- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купив один, покористувався - купив ще два для друзів на передовій.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Відсутнє голосове керування і синхронізіція з хмарним сховищем
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Роман А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Получил сегодня мультитул, комплектация пришла полная. Сирейтор как на топ мультитулах лайтовая не агрессивная это очень хорошо. Все инструменты открываются снаружи а не изнутри как везде. Это очень классно. Шило это шидевр, левосторонняя заточка есть, острое, можно шить, открывать все что угодно. 1 инструмент решает все задачи без исключения. Пила агрессивная проверил на дереве, режит как нож масло))) всё писать слов не хватит, радости на миллион)))
- Достоинства:
- Я радый как слон после бани))) минусов мне кажется вообще нету)) за такую цену и такая классная вещь.
- Недостатки:
- Минусы??? За такую цену??? Неееее))) это супер инструмент.
Представник брендуДобрий день, Романе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Лариса О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
зробила чоловіку сюрприз, купила цей інструмент і не прогадала. якість супер, чоловік задоволений, скрізь носить його з собою
- Достоинства:
- якість, функціонал
Представник брендуВітаємо, Ларисо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що мультитул став корисним і практичним подарунком. Нехай RZTK Adventure 23 завжди буде надійним супутником Вашого чоловіка! Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якістю був приємно здивований. Завжди зі мною, під рукою є майже всі необхідні інструменти
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний у руці, ножиці й ніж гострі. Метал якісний, фіксація чітка.
- Достоинства:
- корисна річ в дівчачій сумочці
- Шеф М***
Марина можете снять видео обзор??? Хотелось бы нормально посмотреть на мультитул, и особенно на огниво. Его размер и возможность высекать искры, и вообще им реально зажече огонь или нет? Летом от жары зажигалки часто взрывались, вот огниво моглобы сильно помочь. Так что простьба очень серьезная. Зараннее буду вам благодарен.
Представник брендуДобрий день, Марино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою мультитула RZTK. Бажаємо, щоб він завжди приносив користь! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Марина С***
Відео загрузити сюди не виходить. Але огниво робоче — іскри достатньо, сухий папір і труху підпалює
- Евгений С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Бомбезный мультитул, а учитывая цену, вообще огонь
- Достоинства:
- Аналог Gonzo? а может и круче. И намного дешевле.
- Недостатки:
- Ненашел
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо, щоб мультитул RZTK став Вашим надійним помічником у будь-якій пригоді! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго обирав мультитул, вивчав цю сферу... Важливо було щоб був набір інструментів потрібних, а не аби було... По відгукам про якість теж зважував, але на 100% сформую розуміння про якість після тривалого користування... Вважаю зайвим тут два інструменти (кресало, ніж для розпакування посилок) і можна б зробити пружину на плоскогубцях... Хоча це не критично... А ось реально не вистачає штопору, ним користується частіше ніж отими двума...))) великим плюсом при виборі була наявність кліпси і змінного полотна кусачок... Ножиці просто вау! Ну і ціна адекватна...
- Достоинства:
- Кліпса, змінне полотно кусачок, ціна, ножиці, велика кількість інструментів в наборі
- Недостатки:
- Відсутність штопору, відсутність пружинки на кусачках
- Дмитрий К***
Додам ще кілька пунктів.. одразу якось не згадалось...
1. Плюс що є фіксатори інструменту у відкритому стані (поки не натиснеш не закриється)
2. Пилка незвичайна, такі я не бачив, виглядає як двурядна і пиляє класно
3. Твердий чохол теж плюс
4. Не те щоб мінус, але лінійка якась коротка... Є і з довшою шкалою... Але якщо треба щось поміряти в цілому вийде
Представник брендуДоброго дня, Дмитре! Вдячні за змістовний і детальний відгук про RZTK Adventure 23 (MTA-23).
Дякуємо за конструктивні зауваження — Ваші побажання обов’язково передамо виробнику для врахування в майбутніх моделях.
Раді, що мультитул загалом виправдав Ваші очікування. Бажаємо надійного та зручного користування!
Представник брендуДоброго дня, Дмитре!
Дякуємо за детальний відгук та додаткові спостереження. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мультитул супер! Зроблено з умом. Дякую.
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Ростислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий маленький багатофункціональний інструмент. Все в чохлі - стильно та надійно.
- Достоинства:
- Пакування від RZTK
Представник брендуДобрий день, Ростиславе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Недоліків не виявив за місяць користування
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мій перший мультитул. Все подобається, допоможе в будь-якої ситуації. Навіть є набір біт. клас
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що мультитул RZTK Adventure 23 поєднує практичність та зручність, а набір біт додає ще більше функціональності. Бажаємо легкого та комфортного користування!
