- AI аналіз відгуків92 відгуки: позитивна 77%, нейтральна 15%, негативна 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручний у використанні, ножі гарно точить
- ГеоргійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
перевірив на 5 кухонних ножах з різного металу. не рекомендую купувати тим хто мав інші заточні системи з каменями, і хто вміє точити, але хоче спрощення процесу на кухні. кромка виходить шопопало, папір різати не буде як не старайся. у мене краще виходить підводити стару заточку на мусаті і ножі стають гостріші ніж після цієї точилки.
підійде для невибагливих користувачів, які раніше самостійно не точили ножі.- Достоинства:
- дешева і проста у використанні
- Недостатки:
- точить трохи краще ніж об бетонні сходи під'їзду
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ціна-якість, точить добре
Представник брендуВітаємо, Максиме! Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що продукція бренду RZTK відповідає Вашим вимогам. Бажаємо зручного користування!
Приємно, що Ваші очікування були повністю виправдані.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже зручна, проста у користуванні і ефективна точилка. Наточив всі ножі вдома за кілька хвилин. Просто бімба :)
- Достоинства:
- Легко і просто наточить ножі
- Недостатки:
- не виявлено
Представник брендуВітаємо, Богдане! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Эдуард Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Ножи заточити можна нормально тижнів на 2-3.
Представник брендуВітаємо, Едуарде! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Рекомендую. Свою функцію виконує якісно.
Представник брендуВітаємо, Денисе! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- Аліса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Використовую досить часто. Лезо на ножах не портиться. Зручна точилка, не займає багато місця
Представник брендуВітаємо, Алісо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Алексей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороші ціна та якість.
- Достоинства:
- Точить добре
Представник брендуВітаємо, Олексію! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
зручна точилка. тепер всі ножі мої завжди гострі. задоволена
Представник брендуДобрий день, Юліє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Почнімо з того, що це більше «стругачка» ніж точилка для ножів, до того ж дуже агресивна в поганому сенсі цього слова, кромку леза рве, навіть після «фінального етапу» вона не рівномірна. Якщо у вас дешеві ножі які не шкода та їх треба заточити - беріть. Якщо у вас якісний ніж - ні, ви його зіпсуєте. Скупий платить двічі.
- Достоинства:
- Не знайшов переваг, ціна?
- Недостатки:
- Це стругачка в поганому сенсі, псує лезо.
Представник брендуВітаємо, Андрію! Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Дякуємо за відгук — він буде врахований при подальшому вдосконаленні продукції. З повагою, підтримка бренду
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Добре точить ножі, тижні 2 заточка тримається
- Достоинства:
- Добре працює
Представник брендуДобрий день, Наталіє! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою. З найкращими побажаннями, команда RZTK
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За такі гроші це краще моє придбання,з приводу заточування...шикарно
- Достоинства:
- Зручно,заточує чудово,також величезним кути заточування
- Недостатки:
- Невеликі естетичні після заточування,але повторюю замовив ще 1 для дому ,недоліки суто естетично
Представник брендуВітаємо, Сергію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Виталий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Товар оправдал все ожидания. Качественный, свои функции выполняет. Доставка своевременная, обслуживание замечательное. Магазину респект!
- Недостатки:
- Не обнаружено совсем.
Представник брендуДобрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Купую не в перше - один вже на дачі. Даний прав додому! Все на висоті
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Вадиме! Дякуємо за Ваш відгук та вибір бренду RZTK. Нам приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування та гарного дня!
- В'ячеслав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прямо Вау! По всем параметрам шикарная покупка!
Однозначно рекомендую)
Представник брендуДобрий день, В'ячеславе! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Євген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Okey
Представник брендуВітаємо, Євгенію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Санёк П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Супер, неожиданно приятно!!!
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна у використанні
- Достоинства:
- За свою ціну плюсів багато
- Недостатки:
- Забивається стружкою, яка примагнічується до точільних елементів
Представник брендуВітаємо, Володимире! Дякуємо за Ваш відгук та за те, що обрали продукцію RZTK! Ми цінуємо Ваш зворотній зв'язок і бажаємо успішної експлуатації! З повагою, команда підтримки RZTK
- Геннадій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Все добре. Зі своїм завданням справляється на 10 балів. Так наточив ножі що вже порізав пальці
Представник брендуДобрий день, Геннадію! Дякуємо за Ваш коментар. Ваш вибір дуже важливий для нас. Ми завжди прагнемо забезпечити найвищий рівень задоволення наших клієнтів. З повагою, підтримка RZTK
- Яна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зручна точилка. Якісно зроблена, не скользить в руці. Швидко та легко точить ножі.
