Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Подставка для ноутбука RZTK RLC 412 Pro

Оценка пользователей 4.63/5
  • AI аналіз відгуків
    147 відгуків:  72% позитивних, 17% нейтральних, 11% негативних.
    Всього для аналізу використано 147 відгуків покупців. Покупці зазвичай задоволені підставкою для ноутбука RZTK RLC 412 Pro, особливо відзначаючи її гарне співвідношення ціна-якість, регулювання швидкості, прийнятний рівень шуму, зручність та дизайн. Більшість підтверджують, що підставка допомагає охолоджувати ноутбуки, але є скарги на невисоку ефективність охолодження, особливо для потужних або більших (17'') моделей. Серед недоліків найчастіше згадують не надто міцний пластик, поломку вентиляторів або підставки, запах пластику і посередню якість комплектного кабелю. Додатково деяких користувачів дратує непотрібна або малопомітна підсвітка.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Віталій Ш***

Гарний охолоджував

Представник бренду

Вітаємо, Віталію! Дякуємо Вашому вибору та за позитивний відгук про підставку для ноутбука RZTK. Нам надзвичайно приємно, що Ви задоволені якістю роботи цього пристрою і він ефективно справляється зі своїм головним завданням — охолодженням Вашого лептопа під час роботи чи розваг. Бажаємо Вам стабільної, продуктивної роботи Вашої техніки та приємного користування продукцією RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Спочатку про погане - кабель. Він з перших днів часом відходив, а за місяць перестав працювати зовсім.
    Тепер про хороше. Самим столиком задоволена. Він легкий, можна валятись на дивані і тримати його на руках. Охолодження працює непогано, без вентилятора картинка в іграх підгальмовує, з вентилятором ігри - ні.

Достоинства:
    Непогана підставка
    Недостатки:
    Дріт в комплекті неякісний
      Представник бренду

Вітаємо, Надіє! Дякуємо Вашому вибору та за детальний відгук. Бажаємо Вам лише приємних та плавних ігрових сесій із технікою RZTK! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Наталья Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Классная штучка! Ноут не греется даже при зарядке,
    для летнего сезона это просто необходимость, рекомендую, нужная вещь!

Достоинства:
    Вобще безшумная во время работы. Удобная.
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук. Бажаємо Вам винятково приємного, продуктивного та комфортного користування! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Петро
      Представник бренду

Добрий день, Петре! Щиро дякуємо за високу оцінку. Бажаємо Вам винятково приємного, легкого та комфортного користування.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свої гроші це найкращий варіант

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та чудову оцінку. Бажаємо Вам приємного та довготривалого користування підставкою! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна якість, за рік нічого не зламалось і підсвітка працює, майже кожен день працює в парі з ноутом.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    за такі кошти все норм
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо підставки для ноутбука RZTK. Надзвичайно раді, що за рік майже щоденної та інтенсивної експлуатації в парі з ноутбуком пристрій продемонстрував чудову якість, надійність конструкції та бездоганну роботу підсвітки, повністю виправдавши Ваші очікування за свою вартість. Бажаємо Вам подальшого комфортного, приємного та довговічного користування підставкою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Руслан Ю***

Все ок

Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук, додане фото та зворотний зв’язок щодо підставки для ноутбука RZTK. Надзвичайно раді, що Ви задоволені покупкою і робота девайса Вас повністю влаштовує. Бажаємо Вам комфортного та довговічного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Максим Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Бюджетна підставка кулер. Може знизити від 3 до ,7-8 градусів в залежності від процесу і ноутбука. Як на мене малувато обертів, враховуючи що є регулятор можна було б зробити до 1500.

Достоинства:
    Обдув всієї нижньої частини ноутбука, можна регулювати нахил. Працюють досить тихо. Додаткове гніздо usb.
    Недостатки:
    Трішки дешевий пластик, треба бути обережним. USB ззаді, через що в певних умовах ноутбук може стояти на шнурі а не на корпусі. Малувато обертів.
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш детальний відгук та якісний аналіз підставки для ноутбука RZTK. Бажаємо Вам стабільної роботи Вашої техніки та комфортного користування. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Данило Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар прийшов без дефектів, якість хороша, працює справно. Рекомендую.

