- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ну непогано, заряджає всі 4 але гріється сильно
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ОК.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класний.
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Юрий Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
дуже задоволен як він працюе
- Достоинства:
- богато випирювань параметрів
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний вибір!
Якісна збірка
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Євгеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює
Представник брендуВітаємо, Євгене! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Іван В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобалось
Представник брендуДобрий день, Іване! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Юрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я собі заказав, повністю задоволений пристроєм.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Паша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний зарядний пристрій для різних типів акумуляторів. Він точно перевіряє батареї і, що найважливіше, правильно показує результати.
Представник брендуВітаємо, Павле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Показує вольтаж акуму та ампери якими заряджає. Індикація заряду. Автоматично розпізнає тип акумулятора. Задоволений придбанням.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В цілому працює як треба, mAh визначає - правильно, про вольти не знаю, не маю мультиметра щоб перевірити, визначає акамулятори правильно. Не знаю з чим це пов'язано але сильно грієтся пристрій коли заряджаю акамулятори тривалий час на 3500 мАh, це не залежить від кількості одночасно заряжаємих элементів. За такі гроші моглиб додати ще активне охолодження та функцію розряду
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Сильно гріється
Представник брендуДобрий день, Максиме! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому.
Якщо під час використання Ви помітили дефект або некоректну роботу товару, радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
При потребі додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер зарядка!!!
Представник брендуДобрий день, Тарасе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює справно
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогана зарядка за такі гроші
Окремий контролер заряду для кожного каналу це ПЛЮС- Достоинства:
- Автоматичний вибір типу акумулятора, автоматична зупинка
- Недостатки:
- не виявлено
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непонятно как показывает процент заряда батарейки , сначала выдает я думаю правильное значение, потом через несколько секунд 100 процентов но когда проверяю мультиметром ,то не соответствует действительности.
- Достоинства:
- Хороший корпус , четкий экран, крепкий и качественный на вид .
- Недостатки:
- Непонятный процент заряда батарей, но возможно я в чем то не разобрался.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар.
Показник % на зарядному пристрої є орієнтовним, він розраховується за внутрішнім алгоритмом за напругою й типом акумулятора. Через це після кількох секунд від початку заряджання пристрій може показувати 100%, хоча фактична напруга елемента ще не досягла номінального максимуму — це нормальна поведінка для подібних зарядних.
Фінальне повне заряджання акумулятора пристрій завершує не за відсотками, а за досягненням потрібної напруги та струму завершення, тому значення мультиметра може відрізнятися на початкових етапах.
Якщо виникнуть додаткові питання — із задоволенням підкажемо!
- Вой К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже задоволений. Рекомендую
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Немае
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- ДанилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Усім задоволений, поки не маю нарікань
Представник брендуВітаємо, Данило! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що зарядний пристрій виправдав очікування й працює без нарікань. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло все ціле та без явного брака, свою функцію виконує
Через деякий час доповню свій отзив в ході експлуатації- Достоинства:
- Цена качество
- Недостатки:
- Ще не знайшов
Представник брендуДобрий день, Анатолію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Юрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарно виглядає, працює, заряджає, все наглядно, інформація на екрані.
- Достоинства:
- Заряджає, інформує, допомагає.
- Недостатки:
- Поки що нічого не помітив.
Представник брендуВітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний пристрій, характеристиками відповідає.
- Достоинства:
- 4 канала, можно одновременно зарадать разние аккумулятори
- Недостатки:
- Пока що не виявлено
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Крута річ рекомендую
- Достоинства:
- Показує все необхідно на кожен акумулятор. Час, вольтаж, емкість процент зарядки.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Станіславе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Александр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив зарядний пристрій 11.11.2025 року ,отримав через Укр.пошту 14.11.2025 року,перевірив зарядний пристрій-працює! Гарне і інформативне табло на зарядці,поки все добре
- Достоинства:
- Інформативне табло
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що зарядний пристрій працює відмінно, а дисплей допомагає легко стежити за процесом заряджання. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Позаряджав всі акумулятори, які в мене були. Такий пристрій має бути в кожного, хто користується відповідними акумуляторами циліндричної форми.
