійним обслуговуванням, просимо Вас виконати наступні кроки: Перейдіть за посиланням: help.rozetka.com.ua/hc/uk/articles/360043587771. Ознайомтеся з інформацією щодо гарантії. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Андрій

Крута клавіатура, дуже подобається

• Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Михаил

Отличная клава за свою цену, приятное нажатие, звучание клавиш и количество настроек подсветки

Достоинства:
    Качество, приятная подсветка и ее вариации
    Недостатки:
    Пока не выявил
    • Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ирина Солодовникова

дуже задоволена
    Все згідно опису , працює , швидка доставка

Достоинства:
    Не галаслива , яскрава
    Недостатки:
    Не має
    • Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Гарного дня!

• Олег

Як налаштувати таку підсвітку ?

• Ирина Солодовникова

Через драйвер клавіатури або через комбінацію клавіш , яка в інструкції ( описі)

• Тарас Норка

Имба

Достоинства:
    Все)
    Недостатки:
    Пока что нету)
    • Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Єгор Маментович

Крутая клавиатура советую

• Представник бренду

Добрий день, Єгоре! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Олексій Єрмаков

Дуже задоволений!

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір нашого товару та за Ваш відгук. Ми раді, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам подальшого комфортного використання та надійної роботи даного товару! З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Михаил Жаров

хорошая клавиатура за 1600 у меня была hator она на синих и хуже этой подсветка, хороший подарок на день рождения совет мамам).

Достоинства:
    подсветка настраиваемая может по соперничать с гирляндой.
    Недостатки:
    хотсвапа нету зачем тогда вообще писать что есть.
    • Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Клавіатура RZTK Mamba TKL Kailh Black Speed USB не має функції Hot-Swap. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Михаил Жаров

я уже увидел что вы поменяли описание когда покупал давно то в описании было написано что тут есть хотсвап сорянчик не увидел

• Представник бренду

Добрий день, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. При виникненні запитань в майбутньому телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр Попович

Клавіатура класна. Регулювання підсвітки максимальне просто та зрозуміле. Патріотична, але великий мінус це російська розкладка на ній.

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    російська розкладка
    • Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук про механічну клавіатуру RZTK Mamba TKL Kailh Black Speed USB! Ми раді, що Вам сподобалася якість та зручність регулювання підсвітки. Щодо російської розкладки, ми розуміємо, що це може бути незручно для деяких користувачів, але російська мова є базовою для нашого ринку. Ми прагнемо задовольнити потреби всіх наших користувачів, тому Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя. З повагою, команда підтримки бренду

• Влад Безверхня

А где минусы русской роскладки как по мне это наоборот хорошо

• Представник бренду

Вітаємо, Владе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Vlad

Користуюсь вже близько 5 місяців, при чому активно та часто, для роботи та ігор, проблем немає абсолютно ніяких. Для мене плюсом були перемикачі Kailh Black та дизайн Skeleton. RGB підсвітка дуже якісна, налаштовувати її можна взагалі як завгодно, буквально як новорічну гірлянду на ялинку). Налаштування підсвітки зберігається в самій клавіатурі - це також плюс. Здається для неї є якесь ПЗ, але я цим не цікавився, не бачу в цьому сену, коли налаштувань тут на самій клавіатурі цілком вистачає)

Достоинства:
    Якість
    • Представник бренду

Вітаємо, Владе! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Олександр Демов

9/10 , бо кабель трохи дивного кольору, а так було б 10/10

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Колір кабелю
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Евгений Павловский

На механике 6 лет, так что ничего нового для себя не открыл. Просто хорошая, качественная, компактная клавиатура. Такую бы, только с нумпадом и регулятором громкости. Спасибо Розетке за сервис. Рекомендую.

Достоинства:
    Дизайн, компоненты, цена.
    Недостатки:
    отсутствие NumPad, регулятора громкости
    • Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Ми цінуємо Вашу думку та готовність допомогти нам стати кращими. Ваша ідея буде ретельно вивчена та, за можливості, втілена в життя. З повагою, команда підтримки бренду.

• Ботнар Богдан

Вы когда приобретали клавиатуру эту, там написано, что она без NumPad)

• Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за Ваш коментар. Ми цінуємо Ваш інтерес до нашого бренду. Слідкуйте, будь ласка, за оновленням асортименту товарів на сайті магазину Rozetka, чекаємо оновлення ;) Гарного дня!

• Борис Голуб

Клава норм,але коли скачую прогу на славу вона не працює, і так із-за цього здавав по гарантії а так все ок

• Представник бренду

Добрий день, Борисе! Дякуємо за Ваш коментар. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Завжди раді допомогти!

• Игор Боймиструк

Товар прийшов не комплектний. Відсутні: Пристрій для заміни кейкапів та 9 додаткових кейкапів. Коробка заклеєна 2-ма пломбами зі скотчу (зразу і не побачиш)

Достоинства:
    компактна, механіка
    Недостатки:
    Потрібно перевіряти комплектність і цілісніть пломб упаковки
    • Игор Боймиструк

Розетка відреагувала швидко. Товар повернуто і кошти також. Проблему вирішено. Все ок.

• Представник бренду

Добрий день, Ігоре! Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень та перевіряти повну комплектацію. Наразі Ваше питання передано відповідальному співробітнику, очікуйте на дзвінок. Ми завжди раді допомогти!

• Представник бренду

Вітаємо, Ігоре! Дякуємо за Ваш коментар. Ми раді чути, що процес повернення товару пройшов швидко і без ускладнень. Гарного дня!

• Микола Волянський

Класна клавіатура з оригінальним оформленням клавіш і підсвіткою. Приємні тактильні відчуття, хороші матеріали.

Достоинства:
    Патріотична підсвітка, виконання.
    Недостатки:
    Драйвер запропонував оновити прошивку але написи ієрогліфами. Ви це серйозно?
    • Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. При виникненні запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Олександр Приходько

Первая механика, взял под ноутбук, в целом доволен.

Достоинства:
    Компактная ( спокойно можно брать вместе с ноутбуком), легкий ход, прикольные режимы подсветки
    Недостатки:
    нет, разве что привыкать после мембранок трудно))
    • Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Андрій Яковенко

загалом, я задоволений

• Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Олександр Тарасов

Клавиатура очень приятная удобная а главное компактная, много режимов подсветки а их 18 и есть приятный статичный фиолетовый я брал первый раз клавиатуру 65 процентов и не пожалел

Достоинства:
    Подстветка звук
    • Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Валерій Павленко

за пів року змінні кейкапи постирались-S i D

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Владислав Кузнєцов

користуюсь вже пів року, дуже все подобаеться

Достоинства:
    красива,зручна,пітріотична,оригінальна
    Недостатки:
    поки
    • Представник бренду

• Юрій Новаковський

Вчора купив, покм все працює добре

Достоинства:
    Механіка, багато режимів підсвітки

• Велит Микола

Все круто, дякую! Мені підійшла!)

Достоинства:
    Більш чіткіша в натисканнях, а ніж мембранна
    Недостатки:
    Поки немає)
    • Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Сергій Чупілко

Поки що все гаразд.Подобається.

• Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Сергій

Купував її як свою першу механічну клавіатуру майже 2 роки тому, претензій - 0. Окремо хочу виділити підсвітку, зроблена зі смаком і не виглядає дешевою. Рекомендую до покупки!

Достоинства:
    Ціна, підсвітка, якість матеріалів
    • Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Ваня

Якісна клавіатура, звук приємний. Підсвітка яскрава, виглядає естетично. Досить компактні розміри, зручно.

• Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за вибір RZTK та корисний відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо приємного користування!

• Станіслав Савєнков

Клавиатура хорошая , подсветка нравится жалко то что проработала 10 с лишним минут и выключилась. Компьютер опознает ее как просто "Устройство ввода" не светиться не реагирует на нажатия

Достоинства:
    Мягкая и много режимная подсветка, приятная на нажатия , не слишком шумная.
    Недостатки:
    Поработала 10 минут и выключилась , больше не работает.
    • Представник бренду

Вітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK. Ми вже поспілкувалися з Вами, вдячні Вам за розмову. Раді, що питання вирішилося. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Игорь Костенко

Так гарантия 24 месяца, а зачем это писать тогда ????????? В плаванье все подготовлены, но к финишу приплывает первый это не значит что остальные бракованные .

• Представник бренду

Добрий день! Для вирішення питань, пов'язаних з гарантійним обслуговуванням, просимо Вас виконати наступні кроки: Перейдіть за посиланням: help.rozetka.com.ua/hc/uk/articles/360043587771. Ознайомтеся з інформацією щодо гарантії. При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Владислав

Прекрасная клавиатура за свои деньги. В руку села как родная, дискомфорта не почувствовал. Подсветка клавиатуры не вырвиглазная, приятно подсвечивает клавиши в тёмной комнате. Резиновые ножки под клавой имба, клавиатура не ездит по столу благодаря им.

Достоинства:
    Цена/качество
    Недостатки:
    Отсутствуют
    • Представник бренду

Доброго дня, Владиславе! Дякуємо за вибір RZTK та змістовний відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• саша

Купив собі цю клавіатуру,дуже задоволений,клавіатура просто бомба.

Достоинства:
    Підсвітка
    • Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо тривалої експлуатації та завжди найкращих результатів!

• Макар Морозов

Расскажи какие звуки нажатий? Шумные или нет?

• Представник бренду

Добрий день! Дякуємо за інтерес до бренду RZTK та Ваш коментар. Сприйняття гучності натискання клавіш є досить суб'єктивним. Якщо порівнювати з мембранними клавіатурами, механічні клавіатури, як правило, звучать голосніше. Проте це залежить від типу перемикачів у клавіатурі.
      Рекомендуємо Вам перевірити гучність натискання клавіш під час отримання товару на точці видачі Rozetka, щоб переконатися, що рівень шуму Вас влаштовує. Гарного дня!

• Віктор Давидов

За свои деньги хорошая надежная клавиатура.

• Представник бренду

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.