- AI аналіз відгуків205 відгуків: позитивний – 76%, нейтральний – 17%, негативний – 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий набір для ремонту мілкої техніки
- Достоинства:
- Хороша збірка з якісних матеріалів
Представник брендуДобрий день, Вадиме! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір можна брати
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже крута і якісна річ.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мме, ну таке, чотири-6 окремих повнорозмірних міні викрутки буде напевно зручніше. Якість біт не найкраща, дуже обережно користуючись відчуваєш що вони злижуться незадовго. Одразу випав магнітик з рукоятки, який мав би тримати біти на місці і намагнічувати їх. ніяк майже не вклеєний був видно
- Достоинства:
- недорого
- Недостатки:
- Тарахтить, магніт випав
Представник брендуДобрий день, Володимире! Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Дякуємо за відгук — ми обов’язково врахуємо Ваші побажання у подальшій роботі.
Для усунення несправності радимо звернутися до сервісного центру за інструкцією: ссылка.
Якщо знадобиться додаткова допомога, наші фахівці завжди на зв’язку за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- ЛізаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудові викрутки! Магніт сильний, тримає шурупи надійно. Якість металу хороша, не гнуться. За свою ціну — відмінний варіант. Рекомендую!
- Достоинства:
- Якість, швидкість
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Єлизавето! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Офігезна штука, мені до компьютеру підійшло дуже добре, усе магнітне, тому нічого не випаде, файна викрутитка!
- Достоинства:
- Все магнітне, багато насадок, зручний хват
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Антон Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороші викрутки. Підійдуть в сервіс для ремонту телефонів і т.п.
- Достоинства:
- Хороша ціна.
Представник брендуВітаємо, Антоне! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якість на доволі високому рівні. Біти, якщо користуватися без фанатизму, то витримують довго. В роботі, на постійній основі, як основний інструмент, вже більше року. Нарікань, як і злизаних біт не виявлено.
- Достоинства:
- Зручний кейс
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Достоинства:
- Т2-Т10
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже гарний набір за цю ціну
- Достоинства:
- Швидка доставка, якість, ціна
Представник брендуДобрий день, Богдане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовляла для робочої станції компа, але викрутки чудові для усіх робіт. Підкрутила всі окуляри, замінила ремінці у годиннику. Набір надійний, біти фіксуються добре.
- Достоинства:
- Великий вибір якісних біт
- Недостатки:
- За таку ціну - жодних
Представник брендуВітаємо, Ольго! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Данііл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Достоинства:
- Ціна,якість
Представник брендуВітаємо, Данііле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Круті викрутки, дуже задоволений.
Представник брендуВітаємо, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Задоволений покупкою
- Тарас Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все ок
Представник брендуВітаємо, Тарасе! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Михайло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер якісно! Дуже приємно було розпаковувати та використовувати викрутки.
Я не спеціаліст по ремонту дрібної техніки, але дуже легко та спокійно розібрав, зібрав два джойстика, захотілося аж ще. Не певен щодо якості самих голівок, для домашнього використання - супер!- Достоинства:
- Приємна на дотик
Є магніти
Крутиться в долоні, можна крутити тільки пальцями
Дуже зручний і якісний дизайн - Недостатки:
- поки не виявив
Представник брендуВітаємо, Михайле! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- ТаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не могли долго найти ни отвертки, ни насадки TORX Security нужных размеров в нужном кол-ве, если не набираться кучи отверток, или не брать наборы, где куча лишнего, которое уже и так есть.
В данном наборе нашли всё необходимое, чем мега довольны.
Хочется отметить что упаковку, что чехол-кейс с защелкой-толкателем - всё аккуратно, приятно, симпатично.
Кейс достаточно эргономичный. Приятная деталь, добавляющая удобства - намагниченность внутри, чтоб биты не выпадали.
Насадки сами, кажется, не магнитные или слабо намагничены (не знаем можно ли их намагнитить), но и так хватает инструментов это обойти, что минусом явным не считаем.
