- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вперше користуюсь такими пакетами, мені сподобалося, і швидкість доставки і те як компактно можна упорядкувати речі
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Анно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Цабіль Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно пакують
Представник брендуДобрий день, Федоре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Андрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вау те що треба, для порядку))
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже класна штука i для зберiгання, i для перевезення речей у багажi. Задоволена цими вак.пакетами
- Достоинства:
- Компактнiсть та якiсть
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- МяшинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дійсно якість краще ніж з мас маркет
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороший комплект. Захищає від молі
- Достоинства:
- якість
Представник брендуДобрий день, Ірино! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний товар
Представник брендуВітаємо, Андрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Іван Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Приємно, що в наборі є насос — у подорожах легко зберігати місце в багажі. Пакети компактні й зручні.
Представник брендуВітаємо, Іване! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Жан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень удобно, все пакеты хорошо держат вакуум.
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Таня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар пришел быстро и покупкой довольна.
Представник брендуВітаємо, Тетяно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ганна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Неочікувано корисна річ! Елементарна у використанні. Для тих, хто складається в дорогу - необхідна!
Ми приготували два чемодани і речі не вміщалися. А з цим чарівним пристроєм, усе склали в один чемодан!- Достоинства:
- Працює безвідказно!
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Ганно! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакети міцні,великі,10 штук-можна запакувати всі речі по сезону,ковдру та подушку не пробувала.Насос хоч і механічний,А не електричний достатньо для швидкого пакування.Економить багато місця в шафі.Дякую Розетці за товар та доставку.
- Достоинства:
- Багато пакетів,тримають вакуум гарно.
- Недостатки:
- Поки не виявила
Представник брендуВітаємо, Людмило! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!
- Андрій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Речи приблизно в 2-2.5 рази менше стають, пакети щільні та дуже добре застігуються не потрібно дуже сильно з ними возитися
Представник брендуВітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Свєта Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пакет товстий та міцний. Класно для дрібних речей. Завжди користуюсь такими.
- Достоинства:
- Швидка доставка , ціна і якість
Представник брендуВітаємо, Світлано! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Леся Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
хороші пакети, класно шо насос теж ними йшов в комплекті й не треба думати чим витягти повітря
Представник брендуВітаємо, Лесю! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Богун В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ми беремо в поїздки на подобається
Представник брендуВітаємо, Віталію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
звичайні вакуумні пакети ходового розміру. ціна - доступна, повітря не пропускають
Представник брендуВітаємо, Анастасіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непогані пакети. Матеріал щільний, ніби якісний. Чудовий набір для зберігання та економії місця.
- Достоинства:
- Прозорі пакети
Представник брендуВітаємо, Алло! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісні й зручні пакети з насосом. Замовили спеціально для поїздок. Зручно поклала в пакет, відкачала повітря — і все щільно впаковано. Насос працює просто й надійно.
Представник брендуВітаємо, Яно! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Лаута О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Зручні пакети. для міжсезоння саме те, пакую то зимові то літні речі, все акуратно, пилом не припадає, речі займають мінімум місця
- Достоинства:
- ціна, якість
Представник брендуВітаємо, Олександро! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Норм
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Само устройство не работает!
Представник брендуПривіт, Ксеніє! Наш спеціаліст намагався з Вами зв'язатися, але, на жаль, не вдалося додзвонитися.
Якщо матимете змогу — зателефонуйте, будь ласка, на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Ми із задоволенням допоможемо вирішити будь-які питання.
Для вирішення питань, пов'язаних з гарантійним обслуговуванням, просимо Вас виконати наступні кроки: Перейдіть за посиланням: help.rozetka.com.ua/hc/uk/articles/360043587771 . Ознайомтеся з інформацією щодо гарантії.
Гарного дня!
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошо держит вакуум
Представник брендуВітаємо, Світлано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Иван О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Работает)
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре працює, зручно у подорож брати. Вакуум тримає.
- Достоинства:
- все добре працює, зручно у подорож брати
- Олександр Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відповідає опису
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінно
- Достоинства:
- 9 з 10 мішків прекрасно витримують вакуум вже місяць.
- Володимир Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
все гарно запаковане, насос працює, один пакет протестував - три доби вакуум тримається, наче все добре
- Достоинства:
- ціна, якість
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Користувався до того. Але не було насоса. Як з'явився насос стало зручно в подорожах брати. Все склав поклав насос і поїхав
- Достоинства:
- Наявність Насоса
- Матвій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже зручна річ, брав для перевезення речей. Матеріал досить цупкий, вакуум тримає. Насос в наборі нормальний, не одноразовий