Представник бренду

Добрий день, Данило! Дякуємо Вам за придбання техніки нашого бренду, а також за високу оцінку якості продукції та рекомендацію. Бажаємо Вам відмінних результатів, комфортного та довготривалого користування пристроєм. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Роман Г***

Все супер. Дякую.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук та позитивну оцінку підставки для ноутбука RZTK. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви повністю задоволені покупкою. Бажаємо Вам комфортної роботи та лише приємних вражень від подальшого користування Вашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Старий К*** та з великої К
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

СЛАВА УКРАЇНІ - ЦЕ НЕ ПРОСТІ СЛОВА - ВИ МОЖЕТЕ ПИШАТИСЯ ЩО МИ Є УКРАЇНЦЯМИ !!!
    Я не кубляю у Розетки, бо є дилером двох найбільш. постач. в Україні
    АЛЕ ця підставка заслуговує на ПОВАГУ:
    - ЕКОНОМІЧНА - бере всього 0,9А на 5В при 4 кулерах !!! - батареї ноута ХВАТИТЬ!
    - велика відстань над та під лопастями !
    - ширина така, що я охолоджую руки працюючи на 14 дюймах!
    - регуляція - прикольно!
    - розташування кулерів - краще ніж бачив за 30 років роботи!
    - 4 кулери - !!!
    - піднімається, чітко стабілізується, пластик та кріплення міцні !!!
    - висока - чудово стабілізується нижнім бортиком на столику навіть у майже вертикалі!
    - провід товстий, якісний!
    - гарна, все компонується !
    - чудово працює на голих колінах та не затягує мою волосню !!!!!!!!!!!!!!!
    ЧУДОВИЙ ТОВАР - ЗА ТАКОЇ ЦІНИ НЕ КУПЛЯЙТЕ ЯКІСТЬ ПО 1700...ГРН )))), КРАЩЕ НЕ БУДЕ !

Достоинства:
    мій і7-7600Ю з 98 став 78 в Xenonauts 2 на макс обертах - це при 1000об ДУЖЕ КРУТО
    Недостатки:
    БЕРЕ ЕЛЕКТРИКУ З ЮСБ ))))
      Представник бренду

Добрий день, шановний користувачу. Дякуємо за Ваш такий емоційний та неймовірно детальний відгук. Бажаємо Вам стабільної роботи Вашої техніки, переможних ігрових сесій та лише приємних вражень від подальшого користування. У разі виникнення будь-яких питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Павло Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Непогане охолодження,тиха робота,не поганий товар за такі гроші.

Достоинства:
    За свою ціну добре охолоджує
    Недостатки:
    Хотілося б трохи більший розмір
      Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за Ваш відгук та окрема велика вдячність за додані світлини. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування пристроєм! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти Вам!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свою ціну нормальна підставка, але вона не призначена для диванів, крісел, підлог і всякого такого. Ій краще стояти на столі під невеликим і неважким ноутом, і бажано, щоб на неї не дихали.
    Приємно здивував додатковий USB порт (цього завжди мало в наш час). Не зрозуміла мені функція "кнопки" зі стрілочкою, гадала вона вимикає вентилятор, якщо хтось в курсі - поясніть будь ласка. А так треба постійно дьоргати за шнур, бо мені не завжди потрібне охолодження, а от підйом до рівня очей на робочому столі потрібно завжди і підставка з цим чудово справляється. Головне не таскати її нікуди, бо конструкція досить хрупка.

Достоинства:
    два USB порта, регулятор вентиляторів, декілька позицій підйому ніжок.
    Недостатки:
    підсвітка, незрозуміла кнопка на передній панелі, хрупкість конструкції, немає кнопки вимкнення вентиляторів.
      Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за Ваш детальний відгук та корисні зауваження щодо використання підставки для ноутбука RZTK. Щоб повністю вимкнути вентилятори та підсвітку можна саме за допомогою коліщатка регулювання обертів, повернувши його до клацання у зворотний бік, що позбавить Вас від необхідності щоразу витягати шнур. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування нашою технікою. У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Костянтин С***

Вона у мене працює на колінах, ви залізячку вийміть(висуньте) й вона підніметься, хоч в траві!