Представник брендуДобрий день, Яно! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Леонид А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Псує ножі
Представник брендуВітаємо, Леоніде!
Дякуємо за Ваш відгук.
Нам прикро, що у Вас склалося таке враження. Хочемо зазначити, що точилка RZTK Sharp 3-в-1 з регулюванням кута заточки не псує ножі за умови правильного використання.
Рекомендуємо:
- використовувати мінімальний тиск;
- проводити лезо плавно, без ривків;
- дотримуватися послідовності етапів заточки;
- не перевищувати рекомендовану кількість проходів.
З повагою,
Підтримка бренду RZTK
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Свои функции выполняет,точит хорошо,но пластик это ужас ,тонкий совсем ,делаю вывод что не надолго данный товар прослужит
- Достоинства:
- Точит хорошо
- Недостатки:
- Сэкономили на пластике ,совсем тонкий
Представник брендуДобрий день, Катерино! Ваша думка важлива для нас. Ми враховуємо всі коментарі клієнтів для покращення якості та функціоналу товарів RZTK. З повагою, підтримка бренду
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Хороший товар, повністю задовольняє потреби в заточці ножів
- Достоинства:
- Файно заточує
- Недостатки:
- Надто легко ріже пальці після заточки )
Представник брендуВітаємо, Олеже! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точить не погано.
- Достоинства:
- Якість.
- Недостатки:
- Нема.
Представник брендуДобрий день, Юрію! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Сподіваюсь що також гарно погостряться ножі з вуглецевої сталі.
- Достоинства:
- Швидко погострила усі ножі з нержавіючої сталі без нарікань.
- Недостатки:
- Незрозуміло як точити ножиці, відсутня порада в інструкціїї.
Представник брендуДобрий день, Валентино! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точить добре
Представник брендуДобрий день, Олександре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Був здивований як ця штука поточила ножі, які вже ніякими старими точилками не бралися.
- Достоинства:
- Працюе
- Дмитро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасне співвідношення ціна/якість, зручна, під різні типи ножів, рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна/якість, зручна в роботі, налаштування кута заточування під різні типи ножів
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Щиро дякуємо за зворотний зв’язок і довіру до бренду RZTK. Раді, що товар виправдав Ваші очікування. З найкращими побажаннями, команда RZTK.
- Костянтин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Огонь точилка
Представник брендуВітаємо, Костянтине! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Дмитро З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже гарна штука!!!
Представник брендуДобрий день, Дмитре! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Дуже якісний
- Достоинства:
- Універсальність
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Анатолію! Дякуємо за вибір бренду RZTK та Ваш коментар. Бажаємо приємного користування! Гарного дня!
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точить гарно. Ціна чудова
- Достоинства:
- Швидко і гарно точить
- Недостатки:
- Краще взяти зі 3ма варіантами заточками. Вони трохи дорожче, але більш правильно точать
Представник брендуВітаємо, Лідіє! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ваш відгук є важливим для нас. Бажаємо приємного та тривалого користування продукцією RZTK!
- Ярослав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Норм точилка
- Достоинства:
- Виконує свої функції
- Недостатки:
- За цю вартість - не знайшов.
Представник брендуДобрий день, Ярославе! Дякуємо за відгук та довіру до нашого бренду. Приємно знати, що продукція відповідає Вашим очікуванням. Бажаємо зручного та тривалого користування! Гарного дня!
- Юрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Просто и надёжно. Полностью соответствует ожиданию
- Достоинства:
- Выполнено качественно
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо, Юрію! Щиро вдячні, що обрали RZTK та поділилися враженнями. Бажаємо Вам і надалі отримувати задоволення від використання нашої продукції! Гарного дня!
- Виктор Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Точилка прийшла дуже швидко. Спробував в роботі працює поки відмінно. Товаром задоволений,
- Достоинства:
- Добре заточує ножі
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Вікторе! Дякуємо за вибір продукції RZTK та Ваш коментар. Приємно знати, що покупка залишила позитивні враження. Гарного дня!