З повагою, команда підтримки бренду.
- Тимур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Інструменти відкриваються плавно, фіксація впевнена, не бовтаються. Ніж гострий — різав мотузку, пластик, навіть дрібні гілки.
- Достоинства:
- якість
Представник брендуВітаємо, Тимуре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що мультитул RZTK виправдав очікування і став надійним інструментом для різних задач. Бажаємо, щоб він приносив комфорт і впевненість у будь-якій ситуації! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Влас Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я був вражений якістю цього мультитула зважаючи на його ціну.
Подяка бренду Rozetka, яка знаходить, обирає та продає досить якісні речі по демократичній ціні.
Мультиінструмент прийшов в добротному, міцному чохлі з набором біт 6мм. Дещо резинка всередині чохла квола, та це не проблема.
Усі інструменти блокуються (окрім ножиць, зі зрозумілої причини), викрутка взагалі не має і натяку на люфт. Усе, що має бути гострим - гостре. Окрім шила, проте, судячи з куту заточки, це дійсно корисно для розвʼязання вузлів щоб не перерізати шнурок.
Добре лежить в руці за рахунок закругленої форми. Якщо RZTK буде обирати наступну модель, хотілося, щоб ножиці ховалися в саму раму. Тому що зараз, при використанні пласкогубців ножиці трошки «гуляють» коли стискаєш руку, і відчуття монолітності зникає.
Вага мультитула не для EDC, але в рюкзаку це чудова річ.
При першому відкритті в пасатижах дійсно була якась металева дрібна стружка, як це зазначалося в одному з відгуків. Використовував універсальне мінеральне мастило для очищення. 10 хв і вся стружка вийшла, хід пласкогубців тепер дуже мʼякий- Достоинства:
- Якість перевершує очікування за ціну на мультитул. Міцний чохол. Все, що потрібно - гостре з коробки. Великий набір інструментів. Чудові ножиці.
Товар рекомендую. - Недостатки:
- Сторонні мікро частинки всередині шарніру пласкогубців. Після очищення мастилом проблема зникла.
Представник брендуДобрий день! Ми вдячні Вам за вибір і покупку даного мультитула від бренду RZTK. Раді, що Ви знайшли час, аби поділитися власним досвідом користування. Дякуємо за відгук і бажаємо подальшої успішної експлуатації! Інформацію взято до уваги для подальшого аналізу та вдосконалення продукції. З повагою, команда бренду RZTK
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За таку ціну задоволений
- Достоинства:
- Недостатки:
- Незначні
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Данил К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже сподобався
- Достоинства:
- Компактний, добре сидить в руках, гострий ніж
Представник брендуВітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ціна якість добрі
- Достоинства:
- Зміні ножі для кусачєк
- Недостатки:
- Незнайшов
Представник брендуДобрий день, Олеже! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний мультітул, мені сподобався.
- Достоинства:
- Ціна.
- Недостатки:
- Немає.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляв синові, він в захваті від кількості функцій та інструментів. Дуже якісний мультитул, навіть не очікував що мультитул буде таким зручним, доволі тяжкий. Гострі з коробки відкривалки, ніж, ножиці та пилка. Кресало теж працює. Чохол якісний та з плотного матеріалу.
- Достоинства:
- Ціна, якість інструмента та матеріал з якого вироблено
- Недостатки:
- Доволі тяжкий
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо Вам за відгук і довіру до бренду RZTK. Раді чути, що мультитул RZTK Adventure 23 виправдав очікування та став зручним і корисним помічником, а також приємно знати, що RZTK Adventure 23 справив таке гарне враження та приніс радість Вашому синові. Бажаємо лише приємних і корисних пригод разом із RZTK!
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасний мультитул.
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ігорю! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це мій перший такий мультитул і я вражений. Те що треба
Представник брендуДобрий день, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
береш в руку і одрразу відчуваєш, що зроблений якісно. купила сину на подарунок. необхідна річ - багатофункціональна
- Достоинства:
- якість
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою мультитулу RZTK. Бажаємо зручного та тривалого користування! З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Руслан Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний мультитул, 23 інструменти всі робочі. Добротна річ
- Достоинства:
- ножиці і ніж взагалі приємно здивували
Представник брендуДобрий день, Руслане! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. Бажаємо, щоб мультитул RZTK служив надійно у всіх Ваших пригодах та допомагав у будь-яких ситуаціях. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Придбав для батька, задоволені обоє. Всі елементи щільно фіксуються у відкритому та закритому стані, кути гарно зашліфовані. Рукоятка має ергономічну форму, зручно тримати
- Достоинства:
- зручна форма
Представник брендуВітаємо, Романе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам, щоб мультитул служив довго та приносив лише задоволення від користування. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Шеф М***
На обложке на фото товара видно наличие серейтора, на вашем фото его нету. Вы его не открыли или его нету совсем???
