- Юся Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Дочка в захваті
- Достоинства:
- Подобається
- Недостатки:
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Все ніби нормально
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Наталя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 30
Дуже була помічною взимку під час відключення світла, рекомендую.
- Достоинства:
- Легка та за рахунок триноги може освітлювати всю кімнату
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Доставка дуже швидка! Лампа пару днів в користуванні! Поки все супер. Багато режимів. Дуже яскрава!
Представник брендуВітаємо, Марино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Уляна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Чудова лампа. Все працює
Представник брендуВітаємо, Уляно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Добре виконує свою функцію.
- Достоинства:
- Якісні матеріали та збірка. Висока. Декілька режимів освітлення. Швидка доставка. Доступна ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Давід Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Прийшла швидко, гарне пакування. Зібрав за 5 хвилин. Все працює
Представник брендуДобрий день, Давіде! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Валерія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Буквально кілька разів користувалась. Лампа сама по собі перестала вмикатись…
Представник брендуДобрий день, Валеріє! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником.
Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Элона Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Чудовий штатив,дуже сподобався.Телефон тримає добре.Багато режимів .Світить доволі яскраво
- Достоинства:
- Багато режимів,тримач для телефона
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Аліна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Поставила поруч із шафою — світла вистачає, щоб комфортно знайти речі навіть вночі
Представник брендуДобрий день, Аліно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
В перший же день зламався шарнірний тримач для лампи під час збірки вдома
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Дуже крихкий пластик
Представник брендуДобрий день, Євгене! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
Для усунення несправності радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
Якщо знадобиться додаткова допомога, наші фахівці завжди на зв’язку за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Лампа чудова) Всі режими працюють, яскрава, супер)
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
На вигляд гарна лампа і штатив, телефон тримає , лампа світить добре
- Достоинства:
- Гарна ціна
- Недостатки:
- Ще не користувалась тому не можу скажати
Представник брендуВітаємо, Юліє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 30
лампа сподобалась
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- не побачив
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ілля І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Лампа непогана, але є ряд недоліків, які змушують мене поставити трійку.
Брав лампу, спокусившись ціною (була знижка) та RGB-режимом. Виключно через знижку не став її повертати, бо звичайна лампа стіки б і коштувала, плюс знову чекати доставку, тощо.
Основна проблема - RGB який керується тіки однією кнопкою. Тобі треба клацати її поки не доберешся до потрібної комбінації. В цілому, це не біда якщо ти записуєш відео чи просто кайфуєш від такого світла в кімнаті. Якщо ти ведеш стрім - це не дуже зручно.
Так само і з коротким проводом (нагадаю, я брав цю камеру зі штативом під 2 метри). Мало того, що треба ще придумати, як його на фул висоті запитати, так ще, знову ж таки, якщо лампа піднята високо, то буде незручно тягнутися до блоку керування світлом. Знову ж таки, якщо ти включив і пишиш собі відос - то це ок, але якщо в тебе онлайн трансляція, то бігати та шось переключати - не дуже зручно.
чи допоможе кому мій коментар, але я сам хотів б побачити інформацію про ці нюанси перед покупкою. І так, на фото товару видно що провід не дуже довгий, плюс видно розташування блоку управління, то цілком моя проблема шо я не так собі шось уявляв. Просто, дивлячись на фото, я навіть не подумав про довжину штативу і наскільки незручно буде переключати режими світла і все таке.
А так, дякую Rozetka і бренту RZTK за ваші товари. Мені приємно, що я можу користуватися нашим брендом (і не важливо, де воно там збирається). Сподіваюся, у вас в асортименті буде зявлятися більше товарів, які я з задоволенням сможу юзати в себе вдома- Достоинства:
- Працює. Є RGB режим. Здоровенний штатив.
- Недостатки:
- Провід до лампи не здоровенний (на відміну від штативу). RGB режим змінюється однією кнопкою. Приходиться наклацювати до потрібного режіму та кольору. Блок управління дуже близько до лампи.
Представник брендуДобрий день, Ілле!
Щиро дякуємо за Ваш відгук та цінні зауваження. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 30
Все працює чудово. Сподобалася.
- Достоинства:
- Все працює чудово. Сподобалася.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Уітірік О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
aşırı iyi aydınlatıyo tam bir reels çekim aracı
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Артём Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Хорошая, яркая лампа. Покупал как доп освещение белым цветом для камеры на пк, справляется с задачей на все 100%. Крепление для телефона даже не ставил. За такую цену - супер!
