Отзывы покупателей о Отвертка RZTK Precision Screwdriver + набор бит прецизионных 24 шт

Оценка пользователей 4.68/5
  • AI аналіз відгуків
    205 відгуків:  позитивний – 76%, нейтральний – 17%, негативний – 7%
    Набір викруток RZTK PS24 має переважно позитивні відгуки покупців. Клієнти відзначають хорошу якість матеріалів, функціональність, зручність використання та широкий вибір насадок для дрібного ремонту електроніки та побутових речей. Особливо виділяють співвідношення ціна/якість, ергономіку кейсу та магнітні елементи. Недолік — не завжди вистачає сили магнітів, подекуди бракує специфічних біт (наприклад, для MacBook), трапляються зауваження до конструкції ручки (слизька, складно діставати) та окремі скарги на швидкий знос чи іржу біт.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Вадим

Чудовий набір для ремонту мілкої техніки

Достоинства:
    Хороша збірка з якісних матеріалів
      Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Віталій Ч***

Хороший набір можна брати

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Андрій Л***

Дуже крута і якісна річ.

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Володимир М***

Мме, ну таке, чотири-6 окремих повнорозмірних міні викрутки буде напевно зручніше. Якість біт не найкраща, дуже обережно користуючись відчуваєш що вони злижуться незадовго. Одразу випав магнітик з рукоятки, який мав би тримати біти на місці і намагнічувати їх. ніяк майже не вклеєний був видно

Достоинства:
    недорого
    Недостатки:
    Тарахтить, магніт випав
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі.
      Для усунення несправності радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
      Якщо знадобиться додаткова допомога, наші фахівці завжди на зв’язку за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Ліза

Чудові викрутки! Магніт сильний, тримає шурупи надійно. Якість металу хороша, не гнуться. За свою ціну — відмінний варіант. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, швидкість
      Представник бренду

Добрий день, Єлизавето! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Ярослав М***

Офігезна штука, мені до компьютеру підійшло дуже добре, усе магнітне, тому нічого не випаде, файна викрутитка!

Достоинства:
    Все магнітне, багато насадок, зручний хват
      Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Антон Л***

Хороші викрутки. Підійдуть в сервіс для ремонту телефонів і т.п.

Достоинства:
    Хороша ціна.
      Представник бренду

Вітаємо, Антоне! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Дмитро Б***

Якість на доволі високому рівні. Біти, якщо користуватися без фанатизму, то витримують довго. В роботі, на постійній основі, як основний інструмент, вже більше року. Нарікань, як і злизаних біт не виявлено.

Достоинства:
    Зручний кейс
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олег

Все добре

Достоинства:
    Т2-Т10
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Богдан

Дуже гарний набір за цю ціну

Достоинства:
    Швидка доставка, якість, ціна
      Представник бренду

Добрий день, Богдане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ольга К***

Замовляла для робочої станції компа, але викрутки чудові для усіх робіт. Підкрутила всі окуляри, замінила ремінці у годиннику. Набір надійний, біти фіксуються добре.

Достоинства:
    Великий вибір якісних біт
    Недостатки:
    За таку ціну - жодних
      Представник бренду

Вітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Данііл К***

Все добре

Достоинства:
    Ціна,якість
      Представник бренду

Вітаємо, Данііле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Олександр Ш***

Круті викрутки, дуже задоволений.

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій

Задоволений покупкою

• Тарас Х***

Все ок

Представник бренду

Вітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Михайло М***

Супер якісно! Дуже приємно було розпаковувати та використовувати викрутки.
    Я не спеціаліст по ремонту дрібної техніки, але дуже легко та спокійно розібрав, зібрав два джойстика, захотілося аж ще. Не певен щодо якості самих голівок, для домашнього використання - супер!

Достоинства:
    Приємна на дотик
    Є магніти
    Крутиться в долоні, можна крутити тільки пальцями
    Дуже зручний і якісний дизайн
    Недостатки:
    поки не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Таня

Не могли долго найти ни отвертки, ни насадки TORX Security нужных размеров в нужном кол-ве, если не набираться кучи отверток, или не брать наборы, где куча лишнего, которое уже и так есть.
    В данном наборе нашли всё необходимое, чем мега довольны.

Хочется отметить что упаковку, что чехол-кейс с защелкой-толкателем - всё аккуратно, приятно, симпатично.
    Кейс достаточно эргономичный. Приятная деталь, добавляющая удобства - намагниченность внутри, чтоб биты не выпадали.

