Отзывы покупателей о УМБ RZTK Power Bank 20000 mAh QC18W/PD20W Black (PB20RZ)
Товар закончился
- Антон Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Пропрацював даний повербанк трошки більше двох неділь, а далі перестав!!!
Це останнє що я купив на розетці!!!- Достоинства:
- Мусор
Представник брендуДобрий день, Антоне! Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись. Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Сергій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не рекомендую, заряджав разів до 10, вже не працює
Представник брендуДобрий день, Сергію! Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись. Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Станіслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Покупал две штуки практически два года назад никаких проблем с ним нет. Заявленная вместимость соответствует действительности.
- Достоинства:
- Powerbank прекрасно работает.
- Недостатки:
- Отсутствуют
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що павербанки RZTK чудово показують себе протягом двох років активного використання, підтверджуючи свою надійність та реальну ємність! Бажаємо Вам подальшого приємного та довготривалого користування!
- Алла Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павербанк за свої гроші. Користуюся ним уже досить часто, переважно заряджаю смартфон та навушники. Заряду вистачає надовго, майте на увазі він важкенький.
Представник брендуДобрий день, Алло! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що павербанк RZTK виявився надійним помічником у щоденному використанні та чудово справляється із заряджанням Ваших ґаджетів! Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування!
- ГалинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Придбала менше року тому два таких пристрія. Користувалась рідко, слідкувала , щоб постійно були заряджені. І ось, коли мені вони стали потрібні, вони не «дихають», заряду зовсім не має.
Ніколи більше не не куплю, за такі гроші є якісніші. Це гроші на вітер!!!- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Пропрацював лише пару місяців
Представник брендуДобрий день, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок. Нам дуже прикро, що Ви зіштовхнулися з такою ситуацією під час використання павербанків RZTK. Зауважимо, що акумулятори потребують певних умов зберігання: якщо пристрій довго не використовується, рівень його заряду варто підтримувати в межах 25—50 %, не зберігати тривалий час повністю зарядженим чи розрядженим та підзаряджати щонайменше раз на 4 місяці. Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись — ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію службы підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Євгенія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Користуюсь ним уже деякий час і загалом задоволена. Заряду вистачає на кілька підзарядок смартфона, залежно від використання. Індикатор дуже зручний, не потрібно гадати, скільки ще залишилось.
Представник брендуДобрий день, Євгеніє! Дякуємо за Ваш відгук та покупку. Приємно знати, що Ви залишаєтеся задоволені користуванням УМБ RZTK, а також оцінили його місткість та зручний індикатор заряду! Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування!
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, достатньо легкий і гарна ємність
Представник брендуДобрий день, Катерино! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви задоволені павербанком RZTK, оцінили його ємність та компактність! Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Попрацював добре 4 місяці. Зараз постійно моргають всі діоди при будь-якому підключенні. Заряд не приймає і не віддає. У когось було таке? Можна якось його реанімувати?
- Достоинства:
- Поки працює працює стабільно
- Недостатки:
- Перестав працювати за 4 міс
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Шкода, що у Вас трапилась подібна ситуація, але, будь ласка, не поспішайте засмучуватись. Ми обов’язково допоможемо у вирішенні проблеми. Ми рекомендуємо Вам звернутись до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Був дуже задоволений павербанком.
Важкий, солідний, бренд Розетка... Через рік і трішки просто вмер. Ще через пару місяців лежання в шафі вздулася батарея. В рази старіші павери від Сяомі, Югріна працюють без питань, а це - викинуті кошти
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок. Прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією під час експлуатації повербанку. На жаль, будь-які літій-іонні та літій-полімерні акумулятори чутливі до тривалого перебування у глибокому розряді. Якщо залишати повністю розряджений пристрій на декілька місяців без підзарядки, у хімічних елементах батареї починаються незворотні процеси, що може призвести до її виходу з ладу та здуття. Для запобігання подібним випадкам виробник рекомендує під час тривалого зберігання підтримувати рівень заряду в межах 25–50% та підзаряджати акумулятор щонайменше раз на 4 місяці. Перепрошуємо за негативні враження та сподіваємося, що майбутні покупки товарів нашого бренду залишать у Вас тільки позитивний досвід.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Класна банка, Я дуже задоволена
- Достоинства:
- Витрачає 1/4 щоб зарядити телефон повністю
Представник брендуДобрий день, Оксано! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви залишаєтеся дуже задоволені повербанком та оцінили його чудову ємність і ефективність заряджання! Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування!
- ВіталінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк, ціна-якість, однозначно рекомендую
Представник брендуДобрий день, Віталіно! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою павербанка та відзначили чудове співвідношення ціни та якості! Дякуємо за довіру до нашого бренду та рекомендацію. Бажаємо Вам приємного та довгого користування!
- Дмитро В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Ось і все...
Користувався з тих версій де замість 20w підсовували кращі 18W, де 12v підтримувався. Але от недавно після зарядки малопотужного пристрою побачив те, що у інших боявся побачити - здуття і тріслий корпус у популярному місці... Корпус тріс з обох боків
Свого часу у старій версії це був безальтернативний павербанк.
Фото вмісту додаю. У середині дуже багато гачків і відкривання призведе до остаточного розлому корпусу та і там ще двосторонній скотч котрий не хотілось гріти.
По фото можна оцінити свіжість продажу павербанку якщо зіставити перший відгук по оцінці ємності - доречі вона на 5+, але зараз оцінка здутого може призвести до загоряння, адже там 2 товстих склеєні пакети.
Сам павербанк перебував виключно у приміщенні при кімнатній температурі, жодних охолоджень нижче 20 градусів, падінь чи інших пошкоджень не було, виключно як павербанк біля ліжка, здувся на 3,96v. Інші павербанки ще не здулися. використовувався максимум на 5-10 зарядів у місяць.- Достоинства:
- Версія реальних 18W 12v, плата ще робоча в 12v, антипилова клейка стрічка у середині
- Недостатки:
- Популярний брак настиг і мій павербанк, претензій інших до цієї версії не було. Не ремонтується без вандалізму
- Дмитро В***
Липень 2023 року - придбано
Представник брендуДобрий день! Дякуємо за детальний відгук та надані світлини. Нам дуже прикро, що Ви зіткнулися з такою неприємною ситуацією під час експлуатації павербанка. Здуття акумуляторної батареї є небезпечним явищем, тому наполегливо рекомендуємо припинити будь-яке використання цього пристрою, не підключати його до електромережі чи інших ґаджетів та здати акумулятор на утилізацію до спеціалізованого пункту прийому. Дякуємо за інформативний зворотний зв'язок!
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Відмінний павербанк. Функціонал відповідає заявленому.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою павербанка та підтвердили його відповідність усім заявленим характеристикам! Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам приємного та довгого користування!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купував два таких у 2023 році. Одночасно купував більш дешевий Redmi теж на 20000. Використовувались та зберігалися однаково. Станом на серпень 2026 Redmi видає 62 Вт/год, а ці - один 52 Вт/год, другий 44 Вт/год. Більше такі не братиму.
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок. Прикро, що павербанки не виправдали Ваших очікувань щодо збереження ємності з часом. Втрата робочої ємності акумулятора залежить від багатьох чинників, включаючи природне хімічне старіння літій-полімерних елементів, кількість циклів заряджання-розряджання та специфіку роботи плати контролера. Проте ми обов'язково передамо Ваш досвід використання та порівняння технічній службі для перевірки якості комплектуючих та покращення майбутніх моделей. Дякуємо, що поділилися досвідом тривалої експлуатації!
- Станислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Покупал две штуки практически два года назад, работают до сих пор прекрасно, заявленным характеристикам соответствуют на все 100.
- Достоинства:
- Заявленным характеристикам соответствуют на все 100.
- Недостатки:
- Отсутствуют.
Представник брендуДобрий день, Станіславе! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що павербанки відмінно демонструють себе протягом двох років активної експлуатації та повністю відповідають заявленим характеристикам! Дякуємо за довіру до нашого бренду та за те, що поділилися своїм досвідом тривалого використання. Бажаємо Вам подальшого приємного та безперебійного користування!
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купляв 18 вересня 2024 року. Використовував не дуже часто, лише коли світло вимикали, я й більше купляв його для живлення роутера під час відключень світла. І ось відкриваю тумбу і бачу, що вздувся, тобто був не на сонці чи ще щось.
Також я купляв два, один іншій людині, і у того теж проблеми були і він зламався ще раніше, там начеб-то були проблеми з тим, що порти перестали працювати.
Не рекомендую, купляв деякі інші павербанки у той же самий час (бренд ROMOSS та XO), використовував їх так само, але з ними зараз все нормально- Достоинства:
- Працював нормально, але не довго
- Недостатки:
- Вздувся
Представник брендуДобрий день, Михайле! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв'язок. Прикро, що Ви зіткнулися з такою ситуацією під час експлуатації. Здуття акумулятора найчастіше є наслідком хімічного старіння елементів живлення, що може статися при тривалому зберіганні пристрою повністю зарядженим або, навпаки, розрядженим у нуль — для збереження ресурсу батареї під час тривалого невикористання рекомендовано підтримувати рівень заряду в межах 25–50% у сухому прохолодному місці та підзаряджати її щонайменше раз на 4 місяці. Оскільки здутий акумулятор є потенційно небезпечним, наполегливо просимо припинити його використання та віддати на утилізацію. Перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо, що поділилися своїм досвідом!