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що зарядний пристрій справді став корисним помічником для Вас. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший зарядний пристрій, повністю відновив акумулятори 18650, хоча була дуже низька зарядка. Приємна ціна
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Іване! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Раді чути, що RZTK LiitoKala CELL PD4 допомагає швидко і надійно відновлювати акумулятори. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Валерій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Показує відсоток заряду. Корпус зроблений міцно, всі з'єднання рівні. Підтримує і LiFePO4 - приємно здивований
- Достоинства:
- швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Льоша П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Маленький, легкий, зручно брати в дорогу. Кабель живлення нормальний, не тягне зайвого. Просте і зрозуміле меню
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав Ваші очікування. Раді чути, що RZTK LiitoKala CELL PD4 виявився зручним і надійним у дорозі. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Георгій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Працює без проблем з AA, AAA і навіть Li-ion 18650. Заряджає швидко і не гріється. Рекомендую до придбання
- Достоинства:
- якість
Представник брендуВітаємо, Георгію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що зарядний пристрій RZTK LiitoKala працює надійно з різними типами акумуляторів без жодних проблем. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Як ЗП непоганий, тип акум визначає заряджає норм
- Достоинства:
- Працює, компактний
- Недостатки:
- В описі вказані функції яких не має визначення ємності, відновлення та розрідження
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за Ваш коментар і уважність. Ми вже передали дану інформацію відповідним співробітникам для оновлення контенту.
Визначення ємності — мається на увазі індикація рівня заряду акумулятора у відсотках, що відображається на екрані під час роботи. Дякуємо, що звернули увагу на цей момент — для нас важливо покращувати якість. З повагою, підтримка бренду.
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Захисти спрацьовують — спокійно залишаю на ніч. Є захист від переполюсовки.
- Достоинства:
- Автоматично визначає тип акумулятора
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що зарядний пристрій RZTK LiitoKala CELL працює надійно. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ольга Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
маю дитину-підлітка і тут вона закатала істерику: купи мені мильничку, щоб фоткатися. я згадала про свого старенького Kodak. Знайшла, але він за пару років бездіяльності з розрядженими акумуляторами звісно. Стала шукати як і чим заряджати акумуляторні батарейки. Обрала цей зарядний пристрій від RZTK. Надав нове життя фотоапарату.
- Достоинства:
- захист від перезарядження й короткого замикання
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Раді чути, що зарядний пристрій допоміг повернути Ваш Kodak до роботи. Бажаємо багато гарних фото і спогадів. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна одночасно заряджати різні батарейки — дуже зручно і належно працює. Не гріється, не має стороннього запаху
- Достоинства:
- функціонал
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що зарядний пристрій RZTK LiitoKala CELL виправдав Ваші очікування. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Альона Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Подовжує життя старим батарейкам. Це значно економить твій гаманець. Швидка доставка
- Достоинства:
- ціна, швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Альоно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що зарядний пристрій RZTK LiitoKala CELL PD4 допомагає економити та подовжувати життя батарейкам. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Коля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можна контролювати заряджання, на дисплеї все показує: відсоток, напругу, струм. Гарна ціна
- Достоинства:
- ціна
Представник брендуВітаємо, Миколо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Єгор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
корисна річ в кожному домі так як багато сучасних гаджетів на батарейках. ціна -доступна.
- Достоинства:
- 4 слоти з автоматичним розпізнаванням типу акумулятора, захист від перегріву
Представник брендуВітаємо, Єгоре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що дана новинка від бренду RZTK - розумний зарядний пристрій RZTK LiitoKala CELL PD4 Li-ion / Ni-MH LED 4 канали, виправдав очікування. Бажаємо зручного користування та чудового настрою щодня!