- Уляна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Чудові батарейки за свої гроші
- Достоинства:
- Ціна по акції
Представник брендуВітаємо, Ульяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Rztk дешево і класно!
- Достоинства:
- Є
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Покупкою задоволені.
Дякуємо за швидке опрацювання та відправку замовлення.- Недостатки:
- Не помічені
Представник брендуВітаємо, Алло! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олег А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хороші,надійні батарейки.
Довго держать заряд на
Приладах з високим струмом споживання.
( Інгалятор,тонометр)
Покупкою задоволений.
Дякую Розетка за оперативну доставку.- Достоинства:
- Хороша якість за помірну ціну.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитро Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Норм. Батарейки за
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анастасія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Взяла на пробу, тепер беру постійно тільки ці. Тримають заряд довго.
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Христич Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Все ок, працюють
- Достоинства:
- Ціна, працюють
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Катерино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Батарейка понравилась
Тяжеленькие
Хорошо держит заряд- Достоинства:
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Віктор Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ок
- Достоинства:
- Є
- Дмитрий С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошие батарейки.
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якісний товар
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Гайшинская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошие работающие батарейки с нормальным сроком годности, отдельный плюс - со скидкой. Рекомендую
- Достоинства:
- Работают
- Недостатки:
- Не обнаружила
Представник брендуВітаємо, Алло! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Звичайні, нормально працюючі батарейки
- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хороши, батарейки.
- Недостатки:
- Нет.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Рекомендую
- Достоинства:
- Чудові батарейки за таку ціну
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хороші батарейки, ціна радує особливо. Тримають довго, ще й упаковка досить зручна.
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Відповідає опису
Рекомендую!- Достоинства:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Іван О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Дуже хороші батерейки, відповідають опису.
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Батарейки топ, гірлянда світить,
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Спасибо! Получила! Упаковано добротно! Буду пользоваться!
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Матвій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гарна упаковка, все акуратно. 12 штук у комплекті - топ.
- Достоинства:
- Свої гроші повністю виправдовують
Представник брендуДобрий день, Матвію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Вероніка О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Замовила 2 упаковки…
Звичайно строк експлуатації не порівняти з дюрасел, набагато швидше вони виходять з ладу!
Але саме головне за що зняла зірки, так це вже 2 шт , які почали протікати і стрьомно шипіти!
Представник брендуВітаємо, Вероніко! Дякуємо за відгук. Батарейки RZTK Cell Alkaline мають стандартну якість і працюють безпечніше, якщо уникати механічних пошкоджень. Протікання або шипіння може трапитися лише у разі пошкодження, тому радимо перевіряти упаковку перед використанням. З повагою, підтримка бренду
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Гарні батарейки
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Поки не помітив.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Христина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Батарейки класні , хороший аналог дорогим продуктам
- Достоинства:
- Довге користування
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Христино! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Працюють не гірше дюрасел
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Віталію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Котолуп Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Прекрасні батарейки, вигідна ціна.
- Достоинства:
- Якість, ціна
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Звичайний
Представник брендуВітаємо, Інно. Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування. Гарного дня
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
За ці гроші - чудові батарейки
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Представник брендуДобрий день, Олександре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Максим И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Хорошие батарейки
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Ціна-якість норм. Гірлянда на ялинці достатньо довго працює з ними.
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Виктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Батарейки хорошие. По виду и по весу. Не пустые.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Дмитрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Працюють !
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Непогані батарейки.В мене є багато речей цього бренду.Якістю задоволений.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Первой упаковкой были довольны все отлично заказали ещё две упаковки. Эти потекли через две недели. ОЧЕНЬ НИЗКОЕ КАЧЕСТВО
- Достоинства:
- Недостатки:
- Текут не качественные
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 12
Якісний товар! Беру не в перше. Дуже рекомендую!)
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!