Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Комплект мягких губок к электрощетке RZTK Magic Brush 2000mAh (6шт.)

Код:  440203463
  • Алла Д***

З електрощіткою прибирання стало набагато швидшим. Навіть чоловік почав ними щось мити

Представник бренду

Вітаємо, Алло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Діна О***

Губки щільні, не тонкі й не одноразові

Представник бренду

Вітаємо, Діно! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Марія Т***

М’які, але чистять добре. Скло після них без подряпин, для мене це головне.

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Дишлюк Д***

Насадки добре справляються з брудом, легко підлаштовуються під щітку.

Достоинства:
    Зручно прибирати, незамінна річ для дому
      Представник бренду

Добрий день, Дарино! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Галина О***

Губки добре вбирають і рівномірно очищають поверхню. Рекомендую

Представник бренду

Вітаємо, Галино! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Анастасія Ц***

6 штук вистачить надовго. Легко встановлюються на щітку, тримаються надійно.

Представник бренду

Добрий день, Анастасіє! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Оля Д***

гарно вимивають умивальники і робочі поверхні. вистачає на кілька місяців за рахунок того, що 6 шт в комплекті. грубо кажучи - одна десь на місяць

Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Ваш позитивний досвід – найкраща оцінка нашої роботи. Дякуємо, що обрали RZTK!

• Катя Г***

Завжди їх беру про запас, в мене швидко розходяться. Підходять для щоденного прибирання — не дряпають поверхні, але бруд знімають нормально. Зручно, що в наборі одразу 6 штук, вистачає надовго.

Представник бренду

Вітаємо, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Ірина С***

Губки м’які, але чистять гарно, особливо зручно мити плиту, раковину та посуд. Після кількох прибирань форму не втратили.

Достоинства:
    якісні
      Представник бренду

Добрий день, Ірино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Вікторія С***

для поціновачів чистоти та порядку такі губки мають бути про запас. Ванна, кухня, підвіконня - чисті. Заміна насадок -легка, справиться навіть дитина

Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Наталі К***

Придбала поки є в наявності ''на потім'' як то кажуть. Бо дуже зручно ними мити робочу поверхню на кухні

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Зоряна Я***

підходять для очистки скла, меблів, техніки та інших чутливих поверхонь. Щільно тримаються на щітці і не злітають під час роботи.

Недостатки:
    не недолік, а скоріш побажання - хотілося б, щоб такі комплекти завжди були в наявності.
      Представник бренду

Добрий день, Зоряно! Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо думку клієнтів та обов’язково врахуємо зазначені побажання у подальшій роботі. З повагою, підтримка бренду.

• Світлана Л***

чудово справляються із брудом на кухні - мию все: і плиту, і гриль, і кухонні шафи

Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Вікторія Н***

Матеріал щільний, добре тримає форму, не протираються. Не треба часто купувати нові

Представник бренду

Вітаємо, Вікторіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Женя Ю***

хороші універсальні губки, справляються із брудом добре.

Достоинства:
    кількість в комплекті, ціна
      Представник бренду

Вітаємо, Євгене! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ольга Р***

чудово підходить для миття сковорідок й душової кабіни.

Достоинства:
    якість
      Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена Р***

не розлазяться і не втрачають форму. Ідеально для делікатного прибирання, особливо на кухні.

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Александр К***

Благодаря этим губкам в несколько раз сократилось время уборки и выросло её качество

Достоинства:
    Очень полезный прибор
    Недостатки:
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Анна С***

Хороші насадки, мию ними ванну постійно. вистачило на 3 місяці, замовила нові на заміну цим

Представник бренду

Вітаємо, Анно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Ніка К***

Тільки цією насадкою мию душеву кабіну. Не дряпає, миє без розводів

Представник бренду

Вітаємо, Ніко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!