Отзывы покупателей о Зарядное устройство RZTK SuperCharger 2 USB-A (QC 3.0) + USB-C (PD20W) Black

Оценка пользователей 4.57/5
  • Светлана О***

Отлично работает

Представник бренду

Вітаємо, Світлано! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Сергій С***

Все чудово працює

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Татьяна

очень удобный

Представник бренду

Добрий день, Тетяно! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

За місяць користування все чудово.

Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Все було добре, швидко заряджав телефон. Зручно, що можна поставити сюди ж на зарядку браслет. Думала. Що це топ за свої гроші. Але от, через місяць користування ледь не отримала пожежу. Поставила на зарядку іграшку. Більше НІЧОГО не заряджала, лиш одну іграшку. Поруч стояв нічник без зарядки. Добре що виявила запах до того як почала вкладати дитину на сон. Іграшка розплавилась, шнур її зарядки згорів і розламався навпіл. Нічник торкався до розпеченого шнура і теж отримав ушкодження. Вперше в житті таке бачу

Достоинства:
    Зручний задум
    Недостатки:
    Спалив іграшку
      Представник бренду

Добрий день, Ольго! На жаль, нам не вдалося зв’язатися з Вами.
      Якщо товар має дефект або не працює належним чином, рекомендуємо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності. Деталі тут: ссылка.
      За додаткових питань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319. Гарного дня!

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black

Гарний пристрій. Універсальний. Користуюсь щоденно.

Достоинства:
    Корисний, заряджає швидко. Але...
    Недостатки:
    Через кілька місяців перестав працювати порт type C. А він для мене був дуже потрібним.
      Представник бренду

Добрий день, Ларисо! Нам прикро, що виникла така ситуація. Рекомендуємо звернутися до сервісного центру для перевірки товару та усунення несправності. У випадку неможливості ремонту Ви можете скористатися обміном на новий товар або поверненням коштів. Детальніше за посиланням: ссылка. Для додаткових запитань телефонуйте на гарячу лінію RZTK: 0800-331-319.

• Олександр К***

отключается каждые 10минут

Достоинства:
    работает 10 минут
    Недостатки:
    не работает после 10 минут
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Якщо під час користування Ви виявили дефект або некоректну роботу товару, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
      За потреби додаткової консультації телефонуйте на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Валерий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Удобная, полезная штука в наши реалии
    Когда все т сразу нужно делать когда свет включили.

Достоинства:
    Компактно, удобно, не дорого
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Вітаємо, Валерію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Андрій Є***

Відповідає опису

Достоинства:
    Зручна
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

У меня таких 2 шт. Пользуюсь почти два года. С подключением юсб в два порта постоянно возникает проблема…… Они просто не работают вместе пока заново не переподключить один из юсб. Очень часто просто перестает заряжать. К обычной розетке претензий нет. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!!

Представник бренду

Добрий день! Ми намагалися з Вами зв’язатися, але, на жаль, поки безуспішно.
      Гарантія на даний товар 2 роки, рекомендуємо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.

• Максим

Абсолютна така сама проблема. теж купив два.:(((

Представник бренду

Добрий день, Максиме! Якщо у Вас виникли труднощі з товаром, радимо звернутися до сервісного центру за інструкціями: ссылка.
      У разі додаткових запитань Ви завжди можете зателефонувати на гарячу лінію RZTK за номером 0800-331-319. Гарного дня!

• Ігор В***

Працює добре

Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Мабуть топ за співвідношенням ціна-якість-функціональність

Достоинства:
    Ціна, якість, кількість портів
    Недостатки:
    Відсутні
      Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Микола К***

Робочий.

Представник бренду

Вітаємо, Миколо! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Юлія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Доброго дня, я так і не отримала мою посилку, поверніть кошти!

Достоинства:
    Не отримала товар
    Недостатки:
    Не отримала товар
      Представник бренду

Добрий день, Юліє! Ми вдячні за інтерес до бренду RZTK. Для вирішення даного питання радимо звернутися до співробітників магазину, контакти за посиланням: ссылка. Гарного дня!

• Юрій К***

Все супер. Дуже зручний формат. Підключив дві юсб гірлянди І розетка вільна

• Андрей П***

Суперррр

Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Егор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Нібито зручний пристрій, але є момент пристрій зламався менш ніж за тиждень.

Достоинства:
    Недостатки:
    Перестав працювати 1 USB порт на 6 день.
      Представник бренду

Вітаємо, Єгоре! Наш співробітник вже поспілкувався з Вами — щиро вдячні за приємну розмову та зворотний зв’язок.

• Діана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Отримала, працює, що буде далі, будемо бачити

Представник бренду

Вітаємо, Діано! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

В данний час актуальне зарядне.
    Одночасно можливо заряджати 3 приятроя та ще 1 блок зарядки підключити.

Якість норм. Час покаже.

Достоинства:
    Універсальна
      Представник бренду

Добрий день, Володимире! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Другий зарядний пристрій (перший куляли 1.5 роки назад у магазині). В цілому для заряджання одного смартфона - норм. Якщо підключати декілько пристроїв:
    1. Переривається зарядка при підключенні 2 чи 3 пристроїв
    2. Довге починає заряджати все.
    Тому для ліхтариків, не вибагливів пристроїв норм.

Достоинства:
    Компактна, наявність type c порту
    Недостатки:
    Переривається зарядка на 2 сек при підключенні другого пристро
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш детальний коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Товар відмінної якості. Дякую.