- Роман М***
там багато чого цікавого є, і серрейтор теж є
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Багато функцій. Якісна збірка та досить міцний. Комплектація хороша й достойна ціна
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що інструмент виявився міцним і зручно укомплектованим. Бажаємо, щоб мультитул RZTK став Вашим надійним помічником у будь-якій ситуації. З повагою, команда підтримки.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чоловік задоволений, тому 5)
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Василий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручний мультитул на кожен день
- Достоинства:
- Функціональність та багатозадачність
- Недостатки:
- Поки не виявлено
Представник брендуВітаємо, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Михал М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Цена-качество, всё острое,чехол плотный,на сколько качественный продукт время покажет
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар, але немає пружини на плоскогубцях
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Антон Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Є кліпса для носіння. Пилка й ножик з лайнерлоком — круто для безпеки, не складаються. Великий вибір універсальних інструментів.
Представник брендуВітаємо, Антоне! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий девайс. Дуже багато усього. Але дуже псує враження, це відсутнісь пружини у плоскогубців. На старих моделях це було, не розумію чому тут це не зробити.
- Достоинства:
- За свої грощі непоганий девайс.
- Недостатки:
- Плоскогубці не оснащені пружиною
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Данило З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
За свою ціну дуже крутий мультитул, є багато інструментів, зібрано дуже якісно і в руці це відчувається. Ніж, пила, ножиці - дуже гострі, ріжуть легко.
У мене була проблема з викруткою - вона не діставалась, заважала деталь самого мультитулу. Довго ламав голову що не так, інструкції немає. Але вирішив наступним чином: спробував за допомогою кресала силою виштовхнути викрутку, і вона висунулась, і з наступного разу вже було можливо діставати її пальцями. Якщо в когось буде те саме - користуйтесь.- Достоинства:
- Ціна, якість, набір інструментів
- Недостатки:
- Спочатку неможливо було дістати викрутку, відсутність відео огляду, інструкцій як діставати інструменти
Представник брендуДобрий день, Даниле!
Дякуємо за детальний відгук та за високу оцінку RZTK Adventure 23 (MTA-23).
У новому мультитулі деякі інструменти можуть бути досить щільно зафіксовані — це зроблено для безпеки та щоб вони не відкривались самовільно. Після кількох використань механізм, як правило, розробляється і інструменти дістаються легше.
Повідомляємо, що відеоінструкцію вже підготовлено нашими спеціалістами, і найближчим часом вона буде додана на сторінку товару.
Дякуємо за зворотний зв’язок і бажаємо приємного користування!
- ИгорьОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий мультитул, до цього був rztk aligator теж нічого. З мінусів після розпаковки плозкогубці "хрустіли" в них були залишки металевої, дрібної стружки, просто гарно промив wd40. Трохи е люфти та мені здалося тонкуватий ніж та пилка. Але взагалом за такі гроші непоганий мультитул і непоганий розмір.
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Раді чути, що мультитул RZTK Adventure 23 став корисним у щоденному використанні. Ваші зауваження ми обов’язково врахуємо при роботі над удосконаленням лінійки.
Бажаємо приємного користування! Гарного дня!- Шеф М***
Внутри чехла отсек для бит есть??? А то не кто не написать не показать не может((((
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за запитання.
Так, у чохлі мультитула RZTK Adventure 23 (MTA-23) є відсік для біт.
З повагою, підтримка RZTK
- Давид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не пошкодував що купив.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сухі не змащені плозкогубці
Представник брендуВітаємо, Давиде! Щиро вдячні за вибір RZTK
Раді чути, що мультитул Adventure 23 став вдалим придбанням. Бажаємо зручного та довгого користування!
З повагою, команда підтримки бренду.
- Микита П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кресало не працює, після ml tec так собі, покосіло мультитул через 10 хвилин використання
- Достоинства:
- Біти в наборі
- Недостатки:
- Не працює кресало, покосіло його через 10 хвилин
Представник брендуВітаємо, Микито! Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!
- Віталій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм все працюе
- Достоинства:
- Недорого гарний
- Недостатки:
- Пока нема
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Георгий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сподобався. Гарний подарунок.
- Достоинства:
- Є кільце для карабіна.
- Недостатки:
- Час покаже
Представник брендуВітаємо, Георгію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!