- Достоинства:
- Яркая, много режимов, цена.
- Недостатки:
- Очень хрупкие крепления.
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Поліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Біле світло використовую для макіяжу. Лампа не мерехтить, навіть на максимальній яскравості.
Представник брендуВітаємо, Поліно! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Збирати легко та просто. Лампа не гуде, працює тихо, навіть коли світло на максимумі.
Представник брендуВітаємо, Ілле! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ореста М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
На третє використання почала моргати в кількох місцях різним кольором. Повернула.
Кріплення хотілось б надійніше. Якщо підняти вище хитається.- Достоинства:
- Нівелюються бракованим товаром
- Недостатки:
- Брак, якщо це можна так назвати. Незвично таке від власної марки Розетка.
Представник брендуДобрий день, Ореста! Нам прикро, що виникла така ситуація. Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!
- Микола Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Чудовий бюджетний набір для початківця.
- Достоинства:
- Багато кольорів (RGB), високий штатив (2.1 м) у комплекті, працює від пвербанка.
- Недостатки:
- Пластик і штатив середньої якості (можуть бути хиткими), яскравості замало для професійної зйомки.
Представник брендуДобрий день, Миколо! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Абсолютно марно витрачені гроші. Ну, хіба що штатив можна використовувати з чимось іншим. Або як автономне освітлення на пауербанку при відключенні світла.
Лампа дуже дуже тускла. Знімати щось з цим світлом може хіба що за 10 см обличчям до лампи.- Недостатки:
- Дуже мала потужність
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Мені для роботи вона виявилась не дуже ефективною. Освітлення дуже слабке.
- Достоинства:
- Легка і стійка
- Недостатки:
- Слабке освітлення
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Дуже класна лампа, штатив міцний, і дуже високий, гарне спасіння при відключені світла.
- Достоинства:
- Висока
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Лампа працює відмінно. Рекомендую
- Достоинства:
- Лампа супер
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
покупала больше как штатив , светит норм
Покупкой довольна
Продавец быстро вышел на связь и на следующий день забрала заказ- Достоинства:
- Удобный
- Недостатки:
- не заметила
Представник брендуДобрий день, Юліє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Анжеліка Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Класна лампа з RGB ефектами. Світить яскраво, кольори насичені, як на студійному світлі.
- Достоинства:
- Ціна приємна та швидка доставка
Представник брендуВітаємо, Анжеліко! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Не підходить різьба для болта у лампу. Товар не якісний..
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Раді, що Ви розібрались в даному питанні.
Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання — ми завжди раді допомогти. З повагою, команда підтримки RZTK.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 36
Спасибо, все отлично, супер, лампа замечательная! Освещение, режимы переключение удобные, вообще гибко, настраивается. Держатель, для смартфона отличный, плюс штатив радует, все на высоте!!
- Достоинства:
- Все, абсолютно
Представник брендуВітаємо, Олександре! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 30
Якщо порівнювати з лампою RZTK Pad - то ця лампа гірша. Меньше дає світла. Основні проблеми такі як і в RZTK Pad (перегрів кабеля USB, писк димера) але в цілому рятує під час відключень світла.
Представник брендуВітаємо, Валерію! Дякуємо за зворотний зв’язок. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Біле світло природнє, очі не втомлюються. RGB - ефектно виглядає. Є зручний пульт. Тримач надійний, телефон не випадає.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Матеріал хлипенький, але маю надію буде служити.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Хлипкий матеріал.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multicolor. Диаметр кольца: 26
Половина лампи в режимі RGB, просто напросто непрацює, лампу щамовляв на подарунок, дуже розчарований. В режимі white працює уся.
- Достоинства:
- Штатив 2.1м
- Недостатки:
- Половина не працює
Представник брендуДобрий день, Андрію! Нам прикро, що виникла така ситуація. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки товару та усунення несправності. У випадку неможливості ремонту Ви можете скористатися обміном на новий товар або поверненням коштів. Детальніше за посиланням: ссылка. Для додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
Супер! Купляли як резервне освітлення. Добре освітлює цілу кімнату, живиться по usb від power bank'а.
- Достоинства:
- Мало споживає, добре освітлює відносно велику площу, зручний штатив.
- Недостатки:
- Ніяких. Принаймні поки
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Даніїл Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: White. Диаметр кольца: 26
В період відключень світла виручає.
Представник брендуДобрий день, Даніїле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK