Отзывы покупателей о Оборотный держатель для комплекта RZTK Spin Mop

• Марія П***

Зламався старий тримач після кількох років використання, думала викидати швабру. Знайшла деталь на заміну. Став як рідний, все обертається плавно, прибирання знову без проблем.

Доброго дня, Маріє!
      Щиро дякуємо за Ваш відгук та вибір RZTK! Дуже приємно, що змінний тримач допоміг повернути Ваш комплект RZTK Spin Mop до повноцінної роботи. Бажаємо, щоб він і надалі служив надійно та робив прибирання легким і комфортним!
      З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Дар'я Б***

Супер,отличное качество,подошла к швабре

Достоинства:
    Хороший пластик
      Представник бренду

Добрий день, Дар'є! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Марія Б***

Чудово що можна дозамовити деталі

Представник бренду

Вітаємо, Маріє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Швидун В***

Тримач, зручний, легкий у користуванні, гарно обертається без всяких зусиль.

Достоинства:
    Скорочує час прибирання
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Антоніна К***

Швабра почала скрипіти, чоловік замінив тримач — тепер легше мити, стала більш маневреною.

Представник бренду

Вітаємо, Антоніно! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Яна П***

Конструкція міцна, добре фіксує швабру під час прибирання. прибирати стало зручніше.

Представник бренду

Добрий день, Яно! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Сергій К***

Доставка швидка, товар новий, без дефектів. Рекомендую як запасну деталь.

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Тетяна Б***

Зручна річ, якщо часто миєш підлогу. Швабра стала більш керованою після заміни

Представник бренду

Вітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Анатолій П***

Брав окремо до комплекту RZTK Spin Mop — сумісність повна, встановив за хвилину.

Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Світлана Г***

Якісний тримач. Пластик міцний, нічого не хитається, крутиться плавно.

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олена С***

Сподобалось, що ручка добре маневрує, не треба викручувати руки під час миття під меблями.

Представник бренду

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що Ви оцінили переваги даного тримача. Бажаємо відчувати легкість та комфорт у подальшому користуванні!

• Маруся Р***

Гарна заміна старому (в попередньому стерлись пазли).

Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Іванна В***

Зручний тримач для швабри — легко обертається, добре прибирає під меблями. Міцний, не ламається. Прибираю швидко та із задоволенням

Представник бренду

Вітаємо, Іванно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Маловір О***

чудовий набір для прибирання RZTK Spin Mop, і розхідники є, це просто респект

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Артьом Т***

Тримач врятував мою швабру, подарував нове життя. Радий, що знайшов на сайті в наявності

Достоинства:
    швидка доставка
      Представник бренду

Вітаємо, Артеме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Грабовський С***

Насадка прийшла нової модифікації та відрізняється від фото на сайті.

Попередня (комплектна) відпрацювала з літа 23 року при щотижневому використанні. Стерлися пази в ній, та при віджиманні проскакувала, думав що це з біда з палкою, але замовив нову насадку и працює справно. Подивимось на скільки вистачить цієї.

Питання до представника бренду, що це за мала хрестовинка (див. фото) йде в комплекті з тримачем? Де її змінювати, в відрі чи центрифузі?

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Мала хрестовина, що йшла в комплекті з оборотним тримачем для комплекту RZTK Spin Mop це запасна частина для заміни (при потребі) у відсіку для віджиму. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! При виникненні додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Ми завжди раді допомогти! З повагою, команда підтримки бренду.

• Іларія М***

Підійшов до мого комплекту для прибирання Spin mop, в якому через 2 роки зламалася ця деталь по моїй вині

Представник бренду

Вітаємо, Іларіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Лідія П***

Я вже думала замовляти новий комплект для прибирання. Дякую дівчаткам з підтримки, що підказали, що можна придбати необхідну мені запчастину. Дала друге життя своїй швабрі

Представник бренду

Вітаємо, Ліліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Наталья И***

Все супер

Недостатки:
      Представник бренду

Вітаємо, Наталю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Павло

Ось це що приїхало, набагато краще ніж те що в комплекті до швабри. Суцільна пластмаса під крутілку.

Достоинства:
    Є
      Представник бренду

Вітаємо, Павле! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Олексій С***

Взяв додаткову запасну частину .

Достоинства:
    Ціна .
    Недостатки:
    Не знайшов .
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за вибір RZTK та Ваш відгук. Бажаємо успішної експлуатації! З повагою, підтримка бренду.

• Любимова Л***

Отлично

Представник бренду

Добрий день, Людмило! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Користуйтесь із задоволенням! Бажаємо впевненої та довготривалої експлуатації!

• Елена К***
    Продавец: Rozetka

Мені поїхав не якісний тримач, зовсім другої модифікації...ручка не розкладаються...відмовилась!!!!

Представник бренду

Добрий день, Олено! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Нам прикро, що виникла така ситуація. Інформуємо, що для того, щоб розкласти ручку тримача треба прикласти більше зусиль. Тому, якщо в майбутньому Вам знадобиться допомога чи виникнуть будь-які питання стосовно продукції бренду RZTK, зверніться, будь ласка, до служби підтримки RZTK за безкоштовним номером: 0800-331-319. Наші спеціалісти завжди готові допомогти та надати Вам необхідний кваліфікований інформаційний супровід (фото, відео, консультація, допомога з купівлею розхідних матеріалів, тощо). Будьте певні, що вирішення Вашого питання буде швидким та комфортним. Дякуємо, що обираєте RZTK. Гарного Вам дня!