В работе себя показал очень хорошо за первое использование: ни видимого износа бит, ни каких-либо проблем не испытывали (ремонтировали игровую приставку, набор со всеми нагрузками справился)
Будем надеяться, что еще прослужит долго =)- Достоинства:
- Внешний вид, компактность, наличие бит TORX Security всех нужных нам размеров
- Недостатки:
- Не обнаружили, время проверит на прочность
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Євгеній Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Доволі непоганий набір викрутка+насадки, що цілком підійшло і для ноута/смартфона, хоча чи буде він довговічним - це питання. А стільки шарів "футлярів", взагалі видалось цікавим рішенням)
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий набір викруток за свої кошти Дарувала хлопцю, був задоволений. В роботі ще не перевіряли .
- Достоинства:
- Зручний кейс, гарний дизайн
- Недостатки:
- Поки не знайшли
Представник брендуВітаємо, Галино! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви та Ваш хлопець залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала чоловіку на подарунок, він задоволений
- Достоинства:
- Компактна, портативна, стильно виглядає
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Анно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Ярослав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Мені норм
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я у захваті, купувала для праці з ноутом
Представник брендуДобрий день, Ольго! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приятный набор, брал для обслуживания ПК.
- Достоинства:
- Красивый корпус, компактность, приятный на ощупь материал
- Недостатки:
- Не удобно выкручивать туго закрученные болты, прочность бит оставляет желать лучшего, сильно долго они вряд-ли прослужат
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Взяв по рекомендації побратима, у нього такий же набір.
Але мій відрізняється кольором корпусу та не відкривається так плавно як його. Таке враження що корпус деформований ще в до пакування в заводську коробку. Одним словом посередній китай з маркуванням RZTK- Достоинства:
- Компактність
- Недостатки:
- Посередня якість корпусу виробу
Представник брендуДобрий день, Святославе! Нам шкода, що виникла така ситуація. Для уникнення подібних ситуацій в майбутньому просимо Вас ретельно оглядати товар при отриманні на наявність пошкоджень, деформацій, тощо та перевіряти повну комплектацію. З приводу обміну/ повернення товару радимо звернутися до магазину Rozetka. Детальніша інформація за посиланням: ссылка.
Ваш відгук для нас важливий, ми врахуємо його при подальшому розвитку бренду.
При виникненні додаткових запитань телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Наче непогана! Але ще не користувалась.
- Недостатки:
- Зручніше було б, якщо б ручка зверху крутила самі насадки. А не слугувала опорою.
Представник брендуВітаємо, Вероніко! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував цей набір для обслуговування ноутбука. Інструментом повністю задоволений. Біти виконані з якісної сталі, тверді, грані не злизуються. Дуже зручно, що набір намагнічений - дрібні гвинтики не губляться всередині корпусу. Ручка дозволяє зручно фіксувати викрутку в долоні.
- Достоинства:
- Міцний метал, зручний алюмінієвий кейс з магнітною фіксацією біт, стильний дизайн.
- Недостатки:
- Не виявив.
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо Вам за придбання товару нашого бренду, а також за високу оцінку якості цієї моделі викрутки. Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації! З повагою, підтримка RZTK
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Круті викрутки
- Достоинства:
- Багато насадок, якісні
- Недостатки:
- Поки нема
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Кирило Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір супер. Є все, що треба. Свою функцію виконує
- Достоинства:
- Великий вибір біт для робіт з технікою
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Кириле! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємна тактильно. В роботі ще не перевіряв
- Достоинства:
- Якісна
- Недостатки:
- Не виявив
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар
Представник брендуВітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Ярослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
ну, честно говоря, это самый обычный набор
- Достоинства:
- в принципе нормально
Представник брендуВітаємо, Ярославе! Дякуємо, що поділилися досвідом. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування. Ми врахуємо Ваш відгук у подальшій роботі. Гарного дня!
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний набір, якісний.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Романе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую,набір мені сподобався.
Представник брендуДобрий день, Сергію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший набір за свою ціну, для дрібного ремонту саме воно, відкрутити ноут або якусь побутову техніку без проблем. І дуже радує що гарантія 12 місяців, в той час як в інших брендів на подібних наборах 14 днів або 1 місяць
- Достоинства:
- Хороша якість, гарантія
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо, Марино! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
2 роки користуюсь політ нормальний
- Достоинства:
- Все супер
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Іване! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!