Насадки сами, кажется, не магнитные или слабо намагничены (не знаем можно ли их намагнитить), но и так хватает инструментов это обойти, что минусом явным не считаем.

В работе себя показал очень хорошо за первое использование: ни видимого износа бит, ни каких-либо проблем не испытывали (ремонтировали игровую приставку, набор со всеми нагрузками справился)
    Будем надеяться, что еще прослужит долго =)

Достоинства:
    Внешний вид, компактность, наличие бит TORX Security всех нужных нам размеров
    Недостатки:
    Не обнаружили, время проверит на прочность
      Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Євгеній Г***

Доволі непоганий набір викрутка+насадки, що цілком підійшло і для ноута/смартфона, хоча чи буде він довговічним - це питання. А стільки шарів "футлярів", взагалі видалось цікавим рішенням)

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Галина М***

Непоганий набір викруток за свої кошти Дарувала хлопцю, був задоволений. В роботі ще не перевіряли .

Достоинства:
    Зручний кейс, гарний дизайн
    Недостатки:
    Поки не знайшли
      Представник бренду

Вітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви та Ваш хлопець залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Анна К***

Брала чоловіку на подарунок, він задоволений

Достоинства:
    Компактна, портативна, стильно виглядає
      Представник бренду

Добрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Ярослав Б***

Мені норм

Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Ольга М***

Я у захваті, купувала для праці з ноутом

Представник бренду

Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Максим Х***

Приятный набор, брал для обслуживания ПК.

Достоинства:
    Красивый корпус, компактность, приятный на ощупь материал
    Недостатки:
    Не удобно выкручивать туго закрученные болты, прочность бит оставляет желать лучшего, сильно долго они вряд-ли прослужат
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Святослав С***

Взяв по рекомендації побратима, у нього такий же набір.
    Але мій відрізняється кольором корпусу та не відкривається так плавно як його. Таке враження що корпус деформований ще в до пакування в заводську коробку. Одним словом посередній китай з маркуванням RZTK

Достоинства:
    Компактність
    Недостатки:
    Посередня якість корпусу виробу
      Представник бренду

Добрий день, Святославе! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень, деформацій, тощо та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылка.
      Ваш відгук для нас важливий, ми врахуємо його при подальшому розвитку бренду.
      При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Вероніка П***

Наче непогана! Але ще не користувалась.

Недостатки:
    Зручніше було б, якщо б ручка зверху крутила самі насадки. А не слугувала опорою.
      Представник бренду

Вітаємо, Вероніко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр З***

Купував цей набір для обслуговування ноутбука. Інструментом повністю задоволений. Біти виконані з якісної сталі, тверді, грані не злизуються. Дуже зручно, що набір намагнічений - дрібні гвинтики не губляться всередині корпусу. Ручка дозволяє зручно фіксувати викрутку в долоні.

Достоинства:
    Міцний метал, зручний алюмінієвий кейс з магнітною фіксацією біт, стильний дизайн.
    Недостатки:
    Не виявив.
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання товару нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі викрутки. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK

• Іван Б***

Круті викрутки

Достоинства:
    Багато насадок, якісні
    Недостатки:
    Поки нема
      Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Кирило Б***

Набір супер. Є все, що треба. Свою функцію виконує

Достоинства:
    Великий вибір біт для робіт з технікою
      Представник бренду

Вітаємо, Кириле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Олександр О***

Дуже приємна тактильно. В роботі ще не перевіряв

Достоинства:
    Якісна
    Недостатки:
    Не виявив

• Ігор С***

Якісний товар

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Ярослав М***

ну, честно говоря, это самый обычный набор

Достоинства:
    в принципе нормально
      Представник бренду

Вітаємо, Ярославе! Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня!

• Роман

Гарний набір, якісний.

Достоинства:
    Якість
      Представник бренду

Вітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергій Б***

Дякую,набір мені сподобався.

Представник бренду

Добрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Денис П***

Хороший набір за свою ціну, для дрібного ремонту саме воно, відкрутити ноут або якусь побутову техніку без проблем. І дуже радує що гарантія 12 місяців, в той час як в інших брендів на подібних наборах 14 днів або 1 місяць

Достоинства:
    Хороша якість, гарантія
      Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Марина Ф***

Представник бренду

Вітаємо, Марино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Іван Г***

2 роки користуюсь політ нормальний

Достоинства:
    Все супер
      Представник бренду

Добрий день, Іване! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!