Представник бренду

Вітаємо, Олено! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Євген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

І Type-C помер через годину роботи!!!

Представник бренду

Добрий день, Євгене! Дякуємо за розмову з нашим представником — приємно було поспілкуватися!
      Нам шкода, що виникла така ситуація. Радимо звернутися до сервісного центру для діагностики та усунення несправності, або у разі неможливості ремонту – здійснити обмін на новий товар чи повернення коштів. Детальніше можна дізнатися за посиланням: ссылка. Якщо виникнуть додаткові питання, будь ласка, телефонуйте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0800-331-319. Бажаємо гарного дня!

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Працює добре, без нарікань.

Достоинства:
    Всі роз'єми працюють
    Недостатки:
    Поки що не знайдено
      Представник бренду

Добрий день, Ігорю! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Ірина Ю***

пристрій гарний

Достоинства:
    очень удобный
    Недостатки:
    пока нет
      Представник бренду

Вітаємо, Ірино! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно, що товар виправдав очікування. Бажаємо приємного користування та гарного дня!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Відповідає заявленій потужності. Пластик по відчуттям якісний.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Сергій

Чудовий!

Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Гарний адаптер, має багато портів дгоя заряду, що дуже подобається. Як тільки вмикають світло, одразу ставлю всі павербанки на зарядку). Проблем по швидкості заряду не має.
    Це вже другий мій адаптер від rztk, хоч і Китай, але досить якісний.

Представник бренду

Добрий день, Світлано! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Немає в нього 20Вт і коли два пристрої підключено потужність ще падає, може сам і перервати заряд то потрібно перепідключити. За таку ціну піде.

Достоинства:
    Різноманітні роз'єми, ціна.
    Недостатки:
    Перелічив вище.
      Представник бренду

Вітаємо! Дякуємо за відгук, Андрію! Думка клієнтів важлива для нас, ми зважаємо на зворотній зв'язок та стараємося покращувати якість та функціонал продуктів. Ми обов'язково врахуємо вказані зауваження для вдосконалення товару в майбутньому. Гарного дня!

• Анна О***

А ви знайдете зараз зарядку на 20Вт за 300 грн??
      Я купувала його собі через наявність портів та 220 за таку ціну цей девайс справляється з усіма моїми потребами.

Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо за довіру до бренду RZTK та Ваш коментар. Гарного дня!

• Олександр I***
      Представник бренду

Добрий день, Олександре! Щиро дякуємо за високу оцінку! Ваші відгуки допомагають нам ставати кращими. Гарного дня!

• Костянтин М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Купив 2 розетки, 1 працює норм, взагалі зауважень немає. Друга - не пропускає струм. Вобще ніяк, ні на USB, ні на DC. Розкрутити і перевірити пайку, чи ще щось - не виходить, т.к. використовуються пропрієтарні болти з трикутним перетином, що для такого дешевого девайсу - нонсенс (теж мені apple). Загалом рівень браку, як на мене, надто високий. І немає можливості самостійного ремонту через пропрієтарні, трикутні болти. Краще купив би Xiaomi, або щось аналогічне, там хоч б болти нормальні.

Достоинства:
    Якісний корпус. Хороший пластик
    Недостатки:
    Пропрієтарні болти. Високий рівень браку
      Представник бренду

Добрий день, Костянтине! Ми намагалися з Вами зв’язатися, але, на жаль, поки безуспішно. Будемо вдячні, якщо Ви зателефонуєте на гарячу лінію служби підтримки RZTK за номером 0-800-331-319 — ми завжди раді допомогти та вирішити Ваше питання з максимальним комфортом. Гарного дня!

• Іван

Подібні болти успішно викручуються плоскою викруткою. Набір з подібними насадками теж коштує копійки. Було б бажання відкрутити

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Непогана річ, але 380 В не витримала.

Достоинства:
    Універсальність
    Недостатки:
    ?
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Вячеслав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Наче норм. Зі своєю функцією справляється. При роботі нічого не свистить і не скрипить. Можна брати.

Достоинства:
    Ціна, якість
      Представник бренду

Вітаємо, В'ячеславе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Віктор К***

Працює без проблем

Достоинства:
    Для мене зручно для кухні
      Представник бренду

Вітаємо, Вікторе! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

Класна штука, зроблена якісно, навіть при зарядці двох пристроїв (планшет-телефон, банка-телефон) не гріється, не пищить
    Швидку зарядку телефон показує, коли заряджається він один, але при підключенні другого пристрою, індикація змінюється, але по часу все одно швидко заряджає

Достоинства:
    За свої гроші топ
      Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом після тривалого використання. Бажаємо Вам і надалі комфортної та продуктивної роботи даного пристрою! З повагою, команда підтримки бренду

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB-A. Цвет: White

За свою ціну непогана зарядка

Достоинства:
    Є швидка зарядка і порт type-C
    Недостатки:
    При підключенні нового пристрою, на секунду-дві перестає заряджати всі.
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за Ваш коментар і за те, що обрали продукцію RZTK. Ми цінуємо Вашу довіру та завжди прагнемо забезпечувати якість, на яку можна покластися. З повагою, команда підтримки.

• Наталія

Зі своєю функцією, справляється

Представник бренду

Вітаємо, Наталіє! Дякуємо за придбання даного товару та Ваш коментар. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!