- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добре виконує свою функцію.
- Достоинства:
- Якісні матеріали та збірка. Швидка доставка. Помірна ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олена Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет супер , дитина в захваті
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Артур М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це тупо імба. Замовив ще 2 штуки відразу.
Представник брендуДобрий день, Артуре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ для уроків
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не надовго вистачає
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина в захваті.
Можна використовувати для занять з раннього розвитку- Достоинства:
- Простий у використанні
Представник брендуВітаємо, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Тепер поки мама на робочих зустрічах, дитина не сидить в телефоні, а малює на планшеті.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Лілія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рекомендую. Кнопка видалити малюнок пропрацювала менше тижня. Прийшлося викинути планшет.
Представник брендуДобрий день, Ліліє! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Нам прикро, що виникла така ситуація. Радимо звернутися до сервісного центру. Інструкція доступна тут: ссылка.
При необхідності телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Бусова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий, дитина задоволена)
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Віка Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Рогозина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер якість і ціна, дитина грає з задоволенням!
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова та якісна дошка. Доступна ціна, висока якість, компактна та зручна.
- Достоинства:
- Якість, ціна, розмір, зручність.
Представник брендуДобрий день, Валерію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный подарок ребенку
Представник брендуДобрий день, Артеме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний планшет. Брала для дитини віком менше 1,5 року. За місяць користування планшет дось працює і не поламаний, тож це вже перемога.
- Достоинства:
- Невеликий, зручний для дитини
- Недостатки:
- Швидко лишаються царапини, тому, якщо малі діти малюють, то треба уважно слідкувати, щоб дитина не користувалась нічим, окрім стилуса
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
рекомендую
- Достоинства:
- Дуже гарний
- Недостатки:
- трішки темно писати щось
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ярослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий планшет, особливо враховуючи акційну ціну і бонуси) Дитині сподобався.
Раніше купляв схожої фірми, то тут якість зображення і чіткість вища, і дійсно чутливий до натиску.- Ярослав Л***
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Планшет супер! Купувала молодшому на подарунок. Тепер, мабуть, треба ще один, бо старший також хоче. Діти в захваті. Дякую Розетці
- Достоинства:
- Кольоровий. Кнопки стирання та блокування працюють
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що RZTK Art Board 8.5"" LCD Black (LCD-85B) став чудовим подарунком і приносить дітям радість. Бажаємо ще більше яскравих малюнків і сімейних моментів радості!
З найкращими побажаннями,
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ за норм. гроші.
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дітям дуже сподобався планшет. Лінії не дуже яскраві але чіткі. Приємно писати та малювати. Є кнопка яка запобігає стиранню
- Недостатки:
- Доволі тонкий, легко зламати
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Соня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Безпечно для дітей будь-якого віку - немає підсвітки, очі в безпеці. Ціна класна
Представник брендуДобрий день, Софіє! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Альона М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто жах. З першого дня не хоче кнопка працювати нормально, то не видаляє, то не малює, батарейку замінили, не допомогло
- Недостатки:
- Кнопка працює рідко
Представник брендуДобрий день, Альоно! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка .
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Забавная Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова річ для початкової школи .
Для вирішування задач,прикладів (заміна чорновиків).
Не потрібно переводити зошити.
Також гарна річ для малювання.- Достоинства:
- Гарний розмір,легкий,довго працює.
- Недостатки:
- Не має.
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Чушко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший планшет. В нас вже другий. Дитині цікаво і зручно ним користуватись.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Приємно знати,що RZTK Art Board виправдав очікування і став улюбленим гаджетом для творчості. Бажаємо багато веселих і творчих моментів разом з Art Board.
З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую все гарно.
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду RZTK.
Раді чути, що дитячий планшет RZTK Art Board 8.5" Вам сподобався. Бажаємо приємного та творчого користування!
- Ніна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручний, гарний та чистий планшет.
Представник брендуВітаємо, Ніно! Дякуємо за Ваш відгук і довіру до бренду RZTK.
Раді чути, що дитячий планшет RZTK Art Board 8.5"" став зручним та приємним у використанні. Бажаємо яскравих творчих ідей та веселих моментів із планшетом!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цікава іграшка, добре працює. Але хотілось би більш яскравих кольорів і стілус круглої нормальнї форми, тому що тримати в руці його незручно.
- Достоинства:
- Легкий, невеликий, добра іграшка
- Недостатки:
- Доволі темні кольори. Незручний стілус
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все шикарно,дітям сподобалося, вдячний
- Достоинства:
- Хороший планшетник,добра якість дітям подобається ,та і сам якщо чесно трохи малював)
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
!!!
- Достоинства:
- Гарний пристрій для дитини, замінює купу бумаги для малювання
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Богдан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ для розвитку дитини у сучасному світі
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не має
Представник брендуДобрий день, Богдане!
Дякуємо Вам за відгук і за довіру до бренду RZTK. Приємно знати, що планшет RZTK Art Board допомагає в розвитку дитини та приносить задоволення від творчості. Бажаємо приємного користування!
- Марія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює, малює гарно різнокольоровим. Все чудово. Я задоволена тому що задоволена дитина!
- Достоинства:
- Прийшов цілий, все працює. Дитина в захваті
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Маріє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Приємно знати, що планшет RZTK Art Board радує Вас і Вашу дитину. Бажаємо багато яскравих і веселих моментів творчості!
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доні замінює папір і олівці, особливо в далеких поїздках. Легкий корпус з міцного пластику
Представник брендуДобрий день, Вікторіє!
Дякуємо Вам за відгук і довіру до RZTK. Приємно знати, що планшет став справжнім помічником для дитячої творчості, особливо в дорозі. Бажаємо приємної творчості!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна дошка, але дуже тускло
Представник брендуВітаємо, Олеже! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями.
Дякуємо, що звернули увагу на цей момент — для нас важливо покращувати якість. З повагою, підтримка бренду.
- Віктор Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ, купляєш дитині і сам юзаєш.
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Станіслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Арістоклес А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можно брать
- Достоинства:
- Рисовать можно стирать.
- Недостатки:
- Маловата диагональ и да еще и тупо черный и цветной. Для пожилых люднй нн подходит
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный планшет, рисует разноцветными линиями
- Достоинства:
- Цена=качество
- Недостатки:
- Не обнаружено
Представник брендуДобрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Руслан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все працює.
Представник брендуВітаємо, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо веселих та креативних моментів із малюванням!
З повагою, команда підтримки бренду.