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Користуюсь 8 міс. Вистачає на 2 рази зарядити телефон. Дуже рятував взимку. Покупкою задоволений.
Представник брендуДобрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що павербанк став для Вас надійним помічником і неодноразово виручав узимку! Дякуємо за довіру до нашого бренду та за те, що поділилися своїм досвідом користування. Бажаємо Вам стабільної роботи пристрою та тільки приємних вражень від використання!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Nice
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені повербанком! Дякуємо за вибір нашого бренду. Бажаємо Вам приємного користування та завжди повного заряду Ваших гаджетів!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Не вистачає на 2 телефони
Представник брендуДобрий день, Інно! Дякуємо за Ваш відгук. Прикро, що ємність повербанка не виправдала Ваших очікувань. Хочемо зазначити, що номінальна ємність акумулятора (20000 mAh) вказується при внутрішній напрузі елементів живлення 3.7 V. Під час заряджання пристроїв відбувається трансформація напруги до 5 V (або вище за використання швидкої зарядки Quick Charge / Power Delivery), через що фактична ефективна ємність, яка передається на акумулятор смартфона, становить орієнтовно 12000 mAh з урахуванням природних втрат енергії. Залежно від ємності акумуляторів Ваших телефонів та активності використання пристроїв під час заряджання цього обсягу може вистачати на різну кількість повних циклів. Якщо Ви вважаєте, що пристрій працює некоректно або його ефективна ємність суттєво нижча за норму, Ви завжди можете звернутися до найближчої точки видачі ROZETKA або скористатись інформацією у наступному матеріалі: ссылка. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Вероніка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Прекрасний і дуже корисний девайс, який рятує всю нашу родину під час виїздів на природу чи за місто. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Вероніко! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що повербанк став надійним помічником для всієї Вашої родини під час поїздок та відпочинку на природі! Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам приємного користування!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Гарний павербанк, але хватило на 2.5 зарядки телефона з батареєю 5000. Очікувала більшого
- Саня Н***
Так это норм.так и должно быть.
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук. Хочемо зазначити, що показник у 2.5 повні зарядки для смартфона з акумулятором 5000 мА·год є абсолютно нормальним та технічно обґрунтованим результатом для повербанка ємністю 20000 мА·год. Річ у тім, що номінальна ємність батареї (20000 мА·год) вказується при внутрішній напрузі елементів 3.7 В. Під час заряджання смартфона відбувається процес трансформації напруги до 5 В (або вище при використанні швидкої зарядки Quick Charge чи Power Delivery), через що частина енергії природно втрачається на конвертацію та тепловиділення. Реальна ефективна ємність, яку повербанк видає на підключений пристрій, зазвичай становить близько 12500–13500 мА·год, чого якраз і вистачає приблизно на 2.5–2.7 циклу заряджання батареї 5000 мА·год. Дякуємо за вибір нашої продукції! Сподіваємося, повербанк RZTK буде й надалі надійно виручати Вас у потрібний момент.
- Владимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Норма
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та вибір нашого бренду. Бажаємо Вам приємного користування та завжди стабільного й швидкого заряду для Ваших ґаджетів!
- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Нормально.кор
истуюст близко року- Достоинства:
- Працюе
- Недостатки:
- Не помітив
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що за майже рік активного користування повербанк RZTK чудово показує себе в роботі та виконує всі свої функції без зауважень! Дякуємо за довіру до нашого бренду. Бажаємо Вам подальшого приємного користування та завжди стабільного й швидкого заряду для Ваших ґаджетів!
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Купив два, працюють.
- Достоинства:
- Швидка зарядка, зручний, стильний.
- Недостатки:
- не найшов
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили швидку зарядку, зручність та стиль повербанка RZTK. Бажаємо Вам приємного та довгого користування, а також завжди повного заряду для усіх Ваших ґаджетів!
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Це вже взяв другий, такий же самий. Попередній впав (десь в 2024, тріснув корпус і його почало роздувати (вже в 2025). АЛЕ! Перший в мене з кінця 2022 року і дотепер, і працює. Користуюсь кожен день, заряджає вночі. Але через те що він роздувається (впустив на кахель, тріснув корпус), взяв новий, який вожу з собою, а перший перемотаний ізолентою, вже запасний, для домашніх гаджетів .
