Отзывы покупателей о Точилка 3-в-1 для ножей RZTK Sharp с регулируемым углом заточки + защитная рукавичка

Оценка пользователей 4.76/5
  • AI аналіз відгуків
    92 відгуки:  позитивна 77%, нейтральна 15%, негативна 8%
    З аналізу 92 відгуків користувачі відзначають точилку RZTK SG1 як зручний і якісний пристрій для побутового використання, який швидко та ефективно заточує ножі й ножиці. Головними перевагами вважають простоту користування, швидку заточку, функціональність (особливо регулювання кута заточення й наявність захисної рукавички) та співвідношення ціна-якість. Деякі зауваження стосуються якості матеріалів, довговічності, а також ефективності первинної заточки чи роботи з дуже тупими/професійними ножами. В цілому, тональність відгуків переважно позитивна; товаром рекомендують більшість покупців.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олексій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручний у використанні, ножі гарно точить

• Георгій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

перевірив на 5 кухонних ножах з різного металу. не рекомендую купувати тим хто мав інші заточні системи з каменями, і хто вміє точити, але хоче спрощення процесу на кухні. кромка виходить шопопало, папір різати не буде як не старайся. у мене краще виходить підводити стару заточку на мусаті і ножі стають гостріші ніж після цієї точилки.

підійде для невибагливих користувачів, які раніше самостійно не точили ножі.

Достоинства:
    дешева і проста у використанні
    Недостатки:
    точить трохи краще ніж об бетонні сходи під'їзду
  • Максим Т***

Ціна-якість, точить добре

Представник бренду

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
      Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже зручна, проста у користуванні і ефективна точилка. Наточив всі ножі вдома за кілька хвилин. Просто бімба :)

Достоинства:
    Легко і просто наточить ножі
    Недостатки:
    не виявлено
      Представник бренду

Вітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Эдуард Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ножи заточити можна нормально тижнів на 2-3.

Представник бренду

Вітаємо, Едуарде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Рекомендую. Свою функцію виконує якісно.

Представник бренду

Вітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• Аліса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Використовую досить часто. Лезо на ножах не портиться. Зручна точилка, не займає багато місця

Представник бренду

Вітаємо, Алісо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Алексей А***

Хороші ціна та якість.

Достоинства:
    Точить добре
      Представник бренду

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

зручна точилка. тепер всі ножі мої завжди гострі. задоволена

Представник бренду

Добрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Почнімо з того, що це більше «стругачка» ніж точилка для ножів, до того ж дуже агресивна в поганому сенсі цього слова, кромку леза рве, навіть після «фінального етапу» вона не рівномірна. Якщо у вас дешеві ножі які не шкода та їх треба заточити - беріть. Якщо у вас якісний ніж - ні, ви його зіпсуєте. Скупий платить двічі.

Достоинства:
    Не знайшов переваг, ціна?
    Недостатки:
    Це стругачка в поганому сенсі, псує лезо.
      Представник бренду

Вітаємо, Андрію! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду

• Наталія Д***

Добре точить ножі, тижні 2 заточка тримається

Достоинства:
    Добре працює
      Представник бренду

Добрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK

• Сергій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За такі гроші це краще моє придбання,з приводу заточування...шикарно

Достоинства:
    Зручно,заточує чудово,також величезним кути заточування
    Недостатки:
    Невеликі естетичні після заточування,але повторюю замовив ще 1 для дому ,недоліки суто естетично
      Представник бренду

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Виталий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Товар оправдал все ожидания. Качественный, свои функции выполняет. Доставка своевременная, обслуживание замечательное. Магазину респект!

Недостатки:
    Не обнаружено совсем.
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Вадим С***

Купую не в перше - один вже на дачі. Даний прав додому! Все на висоті

Представник бренду

Вітаємо, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!

• В'ячеслав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прямо Вау! По всем параметрам шикарная покупка!
    Однозначно рекомендую)

Представник бренду

Добрий день, В'ячеславе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Євген Г***

Okey

Представник бренду

Вітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Санёк П***

Супер, неожиданно приятно!!!

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Володимир К***

Зручна у використанні

Достоинства:
    За свою ціну плюсів багато
    Недостатки:
    Забивається стружкою, яка примагнічується до точільних елементів
      Представник бренду

Вітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK

• Геннадій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Все добре. Зі своїм завданням справляється на 10 балів. Так наточив ножі що вже порізав пальці

Представник бренду

Добрий день, Геннадію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Зручна точилка. Якісно зроблена, не скользить в руці. Швидко та легко точить ножі.

Представник бренду

Добрий день, Яно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Леонид А***

Псує ножі

Вітаємо, Леоніде!
      Дякуємо за Ваш відгук.
      Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Хочемо зазначити, що точилка RZTK Sharp 3-в-1 з регулюванням кута заточки не псує ножі за умови правильного використання.
      Рекомендуємо:
      - використовувати мінімальний тиск;
      - проводити лезо плавно, без ривків;
      - дотримуватися послідовності етапів заточки;
      - не перевищувати рекомендовану кількість проходів.

З повагою,
      Підтримка бренду RZTK

• Андрій Г***
      Представник бренду

Добрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Екатерина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Свои функции выполняет,точит хорошо,но пластик это ужас ,тонкий совсем ,делаю вывод что не надолго данный товар прослужит

Достоинства:
    Точит хорошо
    Недостатки:
    Сэкономили на пластике ,совсем тонкий
      Представник бренду

Добрий день, Катерино! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший товар, повністю задовольняє потреби в заточці ножів

Достоинства:
    Файно заточує
    Недостатки:
    Надто легко ріже пальці після заточки )
      Представник бренду

Вітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Юрій П***

Точить не погано.

Достоинства:
    Якість.
    Недостатки:
    Нема.
      Представник бренду

Добрий день, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Сподіваюсь що також гарно погостряться ножі з вуглецевої сталі.

Достоинства:
    Швидко погострила усі ножі з нержавіючої сталі без нарікань.
    Недостатки:
    Незрозуміло як точити ножиці, відсутня порада в інструкціїї.
      Представник бренду

Добрий день, Валентино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Олександр А***

Точить добре

Представник бренду

Добрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Був здивований як ця штука поточила ножі, які вже ніякими старими точилками не бралися.

Достоинства:
    Працюе

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прекрасне співвідношення ціна/якість, зручна, під різні типи ножів, рекомендую.

Достоинства:
    Ціна/якість, зручна в роботі, налаштування кута заточування під різні типи ножів
      Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.

• Костянтин Б***

Огонь точилка

Представник бренду

Вітаємо, Костянтине! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Дмитро З***

Дуже гарна штука!!!

Представник бренду

Добрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!

• Анатолій Г***

Дуже якісний

Достоинства:
    Універсальність
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Вітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!

• Лідія Б***

Точить гарно. Ціна чудова

Достоинства:
    Швидко і гарно точить
    Недостатки:
    Краще взяти зі 3ма варіантами заточками. Вони трохи дорожче, але більш правильно точать
      Представник бренду

Вітаємо, Лідіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!

• Ярослав П***

Норм точилка

Достоинства:
    Виконує свої функції
    Недостатки:
    За цю вартість - не знайшов.
      Представник бренду

Добрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!

• Юрий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Просто и надёжно. Полностью соответствует ожиданию

Достоинства:
    Выполнено качественно
      Представник бренду

Вітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!

• Виктор Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Точилка прийшла дуже швидко. Спробував в роботі працює поки відмінно. Товаром задоволений,

Достоинства:
    Добре заточує ножі
    Недостатки:
    Не виявив
      Представник бренду

Добрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!