- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Гарно і якісно виглядає. Працює
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ЛукаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Хороший мережевий фільтр за свою ціну. Якісний кабель, все працює стабільно
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Корпус трохи ковзає по підлозі, не вистачає гумових ніжок у комплекті
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Гарна якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Все працює, зауважень не помітив.
Представник брендуДобрий день, Максиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Все якісно
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Все працює
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Использую пол года. Пока проблем нет. Качество очень хорошее.
- Достоинства:
- Высокое качество
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Чудовий подовжувач за свою ціну. Виготовлений якісно.
- Достоинства:
- ціна, якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Все ок,претензий нет
Представник брендуВітаємо, Оксано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Анжеліка В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Зручний подовжувач, вставляти вилку не важко, але і тримається там міцно, не відпадає. Кнопкою можна вимкнути всі розетки.
Представник брендуВітаємо, Анжеліко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!
- Артём Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Нормально все работает
Представник брендуВітаємо, Артеме! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- УльянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Представник брендуВітаємо, Ульяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
Норм
Представник брендуДобрий день, Артеме! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Богдан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Практичная вещь и хорошое качество
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Степан М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Кабель довгий, п’ять розеток, все підключив, вистачає. Вимикач зручно клацати
Представник брендуВітаємо, Степане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Незручна кнопка, нерівний корпус.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Якісно зроблений подовжувач, працює без нарікань. Сподіваюся, що так буде і надалі.
- Достоинства:
- Довгий шнур, темний колір, гарні технічні параметри
- Недостатки:
- За якість і платити треба більше
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Працює
- Достоинства:
- Ціна,кнопка
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олексій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Чудовий мережевий фільтр за свої гроші, захист все таке, аби працювало та запрацювало при збої)
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Він не зовсім чорний, корпус зверху сірий.
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Дуже гарно!
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Дякуємо за швидку доставку. Все супер.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Хороший фільтр. Виглядає надійно. Кнопка працює, розетки теж. З часом побачимо на скільки його вистачить. Поки все влаштовує.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Чудовий подовжувач , гарно виглядає, справно працює.
- Достоинства:
- Довгий кабель, акційна ціна.
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДобрий день, Тетяно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Подовжувач сподобався,добротний
- Достоинства:
- Подовжувач має кнопку виключення,захист від дітей
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Вадим Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Мені сподобалося, товстий провід,на від добрий,все працює.
- Достоинства:
- Товстий кабель.
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Вадиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
виглядає надійно. кнопка. стосовно наших реалій. можна забути вимкнуто. чи ні. візуально не визначити
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
Працює
- Достоинства:
- Є кнопка вимкнення,ціна.
- Недостатки:
- Не бачу
Представник брендуДобрий день, Вікторіє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
зручний подовжувач. шнур м'який, поки працює
- Достоинства:
- шнур м'який, добре гнеться
- Недостатки:
- поки немає
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Чудова якість у співвідношенні ціни, все працює, витримує навантаження бойлер мікрохвильова піч без перегріву взагалі, окрема кнопка вмикання. За свої гроші оптимальний вибір.
- Достоинства:
- витримує навантаження одночасно 2-3 приборів навіть не нагріваючись
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Готько О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 4.5
Якісь. Ціна
- Достоинства:
- Якість. Ціна.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Хороший, але рекомендую брати 5м. Завжди не вистачає:)
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Микита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Дякую за гарний товар!
Все подобається!
Коротеньке відео з ним
ссылка- Достоинства:
- Чорний, не пахтить, ціна
- Недостатки:
- В слідуючий раз треба брати на 5м)))
Представник брендуВітаємо, Микито! Щиро дякуємо за відгук і за те, що поділилися відео!
Раді, що RZTK MaxLine 530 16A повністю виправдав Ваші очікування та сподобався в користуванні.
Бажаємо, щоб техніка працювала стабільно й безпечно. Гарного дня!
- Ірина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Длина кабеля: 3
Подовжувач надійний, працює без проблем.
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 4.5
Гарний подовжувач
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Длина кабеля: 3
Не понятно только зачем та красная кнопка. Подскажите пожалуйста.
- Достоинства:
- Достойное качество
Представник брендуВітаємо, Оксано!
Дякуємо за відгук про мережевий фільтр-подовжувач RZTK MaxLine 530.
Червона кнопка — це автоматичний запобіжник. Вона спрацьовує у разі перевантаження або короткого замикання, відключаючи живлення для захисту підключених пристроїв.
Бажаємо безпечного та комфортного користування!