Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Точилка 3-в-1 для ножей RZTK Sharp с регулируемым углом заточки + защитная рукавичка

Заканчивается

4.8/5
Оценка пользователей 4.8/5
  • Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класна заточка,лезо регулюється в залежності від вашого ножа.Можно точити віл кухонних до кишенькових ножів

Достоинства:
    В комплекті рукавички,щоб ви не порізались
    Недостатки:
    Через гострі ножі,можете порізатись,
  • Сергей К***

Для дома то, что надо.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Андрій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарне точило. Головне з розумом користуватися.

Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Приємно знати, що товар виправдав Ваші очікування. Користуйтеся із задоволенням!

• Олександр Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже хороша точилка для кухні. Якість хороша. Підточує кухонні ножі чудово. Користуватися легко.

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо, що поділилися враженнями. Раді, що якість товару відповідає Вашим очікуванням. З повагою, підтримка бренду.

• Тушинський І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ножі точить чудово, причому різні - і кухонні, і туристичні, і мисливські. Дуже вдала покупка

Достоинства:
    Ця точилка реально точить ножиці. І ефективно. Ще й рукавичка, щоб не порізати руку, під час заточування, є в комплекті
      Представник бренду

Вітаємо, Ігорю! Дякуємо за детальний відгук! Раді, що точилка добре впоралася з різними типами ножів і Ви оцінили її функціональність та комплектацію. Бажаємо приємного користування!

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарна річ. Легко поточити різні види ножів, головне знати який вид ножа, щоб підібрати кут нахилу.

Достоинства:
    Гарно точить
    Недостатки:
    Не знаю
      Представник бренду

Вітаємо, Людмило! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що RZTK Sharp добре зарекомендувала себе у використанні та допомагає підтримувати ножі гострими. Бажаємо комфортного користування та гострих ножів!

• Олег К***

Працює.

Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Руслан Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я маю водні камені та кілька років точив кухонні ножі ними. Заточка була добра, але доволі довго, доволі багато бруду, бо камені треба постійно тримати вологими. Ця точилка швидко заточує мої ножі, ніякого рідкого бруду немає. Так, можливо фірмові дуже якісні японські ножі краще точити іншим обладнанням, але для моєї кухні ця точилка підходить ідеально. Рекомендую.

Достоинства:
    Зручна, заточка ножів відбувається швидко.
    Недостатки:
    Майже немає
      Представник бренду

Добрий день, Руслане! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Дмитро Ж***

Треба було раніше купити

Достоинства:
    Крута штука
      Представник бренду

Вітаємо, Дмитре! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам приємно, що точилка повністю виправдала Ваші очікування. Гарного користування продукцією RZTK!

• Леся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже класна точилка. Рекомендую. Різати ножами тепер одне задоволення.

Достоинства:
    Добре точить ножі, можна виставити кут заточки.
    Недостатки:
    Немає.
      Представник бренду

Вітаємо, Лесю! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Приємно знати, що точилка допомагає легко підтримувати ножі в ідеальному стані. Нехай служить Вам довго та ефективно!

• Олександр С***

Тоже добре

Представник бренду

Вітаємо, Олександре! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Іван К***

Те що треба для ножів!

Достоинства:
    Якість точилки
      Представник бренду

Вітаємо, Іване! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Юлія Т***

Дуже класна точилка і ціна! Ножі Тефаль точить добре

Достоинства:
    Добре точить різні види ножів
      Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Гарний інструмент за нормальну ціну

Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Євген П***

Жена восторге

Достоинства:
    Острие
    Недостатки:
    Нету
      Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Тарас М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна штука для дому. Ножі, ножиці, навіть кишеньковий ніж підправив. Не треба ніяких каменів і спеціальних навичок — розібрався за хвилину.

Представник бренду

Добрий день, Тарасе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анатолій У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не очікував такого результату. Старий мисливський ніж, який вже ледве різав, став значно гострішим. Плюс рукавичка в комплекті — дрібниця, але приємно.

Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Олексій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручний у використанні, ножі гарно точить

Представник бренду

Добрий день, Олексію! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Георгій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

перевірив на 5 кухонних ножах з різного металу. не рекомендую купувати тим хто мав інші заточні системи з каменями, і хто вміє точити, але хоче спрощення процесу на кухні. кромка виходить шопопало, папір різати не буде як не старайся. у мене краще виходить підводити стару заточку на мусаті і ножі стають гостріші ніж після цієї точилки.

підійде для невибагливих користувачів, які раніше самостійно не точили ножі.

Достоинства:
    дешева і проста у використанні
    Недостатки:
    точить трохи краще ніж об бетонні сходи під'їзду
      Представник бренду

Вітаємо, Георгію! Дякуємо за відгук.
      Нам прикро, що точилка не виправдала Ваших очікувань.
      Варто враховувати, що RZTK Sharp призначена насамперед для швидкого побутового підведення ріжучої кромки та підтримання гостроти кухонних ножів. Вона не може повністю замінити професійні системи заточування з каменями, які дозволяють більш точно контролювати кут та якість обробки леза.
      Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання. З повагою, підтримка бренду

• Максим Т***

Ціна-якість, точить добре

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручна, проста у користуванні і ефективна точилка. Наточив всі ножі вдома за кілька хвилин. Просто бімба :)

Достоинства:
    Легко і просто наточить ножі
    Недостатки:
    не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Эдуард Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ножи заточити можна нормально тижнів на 2-3.

Представник бренду

Вітаємо, Едуарде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рекомендую. Свою функцію виконує якісно.

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Аліса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Використовую досить часто. Лезо на ножах не портиться. Зручна точилка, не займає багато місця

Представник бренду

Вітаємо, Алісо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Алексей А***

Хороші ціна та якість.

Достоинства:
    Точить добре
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручна точилка. тепер всі ножі мої завжди гострі. задоволена

Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Почнімо з того, що це більше «стругачка» ніж точилка для ножів, до того ж дуже агресивна в поганому сенсі цього слова, кромку леза рве, навіть після «фінального етапу» вона не рівномірна. Якщо у вас дешеві ножі які не шкода та їх треба заточити - беріть. Якщо у вас якісний ніж - ні, ви його зіпсуєте. Скупий платить двічі.

Достоинства:
    Не знайшов переваг, ціна?
    Недостатки:
    Це стругачка в поганому сенсі, псує лезо.
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду

• Наталія Д***

Добре точить ножі, тижні 2 заточка тримається

Достоинства:
    Добре працює
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За такі гроші це краще моє придбання,з приводу заточування...шикарно

Достоинства:
    Зручно,заточує чудово,також величезним кути заточування
    Недостатки:
    Невеликі естетичні після заточування,але повторюю замовив ще 1 для дому ,недоліки суто естетично
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар оправдал все ожидания. Качественный, свои функции выполняет. Доставка своевременная, обслуживание замечательное. Магазину респект!

Недостатки:
    Не обнаружено совсем.
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Вадим С***

Купую не в перше - один вже на дачі. Даний прав додому! Все на висоті

Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прямо Вау! По всем параметрам шикарная покупка!
    Однозначно рекомендую)

Представник бренду

Добрий день, В'ячеславе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Євген Г***

Okey

• Санёк П***

Супер, неожиданно приятно!!!

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Володимир К***

Зручна у використанні

Достоинства:
    За свою ціну плюсів багато
    Недостатки:
    Забивається стружкою, яка примагнічується до точільних елементів
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Геннадій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре. Зі своїм завданням справляється на 10 балів. Так наточив ножі що вже порізав пальці

Представник бренду

Добрий день, Геннадію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK