Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

• Олександр А***

Зручне пакування. Очікую нормальної роботи

• Аркадій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Хорошее качество за доступные цены

Достоинства:
    Качество. Цена
      Представник бренду

Добрий день, Аркадію! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням. З повагою, підтримка бренду.

• Тарас К***

Very good!

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Леонід

Дуже гарно

Представник бренду

Вітаємо, Леоніде! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр Б***

Бомба, працюють

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Придбав "про всяк випадок" 2 комплекти по 12 шт. По першим враженням дуже сподобались (в порівнянні з рівно в 2 рази дорожчими конкурентами Energizer Alkaline power). 3 комплекти Energizer-а, при стандартному використанні в ноутбучній миші вистачило загалом на 130 днів (2 комплекта тримались по півтора, а третій - трішки більше місяця). Поставив їм на заміну перший комплект батарейок RZTK Cell Alkaline - і він в тих же умовах відпрацював 42 дні. Якщо інші також будуть тримати приблизно стільки - це буде дуже файним результатом, особливо враховуючи їх низьку вартість

Достоинства:
    Співвідношення вартість/якість
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Дякуємо за детальний відгук! Раді, що Ви відзначили вдале співвідношення ціни та якості батарейок RZTK. Бажаємо тривалої роботи та приємного користування!

• Леонід

Дуже гарно

Представник бренду

Вітаємо, Леоніде! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитро К***

Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Дмитро З***

Працює

Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Вікторія К***

Приємно здивована

Достоинства:
    Дуже довго тримають
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитро Ч***

Нормальная батарейка.

• Олексій Д***

Чудові батарейки.

Достоинства:
    Ціна-якість.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Добрий день, Олексію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Дмитрий С***

Хорошие батарейки.

• Євген Х***

Якісні батарейки

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    нема
      Представник бренду

Добрий день, Євгенію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Замовив вперше,тому скільки будуть працювати ще не знаю,але поки що різниці з дорогими не бачу

Достоинства:
    Швидко надіслали,ціна приемна
    Недостатки:
    Поки не знайшов
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

За цю ціну супер. Тримають чудово не гірше дорожчих брендів

Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергій П***

Батарейка хорошего качества
    Часто бывает по скидке
    Держит хорошо

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ігор Т***

Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Микола К***

Усе добре.

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Дмитро Г***

Супер!

Достоинства:
    Якість, ціна
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Котолуп Н***

Хороші батарейки, ціна доступна

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Якісний товар. Працюють довго.

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анжеліка М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Якісний товар. Замінила батарейки на пульті ще в жовтні - досі літають)

Представник бренду

Добрий день, Анжеліко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Сергій П***

Хорошего качества батарейки
    Правда сейчас подорожали
    По акции купил

Достоинства:
    Цена
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Віктор Д***

Ок

Достоинства:
    Є
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Гарні батарейки з інформативним описом , щодо ємності та систем захисту ,які реалізовані в них та терміном придатності в 10 років. Ліхтар " виїв" їх майже повністю (100 лм, вестінгауз , бюджетний , ручний за 94 грн). Зараз "мишка" " добиває" залишок Взяли 3 пачки ще по 119 грн. Задоволені.

Достоинства:
    На момент покупки співвідношення кількості (12 штук) до ціни (119 грн). Покупка: грудень 25 року
    Недостатки:
    При тій ціні- не було . Да і зараз , думаю, що також майже немає. Але тут кожен вирішує під свої потреби і фін. можливості сам.
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Хороші батарейки, ціна прям радує, коли зараз розхід батарейок збільшився через відключення.
    Тримають заряд довго, упаковка досить зручна.

• Быховец С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Батарея RZTK AAA в брелку сигналізації витримала 5 днів. Це антирекорд.

Достоинства:
    Ціна, Власна ТМ продавця (повиний бути жорсткий контроль якості)
    Недостатки:
    Цього контролю аба немеє або дуже слабкий.
      Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за приділений час та розмову з нашим представником. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі. Гарного дня!

• Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Категорически не рекомендую, годятся наверное только в часы.
    Поставил в брелок от машины, на второй день показывает разряжена.. первый раз у меня такое , даже более бюджетные батарейки так не разряжались в этом же брелке. Полное разочарование.

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за зворотний зв’язок. Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK

• Александр Ж***

Вполне возможная причина в связи пейджера с сигналкой .Сам за много лет пользования столкнулся с такой проблемой . Сигналка от пульта работает , но пульт не получает сигнал от сигнализации на пейджер о закрытии/открытии дверей , постоянно ищет сигнал и садит батарейку за два дня . У меня все начало нормально работать после 20-30 закрытии/открытии дверей .

• Павло О***

Хороші батарейки.

Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Юрій Б***

Якісні батарейки
    Відповідає опису
    Рекомендую

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Сергій К***

Усе ок, за таку ціну

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Гарні батарейки на кожній 1.6 В.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олексій Л***

Батарейки хороші, недорого, і до речі. Дякую Розетка. Слава Богу

Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Олександр У***

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Дмитрий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12

Гарна якість за такі гроші !

Достоинства:
    Працюють