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошая подставка, с виду. Есть регулятор потока воздуха. Пришла в фирменной коробке. Я доволен.

Достоинства:
    Регулятор потока воздуха.
    Недостатки:
    Не нашел
      Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук та окрема велика вдячність за додані світлини. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені якістю виготовлення підставки для ноутбука нашого бренду та оцінили наявність регулятора потоку повітря. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування пристроєм! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти Вам!

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Поки працює , не шумить , за таку ціну норм краще ніж нічього

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок щодо досвіду використання нашого пристрою. Раді знати, що Ви оцінили тиху роботу підставки та вважаєте її вдалим і вигідним вибором у своєму ціновому сегменті. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За свои деньги очень хорошо! Особенно есть плюс что можно ставить скорость оборотов . Благодаря этому , теперь ноутбук боле лучше работает , всем рекомендую!

Представник бренду

Добрий день, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук та рекомендацію нашої продукції. Нам приємно знати, що Ви оцінили можливість регулювання швидкості обертів та позитивний вплив пристрою на роботу Вашого ноутбука. Бажаємо Вам лише легкого прасування та приємного користування технікою RZTK. У разі виникнення будь-яких запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Василь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Охолодження норм.Але якість матеріалу сумнівна.

Представник бренду

Добрий день, Василю! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені ефективністю охолодження підставки, адже це її основне завдання. Бажаємо Вам приємного та довгого користування технікою RZTK, а у разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• В'ячеслав М***

Все чудово працює

Представник бренду

Добрий день, В’ячеславе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що підставка чудово справляється зі своїми завданнями і Ви задоволені її роботою. Бажаємо Вам лише приємних вражень від подальшого користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Вадим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Штука робоча, придбав малому для ноутбука, може і не створює якогось супер потоку, але свою функцію виконує

Достоинства:
    Додав 10 fps на інтегрованій графіці
    Недостатки:
    Немає можливості живити від тип С тільки два роз'єми тип А, що не зручно
      Представник бренду

Добрий день, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок. Нам приємно знати, що підставка ефективно виконує свою функцію та навіть допомогла покращити продуктивність ноутбука Вашого сина. Бажаємо Вам та Вашій родині лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти.

• Роман Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Цена - качество. За свои деньги товар хороший. С задачей справляется.

Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені співвідношенням ціни та якості нашої підставки, і вона ефективно справляється зі своїми завданнями. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дякую, виглядає круто, буду перевіряти

Представник бренду

Добрий день, Ігоре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що зовнішній вигляд підставки справив на Вас позитивне враження. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Назар К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар дуже якісний ноутбук не перегрівається

Достоинства:
    Написав вище
      Представник бренду

Добрий день, Назаре! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю нашої підставки та вона ефективно справляється з охолодженням Вашого ноутбука. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань Ви завжди можете звернутися на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Владислав Л***

Хорошо охлаждает

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені якістю охолодження Вашого ноутбука завдяки нашій підставці. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK. У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Роман Ц***

Зручна підставка

Достоинства:
    Тиха
    Недостатки:
    Не. Має
      Представник бренду

Добрий день, Романе! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені зручністю та роботою нашої підставки. Бажаємо Вам лише приємних вражень від користування технікою RZTK! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Кравченко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Добре справляється з охолодженням ігрового ноутбука. Топ за свої гроші.

Представник бренду

Добрий день, Владиславе! Дякуємо за Ваш відгук. Бажаємо приємного користування! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Досить якісна збірка, для ноутбука 15.6" підійшла ідеально. Працює тихо, при цьому непогано охолоджує (потік повітря відчутний).

Достоинства:
    Ціна Якість
    Недостатки:
    Ергономіка керування. Було б значно зручніше, якби замість коліщатки були кнопки. Шнур короткий для мене....
      Представник бренду

Добрий день, Олегу! Дякуємо за Ваш детальний зворотний зв’язок та вибір нашої підставки. Бажаємо приємного користування!