Рекомендую!- Достоинства:
- Довговічний, якісний, адекватний заявленому
- Недостатки:
- За 5-й рік не знайшов. Новий пів місяця теж вроді норм.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук та відданість бренду RZTK. Особлива подяка за додане фото. Нам дуже приємно, що Ви оцінили надійність та довговічність нашої мобільної батареї, а також вирішили придбати таку ж модель знову! Водночас хочемо застерегти, що використання акумулятора, який зазнав деформації (роздувся) та пошкодження корпусу, може бути небезпечним. Пошкоджені літій-іонні елементи мають підвищений ризик перегріву або короткого замикання. Для Вашої безпеки та безпеки Вашої оселі наполегливо рекомендуємо припинити використання старого повербанку та віддати його на утилізацію. Дякуємо за Ваш вибір і довіру! Бажаємо, щоб новий повербанк слугував Вам так само довго та бездоганно!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
наскрізної зарядки він не має, але швидка працює
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно, що Ви оцінили роботу функції швидкої зарядки у повербанку RZTK! Бажаємо Вам приємного та довгого користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший павербанк, не знаю чи там справді 20к, проте одного заряду точно вистачає на 3 цикли заряду телефона на 5к. За майже рік користування проблем не було. Дуже зручно що роз'єм тайп-сі можна використовувати як для зарядки самого павера так і для віддачі заряду (не у всіх паверах є підтримка віддачі заряду із роз'єму тайп-сі), бо у мене основнй мій шнур яким користуюсь з обох кінців тайп-сі. Заряджається павер десь за ніч приблизно. Підтримує швидку зарядку для телефона. Падав у мене певну кількість разів і наче все добре з ним, тому рекомендую)
Представник брендуДобрий день, Анно! Дякуємо за Ваш детальний відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що повербанк RZTK чудово зарекомендував себе за майже рік активної експлуатації! Бажаємо Вам завжди залишатися на зв'язку, приємного користування та довгої служби техніки RZTK!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Чудовий павербанк. Ціна топ, якість топ. Рекомендую.
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви високо оцінили якість та вигідну ціну повербанка RZTK і рекомендуєте його іншим покупцям! Раді знати, що пристрій залишив такі позитивні враження. Бажаємо Вам завжди залишатися на зв'язку та довгої служби техніки RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Дешевий, якийсь час працював
- Недостатки:
- З часом почав втрачати ємність, пластик почав розсипатися, і це при тому, що він лежав в спокої і не падав
Представник брендуДобрий день, Богдане! Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що Ви зіткнулися з проблемою втрати ємності та пошкодженням корпусу пристрою, а користування павербанком викликало негативні враження. Хочемо зауважити, що вихід із ладу будь-якого приладу не є обов'язковим маркером якості, проте ми не можемо виключити ймовірність виникнення браку окремої одиниці товару. Описана ситуація з пластиком є нетиповою для цієї моделі, тому для з’ясування причин несправності необхідне детальне діагностування фахівцями. Нагадаємо, що на техніку нашого бренду діє гарантія терміном 12 місяців. Щоб вирішити цю ситуацію на Вашу користь, ми рекомендуємо звернутися за гарантійним обслуговуванням до найближчої точки видачі інтернет-магазину ROZETKA або скористатися інструкцією щодо передачі товару на сервіс за посиланням: ссылка. У разі виникнення додаткових запитань чи потреби в консультації, будь ласка, телефонуйте на нашу гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Хороший бюджетный Power Bank !
- Достоинства:
- Соответствует описанию
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою та відзначили відповідність павербанка заявленим характеристикам! Бажаємо Вам швидкої зарядки, завжди повного заряду та довгого користування аксесуарами RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Доволен
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам швидкої зарядки, стабільної роботи та довгого користування аксесуарами RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Норм пауербанк
- Достоинства:
- Швидко заряджається. На багато пристроїв вистачає
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олено! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам швидкої та надійної зарядки пристроїв та довгого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
від квітня працює без нарікань, задоволена, дякую Розетці за можливість придбати корисні та якісні пристрої за доступними цінами!
- Достоинства:
- працює без нарікань, не за всі гроші світу
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Ганно! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного та довготривалого користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Отличный павербанк з свои деньги
Представник брендуДобрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо Вам завжди повного заряду на Ваших ґаджетах та довгого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 20000. Цвет: Черный
Мені сподобався, працює.
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо Вам тривалого, надійного та стабільного користування пристроєм! Дякуємо, що обираєте RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!