• Павло б***

гарно

Достоинства:
    ціна та вигляд
      Представник бренду

Добрий день, Павле! Дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені як доступною вартістю, так і зовнішнім виглядом пристрою. Бажаємо Вам приємного та тривалого користування!

• Руслан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Як на мене непогана підставка за такі кошти. Ще особо не юзав на предмет охолодження, але навіть якщо й не сильно охолоджує як підставка щоб ноутбук на ліжку чи на коліна поставити підйде

Достоинства:
    Ціна, не погана якість
    Недостатки:
    Пока не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Дякуємо за Ваш відгук та окрема велика вдячність за додані фотографії. Нам надзвичайно приємно знати, що Ви задоволені якістю виготовлення та вартістю підставки для ноутбука нашого бренду. Ви абсолютно праві: окрім активного охолодження за допомогою вбудованих вентиляторів, ця підставка створює необхідний простір для циркуляції повітря та захищає систему охолодження ноутбука від потрапляння пилу чи ворсу під час роботи на м'яких поверхнях, як-от ліжко чи коліна. Впевнені, що при подальшому використанні Ви також оціните її ефективність у зниженні температури компонентів під час навантажень. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування пристроєм! У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся на нашу гарячу лінію підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти Вам!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В принципе пойдет за свою цену, но есть моменты, к примеру если подставка в сложенном состоянии то одним махом поставить на железячку не получится надо приподнять подтеть пальцем, ну то такое мелочи

Достоинства:
    Подойдёт под все ноутбуки
    Недостатки:
    Странная область справа, там наклейка но она вдавливается, не понимаю зачем там выемка
      Представник бренду

Добрий день, Максиме! Дякуємо за Ваш детальний відгук та зауваження щодо ергономіки моделі. Щодо виїмки під наклейкою, вона є конструктивною особливістю прес-форми корпусу, що дозволяє зберегти легкість конструкції без втрати міцності, а сама наклейка несе лише інформативну функцію та не впливає на стабільність Вашого ноутбука. Бажаємо приємного користування!

• Ніна

На свою ціну відмінно

Представник бренду

Добрий день, Ніно! Дякуємо за Ваш лаконічний та позитивний відгук. Бажаємо Вам приємного та комфортного користування!

• Ілля Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хароша подставка Але підсвітка іноді заважа.

Достоинства:
    Потужна
      Представник бренду

Добрий день, Ілле! Ми вдячні Вам за покупку та позитивну оцінку цієї підставки для ноутбука від RZTK. Раді, що загалом Ви задоволені її використанням. Ваша думка важлива для нас і буде врахована. Бажаємо приємного користування!

• Людмила Д***

Якісна підставка.

Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Ми вдячні Вам за придбання і високу оцінку цієї підставки для ноутбука від RZTK. Бажаємо приємного користування!

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна, працює тихо. Зібрана якісно. Доставлено, досить швидко.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання цієї підставки для ноутбука від бренду RZTK. Раді, що Ви задоволені її роботою і вирішили поділитися своїм відгуком. Бажаємо приємного користування!

• Денис М***

Хороша фірма підставка якісна

Достоинства:
    Добре охолоджує ноутбук
      Представник бренду

Добрий день, Денису! Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю нашої продукції та оцінили ефективність охолодження підставки. Ми раді, що пристрій допомагає підтримувати оптимальну температуру Вашого ноутбука під час роботи. Нехай підставка служить Вам довго та надійно! Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання, будь ласка, зателефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK: 0-800-331-319. Ми завжди готові допомогти!

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хорошее качество и быстрая доставка.

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Ми вдячні Вам за придбання цієї підставки для ноутбука від RZTK. Бажаємо успішного користування!

• Андрій Л***

Добре охолоджує ноутбук

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно знати, що підставка ефективно справляється зі своїм основним завданням і забезпечує належне охолодження Вашого ноутбука. Нехай користування буде комфортним! У разі виникнення додаткових питань, телефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319. Ми завжди раді допомогти!